Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam643
Toplam Ziyaret1681728

MHP’den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü, doğduğu köye giderek anne-babasını ziyaret etti.

Adana’da gerçekleştirilen 30 Mart mahalli idareler seçiminde Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Sözlü, yaşadığı mutluluğu anne ve babasıyla paylaştı.

“BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI” OLARAK

Başkan Sözlü, 3 dönemdir “Belediye Başkanı” olarak hizmet ettiği Ceyhan’a bu sefer “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı” sıfatını kazanarak gitti. Burada ilk olarak anne ve babasının yaşadığı Çokçapınar köyüne giden Sözlü, annesi Zeliha Hanım’a çiçek verdi, babası Ali Bey’in elini öptü.

ALLAH  YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Anne ve babasının helallik alan Başkan Hüseyin Sözlü,  “Allah hayırlı hizmetler nasip eylesin. Allah utandırmasın; yar ve yardımcın olsun” dualarıyla köyden ayrıldı.



714 kez okundu

Yorumlar

HAYIRLI OLSUN.     02/04/2014 01:43

HAYIRLI OLSUN YÖRÜK TÜRKMENLERİNE, ADANAMIZA. KARAİSALIMIZA. ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN İŞİ ÇOK ZOR. AKP GÖREV YAPAMAMASI İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR. AMA ŞUNU UNUTMASIN AKP BELEDİYE BAŞKANINI CEZALANDIRMAK İSTERKEN AKP HALKI CEZALANDIRIYOR HALK DA AKP Yİ CEZALANDIRIYOR. AKP TARAFINDAN, GÖREVDEN HUKUKSUZ OLARAK ALINAN ADANA NIN SEÇİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANI, ŞİMDİ YİNE KAZANDI SAYILIR. ADANADA HALK MHP VE MHP Lİ BELEDİYE BAŞKANINA SAHİP ÇIKMIŞTIR. ADANADA TAYYİP YİNE KAYBETMİŞTİR. HEP KAYBETMEYE MAHKUMDUR.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704