Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam235
Toplam Ziyaret1681320

İyi, sitemize yaptığı açıklamada, “Beş yılda taahhüt edip yapamadıklarımızı bizden sormak için söz verdiğimiz projelerimizi takip ediniz” dedi.



Ak Parti Karaisalı Belediye Başkan adayı Yusuf iyi Karaisalı köylerini teker teker gezerek halkın sorunlarını dinliyerek çözüm noktasında halkın yanında olacaklarını söyledi.

Teşkilatı ile birlikte Karaisalı köylerine çıkarma yapan Başkan adayı Yusuf iyi yaptığı ziyaretlerin değerlendirmesini de yaparak,“Gidilmedik yer sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız bu yüzden Karaisalı hemşerilerim misafirperver ziyaretimiz mutlu ediyor Karaisalı’da yediden yetmişin gönül kapılarını aralayacağız Halkımızın dertleri ile dertleneceğiz” dedi.

 İyi “Aday olduğum günden bu güne Karaisalı’da birçok köyü ziyaret ettik. Ziyaretimiz halkımızı memnun etti. Siyasetin mayası sermayesi insandır bizlerde yatırımımızı insana yapıyoruz. Partimizi daha başarılı bir tablo oluşturulması noktasında tüm kadromuzla el ele vererek, Milletvekilimiz, Meclis Üyelerimiz Gençlik Ve Kadın Kollarımızla dirsek temasında. Karaisalı’da başarısızlığa asla yer yok. Yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İyi sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizlere inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz tüm enerjimizi Partimizi Karaisalı’da taçlandırmak başarılı kılmak için harcayacağız Köylülerimizin ihtiyaçlarını yerinde görme fırsatı bulduk. Bu tür ziyaretler bizim için olduğu kadar burada yaşayan halkımız içinde önemlidir. Gittiğimiz yerlerde partimizin icraatlarını anlatarak vatandaşlarımızı bilinçlendiriyoruz. Onların sorunlarını dinliyor, çözüm yolu arıyoruz.”

 PROJELERİMİZ:

  AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf iyi, yol, sulama, ekonomi ve istihdam, ulaşım, sosyal belediyecilik, imar ve yapı, kültür ve turizm konularındaki projelerini de açıkladı. İşte Yusuf iyi’nin Karaisalı Projleri:

YOL:
Pozantı Bağlantısı –Bucak otoyol bağlantısı-çakallı –Kocaveliler –Yeniköy bağlantısı-çukur-kaledağ-meydan-Aladağ-İmamoğlu bağlantısı –Topalak –Kırıklı-Bekirli –Çayraz-Eğlence-Bağlantısı- Kızıldağ-Pozantı-Asar Bağlantısı yollarını yaptıracağız. Bizim Karaisalımız çıkmaz bir sokak değildir.

 SULAMA:
Kuzgun –çakallı-sulama havzası-Eğlence Sulama Kanalları –Bekirli –Çakallı Çift Kollu Sulama Projesi.

EKONOMİ VE İSTİHDAM:
Traktör Bakım servisi_Salça Ambalaj Sanayi –Yem Üretim Sanayisi-Ekolojik Tarım-İlçe merkezi El Ürünleri Çarşısı-İlçe Merkezi Ve Eğlence Mevkinde Kamyon ve Tır Garajı-Hizmet Sektörü Geliştirilerek İstihdam (Huzur Evi –Bakım evi )_Canlı Hayvan Pazarı_Biber ve Sebze Pazarı

ULAŞIM:Karaisalı Adana Belediye Otobüs Sayısının Artırılması –Her Mahalleye Belediye Otobüsü (Tüm köylere ) Klimalı Yolcu Bekleme Durakları_İlçe Merkezi Dolmuş Seferleri-Köy Garajı

SOSYAL BELEDİYECİLİK:
Çocuk Gençlik merkezi –çocuk oyun parkı –yürüyüş parkurları-Her semte Spor Aletleri parkı-İlçe Merkezinde Her Mahalleye Pazar Yeri-Misafirhane –Konut Evi –Çiftçi Kayıt Sistemi Dosyaları Hazırlama Birimi-Hayvanat Bahçesi –Şehit yakınları iletişim merkezi –Her mahalleye taziye ve köy evleri –her köye temiz ve bakımlı mezarlık –Karaisalı’ya yakışır düğün salonu-merkez mahallelerine halı saha –Karaisalıspor ve futbol okulu –yaşlı kayıt ve engelli yardım merkezi

İMAR-YAPI:
Köylere imar uygulaması –ilçe merkezinde asansörlü binalar-emekli kent projesi –estetik ve yaşanabilir evler-yayla turizmi ve yayla evleri –kentsel dönüşüm –belediye binası ve nikah salonu

KÜLTÜR VE TURİZM:
Karaisalı Belediyesi Halk Oyunları ve tiyatro etkinlikleri-okuma salonu-internet desteği –Karaisalı meşhurları Antolojisi ve yayınları-Kesiri Han –Varda köprüsü-yer köprü-kanyon tur seferleri –Kızıldağ –Sarıçayır-Kış Ziyaret Turları-Yayla Turizimi-Extreme sporları ve Festivali.

 



1485 kez okundu

Yorumlar

AKP DAHA BU MİLLETE NE YAPSIN!     25/02/2014 04:03

Ayakkabı kutularından çıkan paralar nedir, içişleri bakanı ile oğlu arasında konuşmalar nedir, bir bakanın kolundaki 700.000 dolarlık saatti, aynı bakanın bir iş adamının özel uçağı ile kutsal topraklara gitmesi nedir, bir bakanın bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ederken ben başbakanın onayı olmadan hiçbir işlemi yapmadım, ben istifa ediyorsam başbakanda istifa etmeli diyor. Ayrıca ALO FATİH olayları ve başbakanın oğlunun ve kızının vakıf olaylarına hiç girmiyorum. Bizim bildiğimiz, bilebildiğimiz yanlışlar bunlar. AKP daha ne yapsın bu millete ne deyip oy aldı, neler yapmış. Şu an kendilerini savcı, hakim ayarlayarak kurtarabilirler ama bu millet seçimlerde tüm bunların hesabını mutlaka soracaktır.
Misafir - Karaisalılı

RİCAEDİYORUM     24/02/2014 21:31

BU YOLSUZLUKTA NEYİN NESİ ARKADAŞLAR 3 TANE MAHKEMEDEN BAHSEDİYORSUNUZ. BİRŞEYLER BİLİYORSANIZ BİZE DE SÖYLEYİN Kİ BİZDE HABERDAR OLALIM LÜTFEN
Misafir - KİBARCIK

Milletimiz ilgiye muhtaç     24/02/2014 19:58

Karaisalılı kendine has konuşmasıyla ve yöreye has şalvarıyla ve arası açık örtüsüyle tanınırdı.Çulfalıkda dokumuş bir şalvar ile çızgılı dokuma eldokuması yerli ceket giseniz Siyasete ren katarsınız.Dediğim el dokumaları eskilerin çeyiz sandığında vardır.Eski topraklar nelerdesiniz.
Misafir - ögeday

     24/02/2014 11:27

klavuzu karga olanın..... anladınız işte siz
Misafir - irecep

MHP ŞİMDİYE KADAR TÜRKİYEYE NE YAPTI SÖYLESENE      24/02/2014 09:05

BU YOLA YUSUF İYİYLE BAŞLADIK YUSUF İYİYLE BİTİRECEĞİZ .BAŞKA SANŞ YOK
Misafir - ak kadından

AKREP GİBİSİN AKP     24/02/2014 09:46

AKREP GİBİSİN (AKP) Akrep gibisin kardeşim, korkak bir karanlık içindesin akrep gibi. Serçe gibisin kardeşim, serçenin telaşı içindesin. Midye gibisin kardeşim, midye gibi kapalı, rahat. Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim. Bir değil, beş değil, yüz milyonlarlasın maalesef. Koyun gibisin kardeşim, gocuklu celep kaldırınca sopasını sürüye katılıverirsin hemen ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye. Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani, hani şu derya içre olup deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, — demeğe de dilim varmıyor ama — kabahatın çoğu senin, canım kardeşim!
Misafir - sadullah

projeler güzel de     24/02/2014 09:44

projeler güzel yusuf bey. Onlara diyecek bir sözüm üz olamaz elbette. üzerinde durulması gereken konu Büyüykşehşir adayının kimliği kişiliği ve insana verdiği değerle ölçülür. Nereli olduğuna da bakmıyoruz da, geçen Karaisalı ziyaretin de insanları 4 saat bekletmesine ne diyorsunuz? Bu mu insana saygı?
Misafir - ismail

HOCA YERLI MALI      24/02/2014 05:09

Karaisali li olmayan ve Yusuf baskan adayi once tanimayan Sitki beye yagdanlik olup tutmayinca burada olan.Siyasetin facebook tiwitter tuccari Aski personeli isim hangi beklenti ile dolasmaktadir.Buyuksehir adayi Diyarbaki lii secim kampanyacilar Aski den Hatayli, cok garip.
Misafir - SORVAYVIR

BERABER YÜRÜDÜĞÜN PARTİ     24/02/2014 03:18

TÜRK'ÜZ TÜRKÇÜYÜZ ATATÜRKÇÜYÜZ sizin aday olduğunuz partide bunları hangi ölçüde görüyorsunuz Yusuf Bey
Misafir - mangalay

daha seçilmeden     24/02/2014 00:25

daha seçilmeden 2 si yolsuzluk diğerine girmeyim 3 tane mahkemeden yargılanıyorsun seçildikten sonra bırak hizmeti 2 liste başınla merkezden gelen parayı bile göstermezsiniz memlekete birde projeler yazmış
Misafir - seçmen

yazık     24/02/2014 00:08

küçüğün büyüğe hizmeti saygıdır..İlçe başkanı da olsa karşısında ki kendisinden büyük birisi aynı zamanda Öğretim Görevliliği yapmış birisi..HZ Ali'nin kırk yıl kölelik yaptığı öğreticilere bir bardak ayran verdiği için kibirden uzak durduğu için teşekkürler ÜNAL IŞIK... bu nedenle çakallarla değil dostlarlasın...
Misafir - gamalak

HER İKİ ADAY ABİMİZEDE BAŞARI DİLEĞİYLE.     23/02/2014 23:53

Sayın hocam başarılar diliyorum işin zor partinden dolayı ve ayrıca karşındada güçlü, çalışkan, dürüst ve sei gibi yiğit Sadettin başkan var. Diyarbakırlı APO meselesi içimizde tabiki yara, bizim Abdullah ÇALIŞKANIN nesi eksiktiki AKP aday yapmadı. Biz bu olayı içimize sindiremedik eminim sende, AKP arkadaşlarda sindiremedi o yüzden işin çok zor. Her ikinizede(Yusuf hoca ve Sadettin Başkan) canı gönülden başarılar diliyorum, her ikinizinde Karaisalı ve Karaisalılı için en iyi şekilde çalışacağınıza eminim ama Diyarbakırlı APO meselesi ve AKP seni çok zorlayacak haberin olsun. Başarılar her iki abimizede. Şu sevndirici Karaisalıda güzel bir seçim yarışı oluyor her iki adayda birbiri aleyhine konuşmuyor inşallah böyle devam eder, her ikisininde terbiyesi buna müsaade etmeyecektir. Sonuçta her ikiside aynı ocakta yetişti. Tekrar başarı dileğiyle.
Misafir - KARAİSALILI

içine sindirdinmi?     23/02/2014 22:04

sevgili kardeşim, sana bir lafımız yok. Sen Diyarbakırlı Apo'yu içine sindirdinmi onu söyle bize. İnşallah seçilirsin, başkan olursun. Ama Diyarbakırlı Apo'dan emir almayı içine sinidrebilecekmisin.Bize bunun bir açıklamasını yapıver.Eğer susarsan, bunu kabullenmiş sayacağız. Başarılar
Misafir - murtcu

TAHLİL     23/02/2014 22:29

BU EKİPLE OLSA OLSA ANCAK BUĞDAY TİCARETİ VE KUM-ÇAKIL TİCARETİ YAPARSINIZ. YANINIZDA İKİ İSİM VAR BU KİŞİLER YETKİLİ İKEN BU İLÇEYE HANGİ ÇİVİYİ ÇAKTILAR VE HANGİ YÜZLE TEKRAR BU LİSTEYE GİRİYORLAR. 'AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ ' DEMİŞ ATALAR HİÇDE BOŞA SÖYLENMEMİŞ BU VECİZ SÖZLER.
Misafir - ADAMINDİBİ

YSUF ZÜLEYHASININ ELİNDEN AYRAN İÇER     23/02/2014 21:16

Yusuf ile Züleyha sonunda birbirine kavuşurlar. Beraber Kelköy'e varırlar. Züleyha çok susayan Yusuf'una kendi eliyle buz gibi ayran sunar. Afiyetle içerler. Ayran ne de olsa milli içkimizdir. İşte böyle kıyakçılığın son u ayakçılıktır.
Misafir - YUSUF İLE ZÜLEYHA

Projeler     23/02/2014 20:55

Sayın Aday; Biraz ufak atsan iyi olur. Senin söylediğini yapacak para bırak Belediye imkanlarını, Hükümette yok. Hiç maliyet hesaplamadı yaptın mı? Öyle işkembe-i kübra'dan atarak kimi kandıracağını zannediyorsun.
Misafir - gurbetçi

Projeler     23/02/2014 20:45

Sayın Aday; Biraz ufak atsan iyi olur. Senin söylediğini yapacak para bırak Belediye imkanlarını, Hükümette yok. Hiç maliyet hesaplamadı yaptın mı? Öyle işkembe-i kübra'dan atarak kimi kandıracağını zannediyorsun.
Misafir - gurbetçi

     23/02/2014 20:26

TEŞEKKÜR EDİYORUMM Sn BAŞARILI CALIŞKAN ABİM YAYINDA GÖRMEK MUTLU ETTİ BİZİ .
Misafir - YAGBASANLI

Projeler iyi de milletin cüzdanına yönelik ne tasarınız var?Bunların hepsi kâğıtta kalır.     23/02/2014 19:40

Başlıklar hainde verilen tasarılarınız kâğıt üzerinde güzel duruyor.Biz projeden vazgeçtik demokratik özgürlükler,ekonomik kalkınmışlık,temizlik,dürüstük, gibi daha önemli konulara eğilmenizi isterdik.İlçeyi rehabilite edecek,insana saygı duyacak,partizanlıkatan uzak durun yeter.Biz bunları çok özledik.Bırakın laf kalabalığını,kulak doldurmayı,göz boyamayı.Bunları yıllarca gördük.Ustalık dönemi dediniz patetesli sıkmayı özlettiniz arkadaşlar...
Misafir - Muhsin Yayla

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704