Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam254
Toplam Ziyaret1681339

Geçtiğimiz günlerde Ayakkıf, Topkaralı, Torunsolaklı, Çevlik, Hacımusalı ve Eğlence köylerinde yapımı tamamlanan parke çalışmaları şimdi de Ömerli ve Gökhasanlı Köylerinde devam ediyor.

Yapılan parke çalışmalarını yerinde inceleyen Karaisalı Kaymakamı Mustafa KÖLEOĞLU, çalışanlardan ve muhtarlardan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Köleoğlu, yapılan yatırımlar hakkında şu ifadeleri kullandı: ‘‘ Yoğun gayret ve çabalarla yapılan bu çalışmalar sayesinde Karaisalı İlçesinin hemen hemen bütün köylerinin parke ihtiyacı tamamlanma aşamasına gelmiştir. Köy içi yollarının parke taşı ile süslenmesiyle İlçemize bağlı köylerde yaşayan vatandaşların artık çamurlu yollarda yürümediğini görmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Köy halkından istediğimiz bu yatırımlara sahip çıkmaları, zarar verici her türlü eylemi önlemeleridir. Ayrıca köy içi yol yatırımlarının yanı sıra köylere ulaşım sağlayan grup yollarının da eksikliklerinin giderilmesi için büyük çabalar sarf etmekteyiz. Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen diğer taleplerin de her zaman takipçisi olacağız. Devletimizin imkânları bu talepleri karşılayacak güçtedir.’’

Kaymakam Köleoğlu, yatırımların herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu. 

 



834 kez okundu

Yorumlar

Devlet çare bulur.     22/01/2014 10:40

Kaymakam bey hoş geldiniz hayırlı olsun göreviniz. İlçe gezilerinde halkın su sorunu olup olmadığıyla, Taş ve Maden ocaklarının doğayı ne hale getirdiğiyle ilgili olarak yerinde ve bizzat kendiniz yaşayanların dertlerini dinlermisiniz...?Sorunu anlamak çözüm bulmanın başlangıcıdır.
Misafir - öziş

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398