Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi23
Bugün Toplam926
Toplam Ziyaret1687435

Mustafa Ekici Türk Dünyası Belediyeler Birliği üyesi oldu Rifat Köroğlu Başkan Yardımcılığına atandı



Karaisalı Belediyesi’nin Nisan ayı ikinci oturumunda Çukurova Belediyeler Birliği ile Türk Dünyası Belediyeler Birliğine 2 temsilci seçimi yapıldı. Her iki kuruma da AK Ğartili üyeler getirildi. Rifat Köroğlu ise Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

  Karaisalı Belediyesi Meclisinin Nisan ayı 2. Birleşimi 14 Nisan 2014 günü saat 10.00 ‘da toplandı. Gündem dışı söz isteyen olup , olmadığı soruldu. Söz isteyen olmadığı görülmekle gündem maddesinin görüşülmesine geçildi.

2013 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLIĞU İLE KABUL EDİLDİ

2013 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesine geçildi. Faaliyet raporu 1. Meclis Başkan vekili Osman Kurdak tarafındanokundu.Faaliyet Raporu hakkında söz isteyen olup olmadığı soruldu. Oylamaya sunuldu. Kabulüne oy çokluğu ile karar verildi.

2013 DENETİM KURULU RAPORU OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

2013 Denetim raporunun görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşme sonucu hazırlanan denetim raporu hakkında söz isteyen olup, olmadı soruldu. Söz isteyen olmadığından aynen kabulüne karar verildi.

 

İLYAS KARABULUT ÇUKUROVA BELEDİYELER BİRLİĞ DELEGESİ OLDU

Çukurova Belediyeler Birliğinin 26/03/2014 tarih ve 125 sayılı yazılarına istinaden Belediyeyi Çukurova Belediyeler Birliğinde temsil edecek 2 asil 1 yedek üye seçimine geçildi. Yapılan açık oylamada İlyas Karabulut (8) oy, Hasan Köylü (8) oy , Hasbi Özenir ((8) oy, Esat Köse (7) İsa Davarcı (7) Mustafa Durak (7) oy aldı. Buna göre İlyas Karabulut ve Hasan Köylü Asil, Hasbi Özenir ise yedek üye olarak seçildi.

KARAİSALI’YI TÜRK DÜNYASI BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDE MUSTAFA EKİCİ TEMSİL EDECEK

Türk Dünyası Belediyeler Birliğinde görev yapmak üzere gizli oylama ile 1 adet asil 1 adet yedek üye seçimine geçildi. Açık oylama sonucu Mustafa Ekici (9) oy alarak asil üyeliğe, yedek Abdulcelil Sak (9) oyla yedek üyeliğe, Rifat Köroğlu (7) Cumali Işıl (7) oy aldı. Buna göre  Mustafa Ekici asil üye, Abdulcelil Sak’da yedek üye olarak seçildi.

 BORÇ VE ALACAKLAR KABUL EDİLDİ

30 MART 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler neticesinde Belediye Başkanlığının borç ve alacak durumları incelenmesi sonunda, Karaisalı Belediyesinin çeşitli kurum, kuruluş , şahıs ve ticaret ile uğraşan kişilere ve tüzel kişilere toplam 3.398.587,81-TL borç olduğu,Belediyenin  alacaklarının ise 369.056,10--TL olduğu belirlendi. Bu nedenle alacak ve borç devri işlemleri yapıldı.

RİFAT KÖROĞLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi gereğince Belediye Başkan Yardımcılığına Meclis üyelerinden Rifat Köroğlu atandı. Mecliste Köroğlu’nun maaşının belirlenmesine geçildi. Belediye Başkan maaşının 2/3 ‘ü brüt 4.156,-TL olduğu açıklandı. Üyelerden Abdullah Sakarya’nın teklifi üzerine konu Plan ve bütçe komisyonu ve müşterek komisyona havale edildi. Teklif oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde teklifin aynen kabülüne oy birliği ile karar verildi.

MECLİS HER AYIN İLK HAFTASI TOPLANACAK

2014 yılı içerisinde meclis toplantılarının tatil gününde yapılmamasına , meclis toplantılarının her ayın birinci haftası içerisinde yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

 



1076 kez okundu

Yorumlar

günay yüce babamın oğlu değil.     17/04/2014 12:56

ordan veriyor burdan veriyor.adam günü günne veriyor mu veriyor.adam işçim memurum maaşi almadan mesai bitmeyecvek diyor mu diyor.adam önce işçiler memurlar maaş alacak diyor mu diyor.memurların işçilerin maaşları her ayın 15 inde hesaplarında olutor mu oluyor ben ona bakarım.ve maaşları günü gününe ödeyen günay beynde belediyenin girişine heykeli asılsın derim.Bana söylermisin 60 aydır babacan durak bir gün dahi maaşları günü gününe ödeyebildi mi ödeyemedi.ben snuca bakarım.yoksa günay babanın oğlu değil.
Misafir - sögütlü kahve gençliği

     16/04/2014 21:57

ne günay yüceymiş be .......bilmeyende maaşları cebinden veriyordu zannedecek..
Misafir - araplarlı

KÜTÜK     16/04/2014 14:33

hayatta neresinden okursan oku KÜTÜK Her zaman KÜTÜK tür.
Misafir - KÜTÜK olmayan seçmen

ilk iş yardımcnın maaş derdi olmamalıydı.     16/04/2014 14:12

ilk oturumda sınıfta kalan dünyada ilk belediye meclisi bizim ilçe meclisidir .daha koltuğa oturmadan başkan yardımcısının maaşının derdine düşmüşler.kardeşim siz belediyeye gelir getirecek şeylere imza atınız..
Misafir - çay bahçesinden

bu bir samimiyet testidir.     16/04/2014 10:29

Sayın Başkan ve Değerli Meclis üyeleri; Karaisalı Belediyesinin internet sayfası var biliyorsunuz.Daha önce de eski başkana defalarca söyledik yerine getirmedi.Daha doğrusu yerine getirmek istemedi.Şimdi de aynı şeyi sizlerden istiyoruz.Belediyenin internet sayfasında BİRİMLER diye bir yer var orda belediyenin tüm birimler ve birimde görevli personellerin resimleri var.Ama sadece İNSAN KAYNAKLARI bölümünde GÜNAY YÜCE nin ismi ve resmi olması gerekir iken sadece orda resim yok.Biliyoruz ki eski başkan tarafından kasıtlı olarak intikam duyguları ile hareket ettiği için oraya GÜNAY YÜCE beyin resmini ve adını yazdırmadı.Şimdi 5 yıldır yapılan yanlıştan sizler dönecek misiniz?yoksa yanlışa ortak mı olacaksınız?samimiyet testinden geçebilecek misiniz?
Misafir - Söğütlü kahve gençliği

Hasan KÖYLÜ bu borçları bir söylesen?     16/04/2014 10:05

yahu beyler 5 yıl önce belediyenin borçları 3 trilyıon deniyordu ne oldu da 5 yılda 3,5 trilyona yükseldi bu borçlar.üstelik ilçeye bir çivi dahi çakılmadığı halde.sayın Hasan KÖYLÜ bu borçların neler olduğunu lütfen açıklarmısınız.Çünkü diğer üylerden cevap alamayız.
Misafir - ak-seçmen

keşke EKİCİ geçen dönemde olsaydı.     16/04/2014 09:31

Sayın Mustafa EKİCİ bey keşke bir önceki dönemde de Rifat KÖROĞLU beyin yerine siz meclis üyesi. olsaydınız.Sİz olsayddınız Karaisalı Caddesinin adını değiştirmeye vekil zihni cesaret edemezdi.ÇÜnkü siz ona meşhur bakışınızla korkutur ve ağ pınarına kadar nefes aldırmadan kovalardınız.
Misafir - EKİCİ sevenleri

belediye arpalık olmasın artık.     16/04/2014 09:51

Ne olur belediyeyi arpalık gibi kullanmayın.daha da başka bişe demiyorum.
Misafir - ilçe merkez seçmeni

Saadettin başkana çok tşk.     16/04/2014 09:18

15 Nisan 2014 maaşları ödemeden bu belediye kapanmayacak diyen başkanımız Saadettin ASLAN dün bizleri çocukar gibi sevindirmiştir.Kendisine tüm çalışanlar adına tşk ederiz.60 aydır ilkkez zamanında ve gününde maaş almanın heyecanını diğer kurumlardaki tüm memurlar gibi bizlerde yaşadık.
Misafir - Belediye çalışanı

     16/04/2014 08:28

sayın ekici bey ne olursun öyle bakma çok korktum
Misafir - korkak seçmen

Meclis üyeleri ilk oturumda sınıfta kaldı.     16/04/2014 08:49

6 ay eleştiri yapmayalım demiştik ama dayanamayacağız haklı olarak.Sevgili Saadettin abimiz bu halktan artı puan almayı başarmıştır.Farklı oduğunu bizlere hissettirmiş bulunmaktadır.Belediye emekçileri alınlarının terinin karşılığını dün almışlardır.Lakin belediye meclisi istenileni karşılamaktan çok uzaktır.Bu meclis daha ilk günde sınıfta kalmıştır.Belediyenin parası yok,3,5 trilyon borcu var herkes elini taşın altına koysun diyoruz.Halka hizmetin bedeli olmaz diyoruz.Meclis üyeleri ücret almasa ne yazar kimisi gayrimenkül,kimisi tüccar,kimisi emekli öğretmen ve çiftçi,kimisi değirmenci,kimisi çakıl zengini,kimisi zaten paraya pula ihtiyacı yok dedikçe Belediye Başkan uardımcısının maaaşı şu kadar olsun mu olmasın mı diyorsunuz.Kusura bakmayın ama bunu eleştirrriz.Ücret almadan da o görevi yapacak hiç mi meclis üyesi yok.Pes doğrusu.Pes pessssssss
Misafir - ilçe halkının tercümanı(çay bahçesinden)

İLÇEDE BİR TEK KİŞİ DEĞİŞTİ HERŞEY DEĞİŞTİ.     16/04/2014 08:56

KARAİSALIDA BİR TEK KİŞİ DEĞİŞECEK HERŞEY DEĞİŞECEK demiştik.Gene haklı çıktık.Saadettin başkan herkesi şaşırtmaya devam ediyor.Dün işçiler ve memurlar maaşlarını 5 yıldır ilkkez Günay YÜCE nin zaanında olduğu gibi günü gününe saaati saatine almışlardır.Bu mutluluğu memurlara yaşatan Saadettin başkan ilk sınavı başarı ile geçmiş bulunmaktadır.Allah her zaman yadımcısı olsun.Tşk başkan.
Misafir - Belediye Yakını

     15/04/2014 21:13

KARAİSALILAR SİZE SORABİLİRMİYİM BELEDİYEYE SEÇİLEN BAŞKAN VE ÜYELER NE İŞ YAPAR.YANİ BİZİM ORALARDA SEÇİMDEN ÖNCE KONUŞULUR BÖYLE ŞEYLER.DAHA SONRA ŞU ŞUKADAR KENDİNE ÇALIŞMIŞ DENMESİN DİYE. BAKIYORUM BURAYA ANLAM VEREMEDİM. DURUMLARI İYİ DİYOSUNUZ OTURUM ÜCRETİ ALMASALARDA OLUR DİYOSUNUZ YA MADEM DURUMLARI BU KADAR İYİ NE İŞLERİ VAR BURDA. BIRAKSINLAR O HALDE EMEKLİ AMCALAR TEYZELER ÇIKSIN SEÇİLSİN . ANLATIN BU ADAMLARIN ASIL OLAN İŞLERİ NEDİR? CEVABINIZI BEKLERİM
Misafir - afet evleri seçmeni

     15/04/2014 20:12

ekici abi bir gul artik ya.bsl nerelere uye oldun
Misafir - cumali

     15/04/2014 20:32

bir allahin kulu da bu borc neyin nesi kimin fesi dememis mi
Misafir - ak secmen

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382