Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam952
Toplam Ziyaret1669338

“Millete Rağmen Değil, Milletimizle Birlikte Hizmet anlayışımızla, Adana’nın hizmetsizlik çilesine son vermeye kararlıyız” diyen Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, belediyelerin yaptıkları her projenin halkın onayını alma


 

 

Geçtiğimiz günlerde açıkladığı 50 dev proje Adana kamuoyunda büyük ilgiyle karşılanan ve seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, “Belediyelerin gerçekleştirecekleri her projenin, halk tarafından benimsenmesinin mutlak bir zorunluluk” olduğuna dikkat çekti.

BENİMSENMEYEN PROJELERİN

BAŞARIYA ULAŞMASI ÇOK ZOR

İlçe gezilerinin yanı sıra kent merkezinde gerçekleştirdiği esnaf gezileri , mahalle toplantıları ve sivil toplum kuruluşları temaslarında hemşehrileriyle bir araya gelen Abdullah Torun, başka kentsel dönüşüm olmak üzere kendisine iletilen talep ve beklentilere ilişkin soruları yanıtlarken,  30 Mart seçimlerinin ardından göreve geldiklerinde, “ Katılımcı Belediyecilik Anlayışını” mutlaka yaşama geçireceklerini ve vatandaşların görüş ve önerilerini mutlaka dikkate alacaklarını kaydetti.  Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun, “Halkımızın benimsemediği projelerin, başarıya ulaşması çok zordur. Kaliteli bir yaşam yolunda topluma hizmet için var olan belediyeler, projelerini gerçekleştirirken ‘memnuniyet’ odaklı hareket etmelidir” dedi.

“MİLLETE RAĞMEN” DEĞİL,

“MİLLETLE BİRLİKTE” HİZMET

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun,  “Kanal Adana, Şehir Marina, Uluslararası Marina, Oteller bölgesi, Doğal Yaşam Alanları, Macera Parkı, Arberatoryum (Bitki Müzesi), Ticari Liman, Karataş-Yumurtalık Sahil Yolu, Kozan-Aladağ-Pozantı Yolu, Uydu Kentler ve Sosyal Yaşam Alanları, Ceyhan Enerji Bölgesi Demiryolu Hattı, Balcalı Köprüsü, Mikro Kredi, Yeni Otogar ve Metro Hattının Uzatılması, Kent Meydanı, Tepebağ Arkeopark, Süt ve Süt Ürünleri Değerlendirme Merkezi, Dev Akvaryum, Güvenli Çocuk Alanları, Evsizler İçin Barınaklar, Beyazevler Köprüsü, Işıksız Bulvarlar, Teleferik, Seyir Kuleleri, Söğütlü Uydu Kent, Kürkçüler Uydu kent, Afet parkları, metro Son Durak Spor tesisleri, Şehir giriş kapıları, Adana-Sarıçam-İmamoğlu-Kozan raylı Sistem hattı, Feke-Mansurlu Yolu, Akkaya-Tapan Yolu, kozan-Akdam-Karahan-Darılık-Aladağ Yolu, Aladağ-Acıman-Kapızbaşı Şelale Yolu, Hekimköy Camii, Kozan-Göller-Saimbeyli-Himmetli Yolu, Çukurova-Meydan-Aladağ Yolu, Acıman Şifalı Su tesisleri, Obruk Şelalesi, Spastik ve Down sendromlu Engelliler İçin Rehabilitasyon merkezleri, Yumurtalık Serbest Ticaret Bölgesi, Tekstil kent, Ayakkabı Kent, Slikon Vadisi, Banliyö Trenleri (Zeytinli-Seyhan-Yüreğir-Sarıçam-Organize Sanayi-Ceyhan), Turizm Yolu (Yüreğir-Yumurtalık), Çobandede Köprüsü, Kadın Kültür Evi, Gençlik Merkezleri, Gazipaşa Camii, Kent Merkezlerine Çok katlı Otopark, Modern Köylü Pazarları, Kanara-Mezbaha, Hacı Sabancı Organize sanayi Bölgesi Karaisalı-Pozantı Yolu, Karataş- KKTC Magosa Deniz Otobüsleri ve Kozan OSB-Mansurlu Bağlantı Yolu” projelerini hızla yaşama geçireceklerini belirtti ve “Millete rağmen değil, milletimizle birlikte hizmet anlayışımızla, Adana’nın hizmetsizlik çilesine son vermeye kararlıyız” diye konuştu

683 kez okundu

Yorumlar

HANI TURK KELIMESINDEN UZAK DURUYORDUNUZ     18/03/2014 23:29

Bilin ki göndere çektiği Türk bayrağı değil ikiyüzlülüktür HÜRRİYET Kelebek’te Cengiz Semercioğlu’nun yazdığına göre, AKP seçim propagandası Türk bayrağı üzerinden oy toplamaya çalışıyor.Ayıp yahu...“Türk” kelimesini neredeyse ayıp haline getirenlerin bugün Türk kelimesi üzerinden oy toplama hesabı yapmaları...Ne diyeyim...Ben kendi payıma o filme her baktığımda, göndere çektiklerinin Türk bayrağı değil, tarihin gördüğü en büyük ikiyüzlülük olduğunu düşüneceğim.DIYARBAKIR LIYA OY YOK.
Misafir - TURKUZ

BAYRAK REKLAMI YOLSUZLUGA ALET MI EDILIYOR     18/03/2014 23:12

Bayraksızlar bayraksızlar Yere düşse bayrak sızlar Nerden bilsin kıymetini Soysuz sopsuz bayraksızlar Apo ile pazarlik yapip sonra sana siginan bayrsksizlar.
Misafir - YALANLAR GURULTULUDUR

EGEMEN BAGIS BAKARA SURESI      18/03/2014 22:22

EGEMEN BAGISIN BAKARA SURESI ILE SINAVI COK YAZIK.
Misafir - MUFTU

PAZARLIK MI VAR TERORISTBASI ILE     18/03/2014 22:30

Öcalan paralel devletin hedefi ‘Başbakan’ı götürmek’, ayrıca 17 Aralık operasyonunu “çözüm sürecine darbe” olarak gormek lazim diyormus ? GUZEL PAZARLIK VAR ANLASILAN .
Misafir - MITDAIRE BEYAZ BERELILER

İlk fatura polise çıktı      18/03/2014 22:35

POLIS CAMIASI KUTSALDIR . FATURA ONLARA KESILDI . ALLAH 'IN ADALETI TECELLI EDER.
Misafir - KUTUISALI

BASBAKAN YOLSUZLUK IDDIALARINI ISPATLASAN EFSANE OLURDUN AMA ARTIK     18/03/2014 22:45

Emekli istihbaratçı Ali Fuat Yılmazer'in açıklamalarının satırbaşları şöyle:- İlker Başbuğ'un tutuklanmasını Başbakan istedi. Ergenekon ve KCK soruşturmasının her safhasında Başbakan'ın bilgisi vardı. Tutuklamalar onun bilgisi dahilinde yapıldı 
Misafir - KUTUCU

YALAN BE USTA     18/03/2014 22:31

IDDIA ---- BASBAŞKAN OGLU ILE TELEFON GORUSMESI YAPTIGI ANDA CANLI YAYINDAYDI. GERCEK ----- BASBAKAN TELEFON GORUSMESI SAATLERINDE CANLIYAYINDA DEGILDI.GORUSME 15.39 DA GERCEKLESIYOR.
Misafir - FUAT CEZMI

YALAN YALAN     18/03/2014 22:48

iDDiA----- Halk Bankasi Genel Muduru evinde bulunan paralar imam hatip parasiydi. GERCEK----- O imam hatip icin butce Kalkinma Bakanliginca ayrilmis,ihaleye cikmisti.
Misafir - YAZIKCI

SECIMDEN SONRA OZERKLIK ISTEDILER     18/03/2014 20:46

APO NE ISTERSE VERIRSEN TABI OLAY OLMAZ.KARAYILAN TEHTID EDIYOR . GUNEYDOGU HIC BUKADAR ACIK ACIK GORUNTULERE SAHNE OLUNMAMISTI .KALKMIS USTA YONETMENLERE BAYRAK REKLAMI YAPTIRMIS.ALGI YONTEMI ILE BILINCLERE GIRMEYE DEVAM.YUTMADIK USTA .
Misafir - APO

IMKANI GENIS YOKSA BATMISTI     18/03/2014 20:47

HIRSIZ DUTTU BIRAKMIYOR.IMKANLAR ELINDE KIMSE KONUSAMIYOR.AMA BIR ALLAH 'IN GUCUNE GIDERSE ! VAY HALINE.
Misafir - EKBER

IZMIRDE AKP DEN ISTIFALAR     18/03/2014 20:38

Kendilerini muhafazakar olarak adlandıran bazıları bizi hain, bölücü ve müfteri olarak ilan etti. Bizler 2010′dan bu yana demokratik dönüşüm teorisine inandığımız için askeri vesayetin sonlandırılması ve çevrenin taleplerinin merkezde dile getirilmesi adına ‘yetmez ama evet hareketi’ ile beraber AKP’ye dahil olmuştuk. Fakat son zamanlarda demokratikleştirme önündeki reformların durdurulması, dış politikamızda yaşanan üzücü gelişmeler, Türkiye ‘deki milliyetçiliğin karşılıklı olarak yükselmesi, toplumsal kutuplaşmanın artması, yolsuzluk soruşturmalarında takınılan tavır ve davranışlar, belirli sivil iradelere yönelik hareketler bizi çok üzdü. 
Misafir - PSIKOLOG

PKK KARAYILAN DEMIS KI     18/03/2014 20:14

KARAYILAN DEMISKI Bir de şunu herkes bilmelidir: Apo ve tüm siyasi tutsaklar özgür olmadıkça, gerilla asla silah bırakmayacaktır. Gerillanın silah bırakmasının tek yolu, Apo'nun da katılacağı büyük bir gerilla kongresinin toplanması ve bu kongrenin silah bırakma kararı almasıdır. Bunun başka yolu yoktur. Yani kimse Apo zindandayken gerillanın silah bırakacağını düşünmesin. Bu mümkün değildir."
Misafir - ZERKO CEMIL

BB IYIMISIN ?     18/03/2014 20:10

DUNYANIN HICBIR YERINDE SECIM SOYLEMI ; HEPINIZI MAHVEDECEGIZ OLABILIR MI ?
Misafir - GOZLERINIZI ALIN YERDEN

KARAYILAN HER DEDIGINI YAPTIRIYORSUN     18/03/2014 20:51

Karayilan demis ki ; Seçim sonrasında adım attılar, attılar; atmadılar süreç bitmiştir. Yani bu adımlar seçimden hemen 1 gün sonra belki olmaz ama 1-2 hafta geçmesine rağmen adım atmazlarsa herkes bilsin ki bu süreç bitmiş olacaktır.
Misafir - APO

30 MART AKP ALIRSA     18/03/2014 19:42

30 Mart Akp kazanir sa Kimler Adana da tescillenmis yerli olacak.Yuz yil da gecse kazinamiyacaklar.Ve Besbelli “Yeni Türkiye”nin yol haritası o vakitler çizilmiş olacak. Bugün PKK, seçimlerden sonra “özerklik” ilân edeceğini bangır bangır bağırıyor, teröristbaşının serbest bırakılmasını şart koşuyor. TSK’ya, Türkiye’nin üniter-milli yapısına sahip çıkan komutanlar içerde.Bugün AİHM, teröristbaşıyla ilgili önemli bir karar verdi.Ulkemin garip ilcesi buna dur diyecektir.  
Misafir - Supi

     18/03/2014 19:17

uzgunum ilceden oy cikmaz sozluuye soz verdik
Misafir - sami

CANAKKALE RUHU SIZLIYOR MU ?     18/03/2014 19:09

1999’da teröristbaşı yakalanıp, Türkiye’ye getirildiğinde Özel Kuvvetler Komutanı olan Engin Alan dönemin üst düzey bir devlet yetkilisine, “Yıllar sonra Abdullah Öcalan Ankara’ya gelir, ben İmralı’ya giderim”  der.Yıllar sonra tutuklandığında, bu sözünde şu düzeltmeyi yapar:“Bir tek adresi şaşırmışım. İmralı değil, Silivri’ye gittim.”
Misafir - #FUATNECMI

CANAKKALEYI AKKPP GECIP GUNEYDOGUYA VARDI MI ?     18/03/2014 19:07

Bugün Çanakkale Zaferi’nin 99’uncu yıldönümü.Bugün Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi teröristbaşının“özgürleştirilmesi” yolunda önemli bir karar verdi; Şartlı salıverme imkânının tanınmasını istedi.Efsanevi Komutan Engin Alan’ın dosyası Anayasa Mahkemesi’nde, adil yargılanma başvurusu da Adalet Bakanlığı’nda. 
Misafir - DIYARBEKIRLI ABDULLAH

AKP VEKILLERI TAYYIPTEN KORKUYORMU ? TITRIYORMU ?     18/03/2014 19:47

BU NASIL DEMOKRASI ANLAYISI TUM VEKILLERIN BASCALBAKAN dan COK CEKINDIGI SOYLENIYOR.Bir gun diyecekler mi acaba irademizi yok saymisti diye...
Misafir - FREDIYIN KABUSLARI

ACIKLA OYUM DEGIL CANIM SANA BB     18/03/2014 18:06

17 Aralık 2013 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan ve kızı Sümeyye ile oğlu Bilal arasında yapıldığı iddia edilen an cep telefonu görüşme kayıt ve sinyal (HTS) kayıtları CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran tarafından ortaya çıkarıldığı belirtildi. Oran, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanıtlaması istemiyle TBMM'ye yazılı soru önergesi sundu.
Misafir - ACIKLAMACI

ACIKLA OYUM DEGIL CANIM SANA BB     18/03/2014 18:42

17 Aralık 2013 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan ve kızı Sümeyye ile oğlu Bilal arasında yapıldığı iddia edilen an cep telefonu görüşme kayıt ve sinyal (HTS) kayıtları CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran tarafından ortaya çıkarıldığı belirtildi. Oran, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanıtlaması istemiyle TBMM'ye yazılı soru önergesi sundu.
Misafir - ACIKLAMACI

HER DEDIKLERINI ALDILAR      18/03/2014 18:10

AİHM, Türkiye'yi ABDULLAH ÖCALAN'a 25 bin Euro ödemeye mahkum etti.
Misafir - HAKAN DALFIDAN

KUTUDAN PARA CIKTIMI CIKMADI MI ?     18/03/2014 16:49

Erdoğan, yüz binlerce insanın katıldığı İzmir mitinginde yaptığı konuşmada, seçim otobüsü ile şehre girerken kendisine "orta parmak" işareti yapan kadına tepki göstermişti. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, İzmirli kadının yaptığı hareketi eleştiren Erdoğan'a karşı çıktı. Hakan, "Dünyanın her yerinde devleti yönetenlere karşı bu tür kaba, saygısız ve edepsiz tavırlar olur. Ama dünyanın hiçbir yerinde devleti yönetenler, bu tür davranışları kişisel almazlar." dedi.
Misafir - cakit

halk artık inanmıyor.     18/03/2014 12:57

bu laflara artık emin ol ki hiçkimse inanmıyor.çünkü seçimin ertesi günü bambaşka birisi oluyorsunuz.artık b halk verilen sözlerin hiçbirisine inanmıyor.
Misafir - cumali ışıl

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173