Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam335
Toplam Ziyaret1684432

CHP’nin 2009’da Karaisalı’da Belediye Başkan Adayı olan, ömrünü sol düşünceye adamış emekli tarih öğretmeni Hikmet Akçam; “Bölücü ihanetin tek panzehiri bana göre MHP’dir. Bu seçimde bence MHP” dedi. 



Ömrünü sol düşünceye adamış olan CHP’nin sembol isimlerinden ve 2009 yılında CHP’nin Karaisalı Belediye Başkan Adayı olan emekli tarih öğretmeni Hikmet Akçam yerel seçimde MHP’ye destek verdiğini açıkladı

.İHANETİN PANZEHİRİ
MHPHikmet Akçam, neden MHP’ye destek verdiğini şöyle anlattı:“Kimse kimseyi kandırmasın; gözümüzün içine baka baka bu ülkeyi bölüyorlar. Bölücülük resmen himaye ediliyor artık. Bu bağlamda bölücü ihanetin tek panzehiri bana göre MHP’dir. Vatanın bölünmez bütünlüğünü koruyacak yegane partinin MHP olduğuna inanıyorum. Sonra yerel adaylara baktığımızda MHP dışında Yörük ve Türkmen aday gösteren parti göremedim. Türkleri hesaba katan yok. Ama MHP’nin tüm adayları Yörüklerden oluşuyor.

”MHP’YE AKTİF ÇALIŞACAĞIM
Akçam şöyle devam etti:“Ayrıca MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Sayın Abdullah Çalışkan’ın da bu partide olması beni çok heyecanlandırdı. Sayın Sözlü’nün de 3 dönemlik başkanlık deneyimi ve ilkeli duruşuyla MHP’nin Adana’da arzu ettiğimiz belediyeciliği hayata geçireceğine inanıyorum. Bu nedenle 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçiminde MHP’ye katılıyorum ve aktif çalışacağım.

”SÖZLÜ: BİZE GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, ilgi ve desteğine teşekkür ettiği Akçam’a “Cumhuriyet tarihinin en tehlikeli dönemecinde bizim makam, mevki hesabımız olamaz. Biz; gaflet, dalalet ve ihanete karşı mücadele veren bir hareketin temsilcileriyiz. Zaman bir olma zamanı. Bizim asla gizli gündemimiz olmadı, hedefimiz belli, yolumuz açık. Bu vatanın birliğini, bu milletin kardeşliğini isteyen herkes başımızın tacıdır. Bize inananları, bize güvenenleri Allah’ın izniyle mahcup etmeyeceğiz” dedi.

876 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351