Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam459
Toplam Ziyaret1685214

Türkçe Olimpiyatlarının ev sahipliğini biz yapacağız”



 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum'da yaptığı konuşmada cemaatin organize ettiği Türkçe Olimpiyatları'nı kaldıracağını söylemesine sert tepki gösterdi. Sözlü, “PKK’nın önünde eğilenler şimdi kalkmışlar Türkçe Olimpiyatları yapamazlar diyorlar. Allah nasip ederse Yüreğir’e açık hava kültür Parkı yapacağız. Burada Türkçe olimpiyatları yapmayı vaat ediyoruz. Gücünüz yetiyorsa gel engelle bundan sonra” dedi.

  Sözlü, Yüreğir MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın Erzurum'da yaptığı konuşmada Cemaat'in her sene gerçekleştirdiği Türkçe Olimpiyatları'nı kaldıracaklarını ifade etmesine sert tepki gösterdi. Sözlü, “Bunlar diyor ki, “Türkiye eğilmez, Millet bükülmez.” Bükülmediğiniz yer mi kaldı? Geçen yıl Mart ayında Diyarbakır’da PKK’lılara Diyarbakır’da miting yaptırıp Öcalan’a metinin okutturmadın mı? Daha dün aynı şekilde Öcalan’ın mektubunu okutturmadın mı? Şimdi de kalkmışlar PKK’ya teslim olan, PKK’ya final yaptıran adam diyor ki, “Türkçe Olimpiyatlarını yasakladım.” Türkçe Olimpiyatlarının ev sahipliğini biz alıyoruz bu saatten sonra. Biz yapacağız, gücünüz yetiyorsa gel engelle bundan sonra” dedi.

  Yüreğir’e Açık Hava kültür Parkı yapacaklarını kaydeden Sözlü, “Allah nasip ederse burada Türkçe olimpiyatları yapmayı vaat ediyoruz. Bu sadece bir grubu memnun etmek adına değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı ve Adana’da hemşeri olmanın şerefini hissettirmek, demokrasiyi yerleştirmek, insan hak ve hukukuna sahip duymak için yapacağız” şeklinde konuştu.

 

 



1395 kez okundu

Yorumlar

SARAY     24/03/2014 13:01

Söğütlü'nün tepesine de saray yaptır.Muhterem'e layık osun.
Misafir - yunus

TÜRKÇE OLİMPİYATINDAN RAHATSIZ OLAN ZİHNİYET.     23/03/2014 21:19

AKP VE TAYYİBAN RGÜTÜ GELİP GEÇİCİDİR KALICI OLAN HİÇ KARŞILIK GÖZETMEDEN ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞAN İNSANLAR KALICIDIR. DİLİMİZİ, DİNİMİZİ, ÜLLKEMİZİ TÜM DÜNYAYA EN İYİ ŞEKİLDE ANLATAN,TANITAN, AFRİKALI, AMERİKALI, RUS VS.ÇOÇUKLARINA BENİM GİBİ İSTİKLAL MARŞININ 10 KITASINI OKUTAN BU İNSANLARA SÖZ SÖYLEYENİN TÜRKLÜĞÜNDEN, MİSLÜMANLIĞINDAN VE İNSANLIĞINDAN ŞÜPHE EDERİM. BU İNSANLARIN YAPTIĞI BÜYÜK HİZMETLERE LAF SÖYLEYEN ADAM OLSA. BU ÜLKEYİ SOYAN, HARAMZADE ZİHNİYET KAYBETMEYE MAHKUM.
Misafir - Karaisalılı

ARTIK UYANALIM     23/03/2014 21:07

MALESEF BU ÜLKEYE YAZIK OLUYOR. BİR ÜLKE BAŞBAKANI TARAFINDAN KENDİ HIRSLARI YÜZÜNDEN YAVAŞ YAVAŞ YOK EDİLİYOR, ALTI OYULUYOR. BİR MİLLET KANDIRILIYOR, AYAKTA UYUTULUYOR MALESEF. ÇOK GEÇ OLMADAN UYANALIM DİYORUM
Misafir - Karaisalılı

SAKINLESMELI      23/03/2014 16:00

Ulusal servetin büyüklüğünü, karmaşık istatistiki rakamlarla değil, sokaktaki insanın yaşam standardı ile ölçüyoruz. Kalkınmışlığın, kişi başına düştüğü söylenen yıllık amerikan doları gelirle değil, çocuk başına düşen yıllık gülme sayısıyla ölçülebileceğinin farkındayız. Ülkede kaç zengin olduğuyla değil, zenginliğin paylaşımıyla ilgileniyoruz. Halkın kaliteli sağlık ve eğitim hizmetlerine ulaşım imkanına, bireysel ve toplumsal güvenliğe, kamu kaynaklarının yönetilmesinde sergilenen politikanın şeffaflık ve dürüstlük oranına, herkesin kirletilmemiş doğal çevrede yaşama imkanına sahip olmasına, çalışanların hakettikleri geliri elde ettikleri bir işe sahip olmalarına ve iş güvenliğine önem veriyoruz. Adaletin, cezaevi sayısını artırmakla değil bağımsız ve ve tarafsız mahkemelerin güçlendirilmesiyle sağlanabileceğini biliyoruz.
Misafir - Fidan

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351