Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam681
Toplam Ziyaret1681766

" Biz Karaisalı insanını çok sevdik. Ama kıymetimizin bilinmediğini gördük. Meğer biz bir ütopya peşinde koşmuşuz da farkında değilmişiz."

 

 

AK Parti Karaisalı Belediye Başkan adayı Dr. Kemal Işık, "Karaisalı insanı kendi yetiştirdiği değerlere ve cevherlere sahip çıkmayı artık öğrenmelidir" dedi.

  Işık, Facebook'ta yayınladığı fotoğrafının altına yorum yapanlara bir cevap verdi. Işık, Karaisalı sevgisini dolar ile değerlendiren bir kişiye verdiği cevap, aynı zamanda birz da siyasilere sitem doluydu.

  Işık, "Biz dolar peşinde koşsaydık bugün bu dağlarda değil Türkiye'de 1975 yıllarında genç bir hekim olarak,üstelik ülkemizde ve dünya ülkelerinde doktor sayısının çok az olduğu zamanlarda yurt dışında istediğimiz bir ülkeye gider ve dolar milyoneri olarak yaşar bu ülkeye de dönmezdik" dedi.

  Işık, İstanbul Tıp Fakültesi gibi enternasyonal bir fakülteden mezun olduğunu belirterek şunları söyledi:

  "Sınıf arkadaşlarımın neredeyse yarısı dünyanın en gelişmiş ülkelerine gittiler ve şimdi oralarda refah içinde yaşıyorlar. Biz ise bu çorak topraklara döndük. Karaisalı'nın çilekeş insanlarına; yaşlı ninelerine ,dedelerine, sağlıksız bebelerine, eli nasırlı fakir halkına hizmet gayretine girdik, yıllarca elimizden gelen her şeyi yaptık. Her zaman tevazu içinde olduk. Biz Karaisalı insanını çok sevdik Ama kıymetimizin bilinmediğini gördük. Meğer biz bir ütopya peşinde koşmuşuz da farkında değilmişiz. Sonuç olarak; Karaisalı insanı kendi yetiştirdiği değerlere ve cevherlere sahip çıkmayı artık öğrenmelidir."

  İşte fotoğrfı ve gelen yorumlar:

Cengiz Işık Ben diyorum buralarda boşuna vakit kaybettin yerin holywood !

Kemal Işık İltifatına teşekkürler ama ben bu toprakları seviyorum yeğenim.

Ayhan Işik bu vatan bu topraklar seninle iftar ediyor sayın hocam.

Gildir Mehmet Önemli olan dağlar kadar dik ve pak durabilmektir.

Cengiz Işık Amca sen bilirsinde sevginin dolar karşılığı biraz az ?!?!

Ramazan Karataş SAYIN DOKTORUM ALLAHIM ESİRGESİN SİZİ.SELAMLAR.

Kemal Işık Değerli kardeşlerim; Ayhan Işık,Mehmet Gildir ve Ramazan Karataş güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ömer Faruk Işik soyoğlu olan soy ismimizi babam ışık olarak değiştirmiş.ışık olup etrafınızı aydınlatın,ilim irfan sahibi olun insanları karanlıkdan ışığa çağırın demiş.ışığa çağırdık.görevimizi yaptık.demokrasiye ,hürriyete ,adalete,insana olan saygımız devam edecektir.

 



1039 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704