Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam1229
Toplam Ziyaret1687738

Aslan, 30 Mart 2014 genel mahalli seçimine ciddi sarılıyor



MHP Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, bir aydır saha çaışmalarını sürdüryor. Önceki gün Kırıklı'ya giderek ev ve esnaf gezileri yapan Aslan, bu köydeki ziyaretlerini bitiremeyince dün de tekrar Kırıklı'ya giderek kaldığı yerden devam etti.







2620 kez okundu

Yorumlar

Püskevitler,çikolatalar...     25/01/2014 19:04

AKP'lilerin millet içine çıkacak hali kaldı mı ki Sadettin ASLAN'a rakip olsunlar!..Sadettin Bey,tam hayatının en kolay seçimini kazanacak.Tohum bu sefer iyi kök salacak Karaisalı'da.Bilinçli olanlar,Sadettin Bey'den başkasına oy atmaz umarım...AKP'liler daha yemeğini yemeden Maaşallah Sadettin Bey,Karaisalı'yı 2-3 kere gezip,milletiyle hemhal oldu.
Misafir - Meluncan Turan

Türk'e 5 TL. Araba 1.40 TL. yersen.     25/01/2014 14:42

Ey Karaisalılar birinci kalite dünyanın en pahalı benzinini alan oldumu? Bu benzin bizler için özel oyüzden 5 TL. üzerinde kıymetini bilelim. Bu benzin AKP tarafından kutsanmış ona göre dikkatli kullanalım. Bu ülke insanına 5TL üzerine verdiği benzini AKP araplara, Tayyibin barzani kardeşine 1.40 TL gibi komik bir paraya sattığını da unutmayalım. Tayyibin beğenmediği koalisyon döneminde ham petrol 150 dolar civarında ülkemizde benzin 1.70 TL.civarında, şuan benzin 5TL. Üzerinde ham petrol 100-110 dolar civarında, Tayyip beye göre ekonomimizde dünyada kaçıncı büyük ekonomi oldu, milli gelir desen uçtu gitti ama dünyanın en pahalı benzinide biz Türkler kullanıyor, Tayyibin arap ve kürt kardeşlerinede neredeyse bedava gibi bir rakama 1.40 TL. veriyor. Ey TAYYEB senin adaletin bumu bir insan kendi halkına bu kadar zulüm yapabilirmi. Resmen adamlar bizleri soyuyorlar, ses çıkaran yok.
Misafir - SOYGUNA DUR DİYEN.

mÜSTAKBEL BAŞKAN İŞİN MUTFAĞINDA.     25/01/2014 11:23

Halkıyla barışık,belediye başkanlığına yakışık Sadettin ASLAN gümbür gümbür geliyor.YArın da Karaisalıspor'un maçında yer alırsa spor camiasından da oy toplar.
Misafir - Muhsin Yayla

RUSVET HARAMDIR USTA KIRDIN KALBIMIZI     24/01/2014 21:05

SADETTIN ASLAN diger aday gibi uzaktan enisteden kumandali degil siyaset yoluyla insanlığa hizmet edeceğim derken inandığı değerlerden taviz vermez Din mi, siyaset mi veya dinî değerleri korumak mı, iktidarı muhafaza etmek mi dendiğinde nerede duracağıni bilir Geleceğini garanti altına alacağım diye inancına rağmen haram para ile yaşamayı ma’zur ve meşru mu görmez Önceliğinin ne olacak bilir Daha açık konuşalım; iktidarı koltugunu koruyacağım diye rüşvet yemez,yolsuzluk yapmaz boyle bilinsin...helalinize haram kattiniz ey akutu partisi esraflari.
Misafir - AKUTU

MÜJDELER OLSUN.     24/01/2014 20:39

ARKADAŞLAR MÜJDELER OLSUN AKP SAYESİNDE YİNE BİR KONUDA DÜNYADA BİRİNCİ OLDUK. AKP SAYESİNDE BİRÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUZ.ÜLKEMiZDE PARALEL BİR DEVLET OLDUĞUNU, POLİS, SAVCI, HAKİM VS. NASIL ÇİL YAVRUSU GİBİ DAĞITILABİLDİĞİNİ. AYAKKABI KUTULARINDAN BAŞKA BİRŞEYDE ÇIKABİLECEĞİNİ, BAŞBAKANLARIN, BAKANLARIN, ÇOÇUKLARININ VE BACANAK VS. NASIL PARA ÇUKKALADIĞINI ÖĞRENDİK. HAKSIZLIK YAPMAYALIM BAŞBAKANIN OĞLUNUN PARA GÖTÜRME İLE İŞİ YOKMUŞ ONUNKİ BİR DERNEK KURUP İMAMHATİP OKULU YAPTIRMAK GİBİ HAYIRİŞLERİ İLE İLGİLİ OLDUĞU İÇİN ONU AYIRMAK LAZIM. SURİYEYE İNSANİ YARDIM ADI ALTINDA SİLAHLARIN NASIL GÖNDERİLDİĞİNİ O SİLAHLARLA BİR ÜLKENİN İNSANLARININ BİRBİRİNİ NASIL ÖLDÜRDÜĞÜNÜ HERGÜN TELEVİZYONLARDA İZLİYORUZ. YAZIK YAZIK NE DEYİP OY İSTEDİLER NE YAPIYORLAR. BU ARADA BİRİNCİLİĞİMİZ BENZİN 5 TL. AŞTI ALKIŞLAR AKP DURMAK YOK YOLMAYA DEVAM.
Misafir - MÜJDECİ

     24/01/2014 14:28

KARAİSALININ EN ÜCRA KÖYLERİNE GİTMİŞ EĞLENCEDEN ÇATALANDAN ÖTESİNİ BİLMEYENLERE BU KÖYLERİN OLDUĞUNU GÖSTERMİŞ DİĞER PARTİ YÖNETİCİLERİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN DIŞARI ÇIKMAMIŞ TAKDİR EDECEĞİNİZE NANELİ TEYZELERİ LEYLİDERESİNDEN AMCALARI KÜÇÜMSÜYORSUNUZ
Misafir - NANELİ&LEYLİ DERESİ LOBİSİ

SULANDIRMASAK     24/01/2014 14:32

ARKADAŞLAR YORUMLARI SULANDIRMASAK ÇALIŞANI TAKDİR ETSEK ELEŞTİRİMİZ VARSA SEVİYELİ BİR ŞEKİLDE YAPSAK EĞER ADAYLARA TAVSİYEMİZ VARSA BURADA SÖYLESEK DAHA GÜZEL DAHA ŞIK OLMAZ MI ADAY GİDİP KÖYLÜLERLE SOHBET ETTİYSE GÜZEL KARŞILANIP AĞIRLANDIYSA BUNDAN GÜZEL NE OLABİLİR DALGA GEÇER TARZDA YORUM YAPMAYIN LÜTFEN
Misafir - NANELİ&LEYLİ DERESİ LOBİSİ

     24/01/2014 13:42

yatcam yatcam yatcammmmmmmmm dedi de yatak mı yok dedikkkk..
Misafir - kırıklkı esnafı

neden kırıklıda yatmadın saadetttin?     24/01/2014 13:05

bu olmadı saadettti bey gerçekten de bu olmadı.Olmayan ne dersen.Kardeşim kırıklıya gitmişsin çalışmışsın güzel,ama işlerin bitmeyince tekrar ilçeye dönmüşsün ertesi günü tekrar gitmişsin.Ya kardeşim neden ilçeye geliyorsun seni kırıklıda misafir edecek yüzlerce insan var.Orda kalacaksın.Gerekirse kahvede sandalyede sabahlayacaksın.gerekirse camide yatacaksın.Hem sabah ezanını da okursun.İLçeye dönmekle çok büyük hata etttin.Naneli KÖyü yaşlı teyzeleri ile Leyli Deresi yaşlı amcaları duymasınlar ilçeye döndüklerini.
Misafir - O.ŞAHİN

Emelcikten sevgilerle herkese     24/01/2014 12:28

maçın 88.dakikasında hakem değişti ise bilin ki bu maçın sonucu akp 5-4 maçı alacak demektir.Nasıl olur demeyin?olmaz demeyin?bakın görün hakem düdüğü çaldığında (ne kadar maçı uzatacağına kendisi karar verecektir.)maçın sonucu 5-4 akp önde olacaktır.
Misafir - Emelcikli Genç SPorcular

DURMAK YOK YOLMAYA DEVAM     24/01/2014 12:59

DURMAK YOK SADETTİN BAŞKAN SEÇİM GEZİLRİNE DEVAM. BAŞKALARIDA (AKP) DURMAK YOK YOLMAYA, AYAKKABI KUTULARINI DOLDURMAYA DEVAM EDEBİLİR. AMA HALK GERÇEĞİ GÖRDÜ BU ADAMLARIN MİLLETİ NASIL DOLANDIRDIĞINI SAĞOLSUN VAR OLSUN PARALEL DEVLET BİZE GÖSTERDİ. İYİKİ VARLARMIŞ DEDİK.
Misafir - PARALEL DEVLET

maç devam ediyor     24/01/2014 11:18

maçın 88.dakikası ve saadettin maçı 4-2 önde götürüyor.lakin federasyon hakemi değiştirdi.(yan hakemlerle birlikte).kalan dakikaları yeni hakem yönetecek.türübünlerde nanel köyü ile leyli deresinden gelen beli büklmüş yaşlı teyzeler ile amcaların yoğun tezahüratları var.doktor uğur bey ne olursunuz fazla bağırmayın kalp yetmezliğinizden ölürsünüz demelerine karşın gene de susmuyorlar.solunum ve oksijen çadırları ile olası bir aksiliğe karşı gerekli tüm tedbirler doktor uğur bey (allah razsı olsun) tarafından alınmıştır.karşı türübünlerde ise ayhan ışık, masti ali, ali metin,karabulut,abilerimiz çay içerek maçın sonucunu bekliyorlar.hadi hayırlısı bakalım.maç ne olacak.
Misafir - Karaisalıspor sol kanat oyuncusu

NANELİ KÖYÜ LEYLİ DERESİNDEN KİMLER SU İÇECEK.     24/01/2014 10:01

SADETTİN KARDEŞ DOĞRU YOLDA EMİN ADIMLARLA HEDEFE DOĞRU İLERLİYOR.AKP İSE İÇİNDEKİ ADAY YAPILMAYANLARLA OLAN KIRGINLIKLARI VE KÜSLÜKLERİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYOR.AKP DEN ADAY YAPILMAYAN MÜSLÜM ÖVEÇ PARTİYE VE MİSYONA ZARAR VERİYOR.DİK DURACAKSIN KARDEŞİM YA İSFİTA EDECEKSİN YADA PARTİYE VE ADAYA ÇALIŞACAKSIN.HERGÜN BAŞBAKANA BAĞLIYIZ YOLUMUZ AYNI ÇİZGİMİZ BİR DEMEKLE BU İŞLER OLMUYOR MALESEF.AKP BU GİDİŞLE SEÇİMİ KAYBEDER.LAKİN BUNUN FATURASI SEÇİMDEN ÇOK AĞIR OLUR.KİMLER LEYLİ DERESİNDEN VE NANELİ KÖYÜNDEN SULAR İÇER BİLEMEM ARTIK.
Misafir - AKP YE GÖNÜL VEREN M.BOZTAHTA SEÇMENLERİ ADINA

     24/01/2014 09:07

naneki köyü ile leyli deresi seçmenlerinden kucak dolusu sevgilerimizle.
Misafir - naneli köyü teyzeleri-amcaları

İŞE BAK YA     24/01/2014 02:35

SAADETTİN ASLAN KÖY KÖY EV EV GEZİYOR BİZİM YUSUF HOCA ANEMON OTELDE LÜKS LOKANTALARDA YEMEK YİYORLAR SANKİ BİR BİRLERİNİN OYUNU ALINCA SEÇİMİ ALACAKLAR
Misafir - ÇEÇELİ LOBİSİ

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406