Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam382
Toplam Ziyaret1681467

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aytaç Durak, MHP Başkan Adayı Hüseyin Sözlü lehine adaylıktan çekilme kararı aldığını bildirdi.

   İçişleri Bakanlığı tarafından hakkındaki soruşturmaların selameti gerekçe gösterilerek 4 yıl önce görevden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aytaç Durak, MHP Başkan Adayı Hüseyin Sözlü lehine adaylıktan çekilme kararı aldığını bildirdi.Sözlü ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Durak, seçimde MHP Adayı Sözlü'ye destek vereceğini açıkladı.

Adaylığını açıklamasının ardından bazı yerel gazetelerde "dengeler değişti" başlığıyla haberler çıktığını anımsatan Durak, şunları söyledi:

"Dengeleri karıştırmak istemiyorum. Tam tersine bütünleştirmek istiyorum. Her seçim öncesi aday olup olmama konusunda Adanalılara anket yapmışımdır. Bu defa da halkımın isteği doğrultusunda adaylıktan çekilerek seçimi almakta en etkili durumda olan sayın Sözlü'ye destek vermek suretiyle Adana'da kesin sonucu alacağımızı ümit ediyorum. Bu da şahsıma, dolayısıyla Adanalıya yapılan 4 yıldır süren haksız uygulamanın misillemesi olacaktır."

MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü ise Aytaç Durak'ın kendi haklılığını halka anlatmak için bağımsız aday olmasını anlayışla karşıladıklarını belirterek "Aslolan üzüm yemektir. 3 dönemdir yakın çalışma arkadaşlığı yaptığımız değerli bir ağabeyimizin, MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak şahsıma destek vermesi gücümüze güç katacaktır. Milli iradenin yerini bulmasına katkı koyacaktır. Aytaç Durak Adana'da hep sürprizlerin adamı olmuştur. Kendisinde teşekkür ediyorum" diye konuştu



1171 kez okundu

Yorumlar

Bilelim..     05/03/2014 22:53

Şu kadar oy kaybeder diyen stratejist yorumcular bir isim listesi açıklasın da biz de bilelim kimlerin oyu kayboluyor..
Misafir - imy

HADİ DİYARBAKIRA İKİLE.     05/03/2014 20:25

Değerli hemşerimiz Aytaç DURAK a haksızlık yapıldı. En doğru kararı vermiştir. Karaisalı lar olarak kendisini alkışlıyoruz. Diyarbakır lı ve yandaşları artık mümkünse sonucu beklemeden, Diyarbakır a doğru yola çıkabilirler. Karaisalı lar ve Adana lılar kendisi gibi düşünmeyen kafalarının arkasında özerklik gibi bir plan olan bu çürümüş, kokuşmuş, her tarafından yolsuzluk, hırsızlık akan bu zihniyeti sandığa gömecek ve göreceksiniz Tayyip seçimden sonra sizlerden bizlerden çok daha milliyetçi olacak ama artık bizleri kandıramayacak. AKP tıpkı ANAP (kuban olsun ANAP A)gibi ömrünü tamalayarak kaybolup gidecektir.Karaisalı ya ASLAN, Seyhan a değerli hemşerimiz ÇALIŞKAN, Çukurova ya AKBAŞ ve Büyükşehir e SÖZLÜ hayırlı olsun.
Misafir - Karaisalılı

     04/03/2014 19:49

sozlunun tukenisi
Misafir - salim

Dön baba dönelim...     04/03/2014 16:46

MHP için hiç şık olmadı bu birlşktelik.Aytaç Durak gene işini yaptı.Zaten kazanamayacaktı.MHP'de kazanamayacak olan adayı yanına çekerek kendi seçmenini yamulttu.Aytaç ;Durak baştan katılsaydı MHP'ye daha anlamlı olurdu.Şimdi AKP ve CHP'nin oyları artmış olacak.Koltuk sevdalısı olmak ne kötü bir şeymiş kardeşim.Bir ayağında çukurda olanların hırsına bak.Tecrübesiyel gençleri eğitecek kişiler tepeye oynuyor.Gırgıriye'de şenlik var filminin son serisi bu son olaylardan çıkarılabilir.Sözlü'ye oy yok.Yakup BUDAK Bey'e vereceğim reyimi,kazamayacağını bile bile.aytaç Durak'la ittifak hoş olmadı.Neyin karşılığında anlaşıldı?Basına açıklansın...
Misafir - Muhsin Yayla

     04/03/2014 16:16

AYTAÇ DURAK ADAY OLUR HÜSEYİN SÖZLÜ KAZANACAKTI AMA ŞİMDİ ZOR DERSİNİZ AYTAÇ BAŞKAN ADAYLIKTAN ÇEKİLİR HÜSEYİN SÖZLÜ KAZANACAKTI AMA ŞİMDİ ZORLAŞTI DERSİNİZ ARKADAŞ HÜSEYİN SÖZLÜ ÖYLEDE KAZANACAK BÖYLEDE KENDİNİZLE ÇELİŞEN YORUMLARI BIRAKIN ADANAYI ADANALI YÖNETECEK
Misafir - KARAİSALININ KARAİSASI

AK-DELEGE AK SEÇMEN     04/03/2014 16:51

AK LAR DERDE DÜŞMÜŞ DİYARBAKIRLI APONUN %0,01 OLAN ŞANSI %-0.00000001 E DÜŞTÜ DİYE DAHA DÜN ADAY OLDUĞUNDA SÖZLÜ KAZANAMAZ AYTAÇ DURAĞIN ŞU KADAR ŞAHSİ OYU VAR DEMİYORMUYDUNUZ E ŞİMDİ DESTEK VERDİ NE OLDU O ŞAHSİ OYLAR ARKADAŞ
Misafir - KARAİSALININ KARAİSASI

EFSANE YAKISANI YAPTI     04/03/2014 16:33

Baskan yakisani yapti Karaisali lari boldurmedi Diyarbakirli ayakkabi kutucularina ya gecit yok .
Misafir - KUTUISALI

rüyadan uyandı sanırım.     04/03/2014 15:14

ya hani %20 şahsi oyu vardı.ne oldu?rüyadan uyandı sanırım.
Misafir - rüya tabircisi

MHP kaybeder.CHP kazanır Adanada.     04/03/2014 15:19

Yıldırray ARıkanı anası kadir gecesi mi doğurmuş.ÇÜnkü AYtaç DURAK MHP ye destek vermekle MHP kaybeder.kazanan her seçimde dik duran CHP olur.MHP ise elindeki seçimi gene kendi elleri ile CHP ye kaptırmıştır.Aytaç DURAKIN MHP ye destek vermesi MHP ye seçimi kaybettirecektir.
Misafir - Seyhanlı CHP seçmenleri

hergün bir numara yeter artık     04/03/2014 15:01

adanalı ve ilçeyle oynamayı bıraksın artık.dik durun arkamda diyor.kendisi küçük bir poyrazda yıkılıyor.adanalı artık bu adama nasıl güvensin.nasıl arkasından gitsin.4 aydır 4000 tane numara yaptı.yarın hangi numarayı yapacak acaba?
Misafir - dik djuran ilçe seçmenleri

KENDİSİ DİK DURAMADI.ADANALI NASIL DİK DURSUN     04/03/2014 15:11

ADANAYI VE ADANALIYI SATMA İŞTE BUNA DENİR.DÜN OTOBÜSLERİNİ GÖRDÜK DİK DUR ADANALI DİYORDU.AMA KENDİSİNE DİYORMUŞ MEGER DİK DUR DİYE ÇÜNKÜ KENDİSİ YIKILDI DİK DURAMADI.
Misafir - AKP_DELEGESİ

AYTAÇ KENDİSİNİ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR     04/03/2014 15:41

SÖZLÜ TEK KELİME İLE İNTİHAR ETTTİ.ÇÜNKÜ AYTAÇ DURAK BİTMİŞTİ.AYTAÇ DURAK MHP YE KUMPAS KURDU VE BUINDA DA BAŞARILI OLDU.KENDİSİNİ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR.ÇÜNKÜ ADANADA HERKES BİLİYOR AYTAÇ DURAKIN EN FAZLA 6-7 BİN CİVARINDA OYU VARDI.
Misafir - CEMAATTEN

CHP ye hayırlı olsun.     04/03/2014 15:51

MHP tarihi hatalarından birisini daha yapmmıştır.Elindeki fırsatı kaçırmıştır.Aytaç Durak MHP ye kardan çok zarar getirir bnu nasıl anlamıyorsunuz.AKP yada CHP ye hayırlı olsun.
Misafir - ilçe bağımsız seçmeni sami

sen bitmişsin be zaten.     04/03/2014 15:55

hani partiler üstüydün.tabanının ve tavanının kalmadığını anladın mı şimdi?
Misafir - mehmet erdem

     04/03/2014 15:39

ben ne dedim aytaç durak bağımsız aday olamaz olursada boyunun ölçüsünü alır bak işte korku sardı neyse sözlüde fazla sevinmesin çekişme chp ve ak parti arasında olacak bilginizeeeee
Misafir - engin can

     04/03/2014 15:19

Acaba kimi Destek liyecek daha önce den Plan lanmış mıydı bu .bence Yıldıray Arıkan ı destek liyecek.. Yaşlı kurt işi ni bilir.
Misafir - pozantılılı

     04/03/2014 15:52

Oyum mhp ydi ama koskoca parti,aytaç durakla kirli oyunlar içine girdi,ona bel bağladı resmen,midem bulandı bunlardan oyum chp ye..
Misafir - salih topal

bizi sattın     04/03/2014 15:21

HANİ BİZİ HIRSIZLARA BIRAKMAYACAKTIN?bizi ne çabuk ta sattın başkan?
Misafir - feridun

     04/03/2014 15:41

işte adana yı yıllarca kime teslim ettigimizi görün kefenin cebiyok sadece adanalılar birşeyi merak ediyordur kaça kimlere kendini ve adanalının oyunu sattın
Misafir - cabbar güven

turgay develi böyle diyor     04/03/2014 15:46

Durak’ın adaylıktan çekilmesinin CHP tezini doğruladığını kaydeden Milletvekili Develi, “Otuz yıldan beri ortaya çıkıp ben güçlüyüm, tabanım var yalanlarıyla istediği partiye geçip seçim kazanıyordu. Şimdi hiçbir siyasi parti aday göstermedi. Biz de CHP’de istemedik. Son hamlesini bağımsız olarak yapmak istedi. Ondan da çekildi. Biz CHP olarak iddialıyız; inşallah seçimi kazanarak belediyeleri alacağız” diye konuştu.
Misafir - chp seçmeni

yağmur nereye tarla oraya.     04/03/2014 14:02

yağmur nereye tarlayı oraya taşıma buna denir işte.
Misafir - şevki

ALO SÖZLÜ HATTI HAYIRLI OLSUN.     04/03/2014 14:01

ALO FATİH HATTINDAN SONRA ARTK ADANADA DA ALO SÖZLÜ HATTTI KURULUR.ÇÜNKÜ AYTAÇ BABA ARTIK HERGÜN İMAR DEĞİŞİKLİĞİ VE İHALELERLE İLGİLİ ALO SÖZLÜ HATTINI KULLANIR.
Misafir - CEMAATTEN BİRİSİ

40 TAKLA ATIYOR     04/03/2014 14:37

AYTAÇ DURAK GÜNDEMDE KALABİLMEK İÇİN 40 TAKLA ATIYOR.
Misafir - MURTÇU_SALİM

VAY SÖZLÜNÜN HALİNE.     04/03/2014 14:16

SÖZLÜN VAY HALİNE.HERGÜN BİR İMAR DEĞİŞİKLİĞİ İSTER ARTIK.
Misafir - AHMET GİLDİR

biz yolumuza bakıyoruz.     04/03/2014 14:09

AKP olarak hiçbir planımızı Aytaç DURAK üzerine yapmadık yapmayızda.Nereye destek verirse versin.Yeterki AKP den uzak olsun.Biz öyle de olsa seçimi kazanacağız.Böyle de olsa zaten kazanacağız.Bizi ilgilendiren bir durum söz konusu değil.ÇÜnkü biz biliyoruz ki Aytaç DURAK gittiği partiye zarar verir.Gittiği parti iflah olmaz.Biz yolumuza bakıyoruz.
Misafir - AK_SEÇMEN

hergün arar artık.     04/03/2014 14:33

Hüseyin SÖZLÜ beye gerçekten şimdi acıdım.Çünkü şayet kazanırsa Aytaç DURAK 5 yıl boyunca hergün arar şunu istiyorum bunu istiyorum diye.Birde laf çakar unutma benim sayemde kazandın der.Allah Sabır versin Hüseyin SÖZLÜ ye.İnan işi çok çok zorrrrrrrr.
Misafir - tellidereden cumali yakan

     04/03/2014 13:23

CHP KAPIDAN İÇERİ GİREMEZ DEDİ.MHP HADİ YALAH AKLANMADAN BU KAPIDAN GİRECEM DEME DEDİ.AKP İSE YILLAR ÖNCE BU TRENE BİNMEMEK ÜZERE İNİYORSUN HADİ ABBAS YOLCUSUN DEDİ.EEEEEEE AYTAÇ DURAK DÜŞÜNDÜ TAŞINDI KARİZMAYI ÇİZDİRMEYİM BARİ DEDİ.VE SÖZLÜNÜN ELİNİ TUMAK İSTEDİ.YANİ MECBUR KALDI.KAZANACAĞINI BİLSE KİMSENİN ELİNİ HAVAYA KALDIRMAZDI.HEZİMETE UĞRAMAKTAN KORKTU.ÇÜNKÜ İLÇEDEN ALACAĞI TOPLAM OY 25-30 TANEYİ GEÇMEZDİ.MÜSLÜM ABİMİZ DAHİ ONDAN DAHA FAZLA OY ALIRDI EMİN OLUNUZ.
Misafir - GALALI AK_SEÇMEN

SAMET SÖYLEDĞİMİZ DOĞRU ÇIKTI MI?     04/03/2014 13:17

DEFALARCA SÖYLEDİK.KEDİ RAKIYI İÇMİŞ İÇMİŞ ELİNİ MASAYA VURUYORMUŞ O KEDİ BU MASAYA GELECEK GELECEK BAŞKA YOLU YOLU YOK DİYE.BİZ CEYHANLILARDA AYLARDIR BAĞIRIYRUZ AYTAÇ DURAK MASAMIZA AGELECEK BAŞKANIMIZ SÖZLÜNÜN ELİNİ HAVAYA KALDIRACAK DİYE.SÖYLEDİĞİMİZ DOĞRU ÇIKTI MI SAMET.?
Misafir - CEYHAN SÖZLÜ FANATİKLERİ.

AYTAÇ DURAK BİTİKTİ DİKKAT ET.     04/03/2014 13:39

sayın sözlü kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi.hiçkimseden medet umma sen sana yetersin.AYtaç DURAK bey kendisini kurtarmak için bizi ve seni de kullanmaya kalkışıyor.LÜtfen dikkat et.Aytaç DURAK birşey istemeden ve birşey almadan bizi desteklemez.KOnuştuğumz tüm murtçular AYtaç DURAKın bittiğini ve can çekiştiğini söylüyor.ON kurtaran ve can suyunu veren sen olsan da lütfen dik dur gel şart mart yok de beni destekle de.Yoksa ceyhandan kırmızı kartı yersin
Misafir - CEYHANLI SEÇMENLER

CHP kesin kazanır.     04/03/2014 13:09

Arıkan için bulunmaz bir fırsat.Arıkan açık ara kazanır.ÇÜnkü Aytaç DURAK gittiği yere gittiği oydan daha çok oy kaybettirir.AYtaç Durakın toplam 5 bin civarında oy potansiyeli var.Ama gittiği partiye en az 50 bin oy kaybettirir.Çünkü bu temiz kalpli seçmen biliyor ki Aytaç DURAK Sözlüden neler istedi ve nelerin karşılgında saf değiştirdi.CHP her zaman dik duran ve hapse girenleri kabul etmeyen Atatürkün partisidir.CHP ye de ARKAN abiye de hayırlı olsun.
Misafir - İLçeden 3-5 CHP gençliği

     04/03/2014 13:18

elli idi zaten böyle olacağı dik dur adana diyor ama?Adana Herzaman dik duruyorda sen durmuyorsun.Yazıklar olsun
Misafir - sebahatttin

     04/03/2014 12:06

hüseyin sözlüye şimdiden hayırlı olsun
Misafir - araplarlı

çay bahçesine gelsin     04/03/2014 12:53

N.DURMAZ abi dediğin noktaya geldi nerak etme.AYtaç DURAK söğütlü kahvenin ve çay bahçesinden yörüngesinden çıkmamalı artık.ÇÜnkü ne zaman ki farklı mecralara gittti bizleri dinlemedi kurtların elinde kaldı.Gelsin çay bahçesine anılarını anlatsın sohbetler etsin.Bizlere hikayeler anlatsın kendisine söz veriyoruz büyük bir de koltuk yaptıracagız,kendisini başkan gibi hissetsin diye.Çay bahçesinin içinde mescittde var şayet namaz felan da kılacam derse.Daha ne istiyor abi.
Misafir - Çay bahçesi analizcisi

NNE MUTLU TÜRKÜM DİYENE     04/03/2014 12:49

GELİYOR KARAİSALIMIZA ASLAN GİBİ SADETTİN ASLAN, SEYHANIMIZA YİĞİT, TÜRKMEN İÇİMİZDEN BİRİ ABDULLAH ÇALIŞKAN, ÇUKUROVADA BİR YİĞİT ALİ UĞUR AKBAŞ VE BÜYÜKŞEHİREDE TÜRK OĞLU TÜRK, YÖRÜK ÇOCOĞU, ANADOLUNUN YETİŞTİRDİĞİ YİĞİT LER GELİYOR. 30 MART ADANA DA ÇOK FARKLI OLACAK. HARAMZADELER, AYAKKABICILAR, ALO FATİHLER, PARA SIFIRLAYICILARI, BEBEK KATİLİNİ KÜRT LİDER YAPAN BU ÇÜRÜMÜŞ KOKUŞMUŞ ZİHNİYET ARTIK KORKSUN. AKP NİN ÇÖKÜŞÜ 30 MARTTA BAŞLIYOR. HESAP ÇETİN OLACAK EY TAYYİBAN VE ONUN ÖRGÜTÜ SONUNUZ GELDİ.O YÜZDEN TAYYİBAN SAĞA SOLA SALYALAR AKITARAK SALDIRIYOR. AMA NAFİLE BİR MİLLLET UYANDI, ONUN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜ. MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALAN TAYYİBAN KORK BU ÜLKE MİLLİYETÇİLERİNDEN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Misafir - Karaisalılı

     04/03/2014 12:34

artık 15+1 kesin gibi hayırlı olsun
Misafir - çömelekli

sözlü gene kazanırdı.     04/03/2014 12:29

baktı ki ilçe halkı dahi sözlü diyor alacağı oylarla hezimete uğramaktan korktu.kazanacağını bilse asla vazgeçmezdi.toplamda alacağı oy adana genelinde 10 bini geçmezdi.sözlü gene kazanırdı gene kazanırdı.
Misafir - sözlüye söz veren seçmenler

dediğimiz noktaya geldi mi?geldi geldi..     04/03/2014 12:15

aylar öncesinden dediğimiz noktaya geldin mi?bu ilçede ne demişsek hepsi gerçek çıkyor.aytaç dyrakı hiçbir parti almaz boşuna uğraşmasın dedik.40 tane numara yaptı hiçbirisini hiçbir parti yemedi.tek çaresivar dedik.ilçe halkı gibi sözlüye söz vermek ve sözlünün elini havaya kaldırmak dedik.dediğimiz noktaya geldi mi?geldi.
Misafir - N.DURMAZ

     04/03/2014 12:36

OLMASI GEREKEN BUYDU
pusat yılam

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704