Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam526
Toplam Ziyaret1681611

30 Mart 2014 mahalli idareler genel seçimleri ile görevleri sona erecek olan Karaisalı Köylere Hizmet Götürme Birliği yöneticileri ile çalışanlarına Karaisalı Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen bir toplantıda teşekkür plaketleri verildi.

  1. Kuzgun’da kurulu EKOTEPE’de gerçekleştirilen toplantıya Karaisalı Kaymakam Vekili Mustafa Köleoğlu, Garnizon Komutanı Üsteğmen Muhammet Mert, AK Parti Karaisalı İl Genel Meclisi Üyesi Veysel Güngör, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Nevzat Özgün, KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser, Tatlıcı Köse Genel Müdürü Mahmut Karahan KHB Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

  Yapılan konuşmalardan sonra Kaymakam  Vekili Mustafa Köleoğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Encümen Üyeleri  Veysel Güngör, Nevzat Özgün, Fikret Yazgan Ve Kerim Küçükyücel ile KHGB çalışanları Ayşe Dönmez, Bahadır Kuman ve Orhan Akalın ,garnizon Komutanı Üsteğmen Muhammet Mert, Karaisalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) Başkanı İsmail Demirkeser, Tatlıcı Köse AŞ Genel Müdürü Mahmut Karahan, Gazeteci Vahit Şahin ile ilçeye her hafta doğa gezginlerini davet ederek gezdiren, tanıtan gönüllü turizm elçisi görevini yapan reklamcı Hüseyin Kuşdemir’e  birer plaket verildi.

 



816 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704