Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam1057
Toplam Ziyaret1687566

AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi ve diğer ilçe adayları, Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda düzenlenen bir törenle, tanıtıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik katıldığı törende “Türkiye'yi ya millet yönetecek ya millet yönetecek” dedi.

Çelik“ Bu salondaki heyecanı götürün, bu mücadelenin ne kadar büyük bir mücadele olduğunu, ev ev, kapı kapı anlatın, adaylarımıza sahip çıkın. Türkiye'nin, coğrafyamızın ve milli iradenin kaderine sahip çıkın" dedi.

Daha sonra ilçe ve belde belediye başkanları ile genel meclisi üyelerine teşekkür plaketleri sunuldu. Ardından büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının tek tek özgeçmişleri okunarak tanıtıldı. Bakan Çelik, toplantının finalinde Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun, yeniden aday gösterilen Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Uyanık ile Aladağ adayı Mustafa Akgedik, Ceyhan adayı Alemdar Öztürk, Feke adayı Cuma İş, Karataş adayı Sinan Gül, Çukurova adayı Cüneyt Karaaslan, Karaisalı adayı Yusuf İyi, Pozantı adayı Ramazan Demir ve Tufanbeyli adayı Remzi Ergü ile el ele verip partilileri selamladı.

 



996 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406