Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam839
Toplam Ziyaret1669225

Sözlü, Çatalan Barajı üzerine 2 köprü kuracağını açıkladı

Seçimlere iki hafta kala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, gece-gündüz devam eden yoğun çalışma temposunu artırdı. Sözlü, Adana Süper FM’e konuk olarak Ebru Berköz’ün sunduğu “Siyaset Gündemi” programına katıldı. Sözlü, burada hem dinleyicilerden gelen, hem de Ebru Berkuz’un sorularını cevapladı.

“AYTAÇ DURAK’A YAPILAN FAŞİST BİR UYGULAMADIR”
Sözlü Aytaç Durak ile ilgili soruya şöyle cevap verdi:“Aytaç Durak takdir edersiniz ki, haksız bir şekilde görevden el çektirilmiş bir büyükşehir belediye başkanıdır. Türkiye’de MHP’nin en önemli kalesi olan Adana’da MHP Büyükşehir Belediyesini kazanmıştır. Hükümet bunu hazmedemedi. Bu faşist bir uygulamadır. 12 yıldır bir AK parti iktidarı var. Uygulamalar faşizan uygulamalar haline geldi. Güya askeri vesayetten bahsedenler 28 Şubat’a rahmet okutacak bir şekilde sivil vesayet ortaya koydular.”

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUAMELESİ GÖRÜYORUM”
Adana’da her gittiği yerde 30 Mart’tan sonra Adana’nın “Büyükşehir Belediye Başkanı” muamelesi gördüğünü kaydeden Sözlü, “Değerli büyüğümüz Sayın Aytaç Durak kendisine yapılan haksızlığı gidermek ve hükümete karşı bir tavır, tarz oluşturmak noktasında, onların karşısında en güçlü aday görünen MHP’nin adayı Hüseyin Sözlü’yü destekleyerek, bizim açısından olumlu bir çıkış yapmıştır” diye konuştu.

“ZİHNİ ALDIRMAZ DA BİZİ DESTEKLİYOR”
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Zihni Aldırmaz’ın da MHP’ye desteğini belli ettiğini ve oğlunun da Çukurova Belediye meclisinde MHP adayı olduğunu belirterek, “Dolayısıyla hemen her kesimden, sağdan-soldan, tabandan, tavana önemli destekler alıyoruz. Bu vesileyle bize destek veren herkese en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“ÇATALAN BARAJI ÜZERİNE İKİ KÖPRÜ KURULACAK”
Karaisalı’dan gelen bir soru üzerine Sözlü, Karaisalı’da Çatalan barajı üzerine iki köprü kuracaklarını ve 90 kilometre uzaklıkta olan bölgede yaşayan bu insanları Adana merkezine çok yakınlaştıracaklarını söyledi

734 kez okundu

Yorumlar

30 MART AKP ICINE DERT     15/03/2014 16:00

Göreceksiniz : Er ya da geç...Bugün ya da yarın...Başbakan Erdoğan’ın “Ayrıştırarak, cepheleştirerek, düşmanlaştırarak tabanını bir arada tutma ve kuvvetlendirme” taktiği,bu insanlara sökmeyecektir. Bir uyanış başlayacaktır inşallah ! Babalar, ey babalar 30 mart akp ye kapak olacak...
Misafir - CALISKAN

Sözlünün şansı     15/03/2014 14:45

Sayın Sözlü AKP nin yanlış aday politikası yüzünden az olan şansını artırmıştır. sözlü'nün karşısına diyarbakırlı apo değilde Adanalı Apo çıksaydı sözlülün yerinde yerler esiyordu. Akp, içindeki Firavunlar sayesinde sözlünün karşısına diyarbakırlı apoyla çıktı... bu sayın sözlü için büyük bir şanstır... eğer buna rağmen seçimi kayberderse bir daha adanada uzun bir süre seçim kazanamayacaktır. bu şansı değerlendirmelidir... son günlerde agresifleşmesinide anlamış degilim ya zafer sarhoşu oldu daha seçime 15 gün varken yada kaybedecem telaşı ile agresifleşti!!! "seçim son düzlükte kazanılır yada kaybedilir"
Misafir - Boztahta

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339