Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam541
Toplam Ziyaret1685296

"30 MART'TA SADECE BELEDİYE BAŞKANLARI SEÇMEYECEĞİZ. BU ÜLKENİN GELECEĞİ DE BELİRLENECEK. ONUN İÇİN HERKESİN SAFLARINI BELİRLEMESİ GEREKİR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Genel Mahalli İdareler seçiminde, sadece belediye başkanlarının seçiminin  yapılmayacağını belirterek, Türkiye'nin geleceğinin de oylanacağını söyledi. Yılmaz,"O nedenle herkes safını belirlemelidir" dedi.

  Yılmaz, hafta sonu Adana'ya gelerek, Partisinin Belediye Başkanları adaylarının toplantılarına kılarak birer konuşma yaptı. Yılmaz, başta Başbakan ve oğlu yakınları, Bakanları  ve yandaşları beraber olmak üzere kamunun malını, devletin malını iç ettiklerini ifade ederek, "Sadece 17 ve 25 Aralık'ta iç edilen paralar 100 milyar dolardır. Yani 200 milyar lira. Eski  para ile 200 katrilyon lira. Buradan sesleniyoruz , nereye gitti bu paralar? Oğullarına, damadına, bakanlarına  ve yakınlarına. Ama bu ülkede 1 milyona yakın taşeron işçisi var. Yarın işine son verilmenin sıkıntısı içinde.Emekli ayın sonunu nasıl getireceğinin hesabını yapıyor. İşçi, kredi kartlarını ödemek için takla attırıyor.Esnaf  borçların içerisinde kan ağlıyor.Çiftçi keza aynı şekilde. Toplumun tüm kesimleri sıkıntı içerisinde  iken "istikrar sürsün Türkiye büyüsün" diyor. İstikrar sürmüyor, Türkiye büyümüyor, büyüyen sen ve yandaşlarındır" dedi.

  Yılmaz şunları söyledi:

  "Bütün bu yolsuzluk rezaletini ortadan kaldırmak, oğlu ve yandaşlarını korumak için 6 bin 500 polis ile savcıların yerini değiştiriyorlar. 2 yıl önce Sayın Başbakan Savcı Zekeriya Öz, darbe ile ilgili soruşturmayı yürütürken televizyonlara çıkıp elinde mikrofon, "İşte darbecilerden hesap soran bir Anadolu yiğidi çıktı. Analar böyle yiğidi doğurmadı" deyip ona zırhlı aracı tahsis eden ve Zekeriya Öz'ü göklere çıkaran sen değil miydin? Bu milleti balık hafızalı sanmayın. "Türkiye bağırsaklarını temizliyor" diyordun bu savcılarla. Ama oğlun Bilal Erdoğan'ı ortaya çıkarınca savcıları hain ve başkalarının maşası olarak ilan ettin.Bunları  bu Millet görüyor" diye konuştu.

  30 Mart'ta sadece belediye başkanlarının seçilmeyeceğini kaydeden MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, "Bu ülkenin geleceği de oylanacak. Onun için herkesin  saflarını belirlemesi gerekir. Bu kötü gidişatı durdurabilmek için yegane güç MHP ve onun kadrolarıdır. 30 Mart'ta inşallah 16-0 olacak ve kutlu yürüyüşümüzün  meşalesi  Adana'da yanacak ve onun ardından MHP, iktidara gelecektir" şeklinde konuştu.

 



770 kez okundu

Yorumlar

Karaisalı Milliyetçisi olalım.     05/02/2014 15:52

AKP değilim ama AKP nin Büyükşehirde Abdullah Çalışkanı Seyhan da Sıtkı Bolat ı aday yapmasını isterdim. Önemli değil olan AKP MHP nin değil Karaisalı nın kazanması idi. AKP ne yaptı Büyükşehiri Diyarbakır lı ya Seyhan ı da Tokatlı ya teslim etti. MHP doğru olanı yaptı Abdullah Çalışkan a sahip çıktı. Bende bir Karaisalılı olarak hemşerimize Abdullah beye sahip çıkanı bende sahiplenip tüm oyları MHP ye vereceğim.Karaisalı lı yerine Diyarbakırlı yı, Karaisalı lı yerine Tokatlı yı tercih edenleri bende tercih etmeyeceğim. AKP nin kaybetmesi, MHP kazanması için var gücümle çalışacağım. Yaşasın Karaisalı milliyetçiliği. Yaşasın Karaisalı.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231