Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam855
Toplam Ziyaret1681940

Gürkan, seçim çalışmalarını Aladağ ilçesinde Başkan adayı Mustafa Akgedik ile birlikte sürdürdü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan yerel seçimlere ilişkin çalışmalarını Aladağ ilçesinde sürdürdü. Aladağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgedik ile ekip olarak birlik, beraberlik içerisinde hedefe kilitlenmiş bir şekilde çalışmalarını yürüttüklerini belirten Milletvekili  Gürkan, “Bu dinamik, heyecanlı ve tecrübeli ekip Aladağ ilçemiz için tarihi bir fırsattır” dedi. 

BÜYÜK KATKI EKİP HAZIR
Aladağ programına Akören Beldesinde başlayan  Gürkan, burada büyük bir kalabalığa hitap ederken, Aladağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgedik ve ekibinin Aladağ için bir şans olduğunu belirtti. Gürkan burada yaptığı konuşmada; “ Mustafa Akgedik   genç ve dinamik aynı zamanda genç yaşına rağmen iş ve siyaset tecrübesi oldukça yüksek bir arkadaşımızdır. Bunun yanında Mustafa beyin en büyük şanlı Belediye Başkanlığında ona yol arkadaşı olacak belediye meclis üyesi listesinin çok güçlü olmasıdır. Örneğin, Akören beldemizde çok önemli hizmetler yapan, örnek belediyecilik hizmetleri sunan Hasan Hüseyin Gündüz, belediye meclis üyesi 1. Sıra kontenjan adayı olarak Aladağ ilçemize büyük katkılar sağlayacaktır. Yine Uzun bir dönem İlçe Başkanı olarak görev yapan Halil Şahan, görev yaptığı süre boyunca Aladağ’ın her metrekaresine hizmet götürmek için büyük uğraş vermiş, Aladağ’ın her köyünün, her mahallesinin sorunlarını bilen bir arkadaşımızdır. 1. Sıra meclis üyesi olarak Mustafa Akgedik kardeşimize büyük katkı sağlayacaktır. Diğer belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın da hepsi birbirinden değerli, hizmet aşkıyla dolu olup, çok daha güzel bir Aladağ’ı inşa etmek için el ele vererek çalışacaklardır.Milletimize hizmetin tek adresi Ak Parti’dir” şeklinde konuştu.Aladağ ilçesine AK Parti iktidarı döneminde çok büyük yatırımlar yapıldığını belirten Gürkan, bu ilçeye yapılan hizmetlerden bahsetti. 30 Mart yerel Seçimler  sonrasında AK Parti Belediyeciliği döneminin başlamasıyla üretilen projelerle yapılan yatırımların daha da hızlanacağını kaydeden Gürkan, yerel seçimler için Aladağlılardan destek istedi.

 ALADAĞ’DA AKGEDİK İLE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK
Yeni bir Aladağ inşa etmek için yola çıktıklarını belirten Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgedik ise projeleri hakkında bilgi verdi. Güçlü bir ekip ve projelerle yola çıktıklarını belirten Akgedik, Aladağlılar tarafından büyük bir ilgi ve alaka gördüklerini,  30 Mart yerel seçimleri sonrasında Aladağ’da yeni bir dönemin başlayacağını belirtti.Akören beldesi, Başpınar mahallesi ve Aladağ ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Fatoş Gürkan, Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgedik ve beraberindeki heyete vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, heyet Aladağ ilçe merkezinde sıkılmadık el bırakmadı.Aladağ Kaymakamı Tamer Kılıç’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Fatoş Gürkan, ilçenin ihtiyaçları ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Aladağ ilçemizin eksikliklerinin giderilmesi, hazırlanan projelerin hayat bulması ve yatırımların ilçemize getirilmesi noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yoğun çaba sarf edeceğini bildirdi. Gürkan, ve beraberindeki heyet daha sonra Aladağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.Son olarak Meydan Yaylasında düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap eden Gürkan, “Meydan yaylamızın sorunlarını biliyoruz, inşallah 30 Mart Yerel Seçimleri sonrasında, Aladağ Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi, AK Belediyecilik anlayışıyla hizmete başlayacak, Meydan’ın, Aladağ’ın ve Adana’nın her noktasında ki sorunlar teker teker çözüme kavuşturulacaktır” sözünü verdi. Fotoğraflı..

909 kez okundu

Yorumlar

ANASI BELLENEN BU MİLLET UYANDI.     15/03/2014 05:30

AKP BİTTİ ARKADAŞLAR. BUNU 30 MART AKŞAMI GÖRECEĞİZ. ADAMLAR KUTU KUTU, KASA KASA GÖTÜRDÜLER BU ÜLKENİN MAHKEMESİ, POLİSİ BİRŞEY YAPAMIYOR MADEM BİZLER HALK OLARAK CEZALANDIRACAĞIZ. BU GÜNE KADAR BİZLERİ KANDIRAN BU ZİHNİYETİN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI. ARTIK MİLLET UYANDI. TAYYİB EFENDİ MİLLETE TEPEDEN BAKMANIN HESABINI YİNE MİLLETE VERECEK. O ÇOK SEVDİĞİ İŞ ADAMLARINDAN BİRİ NE DEMİŞTİ TELEFON KONUŞMALARININ BİRİNDE ''BU MİLLLETİN ANASINI ....... ''DEMİŞTİ. BU YAPTIĞIMIZ DUYULURSA BÜYÜK OLAY OLUR DEMİŞTİ HAVUZ İŞİNDE YA . İŞTE O ''ANASI ...... ''YAPILAN BU MİLLLET ŞİMDİ ONLARIN ''ANASINI .....''YAPACAK VE TÜM BUNLARIN HESABI MUTLAKA SORULACAK.
Misafir - Karaisalılı

$$$$$     14/03/2014 13:58

Tür­ki­ye­’de 12 mil­yon 225 bin ki­şi, ay­lık 376 li­ra ge­lir­le yok­sul­luk sı­nı­rı al­tın­da ya­şı­yor. Bu Sah­ra Af­ri­ka­sı­’na eşit. 2002’de 129.6 mil­yar do­lar olan Tür­ki­ye­’nin top­lam dış bor­cu, 2013 so­nun­da 367.3 mil­yar do­la­ra fır­la­dı. 2002’de ek­me­ğin ki­lo­su 1.03 TL, 1 lit­re ben­zin fi­ya­tı 1.66 TL,1 lit­re mo­to­rin fi­ya­tı 1.30 TL ve 1 kw/sa­at elek­trik fi­ya­tı 15.8 ku­ruş idi. Bu­gün; ek­mek 4 li­ra, ben­zin 5.12 li­ra, mo­to­rin 4.65 li­ra, elek­trik 37 ku­ruş! 2002’de mut­fak tü­pü 15 TL idi, şim­di 75.5 TL. 2002’de An­ka­ra­’da do­ğal­gaz37 ku­ruş­tu şim­di 1.076 li­ra ol­du. Gü­ya kim­se has­ta­ne­le­re pa­ra öde­me­ye­cek­ti. Tür­ki­ye­’de ki­şi ba­şı sağ­lık har­ca­ma­sı 1996’da 186 do­lar iken bu fi­yat ge­çen yıl 1.100 do­la­rı aş­tı.
Misafir - KUTUISALI

OYUM TARAFSIZ     14/03/2014 13:55

Tür­ki­ye nü­fu­su­nun yüz­de 10’luk en zen­gin ta­ba­ka­sı ül­ke ge­lir­le­ri­nin 31.1’i­ni alır­ken, en yok­sul ta­ba­ka­sı yüz­de 10’un pa­yı sa­de­ce yüz­de 2.2’de ka­lı­yor
Misafir - BDP

akp THE END TAHRIK VAR GIBI     14/03/2014 12:47

Bugün hepimize düşen Başbakan’ın sergileyemediği sağduyulu tavrı sergilemektir.Çünkü...tahrikten oy hesabi yapiliyor gibi.
Misafir - SAGDUYU

AKP BDP BERABER MI ?     14/03/2014 11:52

MIT MUSTESARININ AKRABALARI TORENLE BDP YE KATILMIS DIYORLAR NELER DONUYOR ACABA.
Misafir - CAKIT

Hedef 2023 filan deniyordu.Cilalı taş devrine doğru gidiyoruz.*Yakında duyarsanız, şaşmayın...     14/03/2014 07:17

Buyuksehirle ayni parti olmadan hizmet gelmez yani SOZLU olmadan gelmez anlasila.Ayrica ne hizmet geldi Adsnaya 10 yildir KILIT PARKE hizmet degil gorevdir . Tum belediyeler dahs iyisini yspar .
Misafir - KUTUISALI

     13/03/2014 18:11

SİZE ŞU KADAR SÖYLEYİM AK PARTİ OLMADAN İLÇEYE YATIRIM GELMEZ...
Misafir - murtcu

ERDOĞAN GECİKİNCE VATANDAŞLAR MİTİNG ALANINI TERK ETTİ     13/03/2014 14:28

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Mardin’de halka hitap etti.Başbakan Erdoğan’ın Mardin’deki konuşmasının ardından AKP milletvekilleri kürsüye çağrıldı.Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun sonrasında İçişleri Bakanlığı’ndan ayrılan Muammer Güler’in ismi anons edilince Güler halk tarafından yuhalandı. ERDOĞAN GECİKİNCE VATANDAŞLAR MİTİNG ALANINI TERK ETTİ
Misafir - KUTUISALI

GUNEYDOGU POLITIKASI      13/03/2014 13:22

MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın akrabaları Seyitki ailesi üyeleri, “Seyitki ailesi BDP’ye katılıyor” pankartı açarak ve terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan lehine slogan atarak BDP seçim bürosuna yürüdü.AİLEYİ EŞ BAŞKAN ADAYLARI KARŞILADI
Misafir - MITUSTESAR

Yeterki he deyin      13/03/2014 13:43

Bir de Hasan dağına açılan açılacak Taş ocaklarıyla ilgili bir kelam etse de yüreklere su serpse ne iyi olur.Ben umudumu kesmedim.İlk defa bir başkan adayı Ramazan oğlu Vakfına ait sorunu çözmeğe çalışacam dedi.Sorunu anlamak yarı yarıya çözmek demektir.Çobanın gönlü olursa dekeden teleme çalar derlerdi ceddimiz.
Misafir - Öziş

     13/03/2014 13:35

FATOŞ VEKİLİM DEN ALLAH RAZI OLSUN KARAİSALI HİÇ GÖRMEDİĞİ YATIRIMLARI GÖRDÜ AMA ÇEKEMİYEN KARDEŞLERİM ELEŞTİRİYOR GELİN BU SECİMDE OYLARINI ZI AK PARTİ YE VERİN KARAİSALI DAHA İYİ YERLERE GELSİN İNŞAALLAH ALICAZ DURMAK YOK YOLA DEVAM
Misafir - ak parti sevdalısı

MERCEK     13/03/2014 12:46

KARAİSALIYA HANGİ HİZMETLERİ SUNDU Kİ BU GÜNE KADAR, HANGİ YÜZLE BİZLERDEN OY İSTEYECEK, HER SİYASETCİ GİBİ BU GÜBÜNÜ DOLDURMAYA ÇALIŞIYOR. İLÇEDE KİM BAŞKAN SEÇİLMİŞ ÇOK DA UMURUNDA DEĞİL ZATEN, GÖSTERDİKLERİ ADAYDAN DA BU ÇOK AÇIK VE NET ORTADA. ŞAİBELERLE DOLU BİR ADAY BAŞKA HİÇ SÖZE GEREK YOK
Misafir - KARAİSALI SEVDALISI

azime kırmızı kart     13/03/2014 12:40

seydanda taş taş üstüne koymayan 5 yıl boyunca bir tek ilçeden bir genci işe almayan Azim Hocaya ilçeden kocaman bir kırmızı kart göstermenin zamanı geldi geçiyor.
Misafir - karaisalılı seçmen

fatoş hanımın talihsizliği     13/03/2014 10:49

fatoş hanımın talihsizliği üstünde bu dönem bölgesinde bulunan belediyelerin üçünü de kaybedecek görülüyor hatta üzerine seyhanıda eklersek bu sayı dört e çıkacak
Misafir - bölge seçmeni

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398