Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam328
Toplam Ziyaret1682315

MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan ve MHP İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz başarılı bir organizasyona imza attılar

Karaisalı'da ilk kez miting düzenleyen MHP; katılımlardan oldukça memnun kaldı.
Saadettin Aslan ve Sezai Yılmaz tarafından düzenlenen miting bu ikilyi oldukça memnun ettti.

Mitingde Sözlü'nün, "Her ne kadar doğum yeri Karaisalı olacak kadar şanslı olmasa da Ceyhan’da doğmuş bir Yörük Çocuğu olarak Adana Büyükşehir’de biri olarak Saadettin Aslan’ın yanında olacaktır" sözü en çok alkışı aldı.

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan'da konuşmasında neden MHP'de olduğunu Anayasanın 3. maddesi ile açıklaması ise, herkes tarafından alkışlandı. Çalışkan, "Anayasamızın 3. maddesi der ki, "Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. İşte ben bunun için MHP'deyim" diye konuştu.

Mitingden sonra halkın arasına karışan MHP Adayları Sözlü, Çalışkan ve Aslan, bayanlara karanfil dağıttılar. Atatürk Parkı içinde vatandaşlarla sohbet eden adaylar, parkın içinden Karaisalı'nın kuzeyinden dağları ve manzarayı hep beraber izlediler.
Cuma namazını kıldıktan sonra ilçe içinde esnafları da ihmal etmeyen MHP Adayları,Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak'ı da makamında ziyaret ettiler.



827 kez okundu

Yorumlar

seçim     16/02/2014 21:56

karaisalıda 5 yıl çalıştım. 4 yıldır da başka şehirdeyim değişen bir şey olmamış. karaisalı ve adana için en hayırlısı CHP dir
Misafir - bülent

TÜRKMENİZ HEPİMİZ.     16/02/2014 03:00

İşte Karaisalı, işte belediye başkanlarımız. ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN. Üçüde pırıl pırıl, hiçbir şaibe, soru işareti yok. Öz be öz Türkmen, öz be öz Adanalı, Öz be öz Karaisalılı(2 si). Alkışlar MHP ve Devlet beye bu üç insanı aday yaptığı için. Diyarbakırlı, Tokatlı değil, Adanalıdırlar. TÜRK OĞLU TÜRK TÜRLER.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398