Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam441
Toplam Ziyaret1668083

Gürkan, Karaisalı köylerini gezdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan Karaisalı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık ve Teşkilat Üyeleri ile Karaisalı Merkez ve köylerini ziyaret eden Milletvekili Fatoş Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm İlçe Belediyelerini kazanacağımıza inancımız tam. Ziyaretlerimizde halkımızın bize gösterdiği ilgi ve alaka bunun en büyük göstergesidir” dedi.Karaisalı ilçe girişinde büyük bir konvoy tarafından karşılanan Gürkan, beraberinde ki heyet ile İlçe Merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Karaisalı İlçesinin çok kısa sürede çok büyük yatırımlar aldığını belirten Gürkan, “özellikle son yıllarda modern ve yüksek kapasiteli okullarımızın ve yurtlarımızın tamamlanması ile ilçemiz eğitim alanında çok büyük ilerleme kaydetti. Bunun yanında yine oldukça modern ve ilçemizin çok uzun bir süre sağlık hizmetleri ihtiyacını karşılayacak olan Devlet Hastanemiz tamamlanmış olup açılış aşamasına gelmiştir. İlçemize açılan Engelsiz Yaşam Merkezi, İlçemize, İlimize ve diğer illere hizmet sunarken ilçemiz ekonomisine ve istidama katkı sağlamıştır”Vatandaşın sorunlarını dinleyerek iktidarın yaptığı hizmetleri dile getiren Milletvekili Fatoş Gürkan, şunları kaydetti. 

“ÖNEMLİ YATIRIMLAR KAZANDIRDIK”
"Çok büyük bir proje olan Çiçekli Sulama Projesi ve Kırıklı Sulama Projesi tamamlanmış olup Körkün Sulama Projesi ve Demirçit Göletinin de tamamlanmasıyla ilçemizin tarımsal üretimine ve çiftçilerimize büyük katkı sağlanmış olacaktır. Kızıldağ Yolu, yeni bir güzergâh belirlenerek standardı yüksek bir şekilde tamamlanmıştır. Yine Aladağ ilçemize ulaşımı sağlayan yolumuzda oldukça geniş ve virajları azaltılmış bir şekilde hizmete girmiştir. İlçemiz, doğa turizmi açışında da önemli yatırımlar kazanmıştır. Kapıkaya Kanyonu Yürüyüş Parkuru, Yerköprü Mesire Alanı çevre düzenlemesi ile doğa harikası olan bu yerler turizme kazandırıldı. Varda köprüsü seyir terasları ve çevre düzenlemesinin de tamamlanması ile birbirinin devamı niteliğinde ki bu projeler, şehrin stresinden kaçmak ve doğayla buluşmak isteyenler için mükemmel bir adres olacağı gibi ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlayacaktır.

 “YUSUF İYİ KARAİSALIMIZA GÜÇ KATACAKTIR”

Tüm bu saydığım projeler son birkaç yıl içerisinde ilçemize kazandırılmış olup hepsi de merkezi yönetim tarafından yapılan yatırımlardır. İnşallah 31 Mart sabahı AK Belediyeciliğe kavuşacak olan Karaisalı’mızda bu yatırımlara Belediyemiz tarafından yapılan yatırımların ve projelerin de eklenmesi ile Karaisalı ilçemiz gücüne güç katacaktır.Belediye Başkan Adayımız Yusuf  İyi kardeşimiz bilgi, birikim ve vizyonu ile Karaisalı ilçemize çok şey kazandıracaktır. Merkezi hükümet ile yerel idarenin uyum içerisinde olması her zaman vatandaşımızın lehine olmuştur. Yapılması hayal edilemeyen eserleri milletimize kazandırdık. Aziz Milletimiz yaptığımız hizmetlere sahip çıkarak her zaman bizlere destek verdi. Milletimizin verdiği destekle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”  Şeklinde konuştu

1369 kez okundu

Yorumlar

Vekilim buna da cevap verseniz.     07/02/2014 13:38

Fırat kenarında bir koyun kaybolsa, hesabının Hazreti Ömer’den sorulacağına” inananlar... Yalınca köyünde yolsuzluktan can veren Muharrem’in hesabını, yolsuzluktan semiren haramzadelerden sormayacak mı? Tüyü bitmeden hakkı yenen Muharrem’in un çuvalındaki cesedi, bakan çocuklarının ayakkabı kutusundaki servetine lanet okutmayacak mı? AK Parti seçmeni yine “hologram”a bakıp uyuyacak mı?
Misafir - Genç AKTAŞLILAR Lobisi

sapla saman.     07/02/2014 09:44

kardeşim haklısınız ama gerçekten de bu ilçede sapla samanı karıştıran o kadar çok yorumcu var ki biz ne yapalım.önce sapla samanı karıştırmasınlar.
Misafir - hakiki murtçu

BU ARADA     06/02/2014 22:06

MURDİSTANLILARDAN KÜRDİSTANLIYA KÜRDİSTANLIYA OY İSTEYENLERE OY YOK (şimdi yazar yine biri sapla samanı karıştırmışsın diye töbe töbe) karıştırsan ne olacak bir aslan geçer rüzgarında savurursun ayrılır geri
Misafir - SAPLA SAMAN

VAY SAPINIDA SAMANINIDA     06/02/2014 22:45

HEMŞERİLERİM BAŞKA LAF BİLMEZMİSİNİZ HER YORUMUN BAŞI SAPLA SAMANI KARIŞTIRMIŞSINLA BAŞLIYOR ÖYLE BİR MECBURİYETMİ VAR DEMESENİZ YORUMUNUZ YAYINLANMIYOR MU VAHİT ABİYİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM YAYINLAMA ARTIK ŞU SAPLA SAMANI YOKSA GÜZEL MURDİSTANIMIZ SAPLA SAMANISTAN A ÇIKACAK
Misafir - SAPLA SAMAN

     06/02/2014 10:44

sevgiloi sürmel abi gene sapla samanı karıştırdınız.evet bizlerde diyarbakırlı birisini istemiyoruz.oy da vermeyeceğiz.azime de hayatta oy vermedik.gene de vermeyeceğiz.fatoş hanım sıtkı polat için çok uğraştı ama gücü yetmedi.ne yapsın.elinden geleni fazlası ile yaptı ama olmadı.hemen fatura kesmeyin abi.
Misafir - doğrucu davut

Karaisali ve Yorukler Yok sayildi     05/02/2014 21:47

Buyuksehir Sozlu Seyhan Caliskan Karaisali Aslan.Bu ekip disinda hizmetin onunu kapatirlar Bekediyelere sokmazlar.Karaisali omrunde gormedigi kapi disirayi gorur.Karaisali oy senindir anlamissindir kurban basimuste Cavani basi.
Misafir - DIYARBEKIRLI

Karaisalı Milliyetçisi olalım.     05/02/2014 15:42

AKP değilim ama AKP nin Büyükşehirde Abdullah Çalışkanı Seyhan da Sıtkı Bolat ı aday yapmasını isterdim. Önemli değil olan AKP MHP nin değil Karaisalı nın kazanması idi. AKP ne yaptı Büyükşehiri Diyarbakır lı ya Seyhan ı da Tokatlı ya teslim etti. MHP doğru olanı yaptı Abdullah Çalışkan a sahip çıktı. Bende bir Karaisalılı olarak hemşerimize Abdullah beye sahip çıkanı bende sahiplenip tüm oyları MHP ye vereceğim.Karaisalı lı yerine Diyarbakırlı yı, Karaisalı lı yerine Tokatlı yı tercih edenleri bende tercih etmeyeceğim. AKP nin kaybetmesi, MHP kazanması için var gücümle çalışacağım. Yaşasın Karaisalı milliyetçiliği. Yaşasın Karaisalı.
Misafir - Karaisalılı

     05/02/2014 15:35

Doğrucu Davut, sen mevzuyu anlamadın anlayan anlamış (SAPLA SAMAN), sen SAPLA SAMANIN yorumunu bir kaç kez oku seni aydınlatmaya yeter..
Misafir - Mustafa Sürmeli

     05/02/2014 14:17

kendini karaisalılı zannedenler karaisalılı adına karar verenler akıllı insan aklını kullanan insandır daha akıllısı isebaşkalarının aklınıda kullanandır kimse ne oldum delisi olmasın çünkü artık herkez başkasının aklını kullanmayı öğrenmiş geçen seçimi akparti neden kaybetti diye sorarlar adama
Misafir - furkan

     05/02/2014 11:04

CEVAP VERMEDE KİM SIKIŞSA HEMEN YAZIYOR SAPLA SAMANI KARIŞTIRMIŞSIN DİYE HA ADAY HA ADAY ADAYI DESTEK ÇIKTIMI FATMA HANIM ABDULLAH BEYE SITKI BEYE BÜYÜK ŞEHİRE DİYARBAKIRDAN SEYHANA TOKATTAN ADAY GETİRDİLER KÜÇÜK OLSUN BENİM OLSUN DEDİ KARAİSALIYA AĞIRLIĞINI KOYDU BÜYÜK ŞEHİRE SEYHANA GÜCÜ YETMEDİ DESTEKTE OLMADI ÇÜNKÜ ADANADA KENDİSİNE RAKİP OLACAK KARAİSALILI GÜÇLÜ BİR KİMLİK İSTEMEZ İŞİNE GELMEZ
Misafir - SAPLA SAMAN

     05/02/2014 08:43

SÜrmeli Abi sapla saman karıştıracağın hiç mi hiç aklıma gelmez di?Abdullah ÇALUŞKAN ne zaman Büyükşehir adayı oldu?Hadi rüya gördün oldu diyelim.Peki Sıtkı POLAT ne zaman Seyhan Belediye başkan adayı oldu.(aday adayı olmuştu fi tarihinde dersen anlarız).
Misafir - Doğrucu davut

     04/02/2014 17:42

Fatoş Hanım; AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ABDULLAH ÇALIŞKAN ve AK Parti Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı SITKI POLAT beylerle birlikte bu köy gezilerini yapmış olsaydınız bu ilçe halkı sizinle iftihar ederdi.
Misafir - Mustafa Sürmeli

eski heyacan kalmadi     04/02/2014 16:20

Baydiniz artik bizim koyede geldiniz eskiden birinci parti cikardik ama su son rezaletten sonra pardon diyoruz sandıkta misafir perverlik geregi yapilan karsilamamizi kesinlikle hirsizi savunmaniz arsiza sahip cikmaniz eski heyacani birakmadi
Misafir - eski ak

     04/02/2014 13:11

Gerek Yusuf İYİ kardeşim olsun Gerek Sadettin ASLAN kardeşi olsun kim kazananırsa kazansın kazanan Karaisalı olsun.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436