Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam831
Toplam Ziyaret1669217

Belediye Düğün Salonunda veriken hemekte izdiham yaşandı

Mhp Karaisalı İlce Başkanı A, Sezai Yılmaz, yeni ve eski belediye meclis üyeleri, Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin ve çok sayıda davetli ve halkın katılımı ile verilen hemek, önce bayanlara daha sonra da erkeklere verildi.
Yemek sonunda Karaisalı'nın ünlü vaizi İbrahim Melekoğlu tarafından Kuran okundu ve dua yaptırıldı.



1339 kez okundu

Yorumlar

eleman aranıyor      11/04/2014 09:48

Karaisalı Ak Parti ilçe teşkilatına bir tane kadın kolları başkanı aranıyor karaisalı merkezde oturan ve kendini karaisalı da sevdiren birisi aranıyor aylık 1000 lira maaşı ve siğortada dahil yemek -servis de dahil. kadın kolları başkanı olmak isteyen ilçe başkanlığına başvurmaları önemle rica ederiz .
Misafir - kzıldağ sakinlerinden

yemek güzeldi.     10/04/2014 15:31

Yemek güzeldi.hazırlayanlardan Allah razı olsun.Aşırı kalabalık vardı.O kadar insanın olduğu yerde elbetteki aksamalarda olacak.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

istifa edeydin xamanında madem borç bırakacaksın     10/04/2014 13:41

Belediye yetkililerinden alınan son bilgilere göre belediyenin borcu 3,5 trilyondan çk çok daha fazlamış.Allahını Kitabını seven birisi söyesin bu belediyede 5 yıldır ne yapılmış ya.Belediyenin kaoı tokmağını değiştirmek,ve belediyeye haporler taktırmak sizce hizmet mi?adama arkadan gülmezler mi?bunları söylemeye dilin nasıl varıyor demezler mi?Saadettin başkanın ne günahı var ona dünyanın borcun bırakıyorsun.Yapamıyorsan bırakıp gideydin,istifa edeydin.
Misafir - hamza

3,5 TRİLYON BORÇLA DEVRALIYORSUN.     10/04/2014 11:03

SAYIN SAADETTİN ASLAN SENDE MANGAL GİBİ YÜREK VARMIŞ TEBRİK EDİYORUM.ÇÜNKÜ 3,5 TRİLYON BORÇLA BİR BELEDİYEYİ DEVRALMAK HER BABAYİĞİN HARCI DEĞİL.HELAL OLSUN SANA.
Misafir - İLÇE SEÇMENİ HAKAN

3,5 TRİLYON BORÇ BIRAKTI DERSİN BOŞVER.     10/04/2014 11:22

ASLANM SAAADETTİN ASLAN GERÇEKTEN İŞİN ÇOK ZOR.ÇÜNKÜ BELEDİYEYİ BORÇLA DEVRALIYORSUN.BELEDİYENİN BORCU 3,5 TRİLYOIN DENİYR AMA BENCE YARIN GÖRECEKSİN Kİ BELEDİYENİN BORCU ÇOK ÇOKK DAHA FAZLA.ALLAH SAN YARDIM ETSİN.İŞİN GERÇEKTEN ZOR ATEŞTEN GÖMLEK GİYİYORSUN.SENİN YERNDE OLSAM BABACAN DURAK SIKIŞTIGINDA HASAN HÜSEYİN BORÇ BIRAKTI DİYORDU.ANASINI SATAYIM SENDE AYNISI YAP BABACAN DURAK GİDERKEN 3,5 TRİLYON BORÇ BIRAKMIŞ NE YAPAYIM DE.
Misafir - GAN AKTAŞLI LOBİ ÜYESİ

     10/04/2014 10:54

dün belediye personelleirnin gözleri ışıldıyordu hayırdr dedim.Çok mulusunuz dedim.Sadece söyledikleri şu idi:ABBAS gitti dedler.Bir diğer beleidye personeli ise abi bizim için artık bayram dedi.Allah bizlere bu günleri gösterdi çok şükr dedi.
Misafir - saypınarlı murtçu

herşeyi Saadettin beyden beklemeyin meclis üyeleri.     10/04/2014 10:19

ben bir tane yemek hatasın söyleyim yoksa raat edemem.Ya kardeşim meclis üyeleri herşeyi Saadetti beyden bekliyorsunuz.DÜnkü yemekte o kargaşa neydi yemek yemeden yüzlerce insan kalktı gittti.Böylesine organizasyon bozukluğu ben görmedim.Hadi neyse acemsiniz diyelim.Peki o kadar meclis üyesi var hepiniz birleşip aranızda para toplayıp halka tatlı damı almak aklınıza gelmedi yoksa paranıza m kıyamadınız?yoksa analarınz cep dikmedi diye bir söz var.Herşeyi Saadettin abiden beklemeyiniz.O zaten neye yetişecek dün gördük.Ama sizler çok çok yetersizsiniz dün bir kez daha gördük.hepiniz kulis peşindesiniz Başkan vekilliği peşindesiniz bunu hissetmedik sanmayınz.
Misafir - yemektek başkıflı

eleştiri varken eleştirmiyoruz.     10/04/2014 08:43

sevgili saadettin başkan dünkü yemekte eleştrilecek yüzlerce hata var ama hiçbirisine değinmeyeceğim.çünkü ilk 6 ay size açık çek veriyoruz.bu 6 ayı kullandın kullandın yoksa en sert elştirilerimize muaruz kalırsın.yemekteki hataların ve yanlışların neler olduğunu sne bizlerden daha iyi biliyorsun.bimem anladın mı?
Misafir - Keştepe-Gülüşlü hatttı

     10/04/2014 01:12

arkadaşlar karaisalılar derneği partiler üstüdür saadettin aslan mhp den seçilmiştir ama şimdi karaisalı belediye başkanıdır karaisalılar dernek başkanının bu yemeğe katılması kadar normal bir şey yoktur katılmasa anormal olurdu bu yemek siyasi bir yemek değildir sayın karaisalı kaymakamıda katılmıştır bölük komutanıda katılmıştır emniyet müdürü de katılmıştır akp de kazansaydı sayın sadi çetinin yemeğe katılması lazım dı dernek başkanlığını dar kalıbınıza sokmayın lütfen
Misafir - murtcu

OSMANLI TOKATI     09/04/2014 23:38

Karaisalı mıza ve Adanamıza belediye başkanları hayırlı olsun başarılar diliyoruz. AKP her türlü entrika ve ayak oyunlarına rağmen Adana da yine kaybetti. En çok ta Karaisalıları küçük gören Tokatlının kaybetmesine sevindik. Maalesef şunada üzüldüm yine birçok Karaisalılı hemşerimiz kendi hemşerisi Abdullah ÇALIŞKAN varken aday gitti Karaisalıları küçük gören Tokatlı ya oy verdi yazık adam Karaisalıları hiçbir zaman sevmedi bir tane Karaisalılıyı belediyede işe almadı ama yine hemşerilerimiz kendi hemşerisi varken gitti Tokatlıya oy verdi. Artık uyanalım diyorum Karaisalı milliyetçisi olalım diyorum değerli hemşerilerim. Tüm Seyhanlılara Tokatlıya bir Osmanlı tokatı atarak Tokata gönderdikleri için müteşekkiriz ellerine sağlık böyelece Tokatlı da Karaisalı nın nüfusunun 7000 den fazla olduğunu öğrenmiş oldu.
Misafir - Karaisalılı

siyasete batmis dernek     09/04/2014 22:28

Dernekler siyaset yapilan bir oluşum değildir. Siyaset partilerde yapilir dernek agzina kadar siyasete girmiştir. Saadettin bey gibi çıkıp aday olsun. Kazansın tebrik edelim derneği siyasete geçiş için basamak olarak kullanmak olmuyor. Koltuktan güç alan değil oturduğu koltuğa güç veren şahsiyetlere ihtiyacı var bu toplumun. Saadettin bey gibi yiğitce siyaset yapan insanlara ihtiyacimiz var. Dernek tüm karaisalilari temsil ediyorum diyorsa kendini gözden gecirmeli yok biz karaisalililar derneği sadece isim olarak karaisalililari kullanıyoruz bir siyasi görüşe sahip ve bir kaç köye ait bir dernegiz diyorsa bunu da çıkıp deklare etmelidirler. İnsanlarda bu dernek sadece isim benzerliğinden karaisaliyi kullanıyor bilsin. Secim öncesi Sağda solda tüm karaisalilar adina gidip görüşmeler yapma hakkına sahip olmadigini herkes bilsin...
Misafir - dernekci

düşündürücü     09/04/2014 15:13

hayırlı olsun.ama kraisalılar dernek başkanı yerine bundan sonra karaisalı mhp liler dernek başkanı yazarsanız daha güzel olacak gibi
Misafir - misafir

     09/04/2014 14:29

ALLAH KABUL ETSİN BUNLAR GÜZEL ŞEYLER İNŞALLAH CİCİM GÜNLERİ BİTİNCE DE BÖYLE BERABERLİK İÇİNDE HİZMET ETMEYE BAŞLARSINIZ
Misafir - AH BAŞKAN

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339