Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam825
Toplam Ziyaret1681910

İlçe Seçim Kurulu Başkanı itiraz olduğu gerekçesi ile mazbatayı vermedi. Konu İl Secim Kurulu Başkanına sorulacak



1071 kez okundu

Yorumlar

saygısız     09/04/2014 09:41

bunu parti içinde yapsa yapsa o sizin sekreter olacak ramazan denilen çocuk yapar onu oraya hangi sıfatla koyuyorsunuz. kendi başkanını karalayan partinin adını kötüye çıkaran bir kişi sanki başkan koltuğunda gözü varmışçasına gelen köylü arkadaşlarımıza saygısızca cevap veren edepsiz birini orada ne işi var.
Misafir - seçmen

Ak parti      08/04/2014 14:42

Ünal başka'nımızında diğer parti yoldaşdaşlarımızıda karalamaya senin hakkın yok parti teşkilatımızın hepsi tek yürek olarak gece demeden gündüz demeden hep beraber çalıştık sınuçta bu bir yarıştı ve biz bunu kaybettik hiç kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok kaybettikse herkes kendinde suç aramalı ona buna suç atarak partimizi dağıtmaya birliğimizi beraberliğimizi bozmaya hakkın yok.
Misafir - Ak gençlik

yazıklar olsun sana      08/04/2014 12:48

uzak davulun sesi hoş gelir tabikide = Ak Parti ilçe teşkilatını bitirdi karaisalıda sayın ak gençlik sizler tabiki yedirince insanları savunursunuz O Durdaneni Gözü Allah Doyursun Karaisalıda Seçimi Kaybettirende O onun İÇin Ben Bir Kızıldağ Seçmeni Olarak Ak Parti Teşkilatında Göremek İstemiyorum Artık Tek Üzüldüğüm cavit namdar ve fatoş hanım ve yusuf iyiyiye artık ünal ışın bile yalan makinası olduğunu öğrendim.
Misafir - kzıldağ sakinlerinden

Durdane ablamız     08/04/2014 11:25

Durdane ablamıza iftira atan saygısızlık yapanları adeta kınıyorum siz saygı değer ablamızı hiç tanımamışsınız. Ak partiye yıllarını vermiş bir ablamızdır.onun emekleri hiç bir zaman ödenmez. Seçimlerdede beraber koşturduğumuz saygı değer ablamıza bu çirkin yalanlar hiç yakışmıyor onu bu mücaledesinden dılayı kutluyor ve başarılarının devamını bekliyoruz.sevgi ve saygılarımla
Misafir - Ak gençlik

mazbataya gerek varmı ki?     07/04/2014 16:00

mazbataya ne gerek var yaaaaaaaaa.git belediyeye otur bence.nasılsa babacan durak bişe demez.
Misafir - hakan

zeydan ve soner çetin gönlüde yer kurdu.     07/04/2014 15:18

chp seyhan belediye başkanı zeydan karalar cuma günü mazbatasını aldı ve pazar günü de güney mahallelerindeki toplam 11 tane büyük mahalleleye giderek halkın sorunlarını dinledi.ve yanındaki müdürlerine de tek tek eksikler hususunda notlar aldırdı.soner çetin cuma günü mazbatasın aldı cuma namazından sonra belediyede masa kurdurdu halk günü kurdurdu tüm ilçe halkı gelsin sorunlarını canlı canlı söylesin dedi.seversin sevmezsin oyverirsin vermezsin ama benim gönlümü bu 2 başkan fethtettti.60 yıldır oy kullanırım chp ye oy vermedim.ama bunları gördükçe de neden chp olmasın diyorum.ilçe de de saadettin beyi göreceğiz bakalım neler yapacak.ilk 3 ay çok önemli ak koyun kara koyn ortaya çıkacak.
Misafir - çakallı ülkücüsü

sorun çok çok büyük     07/04/2014 14:49

sevgili saadetti bey mazbatay almak için haklı olarak sabırsızlanıyorsun.ama inan bana mazbatgayı alıpta belediyede makama oturdugun için bin pişman olacaksın.çünkü babacan durak belediyeyi mahvetti bitirdi.nereye el atsan inan elinde kalacak.belediye bitmiş diyeceksin.kaçacak delik arayacaksın ama öyle kaçıkş yok.o ateşten gön-mleği giydin bir kere o gömleği 5 yıl çıkarmak yok.Allah yardımcın olsun.Çok dürüstsün çok temizsin.Ama belediyede işin içine girince göreceksin ki ordaki sorunlar seninde günayın da boyunuzu çoktan aşmıştır.
Misafir - Belediyecı yakını

     07/04/2014 14:09

seçim bitti hala neyi bekliyorsunuz.
Misafir - nihat

ACABA KUMPAS MI VAR?     07/04/2014 14:46

BU İLÇEDE GÜNAY YÜCE ÇEKETİNİ DAHİ ADAY YAPSA SEÇİMİ ALIRDI BUNU HERKES BİLİYOR.AMA BELEDİYENİN O KADAR BORCU VARKİ İŞÇİ VE MEMURLARIN DAHİ MAAŞLARI ÖDENEMİYOR.ACABA GÜNAY YÜCE BÜTÜN BUNLARI BİLDİĞİ İÇİN Mİ ADAY OLMADI?SAADETTİN ASLANA KUMPAS MI KURULDU DİYE DE DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİZ.
Misafir - genç aktaşlı

eleman aranıyor      07/04/2014 14:54

Karaisalı Ak Parti ilçe teşkilatına bir tane kadın kolları başkanı aranıyor karaisalı merkezde oturan ve kendini karaisalı da sevdiren birisi aranıyor aylık 1000 lira maaşı ve siğortada dahil yemek -servis de dahil. kadın kolları başkanı olmak isteyen ilçe başkanlığına başvurmaları önemle rica ederiz .
Misafir - çarşı seçmeni

yazıklar olsun sana      07/04/2014 14:21

yazıklar olsun sana durdane çopuroğlu yazıklar olsun sana gülhan kasap siz utanmadan nasıl oyunuz karaisalıda mhp ye verdiniz adanada abdullah toruna verdinizde karaisalıda neden yusuf iyiyiye vermediniz siz zaten belliydiniz bu teşkilatta sizin yeriniz yok artık elleriniz kırılmadımı hiç MHP ye verirken parti içinde ki köstebekler sizsiniz bunu herkes biliyor akşama kadar ysuf iyiyle gezdiniz akşam oldu müslüme rapor ettiniz değilmi yazıklar olsun sizin amacınınz yusuf iyi değil sizin amacınız ünal ışığı yemekti ama olmadı siz ne olursa olsun ünal ışığı hir bir zaman yiyemeyeceksiniz bundan bilginiz olsun yazık yazık durdane oğlunu müslüm 10 yıldır işe almadı ünal ışık ve fatoş hanım ve yusuf iyi aldı yazıklar olsun size sizin içinizdeki insan sevgsine sana ceza kesiyor haftaya cumaya kadar ak partiden istifa edeceksin senin gibi dönek insanlara ihtiyacımız yok
Misafir - kzıldağ sakinlerinden

dua      07/04/2014 13:21

inşallah alamazsınız kurban olduğum allaha tekrar seçime gidilir inşallah nerde o güzel allahım nerde o güzel güzel günler ....
Misafir - değermen bozuğu bekçisi

yeni seçime de hazırız     07/04/2014 13:56

Vermeyecekseniz bileli de yeni br seçim olsun biz hazırız yeni bir seçime.
Misafir - MHP seçmeni

Uyarmadı demeyiniz.     07/04/2014 13:19

Saadettin ASLAN için beyaz kefenlerini giymiş ölmeye hazır 120 tane Günay YÜCE gençliği zor zaptedilmektedir uyarmadı demeyiniz.
Misafir - Anti_Günay_gençliği

     07/04/2014 13:16

İlçe seçim kurulu başkanı mazbatayı verse bile sadettin aslan aldığına alacağına pişman olacak o mazbatayı. Çünkü o kadar borcun altından o da kalkamıyacak.
Misafir - zalimin hasmıyım amma severim mazlumu

VERİN ARTIK MAZBATAYI     07/04/2014 13:17

YETER ARTIK VERİN ŞU MAZBATAYI.İŞÇİLER MEMURLAR HAFTAYA MAAŞ BEKLİYORLAR.BAŞKAN ÇALIŞMAYA BAŞLASIN.SEÇİM BİTMİŞ HALA NEYİ BEKLİYORSUNUZ.
Misafir - İLÇE ESNAFI

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398