Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam291
Toplam Ziyaret1685046

"Hizmetlerin artarak devam edebilmesi için hem Büyükşehir Belediyemizin hem de diğer tüm ilçe belediyelerimizin AK Belediyecilik anlayışı ile çalışması gerekmektedir."

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan Karaisalı köylerini ziyaret etti.

Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf iyi, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık ve Teşkilat Üyelerinin yer aldığı büyük bir kalabalıkla Karaisalı köylerini ziyaret eden Milletvekili Gürkan, “Önümüzdeki yerel seçimler, köylerimize sunulacak hizmetlerin miktarı ve kalitesi açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.

Milletvekili Gürkan’ın Eğlence, Torunsolaklı, Hacımusalı, Çatalan, Çorlu ve Kapıkaya köylerinde gerçekleştirdiği ziyaretler adeta miting havasında geçti. Gürkan, köylülerin göstermiş olduğu misafirperverlik ve ilgileri için teşekkür ederken yerel seçimlerin köylerimiz açısından da önemine dikkat çekti.

Konuşmalarında  Yeni Büyükşehir Kanunu hatırlatan Gürkan, “Bu yasa ile özel idareler kapanırken artık ilimizin tüm noktalarına Büyükşehir Belediyesi hizmet götürecektir” diye konuştu. 2014 Yerel Seçimleri hayati bir önem taşıdığını vurgulayan Gürkan,” Yani Köyümüze gelecek yatırımın miktarı ve kalitesi sizin oylarınızla belirlenecektir. AK Parti iktidarında ülkemizin tamamı adeta bir şantiye alanına dönmüş olup Karaisalı ilçemiz ve köylerimizde bu gelişmelerden payını fazlasıyla almıştır” dedi.  

 

GÜRKAN, İYİ’YE DESTEK İSTEDİ

Karaisalı’ya yapılan sayısız hizmetlerin bazılarını sıralayan Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, konuşmasında şunları kaydetti: “İlçemizin 2012 yılında 11 köyümüze toplam 40.000 m2, 2013 yılında 21 köyümüze toplam 46,750 m2 parke taşı ve bordür çalışması yapılmıştır. 2014 yılında ise şu an itibariyle 20 köyümüzde toplam 35.800 m2 lik parke çalışması devam etmekte olup kısa sürede tamamlanacaktır. Karaisalı ilçemizin dört köyü haricindeki tüm köylerimize parke taşı döşenmiştir. Bu dört köyümüzün de ödeneği hazır olup, çok yakın da ihalesi yapılıp tamamlanacaktır. Yine bunun yanında bu yıl yapılan çalışmalarla asfaltsız köy yolumuz kalmamıştır. Köylerimizin içme su sorunu çözülmüştür. Tüm bu hizmetlerin artarak devam edebilmesi için hem Büyükşehir Belediyemizin hem de diğer tüm ilçe belediyelerimizin AK Belediyecilik anlayışı ile çalışması gerekmektedir. Bu nedenle yapılan hizmetlerin devamı ve daha iyisinin yapılabilmesi için hem büyükşehir hem de ilçe belediyesinde AK Partiyi desteklemenizi istiyorum, sizlere hizmetkârlık yapacak AK Belediyecilikle yola devam edelim” dedi.

 

YUSUF İYİ PROJELERİYLE GELİYOR

AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi ise çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. “Cenab-ı Allah’ın nasip etmesi ve sizlerin desteğiyle, Belediye Başkanı seçildiğim takdirde 24 saat telefonum ve kapım tüm hemşerilerimize açık olacaktır. Belediye Başkanlığı makamını millete efendilik değil hizmetkârlık makamı olarak göreceksiniz” dedi.

Son olarak AK Parti ilçe Başkanlığını ziyaret ederek teşkilat üyeleri ile yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gürkan ilçeden ayrıldı.

1054 kez okundu

Yorumlar

DOSTLUK KAZANSIN     10/02/2014 21:00

Ak parti ilçe yönetimi dik durdu ilk günden bu tarafa Yusuf iyiyi destekleyip sahip çıkıp aday yaptı merak ediyorum Yusuf iyide yönetimden kaç kişiyi özellikle de ünal ışık ı tanıyacakmı hani geçmişte mustafa ekicinin başkan olması için çalıştığı gibi şimdide kontenjan adayı yapması gibi seçim sonrası ilk yiyeceği adamda ünal ışık olur
Misafir - AK SEÇMEN

Ar Aklama Partisi     08/02/2014 23:57

EKMEK BEDIRIN SU HIDIRIN YIYIN ICIN KUDURUN.
Misafir - Akraba Kayirma

KARANLIGA DOGRU YASAKCILAR     08/02/2014 22:12

MATBAYI 300 YIL BASIN OZGURLUGUNU 150 YIL OZEL TV YI 50 YIL YASAKLIYAN ZIHNIYET INTERNETIME DOKUNMA.
Misafir - INTERNETCI

HIRSIZ TUTTU BIRSKMIYOR     08/02/2014 22:43

DILEDIGIN KADAR GAZ DILEDIGINKADAR SU ILE PUS KURT SENDE INTERNETI KISITLASANDA HIRSIZ HIRSIZ HIRSIZ VAR CIGLIKLARI SANDIKTA CIG GIBI BUYUYECEK.
Misafir - SANDIKCi

KAFATASÇIYIM AMA HIRSIZ DEGİLİM.     08/02/2014 15:26

Milliyetçiyiz, Kafatasçıyız, Irkçıyız ama hırsız, uğursuz, haramzade değiliz elhamdülillah. Milleti kandırmıyoruz, milletin aklıyla alay etmiyoruz. Bu millet bu yaşananları hiç hak etmedi. Hırsızlığın, soysuzluğun, soygunun, vurgunun hesabını 30 Mart ta soracak. AKP ve Tayyip bunu bildiği için bağırıyor, çağırıyor, sağa sola saldırıyor, televizyon kanallarına müdahale, anketlere müdahale ediyor. İnternete sansür getiriyor. Anlayacağınız TAYYEB sonunu görüyor, o yüzden çırpınıyor ama nafile. Artık uyandı bu millet AK ın aslında KARA olduğunu, kandırıldığını anladı. 30 Mart AKP den kurtuluşun başlangıcı olacaktır.
Misafir - Karaisalılı

HARAMZADELER     08/02/2014 07:51

TUZGOLUNDE YIKANIP VAN GOLUNE DE DURULANSANIZ YOLSUZLUGU ATAMAZSINIZ."Gözbebeklerine kadar yolsuzluğa batmış iktidarın ihtiyacı bu. Çünkü, ‘idare’nin örtbas etmeye çalıştığı ‘yolsuzluk’ kanıtları, tapeler ve yazışmalar, ‘internet’ sayesinde yayılmaya başlandı. Muhalefet liderleri ve sözcüleri, internetten öğrendiklerini TBMM’ye taşır oldular. "KARAISALI daki donen $$$$ dolaplar birgun gelir coraplar.
Misafir - ... ve KALKINMA

Karaisalı kalkınacak     08/02/2014 01:26

Derdi hizmet olmayanlar salya sümük boş laflarla ortalığı velveleye vermeye çalışıyor.Karaisalılar yapılan hizmetlere vefasızlık etmez.Belediye 5 yıldır Mhp'de hiç bir iş yapılmadığını yaşadık.Ak Belediyecilikle Karaisalı çağ atlayacaktır.Şüphesi olanlar 5 yıldır hükümetin ilçeye yaptığı hizmetlere baksın
Misafir - Kemal

garip insan     07/02/2014 18:32

bizim bağnaz kafatasçı halimiz bile senin her halinde daha iyidir şükür sen bu kadar hırsızlığı görmezsen sen bu kadar yahudinin müslümanı müslümana kırdırma politakasının orta doğu taşeronunu görmezsen sen bu kadar şımarık mirasyedi çocuk gibi cumhuriyetin doksan yılda biriktirdiğini çarçur edip yandaşlara peşkeş çekenleri görmezsen yada görüpte hala vicdanın susyorda burda abuk subuk yorum yapıyorsan bağnaz olmamışsın ne fayda
Misafir - karaisalının KARAİSASI

akpller cevap verirse sevinirim     07/02/2014 18:35

şimdi bizim fatoş abla diyabakıra gitse tayyip amcada büyükşehir adayımız fatoooooş gürkaaan dese sonra yusuf hocamada diyarbakır çermik adayımız yusuuuufff iyyyiiii dese diyarbakırlılar ne derdi acaba hizmetin devamlılığı için mi yoksa başlarım hizmetinden mizmetinden diyarbakırda aday bulamadınız mı derdi
Misafir - Adamın biri

Doğru mu Samet?     07/02/2014 13:33

Köleler, efendilerinin hırsızlığını görecek bilince kavuştukça değişecek haramilerin düzeni...
Misafir - ilçe ülkücüleri

Müslüm Öveç buna cevap versin     07/02/2014 13:54

Fırat kenarında bir koyun kaybolsa, hesabının Hazreti Ömer’den sorulacağına” inananlar... Yalınca köyünde yolsuzluktan can veren Muharrem’in hesabını, yolsuzluktan semiren haramzadelerden sormayacak mı? Tüyü bitmeden hakkı yenen Muharrem’in un çuvalındaki cesedi, bakan çocuklarının ayakkabı kutusundaki servetine lanet okutmayacak mı? AK Parti seçmeni yine “hologram”a bakıp uyuyacak mı?
Misafir - Genç AKTAŞLILAR LObisi

HADİ DİYARBAKIRA İKİLE VEKİLİM.2.     07/02/2014 10:54

Hizmetin devamı diyor sayın vekil dili sürçtü herhalde soygunun, vurgunun, adam kayırmanın, PKK ve liderinin biraz daha palazlanması için oy istiyor bizlerden. Bir Karaisalılı olarak diyorum ki hadi ordan sen git Diyarbakırlı lardan oy iste. Siz AKP olarak bizlerden çok APO ve yandaşlarını çok seviyorsunuz. Doğu ve Güneydoğuyu PKK ve yandaşlarına bıraktınız, sonrada bilmem kaç aydır şehit gelmiyor diyerek bu halkı kandırmaya çalışıyorsunuz. PKK'nın orada at koşturmasına izin vererek orada devletinden yana olan insanlara ihanet ettiniz o insanları PKK nın insafına bıraktınız yazık binlerce şehit verdik ne için bu günler içinmi? Şuan silahlar susmuşsa öncelikle asker ve polise karakoldan çıkmayı ve silah kullanmayı yasakladığınız için ve daha önemlisi PKK şuan Suriyenin derdinde orayı kurtardıktan sonra sıra Türkiye kürdistanında o zaman göreceğiz açılımı,demakratikleşme paketini.Hadi siz Diyarbakıra sayın vekil. Orada açılıma ve demokratikleşmeye devam edin. Karaisalı dan size destek yok.
Misafir - Karaisalılı

Asil bir milletiz.     07/02/2014 10:30

Dün derginin birindeki konuşmacı 'Ben garip bir Türk piyade müslümanım ' dedi..Kendini bu konuşmacı gibi hissedenlerin sayısı gittikçe artıyor.Türk Milleti sabırlıdır çok düşünür az konuşur.Çok badireler atlattık .Bu millet kimlere kapısını açmadı ki.
Misafir - Ögeday

eserleri olmayanlar size oy yok     07/02/2014 10:01

Bağnaz ırkçı kafatasçı zihniyetteki zavallılar bu ülkede slogan milliyetçiliği dışında ne eser ürettiniz.iktyidara geldiniz memleketi yedi bitirdiniz milleti faizlere boğdurup ülkeyi batırıp iktidardan kaçmadınızmı?Siz nasıl bir Müslümansınız?Ak Parti 11 yılda hayalleriniz ötesinde hizmetler etti.
Misafir - Garib insan

HADİ DİYARBAKIRA İKİLE VEKİLİM. 1.     07/02/2014 09:23

Bir Karaisalılı olarak AKP oy vermiyorum arkadaş Karaisalı adayı Yusuf bey iyi ama, büyükşehirde Diyarbakırlı Abdullah ı tercih etmesi, çok daha açık birşey söyleyeyim size Şanlıurfa da AKP''nin seçimi yüzde yüz alacağı adayı göstermeyip BDP li Osman Baydemir(DEVLETE ve TAYYEB e TELEVİZYON CANLI YAYININDA Sİ...TİR ÇEKEN AMA HAKKINDA HİÇBİR İŞLEM YAPILMAYAN KİŞİ) karşısında yüzdeyüz kaybedeceği kesin olan Valiyi aday yapan AKP zihniyetinin politikalarının kime neye hizmet ettiği belli o yüzden bu çürümüş, hergün biraz daha kokuşan bu zihniyeti desteklemiyorum.
Misafir - Karaisalılı

SİYASİ İFLAS     06/02/2014 22:40

BU BİTİŞİN RESMİDİR TARİHE TANIKLIK ETMEK İSTEYENLER İYİ BAKSIN YÖRÜK ÇOCUKLARININ DİYARINDA ADANA BDP İLE SEÇİM İTTİFAKINA GİRMİŞ DİYARBAKIRLI KÜRTÇÜ APOYA OY İSTEMEK BİR BİTİŞİN RESMİDİR TÜKENMİŞLİĞİN SENDROMU DEDİKLERİ BU DUR ÇAĞIMIZIN ALİ GALİP İN TA KENDİSİDİR
Misafir - karaisalının KARAİSASI

AKP.2     06/02/2014 21:24

Suriyede hergün binlerce insan şu veya bu şekilde ölüyor ve bir tarafın silahları Türkiye''den insani yardım adı altında gidiyor. Tüm bunların hesabı mutlaka birgün soracaktır. Şu an insanları şu veya bu şekilde kandırabilir AKP ama mutlaka birgün gelecek duvara toslayacak. İnşallah ülkemizi duvara toslatmazlar. Şuan hem Irak, hem Suriyede ve ne yazıkki ülkemizde AKP eliyle palazlanan büyük Kürdistan hayalleri başımızı çok ağrıtacak. AKP başımıza büyük çorap örüp defolup gidecek herkes uyansın artık. Suriyede iş çözülünce sıra ülkemizde bunu iyi bilelim.
Misafir - Karaisalılı

AKP.1     06/02/2014 21:48

Bu ülke böyle bir başbakan hiç görmedi. Her geçen gün hırçınlaşan, başbakan dan çok devirmek için binlerce müslümanın kanını (Avrupalı ve ABD dostları ile)döktüğü, eskiden kardeşim dediği Esad tan ne farkı kaldı. Adam ülkenin çivisini çıkartıp eline almış sallıyor. Bu işin nereye varacağını kimse bilmiyor. Adam o kadar haddini aştıki televizyon kanalını (Habertürk) arıyor şu yazıyı(muhalefet partisi liderinin söylediği bir söz, alt yazı olarak gösteriliyor) kaldırın diyor. Bu nasıl bir aymazlık, bu nasıl demokrasi bunu açıklayabilecek biri varmı. Adamlar gazete televizyon alınması için Tayyip bey tarafından görevlendiriliyor paralar toplanıyor ve alınıyor. Sonra para verenlere ihaleler veriliyor. İnternete müdahale için kanun çıkıyor, nerde özgürlük, nerde demokrasi bilen varmı? AKP ne diyerek oy istedi bizlerden daha fazla özgürlük,demokrasi dedi. Yolsuzluk, rüşvet bitecek dedi oy aldı ama şuan neyapıyor.
Misafir - Karaisalılı

     06/02/2014 17:01

iyi bilirik be yusufum hizmetkarlığını
Misafir - seçmen

     06/02/2014 16:55

Fatoş Hanım; ''Büyükşehir Belediyesinde Ak Partiyi desteklemenizi istiyorum diyorsunuz'' Yapmış olduğunuz köy gezilerinde AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayınız miting havasında geçen bu gezilerde sizinle birlikte hareket etmek den neden kaçınıyor veya Karaisalı Halkı bana oy vermez diye imtina mı ediyor..
Misafir - Mustafa Sürmeli

Kritik yapmak için beyzbol sopasının ne anlama geldiğini bilmeli insan.     06/02/2014 16:11

Kritik anlarda eleştiri yapmasını bilmeyen ve laflarıyla çam devirme ve pot kırma hatalarına kucak açanlar 55 ekran televizyonda basit,kafa yormayan,cennet mahallesi dizisi izlesin.Tenkit etmek her babağidin haddi değil.Hazımsızlık problemindeki X'in değerini bulmalı önce.
Misafir - Yılmaz ÖZDİL

öğreteceğiz.     06/02/2014 15:01

vahit bey bu ilçedeki bazı yorumcular sapla samanı her nedense karıştırıyorlar.zorda olsa onlara sapla samanın ayrılmasını ögreteceğiiz.evet biraz zor olacak zaman da alacak ama mutlaka öğreteceğiz merak etme.
Misafir - Genç AKtaşllar Lobisi

öğreteceğiz.     06/02/2014 15:57

vahit bey bu ilçedeki bazı yorumcular sapla samanı her nedense karıştırıyorlar.zorda olsa onlara sapla samanın ayrılmasını ögreteceğiiz.evet biraz zor olacak zaman da alacak ama mutlaka öğreteceğiz merak etme.
Misafir - Genç AKtaşllar Lobisi

ÖNCE TENKİT ETMESİNİ ÖGRENİN     06/02/2014 15:25

Bazı yorum yapan arkadaslar, tenkit (elertiri) etmesini öğrenmelidir. Ağır hakaretler, küçük düşürmeler tenkit değil.0, hakarettir.Örneğin bana yağcı demek, yağdanlıkcı demek bile hakarettir. Ama ben hoşgörü ile karşılayabilirim ama başkası hoşgörülü olmayabilir. O nedenle hakaret içeren harf, hece, kelime ve cümlelere sitemizde yer veremem. Önce tenkit etmesini öğrenelim, lütfen. Saygılarımla
Misafir - vahit şahin

sapla samanı karıştırdın gene      06/02/2014 14:50

sayın tenkitçi vahit beyi bile tenkit ederken seviyeli olamıyorsan size sapla samanı karıştırma deriz.
Misafir - ilçe analizcisi

     06/02/2014 14:01

tenkitçi kardeşim gene sapla samanı karıştırdın be gülüm.senin şu yorumun bile yayınlandıktan sonra neyin hesabını yapıyorsun.demekki vahit bey kendisini bile eleştirdiğin halde yomunu yayınlıyorsa daha neyin derdindesin peşindesin anlamakta zorluk çekiyorum.dedimya bu ilçede sapla saman bile karıştıranlar olduktan sonra vahit bey ne yapsın söylermisn kardeşim.
Misafir - anketör

     06/02/2014 14:56

tenkitçi kardeşim gene sapla samanı karıştırdın be gülüm.senin şu yorumun bile yayınlandıktan sonra neyin hesabını yapıyorsun.demekki vahit bey kendisini bile eleştirdiğin halde yomunu yayınlıyorsa daha neyin derdindesin peşindesin anlamakta zorluk çekiyorum.dedimya bu ilçede sapla saman bile karıştıranlar olduktan sonra vahit bey ne yapsın söylermisn kardeşim.
Misafir - anketör

aleni iş      06/02/2014 13:28

Vahit bey sen bu siteyi en iyisi kapat git. çünkü sen olduğu gibi yorumları yayınlamıyorsun ve yağdanlık gibi davranıyorsun. Yapacaksan sen bu işi gerçekci yap ki insanlar SAP ile SAMANI görsün ve bilsin.
Misafir - tenkitçi.

Ne projesi yahu?     06/02/2014 10:26

AKP önce şu yolsuzlukların hesabını versin,paralel devlet,proje nutukları atmadan önce.Telefonunuz açık olsa ne olur sanki?Hep kendi partinize yakın kişileri gönendirdikten sonra.Mayalı,bezime garibanım kime ne?
Misafir - Muhsin Yayla

Yeter ki baş ol.......     06/02/2014 10:32

Kurcalayım bakim ,para kimin cebinden kime gidiyor..Degirmen dönüyorda suyu çakıttan mı Tola deresinde mi Üçürgeden mi,Körkünden mi,Eğlenceden mi nerden geliyor?
Misafir - metehan

Sözlüye Söz verildi.     06/02/2014 09:14

Sayın vekilim ilçe adayına sözümüz yok.İçimizden birisi,sevdiiğimiz birisi.Oy verip vermemek ilçe halkının kararıdır.Ama Adanada işler öyle sanıldıgı kadar kolay değil.Dİyarbakırlı birisini bu halka anlatamazsınız.BU halk AK PARTİ yi sevebilir lakin Dİyarbakırlı birisine oy vermez.Çukur ÇÖmelekten Dişyarbakırlıya oy çıkacagını mı sanıyorsunuz?Galadan-Keştepeden Diyarbakırtlıya oy mu çıkacağını sanıyprsunuz?Bekirliden emelcikten Leyli deresi Naneli köyünden beli bükülmüş ak saçlı amcaların teyzelerin Dİyarbakarlıya oy mu vereceğini sanıyorsunuz?İLçede kim kazanırsa kazansın önemli değil.Lakin Adanada Milletin SÖZÜ var Hüseyin SÖZLÜYE söz verdiler.
Misafir - Çay bahçesi eşrafında.

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351