Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam211
Toplam Ziyaret1667853

AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi, imar ve yapılara ilişkin geliştirdiği projeleri arasında ilçe merkezindeki binalara asansör uygulaması başlatacaklarını söyledi

İyi, köylerde (mahalle)  imar uygulaması yapacaklarını belirterek, “İlçe merkezinde asansörlü binalar olacak. Emekli kent projesi uygulayacağız. Estetik ve yaşanabilir evler inşa edilecek. Yayla turizmi ve yayla evleri projesi yapılacak. Kentsel dönüşüm ile Karaisalı daha modern bir görüntüye kavuşturulacak. Ayrıca belediye binası yaptıracağız. Nikah salonunu hizmete girdireceğiz” dedi.

 



1083 kez okundu

Yorumlar

Karaisalım kendine sahip çık.     28/03/2014 05:52

İşte tüm bunlardan dolayı biz hazırki işe girmiş kardeşlerimiz için iyi düşünelim ona göre oy kullanalım. Karaisalı zaten sahipsiz iyice unutulmasın. AKP Karaisalı da kaç insanı işe yerleştirdi.Aytaç DURAK ın işe yerleştirdiğinin yüzde biri varmıdır? 12 yıldır iktidar her seçimde yüzde 55-60 AKP Karaisalı da oy aldı.
Misafir - Karaisalılı

Karaisalım kendine sahip çık     28/03/2014 05:09

Ey Karaisalı kendine ve çocuklarına sahip çık. Karaisalı da kime oy verirsen ver her iki adayda Karaisalı nın çocuğu kazanan Karaisalı olacak ama b.şehir çok önemli nedenmi büyükşehirde neredeyse her köyden birçok Karaisalılı çalışmakta onlar için Diyarbakırlı APO büyük tehlike adam şunu dedi B.şehiri kazanırsak b.şehirde Aytaç DURAK ın tüm izlerini sileceğim dedi ve özellikle birtakım mahallelerde(özellikle g.doğudan gelmiş insanların çoğunlukla yaşadığı)söylüyor gençler b.şehir çalışmaya varmısınız, b.şehiri alırsak buralarda işsiz kardeşim kalmayacak diyor varın düşünün kazanırsa neler olacak. Bir örnek vereyim size AKP Seyhanda 2 dönemdir Karaisalılar sayesinde kazandı işe alınan Karaisalılı 5 kişi varmı? Ben hiç duymadım bilen varsa cevap verirse seviniriz. Tokatlı nın şu lafınıda unutmayalım Karaisalı nın nufusu kaçki.
Misafir - Karaisalılı

     28/03/2014 00:26

sekerciyi birde bize sorun
Misafir - belediye calisani

COK YALAN SOYLEYINCE SES KISILIR MI ?     27/03/2014 23:04

KUCUKKEN BENIMDE SESIM KISILMISTI ANNEM COK YALAN SOYLERSEN BOYLE OLUR DEMISTI.
Misafir - PINOKYO VE CIRAKLARI

ERDOGANI YANINDSKILER YAKTI     27/03/2014 23:38

Dün desteklediğiniz Erdoğan’a bugün neden muhalefet ediyorsunuz” diyenler; bugünkü Erdoğan ile eskisi arasında bir ilişki kurabiliyorlar mı? Bu hırçın ve saldırgan adamı, yolsuzlukların üstünü kapatmak için her şeyi yerle bir etmeye ve ülkeyi ateşe vermeye hazır bu politikacıyı tanıyan, bilen var mı? Demek ki yanılmışız. Parça parça tamamlanan resim, karşımıza eksiksiz bir karakter yapısı çıkartıyor. Sadece gücün peşinde koşan, amaca varmak için her aracı kullanan, hiçbir ahlakî prensip ile kendisini bağlamayan bir lider. Demek gücü ele geçirmek için hiçbir sınır tanımayan bu adam, dün ikna ederek sağladığı araçları, bu sefer zorbalıkla elinde tutmaya çalışıyor. Zorbalık, hakka ve hukuka dayanmayan güç demektir. Devreye entrikalar, kumpaslar girince karşımıza, amaca varmak için her şeyi mubah gören bir Erdoğan portresi çıkıyor.COK UZULUYORUZ NASIL BUKADAR DEGISTI.
Misafir - Adalet ve ...YOUTUBE

ilcede hırsız var     27/03/2014 22:52

onlar kendilerini bilir
Misafir - gala labisi

en büyük baskan sekerci     27/03/2014 22:52

Ahmet abi ne büyüksün valla adam gibi adam k....... seni hazmedemiyor eeee kolay deyil acılarını cok 5 yıl geçti hala acıları dinmedi 105 yıl geçse gene unutamazlar valla oglım olursa adını Ahmet koyacam allah senin gibileri basımızdan eksik etmesin ha bide su yayla senliklerinde bazılarında gecekörlü var galiba o gece bende ordaydım 20000 kişi vardı sözlü ne dedi genç dinamik cesür başkanımıza güzel organisyondan dolayı tebrik ederim dedi ilçede sözlünün en yakın dostu sekerci abimiz dolayısıyla adanada sekerci abimizi onurlandıracağız kim bitmiz k....... görecek sekerci abi her zaman yanındayız sen büyük adam olmasan bu kadar gündemde olmassın rte bile senin kadar adı geçmiyor var ol başkanın allah kötülüklerden korusun seni
Misafir - cay bahcesi lobisi ve sögütlü kahve lobisi ortak bşldirisi

     27/03/2014 16:08

kim genel başkan olacakmış ahmet şekerci mi?ne zaman?
Misafir - ak-seçmen

     27/03/2014 14:26

o fotoğraflar montaj felan olmasın sakın.
Misafir - foto

genel başkan mı olacak yoksa?     27/03/2014 14:02

yahu sabah sabah beni güldürdünüz.kendinize ise de koca bir ilçeyi güldürdünüz.kızldağda 15 bin kişi mi toplanmış?hepsi 1500 (BİNBEŞYÜZ)kişi anca vardı.bende ordaydım.nerde ise Devlet BAHÇELİ gel seni MHP ye genel başkan yapayım dedi diyeceksiniz.Bu kadar atmayın biraz küçük atında civcivlerde yesin.
Misafir - ak-seçmen

     27/03/2014 13:38

herşeyin hayırlısı olsun.
Misafir - kadir

şimdilik susuyoruz.     27/03/2014 10:49

yusuf iyi bey şimdilik susuyoruz.şayet seçimi kaybettiğin gün seçimi neden niçin kaybettiğini öylesine açık ve net açıklayacağız ki.yaptığımız yorumlar ilçede deprem etkisi yapacak.seçimi etkilememek için şimdilik susuyoruz.
Misafir - susan seçmen

     27/03/2014 09:19

Zor bir seçim olacaktır. Ama Adana öyle değil.
Misafir - Haci Osman

geleceğin hikayeleri     27/03/2014 09:16

birgün dedelerimiz nenelerimiz ilçede de bir gün ahmet şekersi verdı diye bizlere hikaye okurlar sanırım.
Misafir - MR_DURMAZ

güle güle şekerci     27/03/2014 09:26

şekerci bir daha güreşmek için mindere çıkamaz.
Misafir - saypınarlı

kabul edin tuş oldu.     27/03/2014 08:22

fatoş ablamız belki sayı farkı yada burun farkı ile de yenilmiş olduğunu varsayalım.Peki Ahmet Bey TUŞ OLDU.Omuzları toprağa değdi.Bir daha zor kalkar o minderden,nerde ise mindere yapıştı tuş oldu.
Misafir - İlçe Milli Güreşçisi

kim kimi kündeye getirdi.     27/03/2014 08:17

şekerci künde attı diyorsunuz ya dostlar bu nasıl künde vekilimiz hala vekilliğini yapıyor.şekerci ise mhp den kovuldu.aday yapılmadı.peki söylermisiniz şimdi kim kimi kündeye getirdi?
Misafir - ak-genç

     27/03/2014 08:34

şekercinin de işlerinden dolayı kibarca reddeddiği konuşuluyor.
Misafir - Sözlü Geliyor

     27/03/2014 08:50

Sözlü Şekercinin 1 numaralı adamı beyler. bu açık adamın şekerciye yayladan dolayı şükran borcu var. ama daha öncesindende tanışıyorlar. ben ceyhanlıyım şekercinin adını çok duydum. hatta devlet bahçeli bile 15.000 kişiyi yaylada topladığı için tebrik etmiş. özel olarak ankaraya gitmişler fotoğraf bile çekinmişler. şekerci dükkana asmış. sözlü gelince şekerciyi adanada müdür yapayım dediği şekercininde işlerinden dolay
Misafir - Sözlü Geliyor

Şekercinin En büyük hatası.     27/03/2014 08:28

Ahmet Şekerci meclis üyesi olsaydı Saadettin Bağdatta su içerdi.Saadettin Aslan Bey aday yapmamakla hayatının en güzel işini yaptı.ÇÜnkü Şekerci ilçede kredisini en son ne mazan tüketti biliyor musunuz?Yazın Babacan Ağa yaylada yan gelip yatarken Şekerci Vekillik yapıyordu.Ve işçiler ile memurlar maaaş alamadığı için inim inim inliyorlardı,evlerine ekmek götürecek paraları yoktu Vekil ne yaptı biliyor musunuz?kimseye çaktırmadan kendi maaaşını cebe indirdi.En son bu yaptığı hareket Saadettin beyinde kulagına gitti.Memurlar ve işçiler ayaklanacak oldu bastırıldı.İşte bu olay Şekercinin ilçede finali oldu.
Misafir - Sögütlü Kahve 3-5 çapulcusu

$$$$$     27/03/2014 06:36

Bu­rak Er­do­ğa­n’­ın “ge­mi­ci­k”­le baş­la­yıp, gi­de­rek bü­yü­yen ve şim­di­lik 6 ge­mi­den olu­şan de­niz ti­ca­re­ti fi­lo­su, her­kes gi­bi be­nim de il­gi­mi çe­ki­yor. Çün­kü o ge­mi­ler, tü­yü bit­me­miş ye­tim hak­kı­nın bu­lun­du­ğu ka­mu­sal kay­nak­la­rın Bu­ra­k’­a peş­keş çe­kil­me­siy­le alı­nı­yor.Ay­rı­ca ma­dem ko­nu­yu İs­viç­re­’den aç­tık. Bu­rak ve Bi­lal bi­ra­der­le­re bu ko­nu­da ba­zı so­ru­lar yö­nelt­mem ge­re­ki­yor : 1- 17 Ara­lı­k’­ta­ki bü­yük yol­suz­luk ve rüş­vet ope­ras­yo­nun­dan ön­ce, özel uçak­lar­la İs­viç­re­’ye sık sık git­ti­niz mi? 2- Bu uçuş­lar­da ba­zı işa­dam­la­rı­nın özel uçak­la­rın­dan ya­rar­lan­dı­nız mı? 3- Zü­ri­h’­e olan uçuş­la­rı­nız­da si­zi ge­nel­lik­le THY’­nin İs­viç­re­’de­ki yet­ki­li­le­rin­den E.Y. ad­lı ki­şi kar­şı­la­dı mı? 4- Bu ki­şi ay­nı za­man­da AK­P’­nin İs­viç­re ör­gü­tün­de de gö­rev­li mi? 5- Se­ya­hat­le­ri­ni­zin Zü­ri­h’­te­ki ban­ka­lar­la ve ora­da­ki he­sap­lar­la bir il­gi­si var mı ?
Misafir - CALISKAN

YOLSUZLUGUN BIR AYAGI KARAISALI DAMI?     27/03/2014 06:51

Bu­rak Er­do­ğa­n’­ın “ge­mi­ci­k”­le baş­la­yıp, gi­de­rek bü­yü­yen ve şim­di­lik 6 ge­mi­den olu­şan de­niz ti­ca­re­ti fi­lo­su, her­kes gi­bi be­nim de il­gi­mi çe­ki­yor. Çün­kü o ge­mi­ler, tü­yü bit­me­miş ye­tim hak­kı­nın bu­lun­du­ğu ka­mu­sal kay­nak­la­rın Bu­ra­k’­a peş­keş çe­kil­me­siy­le alı­nı­yor. Ay­rı­ca ma­dem ko­nu­yu İs­viç­re­’den aç­tık. Bu­rak ve Bi­lal bi­ra­der­le­re bu ko­nu­da ba­zı so­ru­lar yö­nelt­mem ge­re­ki­yor : 1- 17 Ara­lı­k’­ta­ki bü­yük yol­suz­luk ve rüş­vet ope­ras­yo­nun­dan ön­ce, özel uçak­lar­la İs­viç­re­’ye sık sık git­ti­niz mi? 2 - Bu uçuş­lar­da ba­zı işa­dam­la­rı­nın özel uçak­la­rın­dan ya­rar­lan­dı­nız mı? 3- Zü­ri­h’­e olan uçuş­la­rı­nız­da si­zi ge­nel­lik­le THY’­nin İs­viç­re­’de­ki yet­ki­li­le­rin­den E.Y. ad­lı ki­şi kar­şı­la­dı mı? 4- Bu ki­şi ay­nı za­man­da AK­P’­nin İs­viç­re ör­gü­tün­de de gö­rev­li mi? 5- Se­ya­hat­le­ri­ni­zin Zü­ri­h’­te­ki ban­ka­lar­la ve ora­da­ki he­sap­lar­la bir il­gi­si var mi ?
Misafir - Adalet ve ...

OCALAN LA PAZARLIK YAPILDIMI     27/03/2014 06:02

BENİ VE İDRİS NAİM ŞAHİN'İ ÖCALAN ALDIRTTI Yılmazer eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Öcalan'ın talimatı ile görevden alındığını belirterek “Benim tasfiyemin gerçek sebebi Abdullah Öcalan ve PKK'dır, İdris Naim Şahin'i de Öcalan görevden aldırttı. 
Misafir - KUTUISALI

     26/03/2014 23:20

sonunda sekerci abimiz tus oldu mu oldu
Misafir - kerim

     26/03/2014 23:09

sekerci degiilmiydi yazin bizler maas almadan maasini alip cukka yapan
Misafir - belediye calisani

emekli öğretmen     26/03/2014 23:07

hocam 350 kişiyi tek tek mi saydın tek sıra halinde mi geldiler yoksa çiftli sıra halindelermiydi parmak kaldırarak mı söylediler yoksa hepsi birden koro halindemi yapmayın hocam ya bari siz yapmayın
Misafir - seçmen

     26/03/2014 22:13

YAKLAŞAN MAHALLİ SEÇİM ÜZERİNE DÜŞÜNCELERİM YENİ SEÇİLECEK BELEDİYE BAŞKANI BU DEFA ÇOK ÖNEMLİ: 1-KURUCU BAŞKAN OLACAĞINDAN ÖNEMLİDİR. 2-TÜM KARAİSALI İLÇE HUDUTLARINI KUCAKLADIĞI İÇİN ÖNEMLİDİR. 3-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BİR PARÇASI OLDUĞU İÇİN ÖNEMLİDİR 4-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İLE BİRLİKTE DÜŞÜNMELİDİR. 5-TELLİDERE MAHALLESİNDEKİ BİR SOKAK İLE ETEKLİ KÖYÜNDEKİ MAHALLE YOLU ARASINDA HUKİKEN Hİ.Ç BİR FARK YOKTUR. 6-BELEDİYE BAŞKANI VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ BİLGİLİ,BECERİKLİ TEMSİL KABİLİYETİ YÜKSEK KİŞİLERDEN OLMALIDIR.. 7-PROJE ÜRETMEDEN BİR YERE VARILAMAZ,PROJE ÜRETMEDEN DEVLETTEN PARA,İMKAN İSTENEMEZ. 8-KARAİSALININ İÇİNEKAPANIK,İKİ SÜLALE ARASINDA GİDP GELEN POLİTİK ÇEKİŞMELERDEN KURTULUP KENDİSİNİ AŞMASI GEREKİR.TABİKİ KARAİSALIYA BİR ÇİVİ ÇAKAN İNSANLARA MİNNET DUYACAĞIZ. 9-MEVCUT DEĞERLERİMİZİ DAHA DA YÜKSELTECEK GENÇ BEYİNLERE İHTİYACIMIZ VARDIR.
Misafir - yanık değermen bekçisi

attığı künde     26/03/2014 20:45

şekercinin kızıldağda akplilere attığı kündenin etkisi geçmemiş anlaşılan unutamamışlar hala alakasız haberlerin altında bile şekerci yorumları bitmek tükenmek bilmiyor kızıldağda önce salto sonra kündeyle fatoş abılayı tuş edince hırs bitmez tabiii
Misafir - şekerci

     26/03/2014 20:20

Valla beyler Saadettin kaybederse Şekerci olmadığı için kaybeder Sadettin ayaklarına kapanıp ahmet abi ne olur adayım ol demesi lazımdı bu Meclis üyeleriyle havasını alır.
Misafir - İsmail

     26/03/2014 19:06

sekercinin finali aci oldu
Misafir - caner

     26/03/2014 19:14

sekercide keramet olsa sadettin hadi yallah demezdi gulum
Misafir - Sami

     26/03/2014 16:11

ahmet sekerci sizin gibi hırsısların deline comak nsoktu diye hala bagırıyorsunuz utanın utanın sekerci gelmis gecmis en büyük ekoldur karaisalıda saysan aleyhinde konusanlar belli bunlarda her kez bilirki ilcenin hırsızları onlar öttükce sekerci abimin varlıgı dahada artıyor sizigidi hırsızlar sizi sadettini kandırdınız ama ilce halkını kandıramıyacaksınız hırsız lobileri sizde utanma olsa yüzünüz kızarır ama ar haya kalmamıs yapacak bisey yok
Misafir - güvenc lobisi

     26/03/2014 15:29

şalvarına gurban senin başgan
Misafir - ak-genç

bunlar düşmezler abi.     26/03/2014 15:56

murtu kardeş fikrin fena değil harika ama bunlar kamyona yapışırlar gene düşmezler abi.sefalettine söylemek lazım arabayı silkelettirmesi lazım 8-10 kere.arka kapagı da takmasın.
Misafir - b.sapmaz

ah saadettin ahh.     26/03/2014 15:48

cebrail abi saadetttin seçimi neden kaybeder biliyor musun?Geçenlerde petrolde yemek vermiş birileri belediye personellerine.Bende o gün arabama benzin alıyordum.Ayfer BEBEK Saadettin beyin sağında yemek yiyor.BU resmi facede de gördüm.Gören herkes diyor ki Saadetttin gelse ne farkeder Babanacan DUrak gitmese ne farkeder diyor.BU resmi gören en az 350 kişi Saadettin beye oy vermem dedi.babacan Durakın zamanında olduğu gibi gos gos gezip başkan benim diyecek diyenler gene ayn kişiler olacak diyorlar.Benim için farketmez ben emekliyim.kim gelirse gelsin belediye ile işim yok olmazda.ama Saadettin beye yazık olacak.Elindeki seçimi kendi ve Babacan Durakın hataları yüzünden kaybedecek.çok üzzgünüm inin.üzüntüm emeklerine yazık olacağı için.yoksa çok temiz ve saf bozulmamış bir kardeşimiz.
Misafir - Emekli Öğretmen

nasıl fkir?     26/03/2014 15:03

seçimden sonra o zaman sefaletttin hepsini kamyona doldursun üçürgeden yada eğlenceden aşagı damperi kaldırsın kalan kalır giden gider baraja.nasıl fikir?
Misafir - gerçek _murtçu

bulgurdan da olmayalım kardeş     26/03/2014 15:46

cebrail haklısn ama kardeşim yeni gelenler hadi ya ayfer bebeek ve ali yağcı gibi güzel ara taksimi yapamazlarsa ne olacak?eldeki bulgurdan da olmayalım kardeşim.
Misafir - MR_DURMAZ

bulgurdan da olmayalım kardeş     26/03/2014 15:41

cebrail haklısn ama kardeşim yeni gelenler hadi ya ayfer bebeek ve ali yağcı gibi güzel ara taksimi yapamazlarsa ne olacak?eldeki bulgurdan da olmayalım kardeşim.
Misafir - MR_DURMAZ

hepsi     26/03/2014 15:40

Hepsi dedik ya.yeni yüzler olmalı. Dinazorlar ış yapmaz olmuş. Yeni ara taksimciler gelir.
Misafir - cebrail

     26/03/2014 15:59

tuğtekin de mi gitsin? bari o kalsın.hiç değilse çayını kahvesini içtiğimiz bir abimiz ya.
Misafir - MR_DURMAZ

bir kaçı kalsın cebrail.     26/03/2014 15:35

gidecekse gitsin.peki ibrahim şende giderse kim ayfer bebek ve ali yağcı nın eşliğinde ara taksimi eşliğinde barak havası çalıp söyleyecek kardeş.bir kaçı kalsın ya.
Misafir - öz_murtçu

adem de gitsin     26/03/2014 14:10

Tamamı gitmezse belediye duzelmez
Misafir - cebrail

KUTU VE KURUM PARALARI     26/03/2014 14:53

HANGI KURUMDA RANT DONDU DEVLETIN PARASI ILE HAKSIZ GRLIR ELDE EDILDI . ? BU GELIRLE SECIM KSMPANYASI YAPILDIMI ?
Misafir - KUTUISALI

     26/03/2014 14:03

adem olgun kalsın ya.şu ana kadar her ne kadar lak lak yapsa da henüz bozulmadı kardeş
Misafir - B.ŞAHİN

cebrail yiğit adamsın     26/03/2014 14:07

eyvallah cebrail kardeş seni gözlerinden öpüyourm.yiğit adamsın vesselam.bu ilçeninde senin gib yiği delikanlılılara ihtiyacı var.
Misafir - belediye emekçisi

tümünü dedik ya     26/03/2014 13:19

Onuda unutmadık, tümünü diye yazdım kardeş.
Misafir - cebrail

iamı unutmuşsun     26/03/2014 13:34

cebrail kardeş unuttuğun birisi daha yok mu?belediyenin meşhur imamı,milleti muhasebeye girmemeye yemin ettiren,milleti belediyeden tiksindiren babacan ağamızın baş adamı meşhur imamı unutmuşsun kardeşim.işçi ve memurların maaşlarını ödeyemeyen muhasebeci olarak ilçe tarihinde yerini alan ve gelmiş geçmiş en başarısız muhasebe müdür vekili olan imamı nasıl pas geçersin.
Misafir - belediye emekçisi

Hepsini surerim     26/03/2014 13:31

Ben yusuf iyinin yerinde olsam ve başkanlığı kazansam başta cumali özcan, ibrahim ozcan, gunay yuce olmak uzere tum personeli işten çıkarmam ama adanadaki diger ilçe belediyelerine gònderir, daha aklı başında olan veişi bilenleri karaisalıya getirirdim karşılıklı olarak çenç ederdim. Karaisali ancak böyle kalkınır. Yoksa değişen bir §ey olmaz ilçede
Misafir - cebrail

     26/03/2014 13:32

desene cumal özcana iş çıkacak.adamda 5 yıldır rahat etmişti.çünkü belediye taş taş üstüne koymadığı içn çok rahatttı.
Misafir - cuma

GÖBEKLER YAĞ BAĞLAYACAK DEYİP???     26/03/2014 12:54

SAADETTN ASLAN ULA HEMŞERİM MİLLETİN GÖBEĞİ YERİNDEN KALKAMAYACAK DEYİP BUNA BENCE KARŞI GELECEKTİR.
Misafir - MHP Lİ

Demek ki     26/03/2014 12:39

Sayın Yusuf Iyi Bey, dört katlı binalara a kadar asansör mecburiyeti olmadığını biliyor ki, bundan sonra yapıalacak binalara asansör konulacağı icin en az 5 katlı binalar inşaa ettirecektir. Kazanırsa Karaisalı artık çok katlı apartman binalarına hazırlanmalıdır. Acaba bu konuda Saadettin Aslan ne düşünüyor, merak ettim, doğrusu.
Misafir - suha

adamaı evliya edeceksin     26/03/2014 11:49

Ahmet Şekerciyi tanımayan birisi de okusa adamı evliya sanacak nerde ise.Biz bizi biliriz kardeş merak etme.
Misafir - ÜSTADIN KRALI

     26/03/2014 10:07

Ahmet şekerci sahipsizlerin sahibi, hayırsever düzgün bir adamdı. Adam aday olmadı maşallah hala dillerden düşmüyor. helalin var böyük başkan.
Misafir - Sahipsiz Seçmen

MERCEK     26/03/2014 10:51

BEN ASANSÖR İŞİNİN BELEDİYENİN GÖREVİ OLDUĞUNU DAHA YENİ ÖĞRENİYORUM, DOĞRUSU UFKUMUZ GENİŞLEDİ, NE KADAR GERİDEN GELİYORMUŞUŞ! OTEL KAPILARININ DÖNERLİ KAPI OLDUĞUNU BİZLER BİLMEYİZ, BİZ O OTELLERE HİÇ GİTMEDİK VE DE GİDEMEYİZ Kİ, BAŞKALARI BUNU ÇOK İYİ BİLİYORLAR SANIRIM ? BÜYÜKŞEHİR ADAYI KAÇ YILDIR ADANA DA YAŞIYOR BUNU BİLEN KAÇ KİŞİ VAR. ADAM YILLARDIR ANKARADA YAŞIYOR, ADANADA BİR EVİ DAHİ YOK, ADAM OTELLERDE KALARAK SEÇİM ÇALIŞMASI YAPIYOR, BUNU KAÇ KİŞİ BİLİYOR PEKİ, BUNLAR HEPTEN OTEL ..........SI. HASBELKADER SEÇİMİ KAZANIRSALAR ÖZERLİK İLAN EDECEKLER TA MERSİNE KADAR, BUNLARI KİMLER BİLİYOR PEKİ, MERSİNİ ALABİLMEK İÇİN GÜNEYDOĞUDAN NEKADAR KÜRT OYU NAKLİ YAPILDIĞINI KAÇ İNSANIMIZ BİLİYOR DOĞRUSU ÇOK MERAK EDİYORUM.........
Misafir - ÜSTAD

isterüz     26/03/2014 10:02

kendisinden ısıtmalı ev ve apartmanda isterüz
Misafir - kamil

herşey fasafiso     26/03/2014 09:23

ne yani geçen seçimde de babacan durak ve ahmet şekerci abilerimiz ilçe için neler söz vermişlerdi hangisi yerine geldi?önemli olan söz vermek değil yerine getirebilemek.bu ilçede kim ne sözü verirse versin artık bu ilçe halkını ikgilendirmiyor.Çünkü verilen sözlerin hepsinin fasafiso olduğunu eski siyasiyetin duayenleri diyelim bizlere ispat ettiler.onun için yusuf iyi veya sadetttin aslan uzaydan tertemiz soğuk su dahi getirecem sögütlü kahvede çay demleyip halka içirecem çünkü uzayın suyu ile çay çok enfes dahi olur diyebilirler.ben sadece güler gbeçerim.ve sadece icraata bakarım.gerçekleşen projeye bakarım.ben işçilerin memurların maaşları babacan durak zamanında olduğu gibi ödenmemeye devam edecek mi etmeecek mi ona bakaırm.
Misafir - Sögütlü kahve gençliği

     26/03/2014 00:22

yaparim diiyorsa yaparr
Misafir - vedat

ciddiyetsiz proje     26/03/2014 00:51

böyle ciddiyetsiz projemi olur ya kim yazmış yusuf hocanın ufku bu kadar dar mı karaisalının sorunu asansörsüz binamı bu çağda asansörlü bina yaptıracağım diye bir vaade oy vermezler başkası duymasın dalga konusu oluruz valla
Misafir - seçmen

ciddiyetsiz proje     26/03/2014 00:51

böyle ciddiyetsiz projemi olur ya kim yazmış yusuf hocanın ufku bu kadar dar mı karaisalının sorunu asansörsüz binamı bu çağda asansörlü bina yaptıracağım diye bir vaade oy vermezler başkası duymasın dalga konusu oluruz valla
Misafir - seçmen

     26/03/2014 00:03

dönerli kapıda yaptıracakmıymış hani seyhan oteline götürecekti dönerli kapıdan geçmeyi öğretecekti
Misafir - mrt_01

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436