Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam224
Toplam Ziyaret1686733

Yusuf İyi seçilmesi halinde Karaisalı'yı nasıl kalkındıracaklarını projeleriyle anlattı



Ak Parti Karaisalı Belediyesi Başkan Adayı Yusuf İyi,  seçlidikten sonra ilçenin kalkınması için başta sulama olmak üzere neler yapacaklarını şöyle izah etti:

"Kuzgun –Çakallı sulama havzası ile Eğlence Sulama Kanalları ve Bekirli –Çakallı Çift Kollu Sulama Projesi gerçekleştireceğiz"

EKONOMİ VE İSTİHDAM: 

İlçeye Traktör Bakım Servisi kuracaklarını söyleyen İyi, ayrıca Salça Ambalaj Sanayi ve Yem Üretim Sanayisini gerçekleştireceklerini, belirterek,"Ekolojik Tarımı destekleyeceğiz. İlçe merkezine El Ürünleri Çarşısı açacağız.İlçe Merkezi Ve Eğlence Mevkinde Kamyon ve Tır Garajı kuracağız. Hizmet Sektörü Geliştirilerek İstihdam (Huzur Evi –Bakım evi ) yapacağız. Canlı Hayvan Pazarı ile Biber ve Sebze Pazarı açacağız" dedi.


1167 kez okundu

Yorumlar

kendimiasarım     07/03/2014 08:27

murtçu gençlik atalar hep der ki söyleyeceğin söze değil duyacagın söze bak derlerdi.isbeyden cevabını aldın mı şimdi.cuk diye oturttu mu.bu cevabı bana verse çarşı meydannda kendimi asarım be gülüm.
Misafir - cemaatten

çok yazık     07/03/2014 00:17

bizim karaisalımızda yaşayan herkes çok seçkin birisidir diye gelirdi hep aklıma.cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlik hemde murtçu gençlik yaptığın bu yorum hiç olmamış.çevrende çalışacak birileri varsa sen bu projeyi yaparsın diyeceğim ama terbiyem müsade etmiyor bir.birde bizim gibi çocuklara kötü örnek olmayın lütfen
Misafir - isabeyli

BEKLENTİLER     06/03/2014 22:12

HERŞEY GÜZELDE BAŞKAN GENELEVİ PROJESİ NE OLDU ASKIYAMI ALINDI ACABA, BİZ GENÇLER OLARAK ÇOK SEVİNMİŞTİK, ÖZLEM İLE BEKLİYORUZ.
Misafir - MURTÇUGENÇLİK

koca ilçeyi kendine güldürdün.     06/03/2014 08:50

çalışkan kardeş gene faka bastın be gülüm.daha geçen ay babacan durak ve birkaç memuru ali çopuroğlunun açtığı davalardan dolayı hakim karşısına çıkmadılar mı?gülünç duruma düştünn ve koca ilçeyi gene arkandan güldürdün.
Misafir - K.ŞAHİN

$$$$$     05/03/2014 23:14

HANGI PARTININ Karaisalı Belediye Başkan Adayı hakim karşısına çıkarak ifade verdi. Daha önce görevli bulunduğu merkezdeki  5 memurla birlikte yargılandığı öğrenildi.Karaisalı Belediye Başkan Adayinin hangisine Vali Hüseyin Avni Coş’un yargılanma surecine izin vermesi dikkat çekti.Hakkında bir vatandaşın şikayeti üzerine yürütülen soruşturmaya binaen dava açıldığı öğrenildi.Adana 2. Sulh Ceza Mahkemesinde hangi partinin Adayinin davasi goruldu.
Misafir - CALISKAN

Cayir Comlek Patladi     05/03/2014 23:48

Ama artık korkuyorum... Korkmakta haklıyım.-Çünkü, ülkemin polisi, “Benim polisim” diye gezen bir tek adamın iki dudağından çıkacak lafa bakıyorsa...Korkmakta haklıyım... -Çünkü ülkemin Maliyesi, tek adam, “Git şu işadamının kafasına vur” dediğinde öldürecek kadar müzminleşmişse...Sadece ben değil, herkes korkmakta haklıdır.Ve en son olarak... -Ülkemin tek adamı, Adalet Bakanı’nı çağırıp, “Git konuş şu hâkimlerle, şu işadamının işini bitirsinler”diyecek kadar ileri gitmişse... Adalet Bakanı da bu emri tak diye yerine getirecek kadar emir kulu haline gelmişse...İşte ben o ülkeden ve o adamdan korkarım...
Misafir - CALISKAN

ADAYIN ISMINI YAZIN NE YAZIYOR     05/03/2014 23:45

“Ayakkabı kutusundaki paralar” yazın...2.5 milyon sayfa açılıyor.“Bakan çocukları” yazın...12.5 milyon sayfa açılıyor.“Alo Fatih” yazın...3.6 milyon sayfa açılıyor.Gezi olaylarında öldürülen İsmail Korkmaz’ın adını yazın.5 milyon sayfa açılıyor...
Misafir - KUTU WEB

Cayir Comlek Patladi     05/03/2014 22:36

Ama artık korkuyorum... Korkmakta haklıyım.-Çünkü, ülkemin polisi, “Benim polisim” diye gezen bir tek adamın iki dudağından çıkacak lafa bakıyorsa...Korkmakta haklıyım... -Çünkü ülkemin Maliyesi, tek adam, “Git şu işadamının kafasına vur” dediğinde öldürecek kadar müzminleşmişse...Sadece ben değil, herkes korkmakta haklıdır.Ve en son olarak... -Ülkemin tek adamı, Adalet Bakanı’nı çağırıp, “Git konuş şu hâkimlerle, şu işadamının işini bitirsinler”diyecek kadar ileri gitmişse... Adalet Bakanı da bu emri tak diye yerine getirecek kadar emir kulu haline gelmişse...İşte ben o ülkeden ve o adamdan korkarım...
Misafir - CALISKAN

YETIM HAKKI     05/03/2014 22:27

Türkiye bu yolsuzluğa batmış beşinci sınıf ülke görüntüsü ile yoluna devam edemez.DEVLETIN YETIMLERININ HAKKI ILE SECIM KAMPANYASI HIC OLAMAZ.
Misafir - 2.SULH

PARALEL KUTU     05/03/2014 22:34

Eyy Başbakan...Bu insanların gözüne baka baka “Camide içki içtiler” yalanını söyledin, “Kabataş’ta başörtülü kızımıza saldırdılar” iftirasını attın...Yalan olduğu açıkça ortaya çıktığı halde günlerce bu provokasyonu sürdürdün...Söyle bu muydu “iyi Müslümanlık...”Bu muydu gelecek kuşaklara vaat ettiğin o “dindar nesil...”
Misafir - CALISKAN

PARALARI K8M GOTURDU     05/03/2014 22:00

Eyy Başbakan...On bir yıl boyunca 24 saat 365 gün azarladın, aşağıladın, ötekileştirdin, ,ne insanlik ne darbeciliğimizi bıraktın. Sana oy verenleri öz, bizleri hayırsız evlat ilan ettin.Söyle bu muydu “iyi Müslümanlık...”
Misafir - CALISKAN

POLISLERI SURDUN      05/03/2014 22:17

Eyy Başbakan...Polisi “kendi polisin” yaptın, bu ülkenin gencecik çocuklarının üzerine saldırttın, can aldılar, “Destan yazdınız” deyip sırtını okşadın, göğsüne madalya taktın, cebine para koydun.
Misafir - KUTUISALI

$$$$$     05/03/2014 22:49

ON bir yıldır, bize “muhafazakâr dersi” verdi.On bir yıldır bize her gün durmadan “muhafazakâr”bir hayat tarzı dayattı.On bir yıldır her gün biri, parmağını gözümüzün içine sokarak bize hakaret etti, azarladı, haddimizi bildirdi.Sanki bu ülkede namaz kılmak, oruç tutmak isteyen insana dokunan varmış gibi, on bir yıldır bize “Müslümanlara eziyet ettiğimiz” iftirası attı...Evet hep halki buradan elinde tuttu.
Misafir - KUTUISALI

Yusuf Hoca İyi de Partisi.     05/03/2014 20:19

Değerli hemşerimiz Aytaç DURAK a haksızlık yapıldı. En doğru kararı vermiştir. Karaisalı lar olarak kendisini alkışlıyoruz. Diyarbakır lı ve yandaşları artık mümkünse sonucu beklemeden, Diyarbakır a doğru yola çıkabilirler. Karaisalı lar ve Adana lılar kendisi gibi düşünmeyen kafalarının arkasında özerklik gibi bir plan olan bu çürümüş, kokuşmuş, her tarafından yolsuzluk, hırsızlık akan bu zihniyeti sandığa gömecek ve göreceksiniz Tayyip seçimden sonra sizlerden bizlerden çok daha milliyetçi olacak ama artık bizleri kandıramayacak. AKP tıpkı ANAP (kuban olsun ANAP A)gibi ömrünü tamalayarak kaybolup gidecektir.Karaisalı ya ASLAN, Seyhan a değerli hemşerimiz ÇALIŞKAN, Çukurova ya AKBAŞ ve Büyükşehir e SÖZLÜ hayırlı olsun.
Misafir - Karaisalılı

AK-KADIN     05/03/2014 15:18

başbakanın yaptıklarıyla yusuf hocanınkiler arasında ne fark var ki sen bir fark görebiliyormusun
Misafir - Mrt_01

     05/03/2014 15:10

her akşam iki adayın facebookta paylaştıkları resimleri inceliyorum saadettin aslan daha önde görülüyor yusuf hoca köylere kalabalık gitmekle olacağını düşünüyor olabilir ama seçmende kopuk bir hali var saadettin aslan kişisel sempatisiyle seçmenle daha bütünleşmiş görülüyor ki partili partisiz herkesle kucaklaşıyor
Misafir - analizci

fırtına hoca     05/03/2014 14:22

yusuf hoca tüm köylerde fırtına gibi esiyor.
Misafir - rüzgarın oğlu

     05/03/2014 13:38

tüm siyasilere başarılar.
Misafir - günay

     05/03/2014 13:04

bu ilçe kabuğunu kırmalı artık.kim olursa olsun.her iki adayda değerlidir.
Misafir - ibrahim

     05/03/2014 13:35

istersek ilçede yeni bir güneş doğar.
Misafir - sami

     05/03/2014 13:07

PROJELER ÇOK HARİİKA.İNŞALLAH BAŞARIOLI OLURLAR.
Misafir - KANİ

AYTAÇ KNUSUNDA BAŞINI SALLADILAR      05/03/2014 12:49

YUSUF İYİ KARDEŞİMLE GEÇEN HAFTA KÖY GEZMESİNE KATILDIM.KENDİSİNE KARŞI GÖRÜLMEMİŞ SEVGİ SELİNİ GÖRDÜM.EVET TAYYİP ERDOGANA KIZGIN OLANLARI GÖRDÜM.AMA AYRI BU AYRI DİYENLER GÖRDÜM.GENEL SEÇİMDE DERSİNİ VERRİZ AMA YEREL SEÇİMDE OYUMUZ YUSUF İYİYE DİYENLER ÇOGUNLUKTA İDİ.AYTAÇ DURAK İÇİN İSE SADECE BAŞINI SALLADILAR(ARTIK NE DEMEKSE SİZLER ANLAYIN)SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN HİÇ NE KÖTÜ SÖZ NE DE İYİ BİR SÖZ SÖYLEDİLER.SADECE BAŞINI SAĞA SOLA SALLADILAR.SANRIM SİZLER ANLADINIZ.
Misafir - aK_kADIN

duymadınız mı?     05/03/2014 12:51

yusuf hocayla birçok köy gezmelerine katıldım.köylerdeki durum nedir hala anlamamışsınız.aytaç durak için basyon yapanlar oldu.aytaç durak için daha uslanmadı mı ne başkanı diyenler oldu.aytaç durak için yeter artık dşyenler oldu.aytaç durak için makam koltuk hırsı kendisin yakacak dşyenler oldu.ama birtane oyumuzu nerden olursa olsun aytaç duraka vereceğiz diyen çıkmadı.aytaç durak artık bitmiş tükenmiş düyenleri de m duymadınız çakallıda ayakıfta ve eğlence de.
Misafir - AK_SEÇMEN

faturayı sadettitn ödeyecek.     05/03/2014 12:44

mhp ilçede arkasına öyleisne bir rüzgar almıştı ki ama dün aytaç beyin mhp ye ne karşılıgında destekk olacağını bilindiği halde destek olacam demesinden sonra mhp ilçede kan kaybettti.çünkü mhp nin aytaç durakın desteğine ihtiyacı yoktu.mhp zaten seçimi açık ara kazanacaktı.ama aytaç durak kendisini kurtarma ve cebini doldurma pahasına mhp saflarına geldği andan mhp bitmiştir.mhp ye geçmiş olsun.olan sadettin beye oldu aylardır emekleri boşa gidecek.oysa bu ilçeye analar onun gib temiz ve saf siyasetçi doğurmamıştır.hiçbir şaibesi bulunmayan sadettin aslan bu faturayı ödemek zorunda kalacaktır.
Misafir - C.IŞIK

alnı ak genç     05/03/2014 12:48

Geçen hafta sonu geçen bir dialoğu aktarayım yusuf hocayla geziye çıkmaya hazırlanan eski bir arkadaşı gördüm ismi bende saklı işinden olmasın hayırdır kardeş siyasete mi girdin diye sordum oda yok abi ya çalıştığım kurumdan gönderdiler git memleketinde yusuf hoca ile çalış diye bunu en az beş arkadaştan duydum adana da karaisalı da özellikle taşeronda çalışan arkadaşlardan kimse kimseye ekmeği babasının hayrına vermiyor ki mecbur tutulsun ama vaziyet bu
Misafir - Mrt_01

KORKMASALAR KONUSACAKLAR AMMA     05/03/2014 12:27

BAKANLAR VEKILKER YOK SAYILIYOR AKKKPPP DE HIC FIKIRLERI ALINMIYOR ? YAZIK VEKILLERE ACABA KORKUYORLAR MI ? ASLINDA HER SEYI BILIYORLAR VEKILLER MILLI IRADE DENSEDE TEK IRADE VAR.TEK SES TEK LIDER VAR.UZULSELER DE SES CIKARAMIYORLAR.
Misafir - cakit

alnı ak genç     05/03/2014 12:21

saadettin aslanla gezenler inandıkları için gezenler karaisalı kaygısından dolayı arkasında gezenler karaisalının özbe öz gariban çocukları yusuf hocayla gezenler bir çoğu karaisalıyı tanımayan akp merkez teşkilattan karaisalılara güvenmediklerinden dolayı karaisalıya gönderilmiş ABD SAK ve SAKARYA gibi hatta hataydan gelip gezen var karasalıda adam kalmamış gibi
Misafir - Mrt_01

BASKABAN ACIKLA     05/03/2014 12:20

Kısacası ithamlarla esaslı bir şekilde hesaplaşmak yerine boğuntuya getirerek yırtmak gibi bir strateji izleniyor.Bu strateji tutmaz.Çünkü...Bu halk ne koyundur, ne de bidon kafa.
Misafir - CALISKAN

AK-KADIN     05/03/2014 12:33

eğer yusuf hocayla köylere gittiyseniz aytaç durağın etkisini görmüşsünüzdür ben bir çok evde balkonda gelip geçeken gördüm aytaç durak posteri afişi kimse sevmediği adamın resmini asmaz evine kendinizi kandırmayın saadettin aslanın bırak parti desteğini akp li seçmenden bile yusuf hocadan daha çok desteği var karşılığı var
Misafir - Mrt_01

akp THE END     05/03/2014 12:37

Oysa bakıyoruz:- “Paralel” deniyor, başka da bir şey denmiyor.- “Montaj” deniyor, başka da bir şey denmiyor.- “Nasıl olsa halkın bunlardan haberi yok” diye avunuluyor.- “Nasıl olsa bana inananlar, bunlara inanmaz” diye avunuluyor.- “Nasıl olsa halkın bir bölümü barış süreci nedeniyle buna ses etmez” diye avunuluyor.- “Çok oy alırsam bütün bunlar unutulur” diye seçime abanılıyor.- “İstiklal Mücadelesi” gibi büyük, çok büyük laflarla konu unutturulmaya çalışılıyor.*
Misafir - CALISKAN

KUTUDAN PARA CIKTIMI CIKMADI MI ?     05/03/2014 11:09

- İftirayı açığa çıkaracak somut delilleri koymaz mı milletin önüne?- “Yeryüzünün hangi mahkemesini getirirseniz getirin, benim ve çocuklarımın milletin kör kuruşuna el uzattığımızı kanıtlayamazsınız” diye meydan okumaz mı?- O telefon kaydında bir üçkâğıt varsa... O üçkâğıdı ortaya çıkaracak her şeyi yapmaz mı?- Montaj varsa montajı kanıtlayamaz mı?- Elindeki devlet imkânlarını bunun için kullanmaz mı?- Sadece kendisine inanmaya zaten hazır olanları değil, kendisine inanmaya hazır olmayanları da ikna edecek bir kanıt ortaya koymaz mı?- “Benim ve çocuklarımın evimde asla milyon dolarlar, milyon Euro’lar istiflenmemiştir” diye haykırmaz mı?
Misafir - CALISKAN

YOLSUZLUK BIR AYAGIDA KARAISALI DAMI ?     05/03/2014 11:07

YOLSUZLUK yapmak...Evde para istiflemek... Villalar peşinde koşmak... Milyon dolarları sıfırlamaya çalışmak...Gibi ağır ve vahim ithamlar söz konusu.Bunların alayı iftira ise...Kendine güvenen bir siyaset adamı ne yapar?
Misafir - CALISKAN

ekici vekili kovalarmıydı?     05/03/2014 11:20

doğrucu kardeş karaisalı caddesinin adnın değiştrirldiğnde sus pus olanlar mecliste vekile bir çift laf edemeyen kendince ağır abiyim diye gezinenler kimin yanında peki.peki ekici o mecliste olsaydı br vekil karaisalı caddesinin adını değiştirecem diyebilirmiydi?yoksa kapıkaya kanyonuna kadar ekici onu kovalarmıydı?
Misafir - ekici taraflartarı-araplarlı

FARK YERLI OLMAK     05/03/2014 11:52

FARK YUSUF BEY veya DIGERLERIDE OLSA ANKARANIN IRADESI,SAADETTIN ILCE TESKILATI NIN IRADESI.Yusuf bey le gezenlerin bir kismi daha once hic gormedigimiz hatta HATAYLI bile var.Saadettin ile gezenler garibanda mazlumda olsa KARAISALI .
Misafir - DOGRUCU

YERLI ADAY YERLI TARAFTAR     05/03/2014 11:30

SAADETTIN BEYLE GEZENLER,YUSUF BEYIN YANINDA GEZENLER ARASINDAKI FARKI GOREN VAR MI?
Misafir - ALNI AK KARAiSALI GENCLIK

GECMISTE YAPTIKLARINDAN BILIYORUZ     05/03/2014 11:18

ADAYIN YANINDA GEZENLERE BAKIP NELER YAPACAKLARINI DUSUNEMEK ISTEMIYORUZ.
Misafir - KUTUCU

GÜVEN SÖZÜNE     05/03/2014 11:44

SÖZ VEREN YUSUF İSE KORKMA GÜVEN SÖZÜNE.
Misafir - ÇÖMELEKLİ SEÇMEN

ilçe uçacak.     05/03/2014 10:14

bunların yarısını yapsa dahi ilçe uçar uçarrrrr
Misafir - sebahatttin

TEK ÇARE YUSUF İYİDİR.     05/03/2014 10:11

YUSUF İYİ VERDİĞİ HER SÖZÜ BUĞÜNE KADAR HEP TUTMUŞTUR.YUSUF HOCAMIZ SÖZ VERİYORSA MUTLAKA SÖZÜNÜ TUTAR.İLÇENİN TEK KURTULUŞUNUN DA YUSUF İYİ OLDUĞUN BİLİYORUZ.
Misafir - HEP DESTEK TAM DESTEK.

seçimi alacagız başka yolu yok     05/03/2014 10:46

AKP en az 5 bin farkla seçimi alacaktır.Göreceksiniz.
Misafir - Ak Genç

Seçim bizimdir artk.Tşk.Aytaç DURAK     05/03/2014 10:18

aytaç durakın mhp ye destek vermesinden sonra ilçede Yusuf İyi beyin yıldızı parladı.Seçimin galibi şimdiden AKP dir.Hayırlı olsun.
Misafir - Ak_Kadın

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406