Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam733
Toplam Ziyaret1686166

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü “Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla, hantal bürokrasiden uzak, yerinde ve hızlı hizmet etmeyi taahhüt ediyorum" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla, hantal bürokrasiden uzak, yerinde ve hızlı hizmet etmeyi taahhüt ediyorum" dedi.

ADANA YORGUN DÜŞÜRÜLDÜ
Geniş kitlelerle buluşan ve hedeflerini açıklamaya devam eden Sözlü, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlık makamına oturduktan sonra Adana için gerçekleştireceği hizmetlerin özetini anlattı. Sözlü, tarihten bugüne birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, kimliği, kültürel zenginlikleri, bereketli toprakları ve sanayisi ile Anadolu’nun öncü şehirlerinden biri olan Adana'nın ne yazık ki, yıllarca ihmal edilerek örselenmiş ve yorgun düşürülmüş olduğunu söyledi

.EN BÜYÜK HEDEFİM
Başkan Sözlü "Adana’mızı bu yıpranmış halinden kurtararak, yeniden tarihi kimliği ve misyonu üzerinden inşa etmek üzere doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek ve şehrimizi hak ettiği yere taşımak en büyük hedefim olmuştur. Ziraat mühendisi kimliğiyle yıllarca üreticiye hizmet etmiş, tarımın içinden gelen çifti ve köylü bir ailenin evladı olarak, 15 yıllık belediyecilik bilgi ve tecrübemle samimi, inanmış kadrolarla Adana’mızı ayağa kaldırmak için bu yola çıktım” şeklinde konuştu

EL ELE OMUZ OMUZA
Adanalıları bu kutlu yürüyüşte aynı safta; el ele, omuz omuza bir mücadeleye davet eden eden Sözlü, "Kıymetli Adanalılar, içinizden çıkmış bir kardeşiniz olarak, kapımızın sizlere her zaman olduğu gibi yine açık olacağını özellikle belirtmek istiyorum. Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla, hantal bürokrasiden uzak, yerinde ve hızlı hizmet etmeyi taahhüt ediyorum" diye konuştu.

SEVGİ SAYGI VURGUSU
Hüseyin Sözlü şöyle devam etti:"Tıpkı bugün olduğum gibi; Ulaşılması kolay, sorunlarınıza duyarlı, çözüm arayışında Adana’dan ve Adana’da yaşayanlardan yana, sevgi ve saygıyı esas alan, herkesi kucaklayan ve her zaman yanınızda olan, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da makamın değiştiremeyeceği, her zaman alnı açık bir başkan olacağıma söz veriyorum.

”HUZURLU MUTLU ADANA
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü “Ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil örtüştüren, Hakk’ı bilen, hak sahibini koruyan yönetim anlayışımızla Adana’mızı; yaşam kalitesi yüksek, kent ekonomisi güçlü, mimari dokusu korunan, kendi içinde bütünleşen, kent kimliği oluşturulmuş, imarda, ulaşımda ve çevre konularında master planları yapılmış, huzurlu, sağlıklı ve mutlu insanların güven içinde yaşadığı bir büyükşehir yapacağız."




771 kez okundu

Yorumlar

AKP Lİ ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN!     21/02/2014 20:10

Akp li ve oy vermeyi düşünen arkadaşlar sizlere birkaç şey hatırlatmak istiyorum. Bebek katilini kürtlerin lideri diyen akp li bir başbakan yard.olduğunu, Şanlıurfa da kesin seçimi alacağı Akp adayı yerine neredeyse kaybedeceği kesin gözüken Valiyi aday yaptı, karşısında Devlet ve Tayyip beyin hükümetine s... çeken Osman Baydemir aday, Adana da Karaisalılı Abdullah veya Adana lı yiğitler varken gidip Diyarbakırlı APO aday yapıldı. Bdp Büyükşehir de adayını geri çekti. Bdp eşgenelbaşkanı seçimlerden sonra özerklikten bahsediyor, hükümetten tık yok. Devletin kurumu, bizim paramızla kurulan Anadolu ajansı bebek katilini terör örgütü lideri yerine ömür boyu hapse mahkum edilmiş kürt lider diyecekmiş, hükümetten kimse ses çıkarmıyor, sizce bunlar hayra alemetmi? Karaisalı da kime verirseniz verin ama büyükşehirde iyi düşünün arkadaşlar.
Misafir - Karaisalılı

BDP NIN BUYUKSEHIR ADAYI      20/02/2014 21:23

BDP SEYHAN DA ADAY CIKARIRKEN BUYUKSEHIRDE NEDEN CIKARMADI ? BDP LILER BUYUKSEHIRDE KIMI DESTEKLIYORLAR ? Karaisali li temiz insanlar hangi partiye oy verince BDP oy vermis olacak ?
Misafir - SEHIT AILESI

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231