Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam505
Toplam Ziyaret1668147

Karaisalılı rumuzlu bir okurumuz, yaptığı yorumunda, “Karaisalı da kime verirseniz verin ama büyükşehirde iyi düşünün arkadaşlar” dedi.

Karaisalılı, yorumundaAdana’da Karaisalılı Abdullah veya Adanalı yiğitler varken gidip Diyarbakırlı APO aday yapıldı” dedi.

 Yorumu aynen yayınlıyoruz:Yorumunu siz yapın.

 “AKP Lİ ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN!     

21/02/2014 20:13

AkP’li ve oy vermeyi düşünen arkadaşlar sizlere birkaç şey hatırlatmak istiyorum. Bebek katiline Kürtlerin lideri diyen AKP’li bir Başbakan Yardımcısı olduğunu, Şanlıurfa da kesin seçimi alacağı AKP adayı yerine neredeyse kaybedeceği kesin gözüken Valiyi aday yaptı. Karşısında Devlet ve Tayyip beyin hükümetine s... çeken Osman Baydemir aday. Adana’da Karaisalılı Abdullah veya Adanalı yiğitler varken gidip Diyarbakırlı APO aday yapıldı.

BDP Büyükşehir de adayını geri çekti. BDP eş genel başkanı seçimlerden sonra özerklikten bahsediyor, hükümetten tık yok. Devletin kurumu, bizim paramızla kurulan Anadolu Ajansı bebek katilini terör örgütü lideri yerine ömür boyu hapse mahkum edilmiş Kürt lider diyecekmiş, hükümetten kimse ses çıkarmıyor, sizce bunlar hayra alamet mi? Karaisalı da kime verirseniz verin ama büyükşehirde iyi düşünün arkadaşlar.

Karaisalılı”


 



1044 kez okundu

Yorumlar

AKREP GİBİSİN (AKP)     24/02/2014 09:41

AKREP GİBİSİN (AKP) Akrep gibisin kardeşim, korkak bir karanlık içindesin akrep gibi. Serçe gibisin kardeşim, serçenin telaşı içindesin. Midye gibisin kardeşim, midye gibi kapalı, rahat. Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim. Bir değil, beş değil, yüz milyonlarlasın maalesef. Koyun gibisin kardeşim, gocuklu celep kaldırınca sopasını sürüye katılıverirsin hemen ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye. Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani, hani şu derya içre olup deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, — demeğe de dilim varmıyor ama — kabahatın çoğu senin, canım kardeşim!
Misafir - sadullah

güvendiğin dağlara karlarmı yağdı.     24/02/2014 09:37

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir . oyum sana abdullah torun gibi başkan varmı başka adanada -ben abdullah torun diyoru başkasını tanımam -ADANADA ABDULLAH TORUN KARAİSALIDA YUSUF İYİ EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE HAYDİ KARAİSALI
Misafir - belediye çalışanı

Birey olmak..     23/02/2014 18:39

Arkadaş iyi bir noktaya deginmis aslinda.Hemen herkes hayatının bir döneminde duymuştur.."Biz şu partiliyiz, diğerlerine oy cikmaz bizim evden, biz babadan bu particiyiz.."vs..Arkadaş sen bir bireysin, dayin amcan baban seni tanimazsa yuzune yapisan koyun sifatini nasil tasirsin?"Partici olmak adına hata yapmayın" demis arkadas ki son donemde de goruldu ki partilerin kendi icinde bile kisisel dusmanliklar artmis durumda.Onun bunun şunun dedigine gore degil "sizin istediklerinize"gore oy verin..Demokratik,insancıl, hür ve memleket adına faydalı bir secim olması dileklerimle..
Misafir - imy

Çekemeyenler Türksat 4A'ya çevirsin çanaklarını... taktırsın     23/02/2014 18:25

AKP'nin Türkiye'yi düşürdüğü duruma bakıp da çekemediğimizi söyleyenler galiba ayda yaşıyor.Bulmuşsunuz uyuşuk,pasif muhalefete milletin .... koyuyorsunuz.Daha da bir şey deniyorum.700 binlik umreli saatime baktım seçime daha 37 gün var...
Misafir - Yılmaz ÖZDİL

cevap     23/02/2014 16:16

bu yorum yapanlar ak partinin yapmış olduğu hizmetleri çekemeyenler .
Misafir - ak kadından

38 MI 48 MI 58 MI YOKK 208     23/02/2014 11:26

Oy oranındaki tutarsızlıklara karşın akla iki ihtimal geliyor: Ya açıkladıkları anket sonuçları şaibeli ya da AK Parti son dönemde ciddi oy kaybı yaşıyor..İşte Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısından ilgili bölüm;AK Parti yerel seçimdeki başarı çıtasını ortaya koymuş:Yüzde 38.8’in üzeri.Yani 2009’daki yerel seçimde aldığı oy...*Benim AK Parti için düşündüğüm başarı çıtası farklı.Ben yüzde 48’i temel alıyorum.*Çünkü en son “KONDA anket yaptı, oyumuz yüzde 48”diyen AK Parti’nin en üst düzey yetkilileriydi.
Misafir - akppbdpp

KURT LIDER MI TERORIST BASI MI ?     23/02/2014 07:16

Apo ya soylemi degistirenler simdide milli irade diyorlar Karaisali hemsehrilerim Hak yolu bilir 30 martta ithal aday koyan partilere gereken cevabi verir.
Misafir - AKKKPPP BDDPPP

YORUM     23/02/2014 00:24

HELAL OLSUN KARDEŞİME ÇOK İYİ BİR TESBİT YAPMIŞ. AMA EKSİK TARAFIDA ŞU Kİ BU DÜŞÜNCEYE SAHİP KİŞİLERE KESİNLİKLE HADDİNİ BİLDİRMELİYİZ DEMESİ DE GEREKİRDİ.
Misafir - MAÇO

Demedi deme yeğen!     22/02/2014 21:21

Abdullah Torun'a gelene kadar on bin ,Adanalı var bu koltuğa münasip Yavuz Bey!Yüce Silam dinini istismar ederek milleti yanlış yönlendirme.Karaisalı'nın yolunu,sokağını bilmeyenler,AKP'nin ülkeyi bölen açılım politikasından nemalanıp bedava başkan olma hedefindeler.Madem her milletin eşitliğine inanıyorsunuz,Suriye için taşınan mermiler,cepheneler,Uygur kardeşlerimiz,Irak'lı müslümanlar,Arkan'lı,Orta Afrikalı mazlum müminler,Libyalı dindaşlarımız için RTE eşbaşkanlık yapıp zulme ortak olurken ne yapıyordunuz?;Kur'an müslümanlığına inanın,Amerikan Müslümanlığına değil.Lütfen ilkokul çocuklarına hitap ediniz.Yemezler....
Misafir - Muhsin Yayla

AKP Lİ ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN!     22/02/2014 18:20

AKP kaç yıldır iktidar Karaisalıda AKP ye her seçimde neredeyse yüzde 60-65 oy çıkıyor 1 tane Karaisalılı milletvekili var, Adanada sizce hiç Karaisalılı kurum müdürü müd.yard. şube müdürü var. Bunlar önemli neden önemli Karaisalılı işsiz kardeşim için önemli işe adam alınacağı zaman gidip Diyarbakırlı yı almayacak önce akrabasını, hemşerisini düşünüp onu işe alacak sonuçta derdimiz İstikBİLAL mücadelesi değil KARAİSALILIK mücadelesi derdimiz, derdimiz KARAİSALI nın kazanması, Karaisalı lı arkadaşımızın iş aş mücadelesi benim için önemli. Karaisalı da iş imkanı yok Adana da gençlerimizin işe girmesi derdimiz. AKP,MHP,CHP'nin kazanmasından ziyade Karaisalılı, Karaisalı kazansın diye uğraşıyoruz.
Misafir - Karaisalılı

AKP Lİ ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN!     22/02/2014 18:16

Kazanan kim olacak Diyarbakır ve Diyarbakır lılar olacak. Çünkü biz bu filmi daha önce izledik Adana ve özelikle Karaisalılar olarak hatırlayın Selahattin Çolak dönemini kimleri işten çıkartıp kimleri işe aldı olay bu. Benim derdim AKP, MHP,CHP''''nin kazanmasından ziyade Karaisalının kazanması. Şöyle düşünelim bir kurum müdürü(özellikle Adana mızda nedense hep doğu, güneydoğu kökenli) adam hemşerisi dururken bir Karaisalılı yı veya Pozantılıyı kurumuna işe almıyor veya müd.yard. şub müd. yapmıyor hep hemşerisini kolluyor söylemek istediğim bu arkadaşlar.
Misafir - Karaisalılı

Yavuzz adlı yorumcu,fazla bonkör davranmış...     22/02/2014 17:12

Yavuzz Bey,sizin gibi düşünener yüzünden bu ülke bu hale geldi...Adana'ı yönetmek için en iyi aday Abdullah Torun ise İl başanınız neden istifa etti.Hangi ölçülerle aday oldu Sayın Torun?İslamiyeti bu kadar düşünüyorsunuz,ayakkkbı kutularında yapılan rüşvetçileri neden savunuyorsunuz?İnsaf ve basiret lazım yorum yapmak için.
Misafir - Yılmaz ÖZDİL

AKP Lİ ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN!     22/02/2014 17:07

Karaisalılı Abdullah iyi yönetemezmi idi sizce, Adana lı bir kişi iyi yönetemezmiydide Diyarbakırlı APO aday yapıldı burada iyi niyet nerededir arkadaşlar. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. AKP Karaisalı adayı arkadaşımız kendisini seviyoruz hiç eleştirmiyoruz bile, biliyoruz Yusuf hocada kazansa, Sadettin başkanda kazansa, sonuçta Karaisalı ve Karaisalılı biri kazanacak. Adana dada kazanan Adana ve Adanalı olsun istiyoruz, keşke Karaisalı lı biri olsa idi farketmez partisi AKP lide olsa destek verirdik çünkü kazandığı zaman Karaisalılı kazanacaktı. Şu durumda AKP kazanırsa biz Karaisalıları bırak Adana bile kazanamayacak arkadaş.
Misafir - Karaisalılı

     22/02/2014 15:20

İnsanları ötekileştirmenin bir manası yok Mekkenin fethinde kabenin anahtarları bir müşrikteydi ve sahebe anahtarın alınıp bir müslümana verilmesini istediğin de peygamberimizin cevabı Ey Ali sen anahtarları alıp gelirken Yüce Allah,dostum Cebraili bir vahiy ile bana gönderdi.EMANETİ EHLİNE VERİNİZ. Kabenin anahtarları uzun yıllardır Osman bin Talha ve onun soyundadır.Onlar Kabenin nasıl temizleneceğini ve nasıl sahip çıkılacağını çok iyi bilirler.Emanetin ehilleri onlardır.Bu Allah buyruğudur.GİT VE TESLİM ET. Demek istediğim şudur ki insanları ayırmanın bir anlamı yok eğer en iyi yönetecek olan bir kürtse bırakalım o yönetsin. Hatrılarsanız Sokullu Mehmet Paşa Hristiyan bir boşnaktı....
Misafir - yavuzzz

B d ve p ne fayda eder edebe?     22/02/2014 13:36

Milliyetçiliği ayağı ın altına alan bir başbakanın Dombıra Türk müziğiyle seçim mitingine katılması Dünyanın en ilginç ve absürd olayları arasına girer herhalde.Sonra da Karaisalı AKP ilçe başkanı esnafı Türk Bayrağı hediye etme turuna çıkar.Bu ucuz lokmaları ve paralel lokmaları anca Avanak Apti yer...Türk Milleti titre ve kendine dön!
Misafir - Yılmaz ÖZDİL

sizde yanlis okumussunuz yavuz bey     22/02/2014 13:45

Bdp adanada hdp olarak giriyor bu dogru ama ikiside ayni misyonun devami ha ali veli ha veli ali farkeden bir sey yok onemli olan adanada oynanan oyunu farketmek okudugunu dogru okumak hdp adanada daha guclu olan adayi geri cekip seyhana kaydirdi tekrar arastirirsaniz görürsünüz
Misafir - kenannn

hdp     22/02/2014 12:49

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum elbette ki AKP Adana ya adanalı bir aday yapsın isterdik gönlümüzden elbette karaisalı lı bir büyüğümüz aday olsun yapılsın isterdik ama yapılmadı o onların yanlışı... Yukarıda ki habere gelince bu yorumu paylaşan arkadaş türkiye gündemini pek takip etmiyor anlaşılan. BDP yönetimi doğu ve batı olmak üzere ikiye ayrıldı. Yani seçimlere doğu da bdp batıda hdp adı altında giriyorlar. İstanbul adayı sırrı süreyya önder gibi. Adana da ise HDP nin Büyükşehir Eş Başkan Adayı Hüseyin Yıldız. insanların bu şekilde okumadan araştırmadan yorumlar yapması bana pek iyi niyetli gelmiyor...
Misafir - yavuzzz

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339