Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam212
Toplam Ziyaret1684309

"Şahsım ve azalarım , halkımızın sevip saydığı insanlardan oluşuyor. Bu ekibim ile Tellidere Mahallesinde yapacak çok işimiz var. Seçimi kim kazanır ise kazansın ; önemli olan Tellidere halkının kazanmasıdır”



Seyhan İlçesi Tellidere Mahallesi Muhtar Adayı Murat Ünsat, “ Mahalle halkından gelen yoğun istek ve doğup büyüdüğüm mahalleye hizmet etmek amacıyla muhtarlığa aday  oldum. Bir muhtarın asli görevi halkını güçlendirmek olmalı ve devlet ile halk arasında köprü olmalı. Halkı , bürokrasinin ağır yükünden kurtarmak için öncülük etmeli. Mesela bir aile düşünün. Aile Adana’dan Gaziantep’e gidiyor. Orada kaza geçiriyor. O şehrin hastanesinde kaza geçiriyor. O şehrin hastanesinde tedavi oluyor. Hastane masrafı çıkacak diye korkuyor. Halbu ki trafik sigortası diye bir şey var. Kaza geçiren bir yaya hastane masrafı ödemez. Buradan hareket edecek olursak çoğu vatandaşımız , çocuk yardımı, dul aylığı, yaşlılık aylığı, evde bakım ücretleri v.b gibi bir çok konularda bilgisiz. İşte muhtar dediğin bu konularda bilgili olacak. Halkını bilinçlendirecek. Haklının hakkını arayacak. Halkın kurumlarla iletişimde öncülük yapacak.İşte biz Allah izin verir muhtar olursak halkımıza her konuda kılavuzluk edeceğiz.” Dedi.

“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Hz. Ömer’in yöneticilik anlayışını ve adalet anlayışını kendilerine şiar edineceklerine dikkat çeken Murat Ünsat, “ Kendimize şiar edinip ekibimle beraber kapı kapı dolaşacağız. Hangi evde hasta muhtaç, hangi evde dul ve yetim var ise tespit edip onların yaralarına merhem olacağız. Çünkü, komşusu aç iken tok yatan bizden değildir. Telliderenin kendine has problemleri olan alt ve üst geçit , açık semt pazarının kapatılması, spor tesisinin, taziye evinin olmaması gibi sorunların çözümü noktasında elimden gelen tüm gayretimi göstereceğim. Şahsım ve azalarım , halkımızın sevip saydığı insanlardan oluşuyor. Bu ekibim ile Tellidere Mahallesinde yapacak çok işimiz var. Seçimi kim kazanır ise kazansın ; önemli olan Tellidere halkının kazanmasıdır” dedi.

Murat Ünsat Kimdir

Adana Karaaisalı İlçesi 1972 doğumlu. İlk ve Orta öğretimini Adana’da tamamladı. 20 yıldan beri Tellidere Mahallesinde esnaflık yapmakta. (Murat Tuhafiye) Çeşitli STK’larda yöneticilik yapmakta. 8 yıldan bu yana             Tellidere Mahallesinde Taşkent İlköğretim Okulu Aile Birliğinde görev yapıyor.



1153 kez okundu

Yorumlar

     21/01/2014 08:09

Kardeşim MURAY BEY şimdiden hayırlı uğurlu olsun ben seni biliyorum bu işi başarır sin senin kalbin telli dere için atığı gibi adana içinde atar sağlık ve her şeyin hayırlı olmasını dilerim
Misafir - karaisalı

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351