Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam1051
Toplam Ziyaret1686484

Ak Parti ikinci, CHP uçuncü



1003 kez okundu

Yorumlar

yeter artık     26/02/2014 12:11

7 gündür hiçbir yorum yapmıyoruz.Acaba kim ne diyecek diye.Bekledik bekledik,ama gördük ki halkın duygularını yansıtan net bir yorum göremedik. Bakın açık ve net olarak söylüyoruz asla Bizim Saadettin ASLAN ve Yusuf İYİ ile sorunumuz yok,olması da düşünülemez.Lakin her 2 partide de meclis üyelerini de hazmetmemiz mümkün değil.AKP nin ilk 2 sıra meclis üyeleri ile MHP nin ilk 2 sıra meclis üyelerini ister kazansınlar ister kaybetsinler hazmetmemiz mümkün değildir asla.AKP nin ilk 2 sıra meclis üyelerini ilçede gören var mı?kimin ne işin yapmış?Adeta ilçe belediyesi kullanılmıştır.MHP ise Rifat KÖROĞLU beyi Karaisalı Caddesinden dolayı yabancı bir isim değil.Mustafa DURAK ismi ise siyasete girmek için çok erken.Daha çok çalışmalı idi.Biz Karaisalı Caddesinin adı bir vekil tarafından değiştirildiğinde elini masaya vurarak bu ismi değiştirecek anasından doğmadı diyecek meclis üyelerini isterdik.Yani her 2 partide meclis üyelikleri konusunda sınıfta kalmıştır.
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

analızci     25/02/2014 14:50

analizci arkadaşın sesi çıkmadı bugün daha dün mhp ye ve meclis üyelerine laf atarken bugün telekulak olayları çıktı sanırım analiz işini bıraktı
Misafir - araplarlı

AKP DAHA BU MİLLETE NE YAPSIN!     25/02/2014 05:42

Ayakkabı kutularından çıkan paralar nedir, içişleri bakanı ile oğlu arasında konuşmalar nedir, bir bakanın kolundaki 700.000 dolarlık saatti, aynı bakanın bir iş adamının özel uçağı ile kutsal topraklara gitmesi nedir, bir bakanın bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ederken ben başbakanın onayı olmadan hiçbir işlemi yapmadım, ben istifa ediyorsam başbakanda istifa etmeli diyor. Ayrıca ALO FATİH olayları ve başbakanın oğlunun ve kızının vakıf olaylarına hiç girmiyorum. Bizim bildiğimiz, bilebildiğimiz yanlışlar bunlar. AKP daha ne yapsın bu millete ne deyip oy aldı, neler yapmış. Şu an kendilerini savcı, hakim ayarlayarak kurtarabilirler ama bu millet seçimlerde tüm bunların hesabını mutlaka soracaktır.
Misafir - Karaisalılı

Stockholm Sendromu olmasa AKP dökülecek. ..     24/02/2014 22:59

AKP'nin kazanması için oy verenler,Şehitlerin kanında boğulacak.Seçimden sonra RTE istediği oyu alsın,görün siz vehameti.Okumadan,incelemeden,araştırmadan rey atan seçmen hangi partiye oy atarsa atsın tehlikeli ve sorunludur.Paralel meridyen, yay,şimdi çıkar dolunay.
Misafir - Muhsin Yayla

GELINIZ HALA VAKIT VAR EVRENSEL HUKUKUN ALTINI OYMAYIN GECEYARISI KANUNLARI ILE      24/02/2014 21:57

Günün birinde AK Parti seçim kaybettiğinde, Başbakan Erdoğan hepimiz gibi sıradan bir fani haline geldiğinde, AK Parti grubunun levendâne bir hırâm ile destek verdiği kanunlar, o keyfi, geniş ve lastik gibi esnetilebilir yetkileri ele geçiren yeni muktedirlerin elinde çok can yakıcı ve çok can sıkıcı bir çehreye bürünecektir.
Misafir - AHLAK VE IKTIDAR

SAHI HALK BANKASI MUDURU EVINDE YAKALANAN PARALAR NE OLDU     24/02/2014 21:14

Her gün paralel yapıdan bahsedip somut bir delil ortaya koyamayanların en büyük umudu böcek vakasıydı. Onun üzerinden hayalî senaryolar yazılıyor, etrafa korku salınıyordu. Olayın üzerinden 3 sene gibi bir zaman geçtikten sonra Başbakan’ın ofisine konan “böcek”i gündeme getirenlerin korkunç senaryosu hafta içinde çöktü. TÜBİTAK eski Başkan Yardımcısı Hasan Palaz, “Başbakan’ın ofisinde bulunan böcekle ilgili raporda tahrifat yapmam istendi... Görevden alınmamın tek nedeni 2012 yılında hazırlayıp muhataplarına teslim ettiğim bir bilimsel raporda aradan 2 yıl geçtikten sonra bilimsel ilkeler hiçe sayılarak tahrifat yapma baskısını reddetmemdir.” diye beyanda bulundu. Şerefli bir bürokrat ortaya çıktı ve kirli planı altüst etti. Ve bu böcek mide bulandırdı.Sonuc YOLSUZLUK ortulemez.
Misafir - BUKADAR TELAS NEDEN

DEMOKRATIK ULKELERDE BU MIT YASASI KABUL EDILEMEZ     24/02/2014 21:12

Her turlu yalani mesru sayanlar..TELEKULAK ve yalani hastalik haline getirenler Karsisali da sandiga gomulecek.Zuriyet uzerinden siyaset yapacak kadar cahiliye devrine gittin be usta.
Misafir - PARELEL PARANOYA

BIR BILAL UGRUNA      24/02/2014 20:25

HIRSIZ TUTTU BIRAKMIYOR.DINLEMEYI ASIL KIM YAPTI ACABA KI SONRA GUNAH KECISIMI ARANIYOR.
Misafir - KUTUCU

ZOR DOSTUM ZOR     24/02/2014 15:10

Karaisalı da gezdim,dolaştım,dinledim, mhp zorlanacak gibi.neden diye sordum 1-sadettin aslan durakların davulunu çalmaya devam edecek,kontrollerinde olacak.mustafa durağa daha cenazede gören yokmuş.düğünde gören yokmuş.arabasında oturu foto musanın ordan başka yere giştmezmiş.konuştuğu adamlar kısıtlı diyorlar.2-rıfat köroğlu aynı düğün cenazede seçim ağzında önce gören yok diyorlar.oğlunu belediyeye hısım akrabayı belediyeye aldırıp oğlu da yiğit yiğit geziyor.doğru işi sağlam.3-cumali ışıl tanımam görmem diyorlar.4-ilk defa duydum diyorlar5-o kim diyorlar 6-hakan kuşçuların piyonu diyorlar.kıpırdayamaz af buyrun tuvalete gidemez diyorlar.eeee fazla söze gerek yok iyi düşünün arkadaşlar. evet arkadaşlar iyi düşünün 5 yıl gerideyiz bir 5 yıl daha bunlara fırsat vermeyin.benim yaşım 55 çocuklarınız ve torunlarınıza iyi bir karaisalı bırakmak için.
Misafir - ANALİZCİ

2 mektubu okudunuz mu?başkanım.     24/02/2014 13:19

sayın aytaç durak ilçe sevdalıları grubu arkadaşlarmız size 2 tane mektup yazmışlardı onları okudunuz mu bilmiyorum.okumadınız ise ne olursunuz o mektupları bulun v e okuyun.bizlerde ilçe seçmenleri olarak o hektuba imzamızı atıyoruz.tşk.
Misafir - osman ışık

no problem.     24/02/2014 13:40

adanada bu şartlar altında AKP kazanırsa bu vebali Aytaç DURAK omuzlarında taşıyabilecekse biz murtçular için no problem.
Misafir - palike seçmeni

neyin peşindesin?     24/02/2014 13:00

ilçede dahi herkes SÖZLÜ ye SÖZ verdik diye yeri gögü inletiren Aytaç DURAK kime güvendi de bağımsız aday oldu bimek istiyorum.Ya da neyin peşinde iy öğrenmek lazım.
Misafir - hakkı sürme

pohpohu bırakın artık.     24/02/2014 13:32

ne olursunuz aytaç durakı pohpohlamayı bırakın artık.kendisini dev aynasında gördükçe kendi ayağına kurşun sıkıyor haberi yok.
Misafir - tellidereden cumali

     24/02/2014 13:55

Sanırım ilçede hiç kimsenin tanımadığı Tekin AYDINLI nın istifası ile Aytaç DURAK oy patlaması yapacak sandılar.
Misafir - İlçe seçmeni

     24/02/2014 13:20

hasan hüseyin kardeşim adanalı artık eski adanalı değil.adanalı artık uyandı.adanalı artık daha bilnçli.aytaç durakın adanada taş patlasa 15 bin civarında oyu var.aytaç durakın adaylığı adanada hiçbir partiyi etkilemez.ne chp den ne de mhp den birtane bile oy çalamaz.aksine aytaç duraka vermek isteyenler bile oyum boşa gitmesin diye ya chp ye ya da mhp ye verirler merak etme.aytaç durakın adanada ne tabanı kaldı ne de tavanı kaldı hepsi son mhp rüzgarında uçtu gitti.
Misafir - mhp seçmeni

Aytac Durak etkilememiş     24/02/2014 12:42

Ankete bakarsak Aytaç Durak MHp'yi etkilememiş, Durak digerlerinin içinde kalmış. Yanı yüzde 9'luk kesim içinde.
Misafir - hasan hüseyin

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382