Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam563
Toplam Ziyaret1685318

Tellidere'de esnaf ziyaretlerinde bulunan Hüseyin Sözlü, inşaat malzemeleri satan Metin Ticareti de ziyaret etti. Metin ve Mehmet Değirmen kardeşler desteklerinin Sözlü'den yana olduklarını bildiridiler

Tellidere'de esnaf ziyareti gerçekleştiren MHp Adana Büyüykşehir Belediye Başkan Adfayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye Karaisalılı Değirmen kardeşler açıktan destek verdiler.
  Beraberinde MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ve Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin ve Türkeş Mehmet'le Metin Ticareti de ziyaret eden Hüseyin Sözlü'ye Metin Değirmen ve fotoğraf sanatçısı olan kardeşi Mehmet Değirmen tarafından  destek sözü verildi.
  Sözlü de Değirmen kardeşlete teşekkür etti.



1304 kez okundu

Yorumlar

     25/02/2014 15:54

sayın sadi çetin artk bir karar versen.daldan dala konmayı bıraksan.bir adayı çıkıp desteklesen.herkese mavi boncuk dagıtmaya çalışıyorsn sonra da ortada kalıyorsun.çık bir adaya destek ol.yeterki ol.ama daldan dala konma ne olursun.
Misafir - ali eker

     25/02/2014 11:21

64 yıllık hayatımda şunu ögrendim.şimdi boy boy resim çektirenler.seçim kazansınlar kapısından içeriye girmezsin.toplantısı var dedirtirler.size dönecek dedirtirtler.ama hiçbir zaman ne dönerler ne de toplatıları biter.
Misafir - celil

AKP DAHA BU MİLLETE NE YAPSIN!     25/02/2014 05:57

Ayakkabı kutularından çıkan paralar nedir, içişleri bakanı ile oğlu arasında konuşmalar nedir, bir bakanın kolundaki 700.000 dolarlık saatti, aynı bakanın bir iş adamının özel uçağı ile kutsal topraklara gitmesi nedir, bir bakanın bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ederken ben başbakanın onayı olmadan hiçbir işlemi yapmadım, ben istifa ediyorsam başbakanda istifa etmeli diyor. Ayrıca ALO FATİH olayları ve başbakanın oğlunun ve kızının vakıf olaylarına hiç girmiyorum. Bizim bildiğimiz, bilebildiğimiz yanlışlar bunlar. AKP daha ne yapsın bu millete ne deyip oy aldı, neler yapmış. Şu an kendilerini savcı, hakim ayarlayarak kurtarabilirler ama bu millet seçimlerde tüm bunların hesabını mutlaka soracaktır.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231