Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam804
Toplam Ziyaret1669190

"ADANA ÇOK KAN KAYBETTİ! ADANA’YI HASTA YATAĞINDAN HİZMETLERİMİZLE KALDIRACAĞIZ. ADANA’YI HİZMETLERİMİZLE “YOĞUN BAKIMA” ALACAĞIZ"

  Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Akıncılar ve Yavuzlar Mahallerindeki seçim bürolarının açılışında Adana sevgisinden bahsederek,"Adana sevgimizi ölçemezler" dedi.

ADANA ÇOK KAN KAYBETTİ!

Torun,, sahip olduğu zengin potansiyele rağmen Adana’nın layık olduğu hizmetlerle buluşamadığını, bunun da olumsuzluğunun vatandaşlara yansıdığına dikkat çekti. “Adana çok kan kaybetti” diyen Torun, “30 Mart seçimlerinde sandıktan hizmet çıkacak. Kısır çekiymeler ve kavgalarla, adeta hasta yatağına konulan, hizmetsizlik hastalığına mahkum edilen Adana’nın doktoru olacağız. Adana’mızı hizmetmerimizle yoğun bakımıa alıp, hasta yatağından kaldıracağız” dedi.

 ADANA SEVGİMİZİ ÖLÇEMEZLER
 Konuşmasında, Adana’nın gelişip kalkınması, hak ettiği hizmetleri alabilmesi, gerçek anlamda belediyecilik hizmetleriyle buluşması, daha mutlu bir toplum oluşturulabilmesi için hedeflerinin çok büyük olduğunu kaydeden Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun,”Yüreğimizdeki Adana sevgimizi hiç kimse ölçemez. Bu kenti ayağa kaldıracak projelerimizle hiç kimse yarışamaz. Adanalı hemşehrilerimiz, birlikte yaşadığımız bu kentin  her alandaki kötü gidişine son verecek. 30 Mart, Adanalının yüzünün daima güleceği bir bayramın ilk günü olacak” diye konuştu.

HİZMET TABLOSUNDAKİ  EKSİKLİK TAMAMLANACAK

Ak Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç ve 22. Dönem Milletvekili Recep Garip ile Yüreğir Belediye Başkanı ve Adayı Mahmut Çelikcan’ın da katıldığı Yavuzlar ve Akıncılar Mahallerindeki açılış törenlerinde konuşan Torun, ilçe belediyelerinin, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinden yoksun şekilde hizmet üretme dönemlinin de arktık geride kalacağını ifade etti. Torun, “Adanalı hemşehrilerimizin sağduyu ve teveccühleriyle Büyükşehir Belediyesi’nde göreve geldiğimizde, ilçe belediyelerimiz ile kol kola verip sorunları bir bir çözeceğiz. Tüm ilçelerimizde yatırım atağı başlatacağız. 30 Mart seçimlerinde,  Adanalı hemşehrilerimizin hizmet tablosundaki eksikliği tamamlayacaklarına ve Büyükşehir Belediyesi’ni gerçek anlamda Ak Belediyecilik ile buluşturarak, Adana’yı hak ettiği kalıcı hizmetlerle buluşturacaklarına olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.

802 kez okundu

Yorumlar

seviyesiz     26/02/2014 20:58

Sevgili vahit Şahin Bey; Bu başlığı siz kendinize yakıştırdınız mı Allah aşkına.Bir insanın diyarbakırlı olması onu aşağılamayı mı gerektiriryor.Bu ne imana ne vicdana ne de insanlığa sığar. Bir gazeteyi bu kadar seviyesiz ve tarafgir bir manşetle yayına sokmanız,sizin seviyenizi değil seviyesizliğinizi gösteriri. yazının başlığı ile biryerlere selam çakmak ve bazı kişilere şirin gözükme isteğiniz, sizi basın mensubu hüviyetinden çıkarıp sinyalci,pulcu bir yalcı hüviyetine sokuyor.
Misafir - entellektüel

Karaisalı Milliyetçisi.     25/02/2014 06:20

Değerli büyüğümüz, hemşerimiz olayı çok güzel özetlemiş. Adanayı Adanalı bir başkan yönetmeli. Bir Karaisalılı ve Karaisalı milliyetçisi olarak büyükşehirde içimizden biri olsun çok isterdim ama olmadı. Büyükşehirde çalışan gerçekten çok sayıda Karaisalılı arkadaş var, yeterlimi daha çok olmalı, sadece büyükşehirde değil, Seyhanda, Çukurovada, Yüreğirde, Sarıçamda da olsa ama yok neden yok bunları düşünelim. Adanada Adana milletvekillerinin yarısından fazlası Adanalı değil. Kurum müdürlerine bakın neredeyse hepsi doğu, güneydoğulu malesef Adanada durum bu. Karaisalılar olarak bize sahip çıkacak en azından şu ana kadar işe girmiş arkadaşları işlerinde tutacak birilerine ihtiyacımız var. Seyhanıda artık bir hemşerimizin yönetme zamanı gelmiştir. Tokatlı ya bir Tokat atma zamanı geldi. Karaisalıları küçük gördüğü ve sahip çıkmadığı için. Yeni bir Selahattin Çolak vakası yaşanmasın istiyoruz Adanamızda. Karaisalılar olarak en çok zararı bize dokunacak bunu bilelim, ona göre hareket edelim arkadaşlar.
Misafir - Karaisalılı

Çeceli her zaman oyun verip kenara çekilmiş,bazıları sofraya kenardan üşüşmüştür.     25/02/2014 05:39

Karaisalı seçmeni Adana'da hiçbir zaman ağırlığını bulamamıştır.Verdikleri oylarla belediye başkanı,milletvekili çıkaran Karaisalı halkı gereken hizmeti hakkınca hiç bir zaman alamadığı gibi mağdur da olmuştur.BElediye başkanı adayı için 4 değil 44 saat hazırlık yapılsın ve yollarda beklensin bu aksi giden Çeceli ruhu gene aynı yolu izleyecektir.Otobüsle,kamyonla siyaset işleri çoktan bitti.Şimdi elini masaya vurup,bu ilöeye bakmayanları,yatırım yapmayanları hangi partiden olursa olsun sandıkta boğma vaktidir.Devşirme siyetçileri,Ankara'dan kumandalı adayları sırtınızdan atmadığınız takdirde semer vuran çok olur beyler...
Misafir - Yılmaz ÖZDİL

AKP DAHA BU MİLLETE NE YAPSIN!     25/02/2014 05:03

Ayakkabı kutularından çıkan paralar nedir, içişleri bakanı ile oğlu arasında konuşmalar nedir, bir bakanın kolundaki 700.000 dolarlık saatti, aynı bakanın bir iş adamının özel uçağı ile kutsal topraklara gitmesi nedir, bir bakanın bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ederken ben başbakanın onayı olmadan hiçbir işlemi yapmadım, ben istifa ediyorsam başbakanda istifa etmeli diyor. Ayrıca ALO FATİH olayları ve başbakanın oğlunun ve kızının vakıf olaylarına hiç girmiyorum. Bizim bildiğimiz, bilebildiğimiz yanlışlar bunlar. AKP daha ne yapsın bu millete ne deyip oy aldı, neler yapmış. Şu an kendilerini savcı, hakim ayarlayarak kurtarabilirler ama bu millet seçimlerde tüm bunların hesabını mutlaka soracaktır.
Misafir - Karaisalılı

SAAT 4, SEN YOKSUN     25/02/2014 00:00

Saat 4 ve sen yoksun 17/02/2014 Gecenlerde Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun Karaisalı'ya geldi. Ak Parti taraftarları dağlardan, köylerden aşağıya indirildi. Kimisi 150 araç dedi, kimisi 30 araç dedi.Kimisi araçların içi boştu dedi, kimisi dolu dedi. Bizim üzerinde durmak istediğimiz araç sayısı, niteliği ve niceliği degil. İnsanları 4 saat soğukta bekletilmesidir. Hadi programın yoğunluğundan diyelim yarım saat, bilemediniz bir saat bekletin, ama 4 saat ne demek? Karaisalılılar bu kadar mı değersiz? Karaisalıları bırakın hiç bir insana bu zulüm yapılmaz. Karaisalı insanı sessizdir, koyun gibidir demenin cezasını 30 Martta gösterir. Saat dört, yoksun Saat beş, yok. Altı, yedi, ertesi gün, daha ertesi ve belki kimbilir?
Misafir - süha

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339