Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam706
Toplam Ziyaret1686139

TORUN: “DÜĞÜNLERDE HALAYBAŞI CENAZEDE GÖZYAŞI OLACAĞIZ”

Tufanbeyli halkının ve Bozgüney, Karsavran, Evci, Çatalçam, Ortaköy, Pekmezli ve Doğanbeyli köyleri sakinleri tarafından karşılanan Abdullah Torun, “Sizlerin bu coşku ve güveninize hizmetlerimizle teşekkür edeceğiz. Halka rağmen değil halk ile birlikte ele ele gönül gönüle hizmet üreteceğiz” dedi.

Tufanbeyli ilçe merkezinin yanı sıra Bozgüney, Karsavran, Evci, Çatalçam, Ortaköy, Pekmezli ve Doğanbeyli köylerinde vatandaşlarla kucaklaşan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, bu seçimlerle birlikte Adana’nın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerindeki yetersizliğine “Dur” diyeceklerini  söyledi.  Abdullah Torun, Büyükşehir Belediyesi’nde Ak Belediyecilik anlayışını gerçek manada hakim kılarak, Adana’yı bir baştan bir başa kalıcı hizmetlerle buluşturacaklarını vurguladı.

TUFANBEYLİ TEK SES;

“BÜYÜK BAŞKAN” TORUN

Seçim çalışmaları kapsamında, ziyaret ettiği Tufanbeyli’de konaklayan ve gece geç saatlere kadar ilçe sakinleriyle kucaklaşan Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Tufanbeyli ilçe merkezi ve köylerinde, “Halk ile birlikte belediyecilik, Ak Belediyecilik” sözü verdi. Torun, “halkımıza sadece hizmet etmekle yetinmeyeceğiz. Biz, sürekli bir arada olacağımız vatandaşlarımızın mutluluğunu da paylaşacağız, üzüntüsünü de paylaşacağız. Biz, halkımızın düğününde halay başı, cenazesinde gözyaşı olacağız” dedi. Torun’un konuşması, sık sık “Tufanbeyli Seninle Gurur duyuyor”, “Büyük Başkan”, “Adana’nın Torun’u, Çözecek Her Sorunu”, “ Ak, Ak, Ak Parti, Bizim İçin Tek Parti”  sloganları ve alkışlarla kesildi.

TORUN; “HİZMET BİZİM İŞİMİZ”

Feke ve Saimbeyli ziyaretlerinin ardından Tufanbeyli’yi ziyaret ederek halkla bir araya gelen  Abdullah Torun, ziyaretinin ilk gününde, Bozgüney Belediye Başkanı İbrahim Özen ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Avukat Remzi Ergü’nün seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.  Açılış töreninde yoğun ve coşkulu bir kalabalık oluşturan ilçe sakinlerinin alkış ve sloganları arasında konuşan ve Adana’nın geleceğini şekillendirmek, ilçeleriyle birlikte hizmetlerle buluşturmak konusunda önemli mesajlar veren Abdullah Torun, “Soğuk, yağmur, kar dinlemeden bizleri bağrına basan siz değerli Tufanbeyli hemşerilerimizin bu coşkusu, Adana’ya hizmeti, Tufanbeyli’ye hizmeti, tüm ilçelerimize hizmeti  müjdeliyor. Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle göreve geldiğimizde, Adana’mız için, Tufanbeyli’miz için, tüm ilçelerimiz için yepyeni bir dönem başlayacak. Yağan bu kar gibi ‘Ak Belediyecilik ve Ak hizmet, bizim işimiz ” dedi.

ENERJİ YATIRIMLARIYLA BULUŞAN

TUFANBEYLİ, HİZMETLE DE BULUŞACAK    

Konuşmasında, Tufanbeyli’nin enerji yatırımlarıyla tanıştığını, ilçede yapılan termik santral ile ilçe sakinlerinin istihdamına katkı sağlandığına dikkat çeken Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde, Tufanbeyli’nin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri, Tufanbeyli Belediyesi ile kol kola vererek gerçekleştireceklerini söyledi. Torun, “Tufanbeyli ilçemizin geleceği çok daha parlak olacak. Bizler, bu güzide ilçemizin merkezinde ve köylerinde ihtiyaç duyulan tüm alt ve üst yapı hizmetlerini gerçekleştireceğiz. Bunu, siz değerli Tufanbeyli halkımızın dua ve destekleriyle sağlayacağız” şeklinde konuştu.

“ADAYLARIMIZIN SÖZÜNÜ, BENİM SÖZÜM BİLİN”

Bu dönem, Adana için yepyeni bir dönem olacak. 30 Mart’ta başlayacak yeni dönem,  Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, tüm ilçe belediyeleri ile uyum içinde çalışacağı, hizmet üreteceği bir dönem olacak. İçinizden biri olan, Tufanbeyli’nin sorunlarını çok iyi bilen adayımız Sayın Remzi Ergü’nün verdiği her söz, benim sözümdür” diyen Abdullah Torun, sözlerini şöyle sürdürdü; “Tüm belediye başkan adaylarımızın sorunların çözümü konusunda verdiği her sözü, benim sözüm bilin. Sizlerin desteği ile hem büyükşehir belediyesi hem de ilçe belediyelerimizde göreve geldiğimizde, gerçek belediyecik hizmetinin nasıl yapılacağına tüm vatandaşlarımız şahit olacak ”

 

KÖYLERİ TEK TEK DOLAŞTI

SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ  

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, bir gece konakladığı ve esnaf ziyaretlerinde bulunduğu ilçe merkezinin ardından, gün boyunca incelemelerde bulunduğu Bozgüney, Karsavran, Evci, Çatalçam, Ortaköy, Pekmezli ve Doğanbeyli köylerinde bir araya geldiği vatandaşlara, hedeflerini ve projelerini anlattı. Tufanbeyli halkı, başta içme suyu olmak üzere, yerinde incelediği sorunları çözme sözü veren Abdullah Torun’u, alkış, destek mesajları ve araç konvoyu eşliğinde sevgi gösterileriyle uğurladı.



1234 kez okundu

Yorumlar

BUYUKSEHIRDE AKPBDP MI ?     22/02/2014 07:26

NE DUGUNUMUZE NE DE CENAZEMIZE GEL ME .
Misafir - APO

AKP Lİ ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN!     21/02/2014 20:03

Akp li ve oy vermeyi düşünen arkadaşlar sizlere birkaç şey hatırlatmak istiyorum. Bebek katilini kürtlerin lideri diyen akp li bir başbakan yard.olduğunu, Şanlıurfa da kesin seçimi alacağı Akp adayı yerine neredeyse kaybedeceği kesin gözüken Valiyi aday yaptı, karşısında Devlet ve Tayyip beyin hükümetine s... çeken Osman Baydemir aday, Adana da Karaisalılı Abdullah veya Adana lı yiğitler varken gidip Diyarbakırlı APO aday yapıldı. Bdp Büyükşehir de adayını geri çekti. Bdp eşgenelbaşkanı seçimlerden sonra özerklikten bahsediyor, hükümetten tık yok. Devletin kurumu, bizim paramızla kurulan Anadolu ajansı bebek katilini terör örgütü lideri yerine ömür boyu hapse mahkum edilmiş kürt lider diyecekmiş, hükümetten kimse ses çıkarmıyor, sizce bunlar hayra alemetmi? Karaisalı da kime verirseniz verin ama büyükşehirde iyi düşünün arkadaşlar.
Misafir - Karaisalılı

cevap     21/02/2014 10:19

BİZ OYLARIMIZI ADANADA BULUNAN 300 BİN KÜRT KARDEŞLERİMİZDEN ALACAĞIZ ALLAH İZİN VERİRSE.
Misafir - ak kadından

hiç kimse kalmamış gibi     21/02/2014 10:55

adana da bu adamın adaa gösterilmesi pek hayra alamet degil,herkes sonunu düşünsün
Misafir - istemiyabgu

VEBAL     20/02/2014 20:48

ÇOCUKLARINIZA TEMİZ BİR ADANA BIRAKMAK İSTİYORSANIZ İLÇEDE KİME OY VERİRSENİZ VERİN AMA BÜYÜKŞEHİRDE BU ADAMA VERMEYİN ÇÜNKÜ BDP ADAYINI ÇEKTİ SEYHANA KAYDIRDI ANLAŞMA YAPILDI KÜRTLERİN AKDENİZE ULAŞMA HEDEFİ VAR ADANA MERSİN ÜZERİNDEN ADANANIN BİR KÜRT ŞEHRİ OLMASINI İSTEMİYORSANIZ E5 ALTINDA YAŞANANLARIN KANALDA TELLİDERE DE YAŞANMASINI İSTEMİYORSANIZ İYİ DÜŞÜNÜN
Misafir - VEBAL

BDP BUYUKSEHIR DE KIMI DESTEKLIYOR     20/02/2014 18:17

BDP nın BUYUKSEHIR ADAYI NIYE YOK seyhan da nıye var ? HESAP NE ACABA ? buyuksehırde kımı desteklıyorlar acaba ?
Misafir - OSMAN ÜN

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231