Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam221
Toplam Ziyaret1684976

Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar doyasıya eglendi



Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen teşekkür konserinde Karaisalılılar müziğe doydu.

Karaisalı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve sunuculuğunu Mehmet Sürmeli'nin yaptığı konser Atatürk ve silah arkadaşları için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın hep birlikte söylenmesi ile başladı.
Sözlü'nün "Siz bizsiniz  biz siziz, yarının Adanasını hep birlikte inşaa edeceğiz" sözünün yazılı  büyük afişin asıldıği sahnede MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz açış konuşması yaptı.

Karaisalı Belediyesi Başkanı Saadettin Aslan  da yaptığı teşekkür konuşmasında  adaylığı suresinde kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.  Aslan  kendisine oy verenlere ve vermeyenlere de teşekkür ederken, parti rozetini bıraktığını ve artık herkesin başkanı olduğunu söyledi.

Aslan, daha sonra seçim çalışmaları sırasında büyük desteklerini gördüğü MHP Kadın Kolları adına başkan Hatice Efe'ye, yine kendisine büyük katkıları olan eşi Nursel Aslan'a ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye verilmek üzere kardeşi Sedat Sözlü'ye birer buket çiçek verdi.

Sırasıyla Kadir Somer  Karaisalılı sanatcı Ali Topak ve ülkücü sanatçı Atilla Yılmaz sahneye çıktı. Karaisalılı vatandaşlar büyük bir coşku ile şarkı ve türkülere eşlik etti. Yağmurun çiselenmesine aldırış etmeyen  vatandaşlar, müziğe duydular.

Konsere Karaisalı Belediye meclis üyeleri İsa Davarcı, Esat Köse, Hakan Arıcı, Mustafa Durak, Cumali Işıl, Mustafa Durak ve Rifat Köroğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi  Özel Kalem Müdürü İsmail Kaymaz, Büyükşehir Belediyesi Ekmek Fabrikaları Müdürü Mustafa Pekel, Altın Koza AŞ Genel Müdürü Candan Yaygın ile Sözlü'nün yakın çalışma arkadaşları ve Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1308 kez okundu

Yorumlar

KUTLAMAK LAZIM.     16/04/2014 22:48

ADAMLAR ÇALIŞTI HAK ETTİ KAZANDI. KUTLAMAK, EĞLENMEK HAKLARI. KARAİSALI DA VE ADANA DA HAK EDEN KAZANDI. BAŞARI DİLEMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.
Misafir - KARAİSALILI

     16/04/2014 14:25

neden takılırsınız kaç kişi gelmişe bu kadar ki seçimi almış adamlar kutlamasını yapıyorlar
Misafir - KARAİSALININ KARAİSASI

HALİNİZE AÇIYORUM      16/04/2014 13:43

akşam bende üşenmeden geldim en fazla 150 kişi vardı yarısı adanadan yarısıda karaisalıdan ey insan oğlu .
Misafir - kuzgun sakinleriden

     16/04/2014 09:48

30 bin kişi kesin vardı.
Misafir - cumali

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351