Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam310
Toplam Ziyaret1681395

HASAN DEDE DAĞI BÖYLE OLACAK

Bu çekilen fotoğraf Ceyhan' 7 kilometre uzaklikta Yılankale ile E-5 arasındaki dağa ait. Taşocakları tarafından öğütülen bu dağ kabak gibi oldu.

Karaisalı'daki Hasan Dağı etrafında taş ocağı yapmak üzere 9 firma ÇED raporu almak için başvurdu, ancak rapor alamadı. Ancak gehlike geçmis degil. 
Herkesi bu konuda uyanık olmaya cavet edlyoruz.
Görüntu kirliligine müsaade etmeyelim.



999 kez okundu

Yorumlar

Bir sabah........     12/03/2014 15:26

Bir sabah uyandığımızda Karapınar kurumuş olacak.(her ne kadar Allah Korusun desek te)o zaman eyvah bu suya ne olmuş neden kurumuş diye dizlerimizi döveceğiz.Ama geçti borun pazarı sür eşeğini Niğdeye sözü aklımıza gelecek.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

Toprak ve su      12/03/2014 14:11

Başkan adayılarından Sn Sadeetin Aslan Ziraat Mühendisi geçimini tarımdan Sn Yusuf İyi tarih ögretmeni Ailesi Tarım ve Hayvancılıkla veSn İlhan Şahin emekli öğretmen şu an Zeytin Yağıçıkaran fabrikanın sahibi ve Tarımdan geçimlerini sağlıyor.Tarım toprak ve elverişili iklim gerektirir.Hepiniz bu bölgenin öz evlatlarısıınız.Bu kadar doğaya duyarsız kalamazsınız.Kalmaya da hakkınız yok.Sn Aslan sen yokluluğu bilirsin deden rahmetliden çok savaş anılarını dinleyerek büyüdün.Susuzluğu kıtlığı rahmetli çok anlattı veya anlatandan dinledin.Sn iyi , Sn Aslan ve Sn şahin TÜRKLER ORTA ASYADAN NEDEN GÖÇ ETTİ..Siz yorulmayın ve korkmayın SUSUZLUK VE KURAKLIKTAN yollara düştük . Sayın adaylar TAŞ OCAĞI sahibi değilsiniz bunu biliyorum.Neden doğayla ilgili bir çift laf etmiyorsunuz etseniz ağzınıza mı yapışır. Susmayı ve üç maymunu oynamakata ısrar ediyorsunuz.Yoksa meclis üylerinizin taş ocağı mı var.?Millete gezinizde anlatasanız acınızdan ölürmüsünüz..Halkı aydınlatmanızı bekliyorum iyi çalışmalar.
Misafir - ögeday

taş ocakları     12/03/2014 10:55

başkan adaylarına söylemek isterim. Karaisalının bu gerçeğini niye görmüyorlar.Hiç bu konulara hiç girmiyorlar.Seçmen, karaisalı halkı sormalı bu taş ocakları hakkında projeleriniz ne olacak, kaldırılacakmı. Ocak sahiplerinin iştahı tabii kabarır yol yakın, il merkezine ulaşımı kolay. Karaisalımızda taş ocağı ve dağı bitirecek faaliyet istemiyoruz. Evler çatlıyor,tarlalar toz içinde ,su kaynakları kuruyor.Kimsenin umrunda değil.
Misafir - gerçek

AKP Lİ ARKADAŞIM İYİ DÜŞÜN!!!     12/03/2014 05:08

AKP li arkadaşım sonu gelmiş hırsız, haramzade, kokuşmuş, çürümüş bu zihniyeti en ağır şekilde cezalandıracaktır. AKP nin sonu geldi bu iş bitti, millet bunların gerçek yüzünü halk gördü. Az önce izlediğim bir haber bizleri çok üzdü. İmralıdaki APO yu ziyaret giden PKK temsilcilerini devlet her türlü imkanını kullanarak korumalar eşliğinde adaya ziyarete götürüyor. Erzurum da dershane öğrencilerini evine bırakıp, velileri ziyarete giden öğretmenler AKP li grup tarafından tehdit ediliyor ve bir öğretmen darp ediliyor. Bu nedir AKP li ler uyanın PKK ve yandaşlarına yapılan ile dershane öğretmenlerine yapılanı karşılaştırın. AKP hizmet hareketine açtığı savaşı neden PKK'ya açmıyor bunu düşünelim. Yazık bu ülke bunları haketmiyor.
Misafir - Karaisalılı

Ekolojisine bakmayanın patolojisi bozuktur.     11/03/2014 17:56

Vahit Bey'i duyarlı davranışı için kutluyorum.Kömüre,güneş enerjisine,çocuk harçlığına,makarnaya tav olup lambanın şavkında çekirdek yiyip pembe dizi izleyenlere gelsin bu haber...
Misafir - Yılmaz ÖZDİL

Ölmüşük de ağlayanımız yok.     11/03/2014 14:58

Hasan Dağı için ağzı sulananlar sanarsınız ki avil avil bakıyorlar. Elde edinceye kadar sabırla pusuda beklediklerini ortam oluşuncada mantar gibi aniden türediklerini sahipsiz halkım neden anlamaz?.Gün bu gün kapınıza gelenlere evinizin çatlağını gösterin.30 Marttan sonra kimseyi bulamazsınız..Karaisalının arkasını dayadığı dağın yok olacağını düşündükçe akıllarına ne geliyor acaba.?.Allahtan Bu site işin arkasında .Yoğun işi olmasına rağmen uyandırmağa çalışıyor.Uyan sabah oldu balığa gidelim dercesine gözümüzün içine sokuyor. Atı alan Hasan dağını aşmasın diye .Siyasete bulaşanlar şu haberi meydanlarda dile neden getirmiyorsunuz?.Ucu dokunacaklardan oy alamam endişesi içinde iseniz vay halinize.Kimden çekiniyorsunuz..Kuştan korkan darı ekmez.Taş mı kesildiniz.Dikkat edin size de Taş ocağı açmasınlar.
Misafir - ögeday

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704