Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam26
Toplam Ziyaret1684123

SONAR Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı Adana'da son seçim anketi sonuçlarında MHP'nin en yakın rakibine 12 puan fark attığını açıkladı


Adana'da seçimlere bağımsız aday olarak giren Aytaç Durak, MHP lehine seçimlerden çekildiğini açıklamıştı. Sonar Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı canlı yayında Aytaç Durak'sız son seçim anketini açıkladı. 
Buna göre Adana'da MHP ciddi bir oranla öne geçti.
EN YAKIN RAKİBİNE 12 PUAN FARK ATTI
Ankete göre MHP Adana'da yüzde 39.3 oy oranıyla birinci sırada yer alırken ikinci sırada yüzde 27 ile CHP var. AKP ise yüzde 26.4 ile üçüncü sırada. Aytaç Durak bağımsız adayken yapılan seçim anketlerinde ise CHP, MHP ve AKP oyları neredeyse başa baş yapmıştı.


737 kez okundu

Yorumlar

     12/03/2014 15:52

Sayın başkan adayları ortaya bir laf attım kim üstüne alınırsa alınsın hiç mi hiç umurumda değil.Sözüm Saadettin bey ve Yusuf beye değil.Onlar söylediğim gibi yeterince boğazlarına kadar borca girdiler.Sözüm MUSTAFA EKİCİYE,MUSTAFA DURAKA,ABDULLAH SAKARYAYA,ABDULCELİL SAKA,AĞIR ABİ RİFAT KÖROĞLUNA,OSMAN KURDAKA,DURDANE ÇOPUROĞLUNA,BEKİR KARAKUŞA,İLYAS KARABULUTA,evet gittiğiniz köylerdeki çocukların ceplerine okul harçlıkları koyun,ayakkabılarına bir bakın ne haldeler,onlara çizme yada kışlık parkeler alınız,okulda yemek için navaleler alınız,daha da küçüklere oyuncak alınız ve sevindiriniz.Bunu eleştiri olarak kabul etmeyiniz.O çocukları sevindirmenin ne kadar hayırlı bir iş olacağını sizler benden de iyi biliyorsunuz. Ben sadece uyarı görevinde bulunuyorum.Mustafa EKİCİ ve Osman KURDAK kardeşlerim ne olacak sanki 3-5 kamyon çakıl parasına feda ediverin artık.Bu işin takipçisi olacağım.Yarın tüm facelerdeki resimlerinizde çocuklara hediye verirken resimlerinizi görmek istiyorum.Elimden kurtulamazsınız.
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

Allah sözlüye yardım etsin.     12/03/2014 15:06

bundan sonrasını sözlü düşünsün.çünkü gerçekten seçimi kazanırsa 5 yıl boyunca hergün aytaç duraktan ben olmasam kazanamazdın benim sayemde seçim kazandın lafını duyacak.Allah sözlüye yardım etsin.onun yerinde olmak istemezdim.
Misafir - cumali

FLAŞ FLAŞ FLAŞ GERÇEK YORUM BU     12/03/2014 10:25

Sevgili Saadettin ASLAN ve Yusuf İYİ beyler;.Her ikinizde canla başla yiğitçe çalışıyorsunuz.Şimdiye kadar sizlere kötü diyen olmadı olamazda diyen de olsa karşısında İlçe Sevdalıları Grubunu bulur.Lakin bazı eleştirilerde biz bulunacağız.Köy köy geziyorsunuz çok ta memnunuz köy halkları da seçmen.Çünkü şimdiye kadar hiçbir aday o insanların ayağına gidip derdiniz nedir diyen olmadı.Benim sizlerden isteğim o köylerdeki çocukların eline resimlerinizi verip reklamınızı yaptırıyorsunuz,ama o çocukların eline bir tane oyuncak verdiğinizi görmedik,okul navalesi olarak hşç bir yiyecek verdiğinizi görmedik,ceplerine okul harçlığı verdiğinizi de görmedik.(asla parayla oy satın alın demiyoruz.yanlış anlasılmasın).Sizleri maddi durumunu bildiğim için sizlere bişe diyemem.Peki bunları Mustafa EKİCİ,Abdullah SAKARYA,Abdulcelil SAK,Mustafa DURAK,Bekir KARAKUŞ,İlyas KARABULUT beyler avantadan meclis üyesi olacaklar bunlar neden karşılamıyor maddi olarak.Çok şey mi istiyoruz?O çocukları sevindirmek bu kadar mı zor?
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

     12/03/2014 09:12

torun söz vermiş 500 tane belediye fırınına işçi karaisalıdan alacakmış.
Misafir - saadet partili

AKP Lİ KARDEŞİM İYİ DÜŞÜN!!!     12/03/2014 05:55

AKP li arkadaşım sonu gelmiş hırsız, haramzade, kokuşmuş, çürümüş bu zihniyeti en ağır şekilde cezalandıracaktır. AKP nin sonu geldi bu iş bitti, millet bunların gerçek yüzünü halk gördü. Az önce izlediğim bir haber bizleri çok üzdü. İmralıdaki APO yu ziyaret giden PKK temsilcilerini devlet her türlü imkanını kullanarak korumalar eşliğinde adaya ziyarete götürüyor. Erzurum da dershane öğrencilerini evine bırakıp, velileri ziyarete giden öğretmenler AKP li grup tarafından tehdit ediliyor ve bir öğretmen darp ediliyor. Bu nedir AKP li ler uyanın PKK ve yandaşlarına yapılan ile dershane öğretmenlerine yapılanı karşılaştırın. AKP hizmet hareketine açtığı savaşı neden PKK'ya açmıyor bunu düşünelim. Yazık bu ülke bunları haketmiyor.
Misafir - Karaisalılı

Sözlü var,herkes kitabını kaldırsın...     11/03/2014 17:05

Hüseyin Sözlü %39 oy alamasa bile bu seçimde rakiplerine nal toplatıp,kalp krizleri geçirtecektir.Karaisalı'ya da Sadettin Aslan yakışır.Yalnız yanındaki adamların çoğu antipatik,ağzı bozuk ve zeroş takımından.HHK'da böyle adamlar yüzünden kaybetmişti en son seçimi.Eleştirilerin dikkate alınacağına inanmak istiyorum.Aslan yattığı yerden belli olur.
Misafir - Yılmaz ÖZDİL

sadi     11/03/2014 15:13

12 yıldır iktidar olan bir parti neden şimdiye kadar almamışta seçim sonumu alacakmış karaisalıdan bence diyarbakırdan 500 alır karaisalıdan 50 çıkarır
Misafir - SEÇMEN

     11/03/2014 14:04

ABDULLAH TORUN 500 TANE İLÇEDEN İŞSİZ GENCİ İŞE ALACAM DİYORMUŞ.
Misafir - SADİ

     11/03/2014 13:56

fark giderek açılacak inşallah 30 martta %50 diliminde oyla hüseyin sözlü adanaya gelecek yörük türk çocuklarını yörük türk çocuğu yönetecek illaki diyabekirli apo yönetsin diyen varsa diyarbakıra gidebilir
Misafir - SEÇMEN

     11/03/2014 11:04

Aytaç DURAK'ın MHP ye getirisinden çok götürüsü olduğunu 30 Mart günü anlayacaksınız.Aytaç DURAK'ın 2 bin oyu var,ama gittiği partiye kaybı 110 bindir.Bunu geç ve acı da olsa anlayacaksınız.
Misafir - ak kadın

     11/03/2014 11:12

BALON HABERLERE İLÇE HALKININ KARNI TOK.
Misafir - AK-SEÇMEN

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351