Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam189
Toplam Ziyaret1680396

“Karaisalımıza ve Adanamıza hayırlı olsun”

MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, “efsanevi başkan” olarak nitelendirdiği Aytaç Durak için yaptığı değerlendirmede ““Karaisalımıza ve Adanamıza hayırlı olsun” dedi.

Aslan şunları söyledi:

“Adanamızın efsanevi belediye başkanı hemşerimiz Aytaç Durak Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’yü desteklemek için bağımsız belediye başkan adaylığından çekilmiştir. Karaisalımıza ve Adanamıza hayırlı olsun”



944 kez okundu

Yorumlar

HADİ DİYARBAKIRA İKİLE.     05/03/2014 20:51

Değerli hemşerimiz Aytaç DURAK a haksızlık yapıldı. En doğru kararı vermiştir. Karaisalı lar olarak kendisini alkışlıyoruz. Diyarbakır lı ve yandaşları artık mümkünse sonucu beklemeden, Diyarbakır a doğru yola çıkabilirler. Karaisalı lar ve Adana lılar kendisi gibi düşünmeyen kafalarının arkasında özerklik gibi bir plan olan bu çürümüş, kokuşmuş, her tarafından yolsuzluk, hırsızlık akan bu zihniyeti sandığa gömecek ve göreceksiniz Tayyip seçimden sonra sizlerden bizlerden çok daha milliyetçi olacak ama artık bizleri kandıramayacak. AKP tıpkı ANAP (kuban olsun ANAP A)gibi ömrünü tamalayarak kaybolup gidecektir.Karaisalı ya ASLAN, Seyhan a değerli hemşerimiz ÇALIŞKAN, Çukurova ya AKBAŞ ve Büyükşehir e SÖZLÜ hayırlı olsun.
Misafir - Karaisalılı

LÜTFEN CEVAP     05/03/2014 17:54

BDP (HDP) İLE AKP ARASINDAKİ SEÇİM İTTİFAKI SİZE DOKUNMUYOR DA SÖZLÜ İLE AYTAÇ DURAK ARASINDAKİ SEÇİM İTTİFAKI NEDEN DOKUNUYOR ONLARIN ORTAKLIĞI SİZİ RAHATSIZ ETMİYOR DA NEDEN AYTAÇ BAŞKANLA SÖZLÜNÜN ORTAKLIĞI RAHATSIZ EDİYOR BDP (HDP) DİYARBAKIRLI APO YU DESTEKLEME KARARI SİZİ ÜZMEZİKEN AYTAÇ DURAĞIN YÖRÜK TÜRKMEN ÇOCUĞU SÖZLÜYÜ DESTEKLEMESİ NEDEN BU KADAR ÜZÜYOR ARTIK KURU PARTİCİLİK BİTMİŞTİR KURU İNAT BİTMİŞTİR KARAİSALI NIN GELECEĞİ İÇİN SAADETTİN ASLAN ADANANIN GELECEĞİ İÇİN HÜSEYİN SÖZLÜ TÜRKİYE NİN GELECEĞİ İÇİN DEVLET BEY DESTEKLENMEK ZORUNDADIR YOKSA ATALARIMIZ BİZE BU VATANI EMANET ETMİŞLER AMA BİZİM EVLATLARIMIZA EMANET EDECEK VATANIMIZ KALMAYACAK
Misafir - MURTCU

     05/03/2014 17:25

aytaç durak mhp ye destek verdi diye olumsuz yorum yazan arkadaşlarım aytaç durak sözlüye destek vermese oylar bölünse olmaz ya hasbel kader DİYARBAKIRLI APO başkan seçilse olabilecekleri düşünebiliyormusunuz yeni büyükşehir yasasını getirdiklerini biliyormusunuz adamlar özerklik ilan edeceğiz diyor urfanın seçimi bdp ye verilmesi üzerine adananın seçimi diyarbakırlı apoya verilmiştir SELAHATTİN ÇOLAK tecrübesi olan büyükleriniz bilir 5 yıl içinde E5 ten aşağı kürtler doldurdu E5 ten yukarısıda şimdi Diyarbakırlı APO TARAFINDAN DOLDURULUR
Misafir - MURTCU

oyunlar çok büyük inan.     05/03/2014 12:22

Saadettinj abi bu kadar iyniyetli olman başına birgün iş açacak.ÇÜnkü senin üzerinden oyunlar oynanıyor farkına ne zaman varacaksın?
Misafir - mhp seçmeni

ANLASAN SİYASET YAPMAAZSIN.     05/03/2014 12:36

SEVGİLİ SAADETTİN ÖYLE SAF VE TEMİZSİN Kİ NE OLURSUN HİÇ DEĞİŞME KARDEŞİM.AMA SİYASET SENİN BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL.SENİN GTEMİZLİĞİN VE SAFLIGIN ÜZERİNDEN SİYASET YAPILDIGINI DA BİLEMEYECEK KADAR SAFSIN.BABACAN DURAK SENİ KULLANDI.HAYATTA MUHTAR DAHİ OLAMAYACAK OĞLUNU MECLS ÜYESİ YAPIYOR.AYTAÇ DURAK SENİN BAŞARINDAN DOLAYII SÖZLÜYÜ TUŞA GETİRDİ.CEBİNİ DOLDURDU.VE KENDİSİNİ KURTARDI.BÖYE SİYASETİ SEN DE ANLAMADIN BİLİYO9RUM.AMA EMİN OL Kİ ANLAMADIĞIN KADAR ÇOK ŞEYLER VARDİ.ANLASAN DEĞİL SİYASET MHP NİN KAPISINDAN DAHİ GİRMEZSİN AMA NEYSE.
Misafir - DİK DUR DİYE DİYE KANDIRILMIŞ SEÇMENLER

gerçek konuyu söyleyin destek verelim.     05/03/2014 12:32

dostlar sapla samanı gene karıştırıyorsunuz.yahu dün aytaç durak bu mhp beni satttı kapı dışarı ettti demiyormuydu.mhp ye ders verecem demiyormuydu.mhp beni arkadan hançerledi bende onu hançerleyecem demiyormuydu.peki bir günde ne değişti.bana açık açık şunu söyleyin canımı alın yeyin.aytaç durak baktı ki arkasında kimse kalmamış.bağımsız aday oldu bayrak astıracak adam dahi bulamadı.hazırlattığı otobüsleri kullanacak adam bulamadı mecbur kaldı mhp yi destekliyor.birde para pu sözlüde gani gani eeeeeeeeeeee aytaçç durakta parayı çok sver paranın kokusunu almıştır deyin söz bende aytaç durakı destekleyecem.ama gerçek konu budur.
Misafir - gerçekleri yazan tellidere seçmeni

akp li arkadaşlar     05/03/2014 12:11

aytaç durak mhp ye destek verince diyarbakırlı aponun olmayan seçilme şansının eksiye düştüğünü görüpte perişan olan arkadaşlarım size bir sır vereyim GEÇEN DÖNEM AKP NİN ADAYI OLAN MEHMET ALİ BİLİCİ DE SÖZLÜYÜ DESTEKLİYOR boşuna uğraşmayın rüzgar fırtınaya döndü rüzgara karşı tükürülmez
Misafir - MURTCU

SOZLU ILE SOZLENDIK     05/03/2014 11:16

AYTAC BEY MILLI IRADE DERSI VERECEK USTA YA.TEBRIK EDIYORUZ HERKES SOZLU DIYOR.
Misafir - KUTUISALI

     05/03/2014 11:37

tayyip Erdoğan senin ciğerini biliyormuş...sana herşey mübah
Misafir - seyhanlı seçmen

     05/03/2014 11:10

aytaç durak ile gezmek oy getirmez.....götürür
Misafir - öz murtçu

     05/03/2014 11:17

siz istediniz dik dur dediniz falan feşmeken diyordunuz ne oldu bunun gibilere değil bunun gibilerin arkasından gidenlere acıyorum ve yazıkdır diyorum artık görün kral çıplak
Misafir - tolga

     05/03/2014 11:11

MHP ye ağbeylik değil ama güzel dedelik yapar aytaç dede
Misafir - ÖZ ADANALI

     05/03/2014 11:13

Seni başımıza lider yaptık işimizi gücümüzü bırakıp yolunda ölüme gelirdim adana seni o kadar çok seviyordu senin inadına millet mhp ye vermeyecek o yaşından utan yazıklar olsun
Misafir - öZER ÖZTÜRK

     05/03/2014 11:58

tarihin ''ibret alınacak siyasiler''sayfalarında hemde en önde gelen sayfalarında yer aldın aytaç???
Misafir - CUMALİ GÜL

     05/03/2014 11:22

ÇÖRÇİL DEMİŞKİ SOKRATES BÜYÜK ADAM ONUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ KABUL EDİYORUM BENDE BÜYÜK ADAMIM.GERÇEK ADANALININ KABUL ETMESİ GEREKEN SAYIN BAŞBAKAN BÜYÜK ADAMMIŞ.ADANAYI ÖYLE BİRİNDEN KURTARDIKİ.SENE 1984 SENE 2014 30 YILDIR ADANANIN KADERİ İLE OYNA GÜNEY MAHALLERE HİÇ BİR ŞEY YAPMA KUZEY ADANA DE BETON YIĞINI TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLMEMİŞ.HERKES BİLİYOR.METRO UCUBESİ.ADANIN KADERİ İLE BÖYLE OYNANIR.DEMİRSPORU REZİL ET 3.LİGE DÜŞÜR.KAFASINA GÖRE YÖNETİME ADAM GETİR.AMA ACI FİNAL HELAL OLSUN BAŞBAKANA ADANAYI KURTARDI.
Misafir - MUSTAFA DOĞAN

     05/03/2014 11:42

Adanalı Celal dik durdu. Aytaç Amca Duramadı.Benim anladığım pazarlık yaptı. ince hesaplar var. 2 çürük 1 sağlam yapmaz diyen atalarımız yanılmamışlar. Satışa geldik.
Misafir - ADANALI CELAL

akp ye hayırlı olsun.     05/03/2014 10:56

4 ay önce aytaç durak adayınmız sözlü deseydi sözlü en az 100 bin fark atardı.lakin bu saatten sonra mhp aytaç durak ile 100 bin farkla seçimi kaybeder.bunu da buraya yazın.
Misafir - akp li.

     05/03/2014 10:04

sevgili kardeş yorumlarda bir gıramk bile çelişki yok.İşinize gelmedi dimi?Vallahi kusura bakmayın kimsenin işine gelsinn diye de yorum yazamayız ki.Gel tellidereye de kimin hangi partiye oy vereceğini gör.DÜne kadar MHP diyenler buğün AKP diyorlar.
Misafir - Tellidere seçmeni cumali.

     05/03/2014 10:59

sevgili kardeş yorumlarda bir gıramk bile çelişki yok.İşinize gelmedi dimi?Vallahi kusura bakmayın kimsenin işine gelsinn diye de yorum yazamayız ki.Gel tellidereye de kimin hangi partiye oy vereceğini gör.DÜne kadar MHP diyenler buğün AKP diyorlar.
Misafir - Tellidere seçmeni cumali.

SEÇİMİN GALİBİ MHP İKEN AKP OLMUŞTUR.     05/03/2014 10:49

SAPLA SAMAN KARIŞTIRILMASIN SAKIN.AYTAÇ DURAK HİÇBİR ZAMAN SEÇİMİ ALAMAYACAĞINI BİLDİĞİ İÇİN HEM CHP YE HEMDE MHP YE KUMPAS KURMUŞTUR.LAKİN CHP UYANIK DAVRANDI KUMPASI ANLADI VE AYTAÇ DURAKA YÜZ VERMEDİ TÜM KAPILARI YÜZÜNE KAPADI.BURDA TUZAĞA DÜŞEN İSE MHP OLDU.ÇÜNKÜ AYTAÇ DURAK ZATEN SEÇİME GİRMEYECEKTİ Kİ.ZATEN SEÇİME 1 HAFTA KALA ADAYLIKTAN ÇEKİLECEKTİ.BAĞIMSIZ ADAYLIĞI İSE SADECE FASON BİR OYUNDU.SÖZLÜ İSE ACEMİCE DAVRANDI AYTAÇ DURAKIN OLMAYAN OYLARINA TALİP OLDU.KAZANACAĞI SEÇİMİ KENDİ ELİYLE AKP YE TESLİM ETTİ.ÇÜNKÜ HERKES BİLİYOR K AYTAÇ DURAK GİTTİĞİ PARTİYE KAZANÇ DEĞİL ZARAR VERİR.MHP EN AZ 75 BİN CİVARINDA HANESİNDE OLAN OYLARI AKP YE TESLİM ETTİ.BUNU 30 MART AKŞAMI GÖRECEKSİNİZ.
Misafir - M.DURMAZ

     05/03/2014 10:17

saadettin aslanı hiç bir şey etkilemez çünkü şaibesiz partinin şaibesiz adayı siz rahat olun koltuğunuza yaslanın
Misafir - Mrt_01

ÇELİŞKİLİ YORUMLAR     05/03/2014 10:45

AYTAÇ DURAK BAĞIMSIZ ADAY OLDU MHP SEÇİMİ KAYBETTİ AYTAÇ DURAK ÇEKİLDİ MHP SEÇİMİ KAYBETTİ İKİ FARKLI YORUMU YAPANLARDA HEMEN HEMEN AYNI KİŞİLER HATTA SİLİNMEDİYSE ESKİ HABERLERDEKİ YORUMLARDANDA GÖREBİLİRİZ SAADETTİN ASLAN ADAY OLDUĞUNDA NE RAKİBİNİN KİM OLDUĞUNA NE AYTAÇ DURAĞIN DESTEKLEDİĞİNE BAKMADI Kİ
Misafir - KARAİSALININ KARAİSASI

biz bizi bizden bile iyi biliriz.     05/03/2014 09:25

biz zaten bağımsız adaylıgının paravan olduğunu biliyorduk.çünk biz bizi herkesten iyi biliriz.ne karşılıgında destek oldugunu da gene biz biliriz.çünkü biz insanların aklından değil kalbinden dahi geçenleri biliriz.
Misafir - N.GENÇ

ALO SÖZLÜ HATTI HAYIRLI OLSUN.     05/03/2014 09:42

AYTAÇ DURAK HANGİ PARTİYE GİDERSE GİTSİN GİTTİĞİ PARTİYE EN AZ 55 BİN CİVARINDA OY KAYBETTİRİR.ALLAH KORUSUN SÖZLÜNÜN KAZANDIĞINI DÜŞÜNEBİLİYORMUUSUNUZ?HERGÜN ALO SÖZLÜ HERGÜN ALO SÖZLÜ.ŞU İMARI DEĞİŞTİR.BU İHALEYİ ŞUNA BUNA VER.
Misafir - CEMAATÇİ HOCA

DİK DUR ADANA DİYENLER NERDE?     05/03/2014 09:12

ADANA HALKI GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK.BU ADAM DİK DURMAMIZI İSTİYOR AMA KENDİSİ DİK DURAMAZ DEMİŞLERDİ.DAHA BU SÖZLER KURUMADAN DİK DURAMADIĞINI İSPATLADI.
Misafir - DİKMDİK DURAN SEÇMEN

     05/03/2014 09:51

aytaç durakın derdi mhp ye destek vermek değil.onun derdi sadece kendisini kurtarmak.çünkü bağımsız hezimete uğrayacaktı.şimdi karizmasını kurtarma dertdinde.hemde cebini doldurma derdinde.
Misafir - çukurlu seçmen

     05/03/2014 09:13

4 marta kadar saadettin aslan yusuf iyiye en az 5 bin fark atardı.lakin dün aytaç durakın mhp saflarına geçmes sonucu mhp hem ilçede hemde adanada elindek seçimi akp ye kaptırmış bulunmaktadır.hadi geçmiş olsun.akp ye de hayırlı olsun.
Misafir - osman zopcuk

seçimin galibi yusuf oldu.     05/03/2014 09:46

geçmiş olsun sadetttin, aytaç durakın getirisinden çok götürüsü olur nasıl bilmezsin.
Misafir - başkıf seçmeni

     05/03/2014 08:09

yuhhh beee hayatının son döneminde bile döneksin
Misafir - adanalı

işin aslı budur.     05/03/2014 08:44

tayyip erdoğan eli öpülecek adamsın vesselam.böylesi bir nam şahsiyetten adanayı uzaklaştıdığın için
Misafir - kamuran alıcı

adanahaberen alıntı     05/03/2014 08:50

Sayın Durak bu hareketi ile güvenilmezliğini bir kez daha tescil etmiş oldu. Ne ardından ne önünden gidilmeyeceğini göstererek onu görevden alan Ak partiyi
Misafir - editör

adanahaberden alıntı     05/03/2014 08:18

Şimdi Durak MHP ile anlaştı. Hem Durak hem de Sözlü Bağımsız Durak’ı destekleyenlerin sürü halinde MHP’ye kayacağını sanıp bayram ediyorlar. Oysa bu millet asla sürü değildir. Göreceksiniz Durak getirdiğinden daha fazlasını götürecektir. Durak Bağımsız olmadan önceki kamuoyu yoklamaları da var birkaç gün sonra yapılacak yoklamalarda bunu net göreceğiz. Adana’da Durak’ı sevmeyenlerin tam karşıtı olanların nerde olursa oraya oy vermem diyenlerin oranı oy vereceklerin oranının en az beş katıdır. Sevmeyenler şimdi MHP’den kaçmaya başlayacak götürdüğü getirdiğinden fazla olacaktır. Bunu sözlü yakında görecektir.
Misafir - editör

adanahaberden alıntı     05/03/2014 08:10

Aylardır Adanalılara dik dur diye nasihat et oy namustur oyuna sahip çık diye nutuk çek sonra sen sadece bir haftalık bir dik duruş göster. Git aklanda gel diyenlerin kapısına varıp “aklandım hadi beni alın de” Allah hiç kimseyi böyle bir duruma düşürmesin. Hiç kimseye böyle bir final yaptırmasın.
Misafir - ediör

adanahaberden alıntı     05/03/2014 08:29

Sayın Durak bu hareketi ile güvenilmezliğini bir kez daha tescil etmiş oldu. Ne ardından ne önünden gidilmeyeceğini göstererek onu görevden alan Ak partiyi de git aklanda gel diyen MHP lideri Bahçeli’yi de haklı çıkarmış oldu.
Misafir - editör

Saadettin hep böyle kal ne olursun.     05/03/2014 08:35

sevgil saadettin aslan senin gibi dürüst ve iyi niyetli kalbinde hiçöbir ard niyet olmayan bir başkan adayı bu topraklarda daha doğmadı bunu bilmelisin kardeşim.Lakin şunu unutmaki siyaset senin bildiğin gibi değil.Sİyaset parti satma,adam satma,ve yağmur nerde ise tarlayı oraya taşıma sanatıdır.Sİyaset kendini iyi pazarlama ve kendini yüksek fiyata satma sanatıdır.Sen bunları zamanla öğreneceksin.Belki de 74 yaşına geldiğinde öğreneceksin.Onun için de diyorum ki kardeşim sen hep böyle tertemiz ve saf kal.Biz seni çünkü bu halinle seviyoruz.Ne olursun değişme.Değiştirilmeye de zorlanma.Tertemiz adını ne olursun ömür boyu kirletme.
Misafir - Gerçek_ÜLkücü Seçmen

Geçti be annem     05/03/2014 08:25

Aytaç DURAK bey bundan 3 ay önce MHP ye gelseydi ve ilçede de senin elini Adanada da Sözlünün elini havaya kaldırsaydı Aytaç DURAKın ayakkabısının altını öperdim.Lakin bu saatten sonra tek kelime edilir GEÇ KALDIN BE ANNEM.
Misafir - Ak_Seçmen

İLçede AKP adanada da CHP hayırlı olsun.     05/03/2014 08:49

vay be sadettin vay senin seçim anlayışın buysa vay karaisalının haline.sen seçimi en az 4 bin farkla kazanmıştın.Oysa elindeki seçimi aytaç durak sayesinde kaybettiğini 30 mart akşamı anlayacaksın kardeşim.ÇÜnkü AYtaç DURAK gittiği partiyi yakar.Yoksa CHP yada AKP Aytaç DURAKı havada karada kaparlardı.Adanada seçimin galibi CHP ilçede ise AKP olmuştur.
Misafir - Sebahatttin.

AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407