Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam576
Toplam Ziyaret1682563

Devlet eski Bakanlarından Ersin Koçak, MHP tarafından Karaisalılı Muhtarlara verilen yemeğe katıldı.Kocak bir konusma yaparak, bu davaya destek olduğunu açıkladı

ANAP döneminin Devlet Bakanları’ndan Ersin Koçak, Karaisalılı Muhtarların MHP Adaylarına verdiği yemeğe katılarak destek oldu.

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yemekte yaptığı konuşmada, Kırkpınar’dan sonra karakucak güreşlerinin en eski gelenek olarak yaşatan yerin Karaisalı olduğunu ifade ederek, 2013 yılında Kızıldağ’da gerçekleştirilen Karakucak Güreşlerinde güreş ağası seçildiğini, bir gün önce yapılan şenlikte de çok büyük kalabalığın kendilerine destek olduğunu hatırlatarak, “Karaisalılıların bu desteği ile aldık başımızı yürüdük” dedi.

  Sözlü, “Şansımın tek bir eksik tarafı var. O da Karaisalı’da doğmamış olmamdır. Eğer Karaisalı’da doğmuş olsaydım, kimse bini tutamazdı” dedi. Sözlü’nün bu ifadelerine Karaisalılılar coşkulu bir alkışla destek oldular.

  Sözlü, daha sonra 30 Mart’ta Belediye Başkanı seçildikten sonra Adana’yı nasıl yöneteceklerini anlattı. Sözlü, “Karaisalı’da Saadettin Aslan Belediye Başkanı olduktan sonra Çukurova’dan Ali Uğur Akbaş ve ben de Büyükşehir Belediyesi’nden Aslan’ın arkasında olacağız. Orta vadede Karaisalı’nın nüfusunu 50 bine yükselteceğiz” diye konuştu.

  AKBAŞ, “ÇANAKKALE’DE EN ÇOK ŞEHİDİ KARAİSALILAR VERDİ”

  MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş da konuşmasında, Çanakkale Şehitliğini gezerken en az 50 kadar Karaisalılı şehit mezarı ile karşılaştığını ifade ederek,”Bir Adanalı olarak gururlandım. Zaten Karaisalılıları çok seviyordum, bu şehit mezarlarını gördükten sonra saygım daha da arttı” dedi.
 
ÇALIŞKAN,"7 BİN KARAİSALILI VAR DİYENLERE SANDIKTA GEREKLİ CEVABI VERECEKSİNİZ"

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan ise, Çanakkale Şehitliğinde 1400 Karaisalılı yattığını ifade ederek,”Vatan için gerekirse 14 bin Karaisalı şehit olmaya hazırdır. Karaisalı olarak biz ilkeli, ahlaklı, şerefine haysiyetine düşkün bir şekilde siyaset yaptık. Nereye gittiysek Karaisalılığımızla gurur duyduk. Mecliste de dik durduk, asla eğilmedik. Aksini yapsaydık, hiçbiriniz bize selam vermezdiniz. İnşallah bu temiz siyaseti Seyhan’da da sürdüreceğiz. Karaisalı olarak temiz siyaseti sürdüreceğiz” dedi.

  Çalışkan şöyle devam etti:

“Sadece 7 bin Karaisalı var” diyen Belediye Başkanına siz sandıkta gerekli cevabı vereceksiniz. Bilmiyorlar ki 207 bin Karaisalılı var. Sizin desteğinizle bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. 30 Mart’ta vereceğiniz destekle Tüm Belediyeleri kazanacağız”

KOÇAK,'TAN AÇIK DESTEK
  Ersin Koçak da bir konuşma yaparak, dış güçlerin Türkiye yi bölmeye çalıştığını, bu konuda Başbakanın BOP'un eşbaşkanlık haptığinı belirterek, bu oyunlara karşı duracak tek siyasi hareketin MHP olduğunu söyledi.Koçak bu nedenle MHP'ye destek olduğunu ve yerel seçimde MHP'nin davasını desteklediğini sözlerine ekledi.

  Adana’da Adnan Menderes Bulvarı’nda bir restaurantta verilen yemeğe Ersin Koçak’ın yanı sıra MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, Karaisalı Belediyesi eski Başkanı hasan Hüseyin Kuşçu, Seyhan Belediyesi eski Başkanı Yalçın Akyol, Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü, Karaisalılıar Derneği Başkanı Sadi Çetin ile çok sayıda muhtar, belediye meclis üyesi adayları katıldı.





811 kez okundu

Yorumlar

KARAİSALININ ÖRNEK SİYASETÇİSİ.     03/03/2014 21:16

ESKİ DEVLET BAKANIMIZ ASLINDA KENDİSİNE ESKİ DEMEK HAKSIZLIK KARAİSALI MIZIN MEDAİ İFTARI ERSİN BEYDEN ALLAH RAZI OLSUN ONUN YAPTIĞI HİZMETLERİ KARAİSALIMIZA KİMSE YAPMADI, ONUN SAHİP ÇIKTIĞI KADAR KARAİSALILARA KİMSE SAHİP ÇIKMADI, AMA NE YAZIKKİ KENDİSİNE BİZ KARAİSALILAR SAHİP ÇIKAMADIK YİNEDE HEMŞERİLERİNE GÖNÜL KOYMADAN HEP KARAİSALILARIN YANINDA OLMUŞTUR. ONUN SAYESİNDE EKMEK YİYEN, İŞ AŞ SAHİBİ OLAN BİNLERCE KARAİSALILI ADINA KENDİSİNE BİNLERCE KEZ TEŞEKÜR EDİYORUM. ALLAH RAZI OLSUN. KENDİSİNE SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM. ERSİN BEYİ UNUTMAYIP BÖYLE BİR TOPLANTIDA DAVET EDEREK ONURLANDIRANLARDANDA ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH KARAİSALIMIZDAN YETİŞEN SİYASETÇİLERİMİZDE ERSİN BEYİ ÖRNEK ALIRLAR.
Misafir - Karaisalılı

VEKILLERI DE INANMIYOR AMMMMA     01/03/2014 05:24

OOO SESSS KAYITTTLARINI ILKKKK DINLEDIGIMDE ACIKKK BIRRR SEKILDEEE BENNDEEEE HISSSSETTIMMM KARDESIMMMM MONNNNTAJJJJ....oyle olsun yuttuk AMA ASIL MONTAJ SANDIKTA gorusuruz.Konserde verseniz,durumde verseniz genc parti gibi,yoncalodi de gelse bittttttiiiiii.
Misafir - ASIL MONTAJCI

     01/03/2014 01:46

devlet mi bıraktılar saddam dönemi ırakta esadlarla suriyede baas neyse rusya da polit buro neyse bulgar jivkovun komunist partisi neyse yugoslavyada tito neyse romanyada çavuşesku neyse ugandada idi amin neyse tunusta bin ali neyse kuzey korede kim jong un neyse akp de odur artık partileşmiş devlettir devletin maaşını verdiği personelide çalıştırır devletin tüm imkanlarınıda kullanır devletin verdiği 65 lik maaşını kesmekle tehdit eder mahkemeleri kanunları kendine göre ayarlar isteğini yapmayan hakimi savcıyı polisi hatta 30 günlük kaymakamı sürgün eder vali sanki il başkanı kaymakam sanki ilçe başkanı gibidir devlet mi kalmıştır artık tayyip erdoğanın diktasında devletmiş bir partidir akp o yüzden devlete çalışan işçi memur onun doğal işçisidir elemanıdır
Misafir - yorumcu

iTAL DESTEKCiLi ADAY     28/02/2014 23:29

Herkes Karaisali da Mhp diyor.Malum partinin adayinin uzaktan kumandalari oldugu,siyaset pazarinda sergilendigi ve uzum uzume baka baka yalan fabrikasiokuruldugu gerceginin uzerine birde Adana dan yeni yeni isimler turetildigi komedyasi hatta Hatayli (askikkici) yalakalarin turedigi.
Misafir - AYAKKABI KUTUSU

AYIP AYIP BUDA HIRSIZLIK      28/02/2014 23:48

Secim kampanyalari devletin imkanlari ile yurutuluyorsa buda hirsizlik.Eleman,araclar v.s v.s HIRSIZ VARRRRR ?
Misafir - Adalet ve ... zaaflar

PERSONEL KAMPANYADA KULLANILIYOR MU? KULLANILIYOR     28/02/2014 23:20

Evet BBP adayini ve SP adayini alkisliyoruz.Gencleri zoraki rizik ve is soylemleri ile kullananlari kiniyoruz.Personel devletin sizin babanizin oglu kizi degil.Onlarinda onuru serefi haysiyeti var.YARASI OLAN GOCUNSUN.
Misafir - HESAPCI

BBP VE SAADET SECIM KAMPANYALARI ALINTERLERI     28/02/2014 23:26

Gercekten facede hep personeller elemanlar dikkat cekiyor.Ucretler devletten mi ? adaydan mi ? paralel secim kampanyasi var gibi.Butce paralel gibi mi neci ? ayip ayip haramzadelik olmayalim.Helal butce ile kampanya yapin.
Misafir - HARAMZADE

HATAYLI DEGIL KARAISALI YANDAS     28/02/2014 23:55

h mi m mi s.aslan yusuf beye assski o olarak tam destekmis syn polata destekti olmadi simdi baska kobay bulmaya calisiyor yagdanliklara zam zirve yapiyor yusuf beye kesin kazandirir vayyy vayyy yerli mali destekci kullanmak lazim.elemanlar kurumdan olmadi asssski den.fotolar ele veriyor akp mesaide gorunupte calismayan personellerin kul hakkini veremez dedikodusuna ne diyecek.
Misafir - Dogrucu Davut

     28/02/2014 23:02

Sayin vahit bey yemeğe Karaisalı belediye başkan adayı sayın saadettin aslanda katılmıştır
Misafir - secmen

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398