Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam222
Toplam Ziyaret1667864

" FATOŞ GÜRKAN HEMŞEHRİLERİMİZİ YANILTIYOR"

Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, 
AKP Milletvekili Fatoş GÜRKAN'ın seçim çalışmaları kapsamında katıldığı toplantılarda sık sık Belediye hizmetlerini yerine getirmediğini söyleyerek,"haksızlık ve partizanlık yapmaktadı"dedi.

Durak yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
"Belediyemizi, 5 yıl önce AKP’li Belediye Başkanından 4 trilyon borçla devraldık. AKP’li Başkanın borçlarını da zorla bize ödettirmektedirler. Sn.Gürkan, Belediyemize Vekil olarak bir gün uğramamış, borç batağında kıt imkanlarla yaptığımız hizmetlerimize de katkı sağlamamıştır. Memleketi olan ilçe belediyesini gözardı etmiştir.
 
ÖZEL İDARENİN HİZMETLERİNİ HAKSIZCA SAHİPLENİYOR
HİZMET YAPILMAYINCA DA BAŞKALARINI SUÇLUYOR
 
Sn. Gürkan, son günlerde de Kızıldağ Yaylası Bakacak mevkiindeki hizmetlerin yerine getirilmediğini diline dolamakla Halkımızı yanıltmaktadır. Ayrıca, İlçemize hizmet getirme konusunda aktif olmadığından mücavir sınır ayrımını bilmediği de anlaşılmaktadır.
 
Kızıldağ - Bakacak Mevkii, Belediyemiz mücavir alanı dşıındadır.
Söz konusu bölgenin hizmetleri Valilik İl Özel İdaresi kanalıyla yapılmaktadır.
 
Sn. Vekil bunu ya bilmiyor ya da hemşehrilerimizi yanıltıyor.
Sn.Vekilin, MHP’li ve CHP’li İl Genel Meclis üyelerinin bireysel çabaları ile İl Özel İdaresinden köylerimize kazandırdıkları kilit parke, asfalt, altyapı vs. hizmetleri sahiplenmesi de mensubu olduğu İktidar Partisinin ve kendisinin ilçemize hizmet getirme noktasında sınıfta kaldıklarının ve üvey evlat muamelesi yaptıklarının en güzel örneğidir.
Takdir Karaisalılı Hemşehrilerimizindir."


1170 kez okundu

Yorumlar

son nokta.     13/03/2014 08:29

arkadaşlar son sözümüz şudur.babacan durak karaisalı tarihnde gelmiş geçmiş en başarısız ve ilçeye zarar veren ve taş taş üstüne koymayan belediye başkanı olarak tarih sayfalarındaki yerini almıştır.burda şu ispatlanmıştır.bu ilçede babacan durak belediye başknalığ yapabiliyorsa cumali deli neden yapmasın.savaş yapar neden yapmasın.
Misafir - MR_ŞAHİN

Lafa bakmam icraata bakarım     12/03/2014 22:56

Karaisalı için hangi projeyi yaptırıp koltuğun altına aldın Ankara yollarına düşüp kimsenin kapısını çalmak için zahmete girdinmi sayın Durak.Gider ayak yaptığın bu açıklama sana hiç yakışmamış.Keşke 5 yılda yaptığın ama bizlerin göremediği hizmetlerini açıklasaydın
Misafir - Murtçuuu

     12/03/2014 18:32

KARAİSALİDA ÇENTİRMENÇE HİZMET EDEN KAYMAKAM HİDAYET SARI BEY EFENDİ KAYMAKAMDI ONA BİLE HİZMET KONUSUNDA ENGEL OLMAYA ÇALIŞTILAR HİZMETE ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞTILAR NE YAPSIN ODA GİTTİ HİZMETE BİTTİ KARAİSALIYI ÇOK SEVENLERDE KARAİSALININ LAFINI BILE ETMEZ OLDURAR HANİ NERDESİNİ.........................Z HANİ HİZMET NERDE.........
Misafir - KARAİSALIDAN

     12/03/2014 15:18

Sayın başkan adayları ortaya bir laf attım kim üstüne alınırsa alınsın hiç mi hiç umurumda değil.Sözüm Saadettin bey ve Yusuf beye değil.Onlar söylediğim gibi yeterince boğazlarına kadar borca girdiler.Sözüm MUSTAFA EKİCİYE,MUSTAFA DURAKA,ABDULLAH SAKARYAYA,ABDULCELİL SAKA,AĞIR ABİ RİFAT KÖROĞLUNA,OSMAN KURDAKA,DURDANE ÇOPUROĞLUNA,BEKİR KARAKUŞA,İLYAS KARABULUTA,evet gittiğiniz köylerdeki çocukların ceplerine okul harçlıkları koyun,ayakkabılarına bir bakın ne haldeler,onlara çizme yada kışlık parkeler alınız,okulda yemek için navaleler alınız,daha da küçüklere oyuncak alınız ve sevindiriniz.Bunu eleştiri olarak kabul etmeyiniz.O çocukları sevindirmenin ne kadar hayırlı bir iş olacağını sizler benden de iyi biliyorsunuz. Ben sadece uyarı görevinde bulunuyorum.Mustafa EKİCİ ve Osman KURDAK kardeşlerim ne olacak sanki 3-5 kamyon çakıl parasına feda ediverin artık.Bu işin takipçisi olacağım.Yarın tüm facelerdeki resimlerinizde çocuklara hediye verirken resimlerinizi görmek istiyorum.Elimden kurtulamazsınız.
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

     12/03/2014 14:21

YAKIŞIKLI ŞAHİN BEY 1 SAAT YETMEZ SABAHA KADAR ÇALDIRMALISIN KARDEŞ.1 SAATTE KİMSE KURDUNU DÖKEMEZ Kİ.EN İYİSİ SABAHA KADAR ÇALDIR.BEN İNANIYORUM Kİ DAVUL ÇALNDIĞI GÜN MEYDAN TARİHİ KALABALIK GÜNLERİNDEN BİRİSİN YAŞAYACAKTIR.
Misafir - GÖBEK ATMAYI SEVEN İLÇE SEÇMENİ

YÜZBİNLER KOŞAR ABİ.     12/03/2014 14:41

ŞAHİN KARDEŞ SEN DAVUL ÇALDIRIRSAN YZBNLERCE KİŞ GÖBEK ATMAK İÇİN ÇARŞI MEYDANINA KOŞACAKTIR EMİN OL ABİ.
Misafir - M.IŞIK

metin lşirinkaya     12/03/2014 13:37

Sen davul getirt bende Metin Şirinkayayı getirteyim Güle güle selvi boylum türküsünü söyleteyim.
Misafir - Güvençli Genç Seçmen

     12/03/2014 13:42

fena fikir değil neden olmasın.
Misafir - m.eren

     12/03/2014 13:44

şahin abi davu parasını ben verebilirmiyim.?lütfen.
Misafir - remzi

Meydan almaz ki?     12/03/2014 13:08

MR_ŞAHİN abi ne yaptın sen ya.sakın öyle bişe yapma sakın.Çünkü tüm ilçe halkı göbek atmaya gelir.Meydan almaz sonra.
Misafir - MR_SAPMAZ

davul çaldıracam     12/03/2014 11:18

babacan durak görevi devrettiği gün çarşı meydanına davul getirtecem.1 saat çaldıracam.
Misafir - MR_ŞAHİN

FLAŞ FLAŞ FLAŞ GERÇEK YORUM BU     12/03/2014 10:16

Sevgili Saadettin ASLAN ve Yusuf İYİ beyler;.Her ikinizde canla başla yiğitçe çalışıyorsunuz.Şimdiye kadar sizlere kötü diyen olmadı olamazda diyen de olsa karşısında İlçe Sevdalıları Grubunu bulur.Lakin bazı eleştirilerde biz bulunacağız.Köy köy geziyorsunuz çok ta memnunuz köy halkları da seçmen.Çünkü şimdiye kadar hiçbir aday o insanların ayağına gidip derdiniz nedir diyen olmadı.Benim sizlerden isteğim o köylerdeki çocukların eline resimlerinizi verip reklamınızı yaptırıyorsunuz,ama o çocukların eline bir tane oyuncak verdiğinizi görmedik,okul navalesi olarak hşç bir yiyecek verdiğinizi görmedik,ceplerine okul harçlığı verdiğinizi de görmedik.(asla parayla oy satın alın demiyoruz.yanlış anlasılmasın).Sizleri maddi durumunu bildiğim için sizlere bişe diyemem.Peki bunları Mustafa EKİCİ,Abdullah SAKARYA,Abdulcelil SAK,Mustafa DURAK,Bekir KARAKUŞ,İlyas KARABULUT beyler avantadan meclis üyesi olacaklar bunlar neden karşılamıyor maddi olarak.Çok şey mi istiyoruz?O çocukları sevindirmek bu kadar mı zor?
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

abbas yolcudur.     12/03/2014 10:17

abbas yolcudur bağlasan duramaz artık.
Misafir - başkıflı seçmen

ne yaptı ki?     12/03/2014 10:21

sence tşk edilmeyi hak edecek ne yaptı kardeşim?
Misafir - güvençli

rüyasında dahi göremez o koltugu     12/03/2014 10:42

bu ilçede nasıl ki hasan hüseyin devri kapandıysa,ahmet şekerci devri de kapandıysa artık babacan durak devri de açılmamak üzere kapandı.bir daha o başkanlık koltugunu rüyasında dahi göremez.
Misafir - rüya tabircisi.astrolog

aday yapılmadı yoksa canı istiyordu.     12/03/2014 10:48

hiçbir parti almadı.bağımsız aday olsa alacağı oy ise 30-40 tane idi.ne yapsın çareyi aday olmamakta buldu.
Misafir - selampınarlı genç seçmen

hizmet mi?     12/03/2014 09:52

hizmet derken hangi hizmet?yegenlerini ve şekercinin oğlunun işe alındığı hizmetlerden mi bahsettin ?
Misafir - hizmete susayan saypınarlılar

hangi hizmetten bahsediyorsun?     12/03/2014 08:36

sevgili karaisalılı hemşerim başkana hangi hizmetlerinden dolayı tşk etttin?bizlere de açıkla da bizlerde bilelim.belediyenin kapı kolllarını ve ilçeye dev hizmet olan haporler kazandırdığı için mi tşk ettin?bizler tşk edecek bir hizmet göremiyoruz.Ne olursun şu hizmetleri açıklarsan memnun oluruz.tşk.
Misafir - Öz_karaisalılı

TEŞEKÜRLER.     12/03/2014 05:05

Sayın başkana hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki hayatında sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyoruz.
Misafir - Karaisalılı

AKP Lİ KARDEŞİM İYİ DÜŞÜN!!!     12/03/2014 04:58

AKP li arkadaşım sonu gelmiş hırsız, haramzade, kokuşmuş, çürümüş bu zihniyeti en ağır şekilde cezalandıracaktır. AKP nin sonu geldi bu iş bitti, millet bunların gerçek yüzünü halk gördü. Az önce izlediğim bir haber bizleri çok üzdü. İmralıdaki APO yu ziyaret giden PKK temsilcilerini devlet her türlü imkanını kullanarak korumalar eşliğinde adaya ziyarete götürüyor. Erzurum da dershane öğrencilerini evine bırakıp, velileri ziyarete giden öğretmenler AKP li grup tarafından tehdit ediliyor ve bir öğretmen darp ediliyor. Bu nedir AKP li ler uyanın PKK ve yandaşlarına yapılan ile dershane öğretmenlerine yapılanı karşılaştırın. AKP hizmet hareketine açtığı savaşı neden PKK'ya açmıyor bunu düşünelim. Yazık bu ülke bunları haketmiyor.
Misafir - Karaisalılı

     11/03/2014 21:50

dev hiizzmet yspmis
Misafir - cuma

     11/03/2014 19:47

ilçe seçmeni mizah anlayışınla güldürdün beni :)) ben ne demek istediğini anladım boşver gerisini :)))
Misafir - yavuzzz

GÜLÜNÇ OLDU     11/03/2014 15:31

SEVGİLİ İLÇE SEÇMENİ KARDEŞ BU MU HİZMETLERİ?ADAMI GÜLDÜRME YA BUNU BARAKDAĞININ MUHTARI BİLE YAPAR.BANA SES GETİRECE BİR HİZMETİNDEN BAHSET.BU HİZMETLERİ DE BEN OKUMADIM.SEN DE YAZMADIN.ÇÜNKÜ HARBİDEN GÜLÜNÇ OLUYORSUNUZ.
Misafir - SÖGÜTLÜ KAHVEDEN BİR SEÇMEN

BABACAN DURAKIN HİZMETLERİ     11/03/2014 14:05

Belediyemiz hizmetlerinde kullanmak üzere 1 adet yeni makam aracı alınmıştır. işte size en büyük hizmetleri
Misafir - İLÇE SEÇMENİ

BABACAN DURAKIN HİZMETLERİ     11/03/2014 14:50

Belediyemiz idare binasının kapı ve pencere aksamlarının bir kısmı yenilenmiş güvenliği sağlanmıştır. İlçemiz içerisine ve mahallelerine hoparlör sistemi kurularak ilçe halkının bilgilendirilmesi güçlendirilmiştir. Resmi ve Dini Bayram günleri ile diğer kutlama ve özel günlerde daha önce diğer kuruluşlardan karşılanan protokol koltuk takımı ve malzemeleri kazandırılmış
Misafir - İLÇE SEÇMENİ

BABACAN DURAKIN HİZMETLERİ     11/03/2014 14:50

Belediyemiz düğün ve toplantı salonu iyileştirilmesi yapılmıştır. Belediyemiz idare binasına ve akaryakıt istasyonuna kamera sistemleri kurulmuş, güvenliği sağlanmıştır. Belediyemizde atıl vaziyette bulunan 25 KW’lık jeneratörün onarımı yapılmış, hizmete kazandırılmıştır.
Misafir - ilÇE SEÇMENİ

ne acı değil mi?     11/03/2014 14:18

babacan ağanın övünebileceği bir tek eseri bile olmaması bir başkan için ne kadar acı değil mi?
Misafir - MR_ÜZÜN

ne acı değil mi?     11/03/2014 14:03

babacan ağanın övünebileceği bir tek eseri bile olmaması bir başkan için ne kadar acı değil mi?
Misafir - MR_ÜZÜN

DURAKIN BİR TANE ESERİNİ SAY.     11/03/2014 13:12

SEVGİLİ ANALİST KARDEŞ HADİ DİYELİM BİZLER YALAN SÖYLÜYORUZ.FATOŞ HANIMIN 100 DEV ESERİ YOK 15 DEV ESER VAR DİYELİM YADA GERÇEKTEN HİÇ DEV ESERİ YOK DİYELİM VE KENDİMİZİ KANDIRALIM.PEKİ BABACAN DURAKIN 5 YILDA BİR TANE DEV DEMİYORUM MİNNACIK ESERİNİ SAYABİLİRMİSİN?LÜTFEN BANA BELEDİYENİN KAPI KOLLARINI FELAN DEĞİİŞTİRDİ DEYİPTE KOCA BİR İLÇEYİ ARKANDAN GÜLDÜRME KARDEŞ.SADECE BİR ESER ADI İSTİYORUM SENDEN.
Misafir - AK SEÇMEN

     11/03/2014 13:50

arkadaşlar tbmm. nin sitesine gireriseniz adana milletvekillerinin performansı orada var 100 büyük yatırım yaptı deyip ilgenel meclisi marifetiyle yapılan köy yollarının kızıldağ yolunun köy sularını fama hanımın hanesine yazmayın mecliste en son konuşması 8 ocak 2011 köylüyle çiftçiyle ilgili bir konuşması yok orman köylüsünü mevsimlik işçileri gündemine bile almamış kaynak fatoş hanımın kendi sitesi isterseniz girer bakarsınız 100 tane dev eser kazandırdı diyerek kendinizi kandırmayın bu ilçede imam hatip vardı sağlık meslek vardı hastane vardı binalar yenilenmiştir teşekkür ederiz ama istihtama yönelik ne yapmış
Misafir - analist

diyebiliyormusunuz?     11/03/2014 12:38

akşam yatağınıza girince ben bu ilçeye ne kadar büyük zaiyat verdim diyebiliyorsanız,bu ilçedeki 1000 yıllık okaliptos ağaçların doğradım diyebiliyorsanız,işçi ve memurlarım benden memnunlar diyebiliyorsanız,onların maaşlarını zamanında ödedim diyebiliyorsanız,karaisalıya binlerce fidan diktim diyebiliyorsanız,belediyeye hak edenleri aldım,yegenlerimi aldımsa aldım ne yani 3-5 yegenimi de alamayacakmıyım diyebiliyrsanız,benden sonra da veliahtım olarak oğlumu meclis 1.sıraya alo saadetttin hattı kurarak yazdırdım diyebiliyorsanız,bu ilçenin tüm sorunların halletttim diyebiliyorsanız,hasan hüseyin kuşçunun 4 trilyon borç bırkıp gittiğine kendiniz dahi inanıyorsanız bu ilçenin hakkı size helal olsun.yok bunları diyemiyorsanız ağzınızla kup ta kapsanız bu ilçe halkı size hakkını helal etmez.
Misafir - B.ŞAHİN

ben yerinde olsaydım.     11/03/2014 11:08

ben babacan durak başkanın yerinde olsam en az 50 kerew istifa ederdim.bu başkanlık bana göre değilmiş,bilgi ve tecrübe lazımmış her önüne gelen de başkan olmasın derdim.maaaşını ödeyemedğim işçi ve memurlardan da özür dilerdim.hadi bana eyvellah der çeker giderdim.yerimi gençlere bırakırdım.
Misafir - n.genç

     11/03/2014 09:26

boş laflara bu ilçe halkının karnı tok başkan.artık gerçeklerden bahsetsek.mesela maaşlar ödenecek mi?şubat arada kaynadı gitt.mart maaşlarından haber versen.
Misafir - bir emekçi

     11/03/2014 09:16

fatoş ablanın en az bu ilçede 100 tane dev eserini sayabilirim.peki sne 3 tane eserini say boynumu pargalı ibrahim gibi çarşının meydanında vurdurmazsam namerdim.
Misafir - pargalının ilçedeki torunu

     11/03/2014 09:55

5 yıldır yapmadıgın hizmetleri saymaya kalkıyorum.ne yaptıgın nede yapmadıgın hiçbişe yok ilçede.akşama kadar çay kahve deri koltukta yan gelip laylaylomla geçti.karaisalıya bakıyorum afrikanın kenar mahallesi gibi.ben utanıyorum burası benim ilçem demeye.pek sizler nasıl bu kadar rahatsınız aklım mantıgım almıyor.ilçeyi bitirmişsiniz.
Misafir - sebahattin

helal size başkan.     11/03/2014 09:55

karaisalı en büyük zararı verenler olarak ilçenin tarihine adınızı altın harflerle yazdırdınız.helal olsun başkanım size.
Misafir - m.eren

     11/03/2014 09:57

KARAİSALININ İÇÇE SUYUNUN BORULARINI DAHİ O BEGENMEDİĞİNİZ TEPEDEN BAKTIĞINIZ GÜNAY YÜCE MÜDÜRÜMÜZ İLLER BANKASINDAN ALDI GELDİ.SİZE İSE KIZLDAĞ TRAKTÖR DAMPERLİ KAMYONUN ÜZERİNDE TAŞIDIGINIZ İŞÇİLERLE BORUYU DÖŞEMEK KALDI.YANİ KISAACA BEN BU İLÇEYE ŞUNLARI ŞUNLARI YAPTIM DİYEBİLECEĞİNİZ BİR TANE ESER BİLE YOK.MEMURLAR ŞUBAT MAAŞLARINI ALDI MI?ALMADI.PEKİ MART MAAŞLARINI ALACAKLAR MI?O DA BELLİ DEĞİL.İÇİNİZDEN BANANE GELEN YUSUF İYİ YADA SAADETTİN DÜŞÜNSÜN DİYORSUNUZ.YANİ BENDEN SONRA BELEDİYENİN HAL TUFAN DİYORSUNUZ.
Misafir - c.durmaz

ilçenin geleceğini çaldın.     11/03/2014 09:21

sayın babacan durak kuşçöu petrolün ordaki yanıkdeğermene kadar olan o dalyan gibi 1000 yılda yetişmesi zor olan okaliptos ağaçlarını doğrarken hiç mi içiniz sızlamadı?hiç mi yaş kesen baş keser lafı aklınıza gelmedi?karapınardaki 1000 yıllık çınarları peynir doğrar gib doğrarken hiç mi ben ne yapıyoprum demediniz?sonra da bu ilçeye yağmur yağmıyor deniyor.ya ağaçlar lime lime doğranmış yağmur yağar mı?yağmaz.yaniş bu ilçenin 1000 yıllık geleceğini heba ettiniz.ne uğruna egolarıız uğruna.şimdi abbas yolcu olsan ne yazar olmasan ne yazar.Bu ilçeyi mahvetttin.Bu ilçenin geleceğini çaldın.
Misafir - tema üyesi

     11/03/2014 08:11

Fatoş hanım kadar yatırım yapan yok karaisalıya. Durakların kendinden başka kimseye faydası olmaz. Geçen 5 yılın hesabını bu dünyada veremese bile öbür tarafta İllaki verecek.
Misafir - Çiçek Abbas

     11/03/2014 00:18

Peki tamam Fatoş hanım ilçeyi gözardı etmiştir. hiçbirşey yapmamıştır. Peki siz ne yaptınız. Kuşçu petrolün ordaki kavşaktaki yolu bile yapmıyorsun. oradan her geçmede kulağını çınlatıyom haberin olsun Babacan Durak...
Misafir - Kazım

     11/03/2014 00:44

Sağlık Meslek Lisesi ve 200 yataklı yurdunun, Karaisalı Lisesinin yurdunun, 25 yataklı hastanenin, İmam Hatip Lisesi ve yurdunun, kızıldağ yolunun, yerköprünün, Kapıkaya Kanyonunun, Karaisalı Engelsiz Yaşam Merkezinin yapılmasında en çok emeği olan sayın Fatoş Hanımdır. . En basiti Hasan Dağına paraşüt sahası yapıldı. O paraşüt sahasının devlete maliyeti sadece 400 tl dir. Yani sadece iş makinasının mazot maliyetidir. Çok basit olan bu işi bile beceremediniz. Ondan sonra yapılan işlere çamur atıyorsunuz. Peki sen ne yaptın Sayın Durak?
Misafir - hakan

maalesef doğru     10/03/2014 22:01

Arkadaşlar partizanlik yapmadan yorum yaparsak babacan duragin soyledikleri doğru Isterseniz tbmm nin sitesine girip fatos gurkan la bölgemiz milletvekili seyfettin Yılmaz'ı karşılaştırır saniz daha net görülecek maalesef fatos hanimin bir tane kendi hazırladığı kanun teklifi yok bir kaç tane başkasının hazırladığı teklife imza atmış cifcinin orman iscisinin hakkini savunan konusmasi yok yani mecliste sadece parmak kaldırmış yeter sayı tamamlamış
Misafir - analist

maalesef doğru     10/03/2014 22:00

Arkadaşlar partizanlik yapmadan yorum yaparsak babacan duragin soyledikleri doğru Isterseniz tbmm nin sitesine girip fatos gurkan la bölgemiz milletvekili seyfettin Yılmaz'ı karşılaştırır saniz daha net görülecek maalesef fatos hanimin bir tane kendi hazırladığı kanun teklifi yok bir kaç tane başkasının hazırladığı teklife imza atmış cifcinin orman iscisinin hakkini savunan konusmasi yok yani mecliste sadece parmak kaldırmış yeter sayı tamamlamış
Misafir - analist

YOLSUZLUK VAR NE HIZMETI     10/03/2014 22:55

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olma şansı artik kalmadı ."Akp li arkadaşlarımız mağduriyeti çok iyi yaparlar, bu güne kadar bu argümanlarla geldiler. Artık bu toplum mühendisliğini yolsuzlukları örtmek için yapmaya başladılar".Yolsuzluk süresinde doğruları en üst düzeyde ortaya koyacak cok vekil var susuyorlar,ozellikle hukukcu vekiller herseyi biliyorlar.Bakanlarla ilgili fezlekelerin TBMM'ye gece gelmesi neden ? “Meclis denetim görevini yapamıyor, Meclis yasaları konuşamıyor.Emirle, talimatla, kumanda ile vekiller yonetiliyor.Tarih boyunca bu aci ile yasiyacaklar vicdanlarinda.Umariz bolge vekilleri evlatlarina haram yedirmiyordur.
Misafir - KUTUISALI

BÜYÜK BAŞKAN YUSUF İYİ     10/03/2014 22:05

YILLARDIR HİÇ BİR ŞEY YAPMADIĞINIZ İLÇEMİZİ BIRAKIN DA İŞİ BİLEN YUSUF İYİ BAŞKAN YÖNETSİN.. BARİ SUS SENİ BİŞE SANSINLAR
Misafir - BUCAKLILAR

doğru söze ne hacet      10/03/2014 21:21

Başkan işte şimdi haklısın. Vekilin memlekete zerre faydası olmadı. 12 senede hastane yaptı Devlet. É onu da yapmasaydı bari. Ama siz zor şartlarda iyi işler çıkardınız. Önceki döneminizde Kızıldağdan getirdiğin su bile tek başına yeter.
Misafir - cengiz

     10/03/2014 19:34

akp gel dese kirk takla ata ata kosa kosa gelirdin.hicbir parti almadi kabul et.sonunda da abbas yolcu oldun
Misafir - akp li

     10/03/2014 19:04

bizim haklarimiz kimlerin cebine gitti.haram olsun.zehir olsun
Misafir - naneli koyyu

     10/03/2014 19:30

abbaas yolcu oldugu gun ilcenin bayramidir.memurlar bayram edecek.maas yok hizmet yok
Misafir - saypinarli

     10/03/2014 19:23

abbas yikcu
Misafir - hakki

     10/03/2014 18:25

sayın başkan bunları konuşurken hiç kalbin sızlamadımı bu vekilin yaptıkları bakacakla sınılı degil üm adana yaptı hizmetlerden söz ederken sen nasıl inkar edersin 50 yıllık durakların yapamadını 10 yıllda yaptı bölgeye tek başına bu vekil yazık olsun inkar nokdasında bazı il genel mejlis üyelerini geçmiş bulunuyorsunuz allah biliyor kimin ne yaptını..?
Misafir - sögütlü kahve sakini gerçek karaisalılı

     10/03/2014 17:48

bes yildir tas koymadiniz.bosa gecen yillarin hesabini vermelisin
Misafir - cumali

     10/03/2014 17:23

kabul et ki 1000 yilin en basarisiz baskani olarak tarihe gectiniz
Misafir - belediye calisani

     10/03/2014 17:30

peki hangi bakanliga hangi projje ile gittin
Misafir - proje adami

     10/03/2014 17:37

gunes bakcukla sivanmsz basarisiz oldun kabul et
Misafir - osman cetin

     10/03/2014 17:10

subat maasini odeyemedin.mart maassini verecekisin.ondan haber ver
Misafir - belediye calisani

Belediye başkanından saddettin aslana destek      10/03/2014 17:44

Arkadaşlar bu bir komplodur .karaisalı ak partinin kazanacağını duyan sn. Babacan durak ak partinin kazandığı seçimi hazmedemiyor .onun için sağ sola saldırmaya başlıyor ve sizleri kandırmaya çalışıyor .biz sonuna kadar AK PARTİLİYİZ YAVRU CEYLAN .bize karaisalı yeter bize analarımızın ve ninelerimizin ve babalarımızın dedelerimizin kardeşlerimizin duası yeter ..TAM DESTEK TÜM DESTEK .
Misafir - yanık değermen bekçisi

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339