Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam238
Toplam Ziyaret1685671

Tellidere Mahallesi’nde bulunan Adana Karaisalı Biberciler ve Zeytinciler Derneğine giden MHP Çukurova Adayı Ali Uğur Akbaş, özel Pazar yerleri kuracaklarını, burada bu ürünlerin tanıtımı ve satışı doğrultusunda çalışmalar yürüteceklerini söyledi

Ali Uğur Akbaş, Karaisalı biber ve salçasının tanıtımı için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirterek, “Planlarımız arasında yöremizde bolca yetiştirilen biber, salça ve zeytinin tanıtımı için gereken her şey yapılacak. Her yıl biber ve zeytin sezonunda festivaller yapıp bu alanda ürünlerinizi bir numara yapacağız” dedi.
Adana’nın Tellidere Mahallesi’nde bulunan Adana Karaisalı Biberciler ve Zeytinciler Derneğine giden MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, özel Pazar yerleri kuracaklarını, burada bu ürünlerin tanıtımı ve satışı doğrultusunda çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Ali Uğur Akbaş, “Yöresel ürünlerimiz bu pazarlarda satılacak. Bizden ileride olan Bursa biberini geçerek Karaisalı biberimizi bir numara haline getireceğiz.  Her mahallemize birer tane yapma düşüncesindeyiz. Bunun sözünü size rahatlıkla veriyorum. Satışlarınızı en süt seviyeye getireceğiz. Bu söyledim sözlerin her zaman arkasında olacağım ve altına attığım imzama sahip çıkacağım.”dedi.
Kendisinin Çukurova Belediyesine seçilmesinin büyük bir şans olacağını belirten Akbaş,  bu çalışmalarının aynı zamanda yöreselliğin yanı sıra bölgesel olacağını da kaydedip,” Sizlerin daha iyi bir yaşam sürebilmesi için çalışacağız. Bu yapacağımız Pazar son derece modern bir yapıda olacak. Bu pazarda tüm organik ürünlerin da satılmasına imkân sağlanacak. Sizin sıkıntılarınızı burada yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum. Bizim özümüz ve sözümüz bir. Çünkü bu bölgenin insanıyız. Düzenleyeceğimiz tanıtım festivallerine ünlü sanatçıları getirerek tanıtıma büyük katkı sağlayacağız. Sizden isteğimiz bu seçimlerde sandıkta gereken dersi vermeniz. “diye konuştu.
Adana Karaisalı Biberciler ve Zeytinciler Derneği Başkanı Murat Kılıç, ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını dile getirerek, Ali Uğur Akbaş’a başarılar diledi. Kılıç, sorunlarını Akbaş’ın en iyi şekilde ifade ettiğini, kendilerine söylenecek söz bırakmadığını kaydetti.

1298 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382