Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam730
Toplam Ziyaret1682717

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, halefi olan Hüseyin Sözlü’nün daveti üzerine Sarıçam’da düzenlenen mitingde birlikte gövde gösterisi yaptılar. Durak, burada konuşma yaptıktan sonra Hüseyin Sözlü’nün elini havaya kaldırdı



 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, halefi olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün daveti üzerine Sarıçam’da düzenlenen mitingde birlikte gövde gösterisi yaptılar. Durak, burada konuşma yaptıktan sonra Hüseyin Sözlü’nün elini havaya kaldırdı.

  “FERİŞTAHLARI GELMİŞ”

  MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP MDK Başkanı A. Fatin Özdemir, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ ve MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan’ın da iştirak ettiği mitingde binlerce kişiye seslenen Sözlü, “Geçen hafta İmamoğlu’nda yer yerinden oynamıştı.  İğne atsan yere düşmezdi. Oradaki konuşmamda Adana’ya Kültür ve Turizm Bakanı gelmiş, Tarım Bakanı gelmiş, bir de Melih Gökçek gelmiş dedim. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanınız da, Bakanlar Kurulunuz da gelsin Arkasından da, isterse feriştahınız gelsin demiştim. Bugün de feriştahları gelmiş” dedi.

  “30 MART İKTİDARI DEF ETME GÜNÜDÜR”

    Sözlü, 30 Mart’ın milletimizin birliğine kastedenlerin, yanı başımızdaki komşularla dostluğu bozup, oluk oluk kan akıtılmasına sebep olanların, ayakkabı kutularına para dolduranların, aile boyu telefonlarda paralarla yakalananların def edilme günü olacağını vurguladı.

  Sözlü şöyle devam etti:

  “Başbakanın evinde sıfırlanan 30 milyon dolar Bilal Uludağ’ın Belediyesine gelse Sarıçam nasıl şahlanırdı? Göreceksiniz telefon dinlemelerine takılan o paralarla yakalananlar yakında şahlanacaklar. Geçenlerde Ukrayna’da bir ayaklanma oldu.  Ukrayna Cumhurbaşkanı paralarını da yanına alarak uçakla soluğu Rusya’da aldı. Türkiye de birileri de yakında Ukrayna’daki gibi uçağa bineceklerdir.”

  30 MART SEÇİMİNİN ÖNEMİ

  “Bu seçim öyle bir seçim oldu ki, artık vatan hainleri ve işbirlikçileri açıkçası devletimizin, vatan coğrafyamızın birliğine kasteden cümleler kullanırlarken kimseden de eleştiri almıyorlar” diyen Sözlü, “ Mardin’nin Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanı çıkıyor Kürdistan’ın sınırlarını çizeceklerini söylüyor.  Adana ağzıyla hiç kimse “dın” demiyor.  Ama her gün bize,  diğer muhalefete, Hoca efendiye hakaret ediyorlar. Ama Öcalan’a ve yandaşlarına iltifat ediyorlar. Çünkü Fırat’ın doğusu ve batısını anlaşmışlar. Varlıklarını onlardan müteşekkil görüyorlar” dedi.

  Sarıçamlıları 2 dönemdir iktidar nimetleri ile aldatanların, Sarıçam’ı Malıhıdırlı Köyünden daha geri duruma düşürdüğün kaydeden Sözlü, şunları söyledi:

  “Sarıçam’ı Bilal’a emanet olsun mu? Gölgesinde size de yer olsun mu? Bilal Uludağ yüreğine, bileğine güveniyor. Onun her projesi benim de projem de olacaktır. Ben aday adaylığım döneminde başlamak üzere hep sizlerden büyük destek gördüm. Adana’yı hallaç pamuğu gibi attırdık.

Artık herkes açık açık ifade ediyor k, Adana artık Büyükşehir MHP’nindir. Hüseyin Sözlü’nündür, Bilal Uludağ’ındır.”

  “DEVLET BAHÇELİ BAŞBAKAN OLACAK”

  30 Mart’tan sonra Devlet Bahçeli’nin önce Cumhurbaşkanını tayin edeceğini ve 2015’te de Başbakan olacağını söyleyen Sözlü, “Yörük Türkmen Beyimiz, muhterem Genel Başkanımız memleketi arsızlardan, uğursuzlardan kurtaracaktır” diye konuştu.

  “MHP’NİN BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLIĞINI FAŞİSTÇE GASPETTİLER”

  MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, “Adana’da Büyükşehir Belediyesini

İkinci kez alacağız. Milliyetçi Hareketin zaferine tahammül edemeyenler, Milliyetçi Hareketin belediye başkanlığını faşistçe gasbetmişlerdir. Ve sizin seçtiğiniz Adana’nın 5 dönemdir Başkanı olarak seçtiği muhterem Aytaç Durak’ı 2’şer aylık dönemler halinde 4 yıldır el çektirmişlerdir. Böylesine arsızlık böylesine bir mağduriyet eşi ve benzeri yoktur” ifadelerini kullandı

  DURAK SEÇİM OTOBÜSÜ ÜZERİNDEN SESLENDİ

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Hüseyin Sözlü’nün seçim otobüsü üzerine çıkarak tüm Adanalılara önemli mesajlar verdi.  “Aytaç Baba” sloganları altında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, “Sabahleyin Sözlü Başkan ile beraberdik. Bugünkü toplantıdan bahsederek aramızda bulunursanız seviniriz dedi. Ben de memnuniyetle dedim. Aslında ben söz almayacaktım, konuşma yapmayacaktım.  Ona göre programınız uygulayın dedim. Fakat otobüsün kapısında bir bayan bana dedi ki, ‘Mısırda oy namustur diyenlerim, bizim oylarımızın namus olduğunu bilmiyorlar mı?’ dedi. Lütfen konuşun bu sözü de söyleyin dedi. Adana’nın oylarının namus olduğunu da 30 Mart’ta göstereceksiniz herhalde” dedi.

  “AK PARTİDE İKEN İYİ İDİM DE MHP’DE Mİ KÖTÜ OLDUM?”

  Durak, konuşmasına şöyle devam etti:

  “Ben AK Parti’de Belediye Başkanıyken iyiydim de , Milliyetçi Hareket Partisi’nden seçilince kötü mü oldum?. Aynı adam değil miyim ben? Adanalı ahmak mı? Siz ahmak mısınız beni 5 defa seçtiniz? Sadece beni beş defa seçmediniz, ben de mahcup etmedim. Türk Belediye Başkanı seçildiğimde de arkamda durdunuz. Orada da en uzun sür başkanlığı ben yaptım.

Ben MHP’ye geçtiğim hemen akabinde, beni Türk Belediyeler Birliğinden uzaklaştırdılar. Danıştay’a başvurdum. Danıştay yürütmeyi durdurma kararı verdi. Ancak Danıştay’ın kararını uygulamadılar. Danıştay Davalar Birliği toplantısında benim görevimin devamı için karar verdiler ve tebligatı dün aldım. Nasıl bir Danıştaysa?  Gel yerine otur diyorlar.”

  “BEN TERÖRİST MİYDİM?”

  AK Partinin Adana’da seçimi kaybettikleri için ne yapalım, ne edelim dediklerini ve bir fırsatını yakalayarak kendisini görevden uzaklaştırdıklarını hatırlatan Durak, “86 müfettiş gönderdiler 4 yıl içerisinde. Sabah karanlığında 30 polisle benim evimi bastılar. Ben terörist miydim? Adanalılar beni beş kez seçmiş,  bu milli iradeye saygısızlık değil mi? Beni 42 gün hapse bile attılar. Ama Allaha şükür duvara çarptılar” dedi.

  “DEVLET BAHÇELİ’Yİ MAHÇUP ETMEDİM”

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak sözlerini şöyle sürdürdü:

  “Sayın Devlet Bahçeli beni ve ailemi çok iyi tanır, geçmişimi de bilir. Bana inandığı ve güvendiği için istifa et, aklan da gel, ey iktidar savcıları göreve çağırın, İçişleri Bakanlığını da göreve gönderin dedi. Çünkü bana güveniyordu. Ben onu da mahcup etmedim. 4 yıl yüzlerce dosya kurcaladılar. Yedi ceddimin hesabını incelediler. Yurt içinde yurt dışında ailemin bütün fertlerimin banka hesaplarını incelediler. Suç olmazsa suç bulunur mu? Suç yok. Suç bulamadılar. Ama sizlerin oy vermediği, seçmediğiniz bir şahsı yerime oturttular. Adana’nın demokratik haklarını çiğnediler. Bunun hesabını ben değil Hüseyin Sözlü başkanın şahsında siz vereceksiniz.

“BÜTÜN ADANALILARA SESLENİYORUM”

  Ben sadece bunu burada MHP’lilere demiyorum, bütün Adanalılara sesleniyorum. Mısırdaki oyun namus olduğunu, Adana’daki oyların da namus olduğunu sandıkta her Adanalının vermesi gerekiyor. Kendilerine güveniyorum vereceklerdir.  Ben buraya gelmişken sizin şahsınızda, ananız, teyzeniz, babanız, dayınız Ceyhan’dadır, Kozan’dadır, İmamoğlu’ndadır, Feke’dedir, Saimbeyli’dedir, Tufanbeyli’dedir, Aladağ’dadır. Lütfen onlara selam gönderin, bu namusunuzu tekrar tescil edelim. Sayın Başkanın şahsında oyları bütün partilere sıcak ilişkilerine de sunuyorum, hemşerilerimizin hepsine ananıza, babanıza ve tüm akrabalarınıza selam ve saygılarımı sunuyorum.”

  Durak bu konuşmasında, vatandaşların tezahüratları arasında Hüseyin Sözlü’nün elini havaya kaldırarak büyük destek verdi.



1200 kez okundu

Yorumlar

tarihi uyarı.     17/03/2014 10:15

hüseyin sözlü aytaç durak,yalçın akyolu yani bitik kişileri yanına almakla tarihi hatasını yaptı.göreceksiniz. bu kişilerin getirisinden çok götürüsü olduğunu anladığında iş işten geçmiş olacak.
Misafir - çakallılı seçmen

     17/03/2014 08:11

ben olsam kovulduğum yere bırak gitmeyi 1000 metre yakınından geçmem.
Misafir - c.durmaz

KARAİSALILAR AKP Mİ ODA NE DİYECEĞİZ.     17/03/2014 05:39

HELAL SANA YİĞİT BAŞKAN AYTAÇ DURAK. KARAİSALIMIZDA SADETTİN, SEYHANDA BİZİM ABDULLAH, ÇUKUROVADA ALİ BAŞKAN VE İNŞALLAH BÜYÜKŞEHİRDE HÜSEYİN BAŞKAN KARAİSALILAR OLARAK ADANADA TARİH YAZACAĞIZ. KARAİSALILARI HOR GÖREN TOKATLI BAŞTA OLMAK ÜZERE AKP NİN KÖKÜN KİBRİT SUYU DÖKÜLECEK ADANADA. ADANA DA ADAM BULAMAYIP DİYARBAKIRLIYI TERCİH EDEN BU ZİHNİYET ADANADA KATILDIĞI TÜM SEÇİMLERİ KAYBEDECEK. KARAİSALI AKP ARKADAŞLAR ADANA DA KAÇ TANE AKP SEÇİME GİREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VEYA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI VAR BİR DÜŞÜNÜN BİR TANE BULABİLECEKMİSİNİZ. KARAİSALILI VE KARAİSALI MİLLİYETÇİSİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN FATOŞ ABLANIZA BİR SORUN BAKALIM BUNUN SEBEBİ NEDİR. KARAİSALI BUGÜNE KADAR AKP YE % 60 LARDA OY VERDİ KARŞILIĞI BUMU OLMALI. YAZIK BU İNSANLARI YOK YERİNE KOYAN BU ZİHNİYET BİZ KARAİSALILARDAN CEVABI EN AĞIR ŞEKİLDE ALACAKTIR. BİZİ DÜŞÜNMEYENİ BİZ HİÇ DÜŞÜNMEYİZ. ANLAYACAĞINIZ AKP KARAİSALILAR İÇİN BİTMİŞTİR.
Misafir - Karaisalılı

     16/03/2014 22:38

mhp seni kapi disari mi etmisti
Misafir - sulo

OMAR IN Vesayet GOLGESI YETER ARTIK     16/03/2014 12:17

Alni Ak genclik yeni mi anladiniz akp karsisalilari bir bir bitiriyor.Abdullah Caliskan , Recep Garip , Aytac Durak , Sitki Polat , Simdi de Syn Vklmz adananin gercek sahibi Fatos Gurkan i ama yedirtmeyiz Karsisali lar tekrar sahlanacak akp nicinden vesayetten kurtarip cekip alacagiz.Buyuksehire Fatos hanim olsa olsa fark atardik.Yeni olusumda golgenizde birakmiyacagiz.
Misafir - ALNI AK KARAiSALI GENCLIK

DIYARBAKIRLI     16/03/2014 11:53

BASBAKAN dunya lideri ama Adana yi Vekil Fatos hanima birakacak ve secimi bastan alacakti.Adanin evlatlarina alan daraltilmistir.Sandiktan cikan sonuc Ak Partiyi husrana ugratacak.Basbakan tamam ama Diyarbakirliya oy vermeyiz diyorlar izah edmiyoruz.YAZIK...
Misafir - ALNI AK KARAiSALI GENCLIK

Bu ış bitmiştir     16/03/2014 10:21

Huseyin sozluye buyuksehif sjmdiden hayirli olsun.Bu kalabaligin onunde kim durabilir
Misafir - Sözlü

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398