Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam688
Toplam Ziyaret1680895

“Çukurovalı sahipsizdir yeni kurulmuş olmasına rağmen belediyecilik hizmetleri açısından ihmal edilmiştir. Aslında ihmal edilen yalnızca belediyecilik hizmetleri değil Çukurova'daki birlik ve beraberlik ve kardeşliktir"

Adana Demirspor eski Başkanı olan Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Gökoğlu Neden Milliyetçi Hareket Partisi’ni tercih ettiğini şöyle izah etti:

 “Türkiye’nin milli bütünlüğü için Sevgi ve kardeşlik için Temiz ve şeffaf belediyecilik için Çukurova’ya hizmet etmek için Bu ülkeyi sevdiğim için Bin yıllık kardeşliğe inandığım için Kimseyi ötekileştirmediği için Ayrıştırmayı değil birleştirmeyi amaç edindiği için Dürüst ve bilge lidere sahip olduğu için Milliyetçi Hareket Partisi'ni tercih ettim.”

 NEDEN ADAYIM?

 Gökoğlu, Belediyelerin toplumsal barışın sağlanması ve kentsel refahın eşit ve adil olarak dağıtılmasından sorumlu olduğunu ifade ederek, neden aday olduğunu şu cümlelerle dile getirdi:

“Ne yazık ki bugün Çukurova'nın yaşadığı kentsel sorunlar vatandaşlarımızı üzüntüye sevk etmektedir. Çünkü Çukurovalı sahipsizdir yeni kurulmuş olmasına rağmen belediyecilik hizmetleri açısından ihmal edilmiştir. Aslında ihmal edilen yalnızca belediyecilik hizmetleri değil Çukurova'daki birlik ve beraberlik ve kardeşliktir.Bu nedenle Çukurova'nın acil olarak yeni bir belediyecilik anlayışına ihtiyacı vardır. Çukurova’nın Sokak ve caddelerinin demokratik taleplerini dikkate alan bir kentsel yönetim modeli inşa etme sorumluluğuyla önümüzdeki beş yıllık dönemde ayırmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, herkese eşit ve adil hizmet vermek ve Çukurova'da sosyal barışı gerçekleştirmek için Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ve liyakatlı kadrolarla omuz omuza vermek için adayım. Yıllardır sürdürdüğüm temiz ticaret, ilkeli ticaret anlayışını şimdide Çukurova'da temiz ve dürüst belediyecilik olarak uygulamak için adayım.”

Adana’nın sahipsiz kalmaması için aday olduğunu da vurgulayan Gökoğlu,”Kısaca Çukurova ve Çukurovalıya hizmet etmek için adayım. Gücünüz gücümüze güç katacak Çukurova layık olduğu günlere Milliyetçi Hareket Partisi İle ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

 

 



973 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704