Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam562
Toplam Ziyaret1682549

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan Adana'yı Müslüman Türk Milletine yurtluk yapan ve bu uğurda şehit olanların kabirlerini ziyaretle yola çıkıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, seçim kampanyasını Cuma namazı ve anlamlı ziyaretlerle başlatıyor.  Başkan adaylığı parti tabanınca da sevinçle karşılanan Çalışkan ve beraberindeki heyet, Cuma namazını Ulucami’de kılacak.

Daha sonra Adana’nın kurucusu Ramazanoğlu ailesine ait mezarların bulunduğu Ziyapaşa Parkı’na geçilerek, aile büyükleri ve kentin kuruluşunda emeği geçenler için dua edilecek. Abdullah Çalışkan, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.

Grubun sonraki durağı ise Kurtuluş Savaşı’nın Adana’daki önderlerinden Şeyh Cemil Nardalı’ya ait Cemil Nardalı Konağı olacak. Savaş süresince birçok Adanalıya sığınak olan konak önünde Nardalı ve kurtuluş savaşı şehitleri için dua edilecek.

Çalışkan ve beraberindeki heyet son olarak, 1909 Ermeni olaylarında şehit olan Adanalıların yattığı Yeşiloba şehitliğine geçecek. Burada şehitler anılarak kendi ve aileleri için dualar edilecek. Program, Çalışkan’ın açıklamaları ile sona erecek…



749 kez okundu

Yorumlar

Peki şimdi ne yapacak     16/01/2014 16:55

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan'ın Büyükşehir'e aday olması karara bağlandı. Büyükşehir aday adayı Soner Çetin de Çukurova Belediye Başkan adayı oldu. Adana için Aytaç Durak ismi de gündeme gelmişti.
Misafir - MHP li seçmen cumali

TAYYİBAN A SON UYARI.     16/01/2014 14:07

İLÇEMİZDE SADETTİN BAŞKAN SEYHANDA BİZİM ABDULLAH BAŞKAN BÜYÜKŞEHİRDE SÖZLÜ BAŞKAN DİYARBAKIRLI APO VE TOKATLI AZİM DE NAL TOPLAMAK ÜZERE MEMLEKETLERİNE İNŞALLAH 30 MARTTA. SONRAKİ SEÇİMLERDEDE SIRA TAYYEBTE İNŞALLAH. TAYYEB ABD GİDERKEN AYAKKABI KUTULARINIDA UNUTMASIN. BU ÜLKEDE KALIRSA İŞİ ÇOK ZOR OLACAK. AYAKKABI KUTULARININ HESABI VE SURİYEDE ÖLEN İNSANLARIN HESABI MUTLAKA SORULACAKTIR.
Misafir - HAŞ HAŞİLER

KUTUDAN PARA CIKTIMI CIKMADI MI ?     16/01/2014 07:16

Köprü, bulvar ve üstgeçitlerle ilgili hakedişlerini sırf sizin vesayetinize girmiyor diye başarılı olmasın diye durdurursanız Adanalı günü gelir mutlak hesabını sorar diyorlar.Yanı anlayacağınız belediye başkanı sizden değilse ey valimiz, ey hükümetimiz biz yanmışız diyorlar
Misafir - Adalet ve Savat

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398