Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam661
Toplam Ziyaret1669047

Aytaç Durak’ın doğru olanı yaptığını kaydeden Seyfettin Yılmaz, “Baştan beri söyledik hep Aytaç Bey’in abilik yapmasını istedik. Sayın Aytaç Durak, adaylıktan çekilerek doğru olanı yaptı” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Bağımsız Aday Aytaç Durak’ın adaylıktan çekilmesinin ve MHP’ye destek verecek olmasını yerinde bir karar olduğunu söyledi.

Aytaç Durak’ın doğru olanı yaptığını kaydeden Seyfettin Yılmaz, “Baştan beri söyledik hep Aytaç Bey’in abilik yapmasını istedik. Sayın Aytaç Durak, adaylıktan çekilerek doğru olanı yaptı” dedi.

Aytaç Durak’a ciddi manada haksızlık yapıldığına işaret eden Milletvekili Yılmaz, “Aytaç Durak’ın şahsında hukuk ayaklar altına alındı. Adeta hukuk katliamı yapıldı. Sandığa saygı duyulmayan süreçten geçtik. Bu haksızlığa karşı, haksızlığın giderilmesinin, hesaplaşmasının MHP’ye destek vererek olacağını söylemiştik. Sayın Durak MHP’den seçilmişti. Bu süreçte görevden alındı. Yeniden MHP adayına destek vererek amacına ulaşacağına inanıyorum. Tecrübelerinden, birikiminden yararlanacağımızı ümit ediyorum” diye konuştu.

CHP, "BİZİ İLGİLENDİRMEZ"
Aytaç Durak’ın bağımsız adaylıktan çekilip MHP’ye destek olacağını söylemesi üzerine siyasetçilerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Orhan Sümer, ADANA PRESS’in kendisine yönelttiği “Durak’ın bağımsız adaylıktan istifası ve MHP’ye vereceği desteği hakkında neler söylemek istersiniz” sorusuna kendilerini hiç alakadar etmediği ifade ederek, “Bizi yani Cumhuriyet Halk Partisi’ni kimse ilgilendirmiyor. Kişiler özgür iradeleriyle istediği her şeyi yapmakta serbesttir. CHP olarak bizim yolumuz, çizgimiz, projelerimiz belli, adaylarımız sahada çalışmakta. Sadece şu an CHP olarak Adana’da nasıl kazanırız onu hesabını yapmaktayız. Başkaları bizi hiç ilgilendirmez” ifadelerine yer verdi. Bağımsız adaylıktan çekilip MHP’nin Adana büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olacağını açıklayan Aytaç Durak’ın adını ADANA PRESS’e yaptığı özel açıklamada hiç telaffuz etmeyen CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer’in bu tavrı dikkatlerden kaçmadı.



606 kez okundu

Yorumlar

Hayırlı olsun.     05/03/2014 20:09

Değerli hemşerimiz Aytaç DURAK a haksızlık yapıldı. En doğru kararı vermiştir. Karaisalı lar olarak kendisini alkışlıyoruz. Diyarbakır lı ve yandaşları artık mümkünse sonucu beklemeden, Diyarbakır a doğru yola çıkabilirler. Karaisalı lar ve Adana lılar kendisi gibi düşünmeyen kafalarının arkasında özerklik gibi bir plan olan bu çürümüş, kokuşmuş, her tarafından yolsuzluk, hırsızlık akan bu zihniyeti sandığa gömecek ve göreceksiniz Tayyip seçimden sonra sizlerden bizlerden çok daha milliyetçi olacak ama artık bizleri kandıramayacak. AKP tıpkı ANAP (kuban olsun ANAP A)gibi ömrünü tamalayarak kaybolup gidecektir.Karaisalı ya ASLAN, Seyhan a değerli hemşerimiz ÇALIŞKAN, Çukurova ya AKBAŞ ve Büyükşehir e SÖZLÜ hayırlı olsun.
Misafir - Karaisalılı

     05/03/2014 14:53

aytaç size abilik yapmaz ama yapsa yapsa size dedelik yapabilir.
Misafir - dedesinin torunları

yağmur nerde tarla orda.     05/03/2014 08:15

sayın milletvekilim ne abiliğinden bahsediyorsunz ya adamı güldürmeyiniz aytaç durak kendisini kurtarmanın ve yağmur nerde ise tarlayı oraya taşımanın derdinde.
Misafir - çiftçi seçmen

MHP elindeki seçimi kaybedecek     05/03/2014 08:44

sayın seyfettin bey biz bizi bilirz.aylardır abilik yapmam diyen ve kendisine kapı kapı arayan bir aytaç durak neden ve ne karşılıgında bir anda abilik yapmaya karar verdi açıklarsanız bizlerde seviniriz?çünkü bizim bildiğimiz aytaç durak almadan vermez.ne aldı bize de açıklasanız.yoksa bu şaibe size ilçede ve adanada seçim kaybettirecek göreceksinz.çünkü aytaç durakın 5 bin civarında oyu var.ama geldiği partiye de en az 50 bin oy kaybetttirir.bunu da hesap ettiniz mi peki?.
Misafir - B.IŞIK

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339