Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam747
Toplam Ziyaret1680954

Yeşilyurt Mahallesi’nde geniş katılımlı bir toplantı düzenleyen CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’a vatandaşlar yağmura aldırış etmeden destek verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Yeşilyurt Mahallesi mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Mitinge eski Milletvekilleri Kemal Sağ, İbrahim Özdiş, Doğru Yol Partisi eski il Başkanı Toros Birol, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay ve Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Adıgüzel’de katıldı.

KARALAR’DAN BİRLİKTELİK VURGUSU

Yağmura rağmen Yeşilyurt Mahallesi sakinlerinin mitinge ilgisi oldukça fazla oldu. CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar,  yaptığı konuşmada birlikteliğin önemine vurgu yaparken, herkesi Cumhuriyet Halk Partisi etrafında birleşmeye çağırdı. Karalar, bakın bugün burada önemli isimler var, hepsi yanımızda hepsi bizimle birlikte. Bu birliktelik tarihin hiçbir dönemde yoktu. Ön seçimde yarıştığımız arkadaşlar yanımızda, farklı siyasi partilerde yer almış arkadaşlar yanımızda. Bize inanan bize güvenen herkes bura. Bu seçim birlik ve beraberliğin seçimi olacak. Hepimiz biriz, birimiz hepimiz böyle olmak zorundayız. Biz birbirimizi kıskanmayacağız. Hepimizin amacı, ufku aynı... Hepimiz daha iyi bir yönetim, hepimiz insan onuruna yakışır bir Seyhan hayal ediyoruz. Biz hepimiz bu halka, bu ülkeye Seyhan’a hizmet etmek için yola çıktık” şeklinde konuştu.

BERKİN ELVAN’IN ACISINI HEP HİSSEDECEĞİZ

Berkin Elvan’ın ölümü ile ilgilide konuşan Karalar, “15 yaşındaki kardeşimiz canını kaybetti. Bir siyaseti yoktu. Evine ekmek götürmek için dışarı çıktı. Anacak polisin gaz kapsülü ile yaşamını yitirdi. 9 ay direndi ve yenik düştü. Sadece ve sadece ekmeği evine götürmek istiyordu. Cenaze töreninde baba diyor ki ‘benim evladım öldü başka evlatlar ölmesin’ sizden istirhamım Sabredin, bakın kalabalık, provokasyon olabilir, kimseye bir şey olmasın’ diyor. Sanki tersini diyor bir canımız daha yaşamını yitiriyor”

“SİYASETE ÇOCUKLARI BULAŞTIRMAYIN”

Milli eğitimi müfettişleri okula gidiyorlar.  Küçük çocukları sorguya çekiyorlar. ‘Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ımı yoksa Atatürk’ü mü seviyorsun?’ ‘sizin evinizde Tayyip eleştiriliyor mu?’ şeklinde sorular soruluyor. Bu yaşananlar siyasetin hangi boyuta geldiğini gösteriyor. Buradan söylüyorum o çocukları siyasetinize alet etmeyin.

BİZİM İÇİN YANDAŞ YOK VATANDAŞ

Meclis üyeleri ile ilgili olarak güzel bir kadro kurduklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, “Çok güzel bir kadro var burada. Toros ağabey Doğru Yol Partisi’nden gelip bize destek veriyor. Şunu burada açık ve net söylemek isterim Toros ağabey dürüst siyasetin örneğidir. Ben böyle bir siyaseti özlüyorum. Eskiden siyaset tarla satılarak yapılırdı. İnsanlar servet batırıp siyaset yapılırdı. İnsanlar servet harcayıp millete hizmet isterdi. Siyaset halka hizmet etmenin en kestirme yoluydu. Siyasetçi asla cebini düşünmezdi. Ancak gelinen noktada siyasetçi cebini düşünen oldu. Cebini düşünende asıla halkı düşünmezdi. O yüzden Genel Başkanımız bizim için yandaş yok, vatandaş var diyor.”



591 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704