Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam439
Toplam Ziyaret1682426

BBP BÜYÜKŞEHİR, SEYHAN, POZANTI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İLE BAĞIMSIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YASİN TÜRKOĞLU MHP’YE KATILARAK SÖZLÜ’YE DESTEK VERDİLER

  Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana Büyükşehir, Seyhan, Pozantı Belediye Başkan Adayları partilerinden istifa ederek Sözlü’ye destek verirken,  Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Türkoğlu MHP’ye katılarak Sözlü lehine çekildiğini açıkladı.

  MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı (MHP) ve Ceyhan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Ziyapaşa Bulvarında düzenlenen katılım töreninde konuşan BBP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin, “Haksızlığa, yolsuzluğa, arsızlığa dik duran MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı yiğit adam Hüseyin Sözlü’nün yanında yer aldığımız şahsım ve dava arkadaşlarım adına kamuoyuna duyururuz” dedi.

  Şahin, ayrıca, BBP’den istifa gerekçelerini anlattıktan sonra,”Bu şartlar altında ülkeme ve halkımıza hizmet edemeyeceğimiz göz önünde bulundurarak istişaremiz sonucu dava arkadaşlarımızla birlikte BBP Adana İl Yönetiminden ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımızdan istifa ettiğimiz ve bundan sonraki siyasi hareketimizi MHP çatısı altında devam edeceğimize karar vermiş bulunmaktayız” dedi.

  MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü de, partimize katılıyor olması sayısal bir ifadeden çok bize manevi bir değer ifade etmektedir. Rahmetli Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in kurmuş olduğu siyasi dava olan MHP saflarına katılıyor olması, büyük ailenin yeniden bir araya gelmesi büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle yine rahmetli ülküdaşımız, gönüldaşımız Muhsin Yazıcığolu Beyefendiyi de burada rahmetle yad ediyoruz Ruhu şad olsun. Onun ölümünün üzerindeki şaibenin de katlanarak büyüyor olması, bu Hükümetin bu konuda veriliyor hesabının var olması olduğunun yeterli olduğunun delilidir. Bu birlikteliğin, bu katılımın bir araya gelmesi için atılmış bir güzel adım, işaret fişeği olur. Ankara’da sedalanır, ve büyük hareket, büyük aile bir araya gelir diye temenni ediyorum ” dedi.

  MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da konuşmasında, MHP’ye katılımları uzun zamandır gibi kartopu yuvarlanarak büyük çığ oluşturduğunu, 30 Mart’ta da bu çığın Adana üzerine düşeceğini ve Adana’da yerel iktidarı yakalayacağını söyledi. İzgioğlu, BBP’den katılanlara “hoş geldiniz” dedi.

  MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut ve MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan da birer konuşma yaparak, BBP’lilere teşekkür ettiler.

  Konuşmalardan sonra BBP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin, BBP Seyhan Belediye Başkan Adayı Gani Gökmen, Pozantı Belediye Başkan Adayı Tuncer İncirci, Yüreğir Belediye Başkanı Veli Güzel, Yüreğir Belediyesi eski Başkan Adayı Ali Güzel, Kadın Kolları Başkanı Nafia Kartal, Alperen Ocakları Başkanı Aydoğan Aydoğan, Gençlik Kolları Başkanı Emrah Sarı ve Çukurova eski İlçe Başkanı Murat Aktaş ve diğer katılımcılara MHP rozetleri takıldı. MHP’ye katılanlar Hüseyin Sözlü ve Abdullah Çalışkan  elini havaya kaldırdılar.

 BAĞIMSIZ ADAY YASİN TÜRKOĞLU DA MHP’DE

  Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Türkoğlu da Hüseyin Sözlü lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Türkoğlu, “Adana için hayati olan yerel seçimlerde adaylığımı MHP ve Başkan adayı Sayın Hüseyin Sözlü lehine adaylıktan çekilme kararı almış bulunmaktayım” dedi.

  Türkoğlu, “Şahsıma destek veren ve oylarını bana verecek olan değerli hemşerilerime oylarını MHP’ye ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’ye vermelerini istiyorum” dedi.

  Sözlü, İzgioğlu ve Çalışkan da birer konuşma yaparak Yasin Türkoğlu’nu kutladılar. Türkoğlu’na MHP rozeti MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu tarafından takıldı.



788 kez okundu

Yorumlar

     25/03/2014 01:34

Halk Dalkavukları. halkın eğilimlerini istismar edenler, toplum işlerinden kendisi için çıkar sağlamak isteyenler çoğunlukla '' hikaye anlatanlar'' arasından çıkar.. Halkının kimi ve hangi yolu tercih etmesini söyleyen halk önderleri. sorumluluk alır. neyin zor olduğunu söyler ve gösterir. Kolay Yol değildir onun işaret ettikleri. Ancak halk önderleri arasında '' gerçek siyaset adamı'' çıkar; halk onların yönettiği partilere oy verir. Hikaye anlatarak siyasete girenler de, ''kendini düşünen siyaset adamı'' olurlar. Siyaset adamının gerçeği ile kendini düşünenin konuştuğundan bellidir. Kim ki, dün olanları anlatıp sonuca varmak istiyorsa o kişi kendini düşünmektedir; yarın ne yapacağını, yerini söylüyorsa o gerçek siyaset adamıdır....
Misafir - Mustafa Sürmeli

     24/03/2014 20:50

yanık değermenin bekçisi sen zavallının tekisin sen bu güzel memleketi kim olduğu belli olmayan adamlara emanet edelim diyorsun senin de kim olduğun belli değil yazık sana.
Misafir - Kimsin sen

HALİNİZE AÇIYORUM      24/03/2014 15:15

isterseniz chp -ve saddet partisinide birleştirin gene adanayı kazanamayacaksınız sayın mhp ye gönül vermiş kardeşlerim gelin bir olalım birlikte olalım adanayı abdullah torunu kazandıralım .15 gündür ceyhanı susuz bırakan başkan büyükşehirimi yönetecek yani vah vvah vah .insanlar adama oy vermeyecek partisine sahip çıktığı için oy verecek abdullah toruna karaisalıdan 1.500 oy yeter hüseyin sözlüye 2 bin oy yeter bize kürt kardeşlerimiz yeter .sizde chp ve bağımsız partiler yeter .
Misafir - yanık değermen bekçisi

HALİNİZE AÇIYORUM      24/03/2014 15:11

isterseniz chp -ve saddet partisinide birleştirin gene adanayı kazanamayacaksınız sayın mhp ye gönül vermiş kardeşlerim gelin bir olalım birlikte olalım adanayı abdullah torunu kazandıralım .15 gündür ceyhanı susuz bırakan başkan büyükşehirimi yönetecek yani vah vvah vah .insanlar adama oy vermeyecek partisine sahip çıktığı için oy verecek abdullah toruna karaisalıdan 1.500 oy yeter hüseyin sözlüye 2 bin oy yeter bize kürt kardeşlerimiz yeter .sizde chp ve bağımsız partiler yeter .
Misafir - yanık değermen bekçisi

bunlar yarın ne isteyecekler peki?     24/03/2014 14:07

bunların hepsi yarın ihale isteyecek.kaldırım ve köprü yapımı isteyecek.arazi isteyecek arsa isteyecek.mal alım satımı isteyecek.sözlünün işi gerçekten çok zor.
Misafir - cumali

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398