Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam687
Toplam Ziyaret1681772

Aslan, 31 Mart seçimi nedeniyle girmedik ev, sıkmadık el bırakmıyor.



 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, çıktığı köy gezilerinde Merkez Boztahta Mahallesine bağlı Sofular Mahallesinde bir düğüne katılarak halay çekti.

  Aslan yaptığı köy gezileri ile ilgili şunları söyledi:

“Sofular mahallesinde düğüne giderken Merkez Boztahta da kahvehaneyi de ziyaret ettik. Merkez Boztahta köyü Sofular mahallesinde düğüne katıldık halayımızı da çektik. Köylülerimiz ile birlikte eski geleneğimiz olan düğün yemeğini yemenin mutluluğunu yaşadık. Ayrıca burada gelin ve damadımızı tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledik. Daha sonra Filiki köyü Ustalar mahallesinde partilimiz rahmetli Ahmet Demircioğlu’nun evini de ziyaret ettik” dedi.



1476 kez okundu

Yorumlar

başarısız olsan meclis üyesi babamda olsa asla oy vermem.     12/02/2014 12:04

süha sen sapla samanı karıştırdın gene.leyli deresindeki naneli köyündeki beli bükülmüş seçmenler ne anlarlar ayrı ayrı seçimlerden.onlar saadetttin beyi ilkkez köylerine bir başkan adayı geldikleri için onu sevdiler.ve bir çogu da ona oy verecekler.ama aynı seçmenler köylerine 5 yıldır ayak basmayan meclis üyelerine çok kırgınlar onların adını dahi duymak istemiyorlar.akılları karışmasın diye yaşlı tüm seçmenlere söylenen şey şu tüm oy pusulasında 3 hilale bas.peki ama bir çoğu meclis üyesine vermek istemiyor.onun için mecls üyesi çok öneml kardeşim.senden de şunu söylemeni isterdik,başarsız olan meclis üyesi babamda olsa birdaha aday olmasın demeni isterdik.ama sende sapla samanı karıştırdın süha.
Misafir - M.DURMAZ

meclis uyeler     12/02/2014 12:34

Değerli arkadaşlar, belediye başkanları için ayrı, meclis üyeleri iiçin ayrı ayrı oy kullanılacak. Eğer S.aslan'i beğenebilir, ona oy verirsiniz. Ama meclis üyelerini begenmezseniz, baska me lis üyeleri icin oy kullanabilisiniz. Aynı şekilde AKP için de yapabilirsiniz. O nedenle baskan adayını rencide etmeyin.Son günlerin moda deyimiyle sapla samanı karıştırmayalım.
Misafir - suha

MHP ŞİMDİYE KADAR TÜRKİYEYE NE YAPTI SÖYLESENE      12/02/2014 11:15

03124562512
Misafir - herkes kendi çöplüğünde öter yiğen

     12/02/2014 08:06

kardeşim burda oyun moyun yok.bizler de öz ülkücüyüz.ve oyumuz da saadettin aslan beyedir.lakin meclis üyeleri içinde skilerden ve de başarısızlığı tescil edilmişlerden birtanesi bile olursa gözümü kırpmadan hiç sevmediğim parti olan hayatımda hiç oy vermediğim part olan AKP ye oy vermede gtereddüt etmeyiz.64 tane opyumuz var aşlemle birlilkte şu an oyumuz MHP ye ve Saadettin beye helal olsun.Ama söylediğim gibi meclis üyeleri de görmek istiyorum.şayet eskilereen birtane bile olursa oylarımız AKP ye değil ama Yusuf İYİ beye helal olsun deriz.
Misafir - ülkücü ailenin şefi

     11/02/2014 22:14

gezdiğim gördüğüm kadarıyla kimse saadettin aslana ne partisi için ne meclis üyeleri için oy verecek saadettin aslana şahsi oy verecekler çünkü akpliside saadettin aslan diyor chpliside saadettin aslan diyor
Misafir - MURTCU

     11/02/2014 22:39

anlamadığım şu yorumlardan sadece meclis üyelerini saadettin aslan mı yazacak diğer adaylar yazmayacak mı diğer adayların yazdığından herkes memnun mu olacak burada bir oyun var gibi saadettin aslan rüzgarının önünü nasıl keseriz der gibi kendisine bir bahane bulamadık partisine bir bahane bulamadık bari yazacağı meclis üyelerine bir şey diyelim
Misafir - karaisalının KARAİSASI

saypınarlı seçmen     11/02/2014 22:55

saadettin aslan önde gidiyor doğru meclis üyelerini iyi seçmezse rüzgar anında yusuf beye döner demişsiniz yusuf bey meclis üyelerini iyi seçmezse fatoş hanım yazarsa ne tarafa döner
Misafir - Karapınarlı seçmen

Saygı Duyarız.     11/02/2014 21:29

Karaisalı doğru, dürüst, çalışkan, genç, dinamik ve herkes tarafından sevilen bir başkan seçecektir. Meclis üyelerinin yenilenmesini bizde isteriz ama verilen her kararada saygı duyarız. AKP ve TAYYEBEN ötgütü için 30 mart sonun başlangıcı olacak inşallah.
Misafir - Karaisalılı

Bombastik     11/02/2014 20:38

İş yapmaz arı gibi Karaisalı'yı Adana'da teslim edenler bir daha göze görünmesin.Sadettin Bey'in rüzgarından faydalanıp heybelere yeni karpuzlar yüjklemek isterlerse TOPATAN Bey'e gider oylarmız.Ona göre...
Misafir - Muhsin Yayla

illle de mecls üyeleri.     11/02/2014 11:15

saadetttin aslan bu hızla giderse oyların%65 kadarını alabilir.ama arkadşaların söyledikleri doğru meclis üyelerini iyi seçmeli.yoksa ilçede rüzgar anında yusuf beye döner.
Misafir - saypınarlı seçmen

Yeşillime de oynatır bu halk.     11/02/2014 09:01

Saadetttin Bey güzel halay çekmiş olabilir.Ama meclis üyelerinin kimler olacağını da görmek istiyorujz.Şayet başarısızlığı bu halk tarafından tescillenmiş kişilerle yola devam kararı alırsa halk Saadettin beyi Yeşillime oynatır uyarmadı demeyiniz.Çünkü biz seçmenler eski meclis üyelerini MHP de tekrar aday olarak görmek istemiyoruz.
Misafir - S.IŞIK

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704