Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam299
Toplam Ziyaret1681384

Sözlü ve Musa Öztürk'e muhteşem karşılama

HgMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “İktidar gücüyle belediyecik” vaadinde bulunanlara çok anlamlı bir cevap vererek iki dönemdir AKP’den seçilen Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Kozan’ı hatırlattı “Yalanlara kanmayın” dedi

.KOZAN’DA COŞKULU KARŞILAMA
Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, MHP Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk ile birlikte Kozan’ın köylerine ziyaretlerini sürdürüyor. Kozan’ın Dikilitaş, Aslanlı, Hamamköyü, Tılan ve Torunlar köylerini ziyaret eden Başkan Sözlü ile Öztürk, köylüler tarafından büyük bir coşku ile karşılandılar. Başkan Sözlü ve Öztürk, yoğun ilgiden dolayı oldukça memnun oldular.K

KAVGA YERİNE HİZMET DÖNEMİ

Başkan Sözlü, Öztürk’e destek verdiği gezilerinde “Kozan’ın ağabeyi Musa Abi ile beraberiz. Benim projelerim Musa Ağabeyin projeleri, Musa Ağabeyin projelerini de benim projelerim olarak kabul ediyorum” sözleriyle “kavga dönemi yerine hizmet döneminin” başlayacağını işaret etti. Adana’da belediyeler arasında kaos ve karmaşanın bitmesi anlamında bu mesaj çok önemli bulundu. Üç dönemdir Ceyhan Belediye Başkanlığı tecrübesiyle konuşan Sözlü “Köylerimizin hiçbir sıkıntısı kalmayacak. Yüce Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle hepsini çözecek bilgimiz, tecrübemiz var” güvencesi verdi.

İKTİDAR NİMETİ YALANINA ALDANMAYIN

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, bazı AKP’li adaylar tarafından “Hizmet için iktidarın gücü lazım” şeklindeki propagandayı hatırlatarak çok somut örneklerle çok anlamlı bir cevap verdi. Sözlü “Bu yalanı başta Ceyhan’da çok söylediler ama Ceyhanlılar bu yalanı üç dönemdir elinin tersiyle itti, dördüncü dönemde de inşallah böyle olacak. Aynı sihirli yalanlara hala devam edenler var. Onlara şunu söylemek istiyorum. İşte Adana’da Yüreğir, Sarıçam, Seyhan ve Kozan’da iktidar partisinden seçilmiş belediye başkanları var. O zaman soruyorum sizlere; Seyhan veya Yüreğir Paris mi olmuştur? Şu anda kendi belediye başkanları aynı yere bir daha aday gösterilecek miyim endişesi taşımaktadır. Ben belediye başkanı olduğumda bunların partisi dahi yoktu. Yani ben bunların partilerinden daha eski bir belediye başkanıyım” dedi.

ÖZTÜRK: 30 MART SON FIRSAT

MHP Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk de köylerde yaptığı konuşmalarında bir makam bir mevki peşinde olmadığına vurgu yaparak, seçildikten sonra başkanlık maaşı almayacağını, bu paralar ile başarılı öğrencilere burs vereceğini söyledi. Öztürk, “17 Aralıktan bu yana devleti alt üst ettiler. 30 Martta bunların defterini dürecek miyiz?” diye sordu. Vatandaşlardan  “Evet” cevabını alan Öztürk, “ Ben de tüm köylerin sorunlarını çözeceğim” dedi.Öztürk “Benim köylümün cebinde on lira yok. Köylü diye bir şey kalmadı. Suriye’yi, Irak’ı, Mısır’ı hep düşman etti. Dost kalmadı. Kavga ile bir yere varılmaz. Karantinaya alınmış bir ülke durumuna düştük. Böyle gitmemeli. Artık son karar son fırsat; 30 Mart.” mesajı verdi.

TILAN’DA OCAK ZIYARETİ VE DUA

Başkan Sözlü, bölgenin en önemli ocağı olan Tılan Ocağı’nı jyda ziyaret ederek,  burada Ocağın hocalığını yapan Ziya Ocak ile de sohbet etti. Tılan Ocağı hakkında bilgi veren Ziya Ocak, Başkan Sözlü’ye Adana’da, Musa Öztürk’e de Kozan’da muvaffak olabilmesi için  dua etti. .

1128 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398