Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam325
Toplam Ziyaret1682312

AK Parti İl Genel Meclisi üyeliğini kabul etmeyen Güngör'e, "Eğer AK Partili değilsen istifa et o zaman. Gönlü başka yerde, gövdesi başka yerde nasıl yaşanılır ki? Açık,şeffaf olmak, dürüstlüktür aslında"diye yazdı Yağbasan Tenhesi'

Kendine vatandaş Veysel diyen Veysel Güngör, Yağbasan'da bir söz söyledi, aynı anda Barakdağı'nda duyuldu. Nasıl mı? İşte o yazı:

VATANDAŞ VEYSEL

02/02/2014

Eskiden bir Veysel Güngör diye birini tanırdım. Mert, yiğit,dürüst ve Karisalı sevdalısıydı.Gene öyledir.

Bir dönem MHP'li idi. Son dönem AK Partili. Yani Bozkurt'tu, AKkurt oldu.

Ama  sapına kadar da Atatürkçü biriydi, halen de öyle olduğuna inanıyorum. AK Partili iken dahi göğsüne Atatürk rozetini takmaktan çekinmezdi. Bunu yaparken şekilsel Atatürkçülüğünden değil, gönülden de bağlı olduğunu biliyorum.

Yüzde yüz Türk ve yörük çocuğudur. Çocuk derken cümlenin gelişi gereği söylendi. Yaşı 60'a gelmiştir veya gelmek üzeredir.

Ve son görevi AK Parti İl Genel Meclisi Karaisalı üyesidir. Halen de öyledir.

Sözü bir yerlere getireceğim ama direkt yazamıyorum ki. Biraz girizgah yaparken edebiyat parçalamaya çalıştımsa da beceremedim.

Veysel Güngör geçen hafta öyle bir söz etti ki, ne tarafa çekersen çek.

Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Mahmut Şekerci'nin biricik oğlu Ali Can Şekerci'nin düğününde takı merasimi sırasında Veysel Güngör de kırkım atıyor ve sunucu bu kırkımı anons ederken "AK Parti Karaisalı İl Genel Meclisi Üyesi Veysel Güngör'den ......... diyor ve Darısı oğluna kızına deniliyor. Buraya kadar her şey  normal ve doğru. Ammaaaaa bizim bildiğimiz Veysel Güngör ortada bir yanlışlık varmış gibi düzeltmek istiyor ve mikrofonu eline alıyor diyor ki:

-Ben VATANDAŞ VEYSEL

Haydaaaa... Bu ne demek? Yani sonuçta herkes vatandaş.

Acaba Veysel Güngör, pardon VATANDAŞ VEYSEL ne demek istedi? Bir haftadır kafa yoruyoruz. işin içinden çıkamıyoruz. Her türlü ihtİmalleri alt alta, üst üste koyuyoruz. Çarpıyor ve bölüyoruz, çıkarıyoruz. Bir sonuca varamıyoruz. Fakat bu VATANDAŞ VEYSEL sözünün daha çok AK Parti'ye bir tepki olarak kullanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyoruz.

Çünkü, kırkım anonscusu "AK Parti Karaisalı İl Genel Meclisi Üyesi" diyor ve Veysel bey, "Hayır bir yanlışlığı düzeltiyorum. Ben VATANDAŞ VEYSELim" diyor.

Aslında bu "Vatandaş Veysel" kelimeleri daha çok tartışma götüreceğe benziyor.

Eğer AK Partili değilsen istifa et o zaman.

Gönlü başka yerde, gövdesi başka yerde nasıl yaşanılır ki?

Açık,şeffaf olmak, dürüstlüktür aslında.

Bizim tanıdığımız Veysel Güngör'den VATANDAŞ VEYSEL açıklamasını beklemek en doğal hakkımızdır. Bizi ve tüm KARAİSALILI VATANDAŞLARI fazla meraktan çatlatmayın sayın VATANDAŞ VEYSEL...

                                 Yağbasan Tenhesi



773 kez okundu

Yorumlar

     06/02/2014 00:17

veysel beyin bölgesindenim yakın tanırım siyasi birlikteliğimizde de oldu rakipliğimizde adam gibi adamdır bir partide çıkar için bulunmaz ilkelidir ilkelerine ters oldumu açıktan söyler son dönemdeki parti içi ayak oyunları veysel beyi soğuttu diye düşünüyorum çünkü akp ye çıkar amaçlı olmayıp gönülden bağlı olanların çoğu gerek genel yapıdan gerekse yerelde ilçe yönetiminin yaptığı hatalardan partiden en azından ilçe bazında uzaklaşmak zorunda kaldı
Misafir - kenannn

Karaisalı Milliyetçisi olalım.     05/02/2014 15:01

AKP değilim ama AKP nin Büyükşehirde Abdullah Çalışkanı Seyhan da Sıtkı Bolat ı aday yapmasını isterdim. Önemli değil olan AKP MHP nin değil Karaisalı nın kazanması idi. AKP ne yaptı Büyükşehiri Diyarbakır lı ya Seyhan ı da Tokatlı ya teslim etti. MHP doğru olanı yaptı Abdullah Çalışkan a sahip çıktı. Bende bir Karaisalılı olarak hemşerimize Abdullah beye sahip çıkanı bende sahiplenip tüm oyları MHP ye vereceğim.Karaisalı lı yerine Diyarbakırlı yı, Karaisalı lı yerine Tokatlı yı tercih edenleri bende tercih etmeyeceğim. AKP nin kaybetmesi, MHP kazanması için var gücümle çalışacağım. Yaşasın Karaisalı milliyetçiliği. Yaşasın Karaisalı.
Misafir - Karaisalılı

Doğruyu fark etmiş.     05/02/2014 14:25

Soygunu Veysel beyde fark etmiş olamazmı? Artık hırsızların, uğursuzların olduğu bir toplulukta olmak istemiyor olabilir. Saygı duymak gerekir. Doğruyu geçte olsa farkettiği için kendisini alkışlıyorum.
Misafir - Haşhaşiler.

     05/02/2014 12:12

63 yaşındayım ilçede yaşıyorum.veysel beyi çay bahçesinde görsem tanımam.sögütlü kahvede görsem tanımam.peki ilçeye ne gibi bir faydası olmuş bilen varmı.ilçede neler yapmış bilen var mı?eeeeeeeeee böyle birisinin hangi partide olduğu olmadığı da beni hiç mi hiç ilgilendirmez kusura bakmayın.
Misafir - öz murtçu

     05/02/2014 08:12

kendini karaisalı vatandaşı oldunu yeni farkına varan veysel bey oldu yere ve ekibine sayğısı olmayan bir veysel kendini il genel mejlis üyesi yapan kişilere sayğısı olmayan biri vahit bey yazısında belirtiği gibi gövdesi bir yerde kafası başka yerde ilke ve vefa denilen bir şey olmalı diye düşünüyorum şahsen sayğılarımla
Misafir - gerçek karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398