Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam857
Toplam Ziyaret1681942

Işık, “Her şey liderlerin iki dudağının arasındadır. "gizli oy, gizli tasnif". Ülkeyi yönetecek olan siyasi kadrolar böyle mi tespit edilir? Demokrasi bunun neresinde Allah aşkınıza değerli dostlarım?” dedi.

AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Kemal Işık, liderler sultasını eleştirdi.Işık, Bu ülkede siyasi partiler yasası ve seçim yasası değişmedikçe, gerçek bir demokrasiden bahsedilemez” dedi.

  Işık, Facebooktaki sayfasında şunları yazdı:

“Ne yazık ki Türkiye’de şu anda var olan hiç bir parti, bu yasaları Avrupa standartlarında olduğu gibi güncelleştirme niyetinde gözükmüyorlar. Bu sistem bir çeşit liderler sultasıdır. Her şey liderlerin iki dudağının arasındadır. "gizli oy, gizli tasnif". Ülkeyi yönetecek olan siyasi kadrolar böyle mi tespit edilir? Demokrasi bunun neresinde Allah aşkınıza değerli dostlarım? “



842 kez okundu

Yorumlar

siyaset size göre değil hocam.     12/02/2014 13:43

Hocam herşey güzel de hizmet için nedne siyaseti seçtiniz?hzmet etmek için belediye başkanı yada meclis üyesi olmak şart değil ki.
Misafir - siyaset uzmanı

HOCAM MİNNETTARIZ SİZE.     11/02/2014 21:21

Karaisalı sizin gibi Dr.Uğur bey gibi değerleri unutmaz hocam. Sizler herkesin kaçmaya çalıştığı doğduğunuz topraklara dönerek herkese bir telefon kadar yakın oldunuz, hiç kimseyi kırmadınız, üzmediniz, en şekilde hizmet ettiniz, etmeyede devam etmektesiniz. Değerli hocam şunu unutmayın bizler Karaisalılar olarak sizlerin değerini kıymetini biliyoruz. Bırakın başkaları bilmesin. Yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerden dolayı size minnettarız. Allah tan size sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum.
Misafir - Karaisalılı

kararsızlık kötü     11/02/2014 16:20

En kötü karar bile kararsızlıktan bin kat iyidir dostlar.Kemall bey artık sizde gerçekten karar verin hani.
Misafir - ibrahim

artık bir karar versen.     11/02/2014 15:25

kemal ışık abi artık bir karar versen.hangi partiyi ve hangi adayı destekleyeceksin.
Misafir - kararlı seçmen

Düşünmeğe değmez.     11/02/2014 09:25

Gurbettekilerin hep sıla özlemi vardır. Memleketime döner de nasıl bildiklerimi anlatırım aktarırım hayalleri vardır.Abimiz herkese nasip olmayan hekimlik mesleğine hipokrat yemini ederek başladı gece gündüz insan odaklı çalıştı.Ama bazı şeyleri yaşayarak geç de olsa farkına vardı..Yanındakilerin çogunluğu şark kurnazıydı ,cambazdı ,tüccardı ve özü sözü bir değidi.Kemal abi önceki yazınızda kırılmanıza ve şimdiki yazınıza yürekten katılıyorum.Ama kendisini Karaisalıyla vakfetmiş sizin gibi bir kişinin kızgınlığından yazılan bir sitem olduğuna inanmak istiyorum..Gerçek dostlar emekli olduktan sonra hala yanınızda dim dik duruyorsa gerisini unutun gitsin.
Misafir - Ögeday

Çikolata lastik cimnastik     11/02/2014 08:13

O zaman AKP'den neden aday oldunuz dr bey?Kimseyi yutturamazsınız?
Misafir - Muhsin Yayla

GERÇEKLER ACIDIR     10/02/2014 17:54

Kaybeden Karaisalı olmaz inşallah çünkü kemal bey beyefendi kişiliğiyle çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile örnek insandı hakkında hayırlısı hocam diyelim ama AKP Karaisalıda kaybedecek bunu kenara yazın çünkü meclis üyelikleri tamamen fasa fiso çünkü ilçede adammı kalmadıda adanadan transfer geliyor kontenjan mustafa ekici 1 İlyas karabulut 2 celil sak 3 mustafa arıcı 4 ethem kuşçu 5 hasan köylü vs vs birtek hasan köylüyü kabul ederim arkadaş gerisi ne yaptı ne yapar üretken üretici bir tane adam yok hasanında gençliği, ünal beye gelince seçim sonrası işinz zor omarım sana şimdiden by by
Misafir - ramazan kara

KUSURU OLSA KABUL GORURDU     10/02/2014 15:36

ASIL VE BEYEFENDI HERHANGI BIR OLAYI OLMAYAN KEMAL ISIK TAN NEDEN KORKULDU ISMININ KEMAL OLMASINDAN MI? KARAISALI KAYBETTI.YUZ KIZARTICI KUSURU OLSA KABUL GORURMUYDU ?
Misafir - KUSURISALI

     10/02/2014 15:23

son bir not öğretmen olup olmadığımı da ispatlamak ve seni inandırmak zorun da da değilim.
Misafir - Emekli Öğretmen

     10/02/2014 15:08

son bir not öğretmen olup olmadığımı da ispatlamak ve seni inandırmak zorun da da değilim.
Misafir - Emekli Öğretmen

kaybedersin kardşeim.     10/02/2014 14:31

Sayın çecelili kardeşim ben emekli öğretmenin kim ve hangi köyden de olduğunu biliyorum.Lütfen kendisi ile laf yarışına girme çünkü laflarının altında kalırsın ezilirsin.Kendisi ilçe için ve yaşadığı köy için bir markadır.
Misafir - N.GENÇ

yegenim     10/02/2014 14:37

sevgili yegen ögrencilerimin hangi makmlarda olduğnu söylesem ağzın açık kalır.Sana hesap verecek değilim yegenim.
Misafir - Emekli Öğretmen

haklısın     10/02/2014 14:21

tlf dan msj atyrm.imla hataları olursa özür.hksn.zor yazıyrum
Misafir - Emekli Öğretmen

örnek olunuz.     10/02/2014 14:59

Öğretmen olduğunuz biraz şüpheli yazdığınız imla klavuzuna pek uymuyor.Öğretmen yazdığıyla çizdiğiyle bir önder olmalı.Ben nedediysem çıktı demek biraz havada sözler biraz siyaset kokuyor.Öğretmen eskinin mallimleri bu nesli siz yetiştireceksiniz dedi atam .Ona layık olmaya çalışalım sayın hocam.Önce yazıyı düzeltelim sonra uslubunuzu .Hoşça kalınız.
Misafir - Çecelili

emekli öğretmen haklı.     10/02/2014 13:31

sayın çecelili bey emekli öğretmeni yılladır gtakip ediyorum şimdiye kadar söylediğği herşey ilçede gerçekleşmiştir.birtanesi bile yalan çıkmadı.
Misafir - N.GENÇ

sevgili yegenim     10/02/2014 12:05

sevgili çecelili yegenim ben senin gibi yüzlerce öğrenci kutttum.hepsiyle de guru duymaktayım.siasi yporumuma gelince söylediklerim doğru mu değil mi?sadece ona cevap ver yegenim.çünkü yıllardır b ilçede ne demişsek hepsi bir bir gerçek çıktı.keşke çıkmasaydı yanışsaydım ama yanılmadım şu güne kadar yegenim.
Misafir - Emekli Öğretmen

Özgürlük benim üstüme sinmiş bir kere     10/02/2014 11:22

Emekli öğretmenim sağ olasın..Eline çekiç almış ustanın herşeyi çivi gördüğü gibi sizde önüze geleni i talebeniz zannediyorsunuz.Şahsen ben bıktım ben demedimmi aha çıktı gördünmü diyenlerden Başımıza kahin kesilmiş yada falcılar gibisiniz.Yaşınıza hürmetimiz sonsuzdur.Ancak gençleri özgür bıraksanız olmaz mı?
Misafir - Çecelili

     10/02/2014 11:23

emekli öğretmen abimiz yerinde tespitlerinden dolayı tş ederiz.söylediğiniz her söz doğru haklısınız.
Misafir - cemal

     10/02/2014 11:19

emekli öğretmen abimiz yerinde tespitlerinden dolayı tş ederiz.söylediğiniz her söz doğru haklısınız.
Misafir - cemal

ne dedikse hep haklı çıktık.     10/02/2014 10:39

bu ilçede ve adanada ne demişsek hepsi bir bir gerçek çıktı.biz bunları 5 yıldır dile getiriyoruz.ayta durakı hiçbir parti almaz dedik doğru çıktı.babacan durak aday olsa dahi seçilemez dedik seçilemyeceğini anlayınca korktu aday dahi olamadı.ilçede 2 tane genç aday olacak yiğitçe çarpışacaklar kim kazanırsa kazansın kazanan ilçe olacak dedik.haklı çıktık.zihni keşke aday olsa ilçe halkının onunla hesabı var dedik hiçbir patti zihniy kapısından içeri dahi almadı.şimdi de tek isteğimiz azim hocaya bir ders verme zamanı geldi.azim hocaya haydi abbas yolcusunn artık deme zamanı geldi.ahmet şekerci meclis üyesi adayı oursa mhp seçimi kaybeder diyoruz bakın görün ne demişsek hepsi gerçek çkacak.ak parti adayı açıklansın diğer adaylar çil yavrıusu gibi dagılır dedik doğru çıkmadı mı?Abdullah Toruna ve Arıkana bu ilçeden oy çıkmaz dedik bakın görün gene haklı çıkacagız.Çünkü 64 yaşında emekli ögretmen olarak bu ilçenin tarihini yazmışız.saygılarımla.
Misafir - Emekli Öğretmen.

     10/02/2014 09:32

hocama katıloyor ve destekliyorum balık baştan kokarmış kimse memleket menfaatine çalışmıyor bakın yöneticilere adaylara herkez kendi menfaatine ne ütebilirim onun kavgasında yerel seçimlere azbir zaman kaldı genel seçimlerede 2 seneden az vatandaş istiyorki bizim seçtiklerimiz bize vekillik yapsın velilik değil. onlar bizi temsil edeceği yerde bizim adımıza karar verir oldular vatandaş istediği zaman ulaşabileceği derdini söyleyebileceği kişiler istiyor ama bakıyorumda gerek vekil gerek bel.başk. gerek meclis üye
Misafir - furkan

çok geç kalmadınız mı?     10/02/2014 09:34

günaydınnnnnnnnnnn sabah oldu hocam.bizler bunu 5 yıldır bağırıyoruz.sizlerinde 5 yılın sonunda geç te olsa görmes sevindirici.
Misafir - ilçe seçmeni mahmut

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398