Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam435
Toplam Ziyaret1668821

Bakalım kim atanacak?

AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanı Aslanbaba, dün ilçeye gelerek,İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yaptı.

Alınan bilgiye göre, Aslanbaba, İlçe Belediye Başkan adayında aranan kriterlerden en önemlisinin şaibesiz birinin olması olarak açıkladı.

1040 kez okundu

Yorumlar

YUH ARTIK     16/01/2014 18:51

Artık yuh demekte yetmiyor bu adamlara Allah ıslah etsin demekten başka çare kalmadı. Dünyanın hiçbir yerinde yoktur böyle bir zihniyet herhalde.
Misafir - Karaisalılı

Saadetttin yarın dua etmeyi unutma.     16/01/2014 16:39

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan'ın, Başbakan Erdoğan için “Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var. İşte bunun önünü kesmek istediler” demiş.. ASLAN'ım Sadetti ASLAN anan seni gerçekten seni kadir gecesi doğurmuş.Yukardaki AK KARTİ milletvekilinin sözlerinden sonra bile senin ilçede oyların %15 gene arttı.Dedikya senin çalışmana para harcamana gerek yok.Sağolsun AK PARTİ milletvekilleri de senin seçüm alman için değirmenine su taşıyorlar.Yarın cuma git ALLAHA binlerce kere şükret.Allahım AK PARTİ ve yetkililerinden binlerce kere razı olsun de.Hepsi bana çalışıyor verdiğin vereceğin nimetlere çok şükür de.Çakallıdan kucak dolusu sevgilerimizle.Seni seviyoruz Abi.
Misafir - Çakallı Ülkücü gençlik

Bu konuda İLçe Yöneticileri ne diyecekler?     16/01/2014 14:19

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan'ın, Başbakan Erdoğan için “Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var. İşte bunun önünü kesmek istediler” demiş.. Artık namazlarınızı da yeni Tanrının milyon dolarlık villarını kıble yaparak kılarlar herhalde... Bunu Sisiye yapmadılar...
Misafir - Cemaatçi Hoca

paralel devlet ilçede görev yapıyor.     16/01/2014 09:36

paralel devlet ak partiyi ilçede yok etmeye çalışıyor.Müslüm öveç başkanımız ve ilçe yöneticileri acil eylem planına geçmelisiniz.parelel devlet yapısı ilçede ak partiyi darmadağın paramparça ediyor.ak partililer beyaz kefenlerinizi giyin ne olursunuz.ölmek var dönmek yok deyin.buğün çarşı meydanında ölürüzde ak partiyi paralel devlete yedirmeyiz mitingi yapın.
Misafir - Cemaatçi Hoca.

     15/01/2014 18:59

BU AÇIKLAMAYLA BİZZAT AKP İLBAŞKAN YARDIMCISI TARAFINDAN AKP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TÖHMET ALTINDA BIRAKILMIŞTIR ADAY OLAMAYAN DİĞER ADAY ADAYLARI ŞAİBELİDİR ANLAYISI VERİLMİŞTİR LÜTFEN ŞAİBELERİ NELERDİR AÇIKLARMISINIZ SAYIN İL BAŞKAN YARDIMCISI
Misafir - MURTCU

zamanlamaya dikkat.     15/01/2014 14:29

17 Ocaktan beri AK PARTİ ye kumpas kuruluyor yolsuzluklarla hükümeti birileri yıkmaya a-çallışıyorlar diyenlere asla inanmamıştım.Lakin buğün ilçede yaşananlardan sonra artık paralel devlet olduğuna ve dış güçlerin(sizler pensilvanya da diyebilirsiniz) parmağı olduguna inanıyorum.ÇÜnkü o dış güçler ilçede AK PARTİ nin önünü kesiyorlar.Aday çıkartmasını istemiyorlar.Hükümeti yıkmaya ilçeden başladılar.Zamanlamaya dikkat ediyorsunuz değil mi?Ayladır ilçe de ve Adana merkez ilçeleirnde AK PARTİ nin aday çıkartması engelleniyor paralel devlet tarafında.
Misafir - Cemaatçi Hoca.

     15/01/2014 12:39

Ak parti teşkilat başkanı başkan yardımcısı. Mehmet Aslan baba. Karaisalı yönetimde bir bakan gibi karşılanmış. sözleri çok samimi ve sükûnetle dinlenmiş .
Misafir - karaisalı

     15/01/2014 10:48

aday çıkartmamak için bahene arıyorlar.çünkü biliyorlar ki saadettin aslan beyin karşısnda dünya tgarihinde görülmemiş bir yenilgi alacaklar.
Misafir - dmroski cumali

     15/01/2014 10:29

Geçmişinde hiç bir şaibe bulunmayan tek aday Yusuf İYİ kardeşimzidir.daha neyi bekliyorsunuz
Misafir - Osman

     15/01/2014 09:50

17 Aralıkta ayakkabı kutularından paralar çıktıığı andan itibaren ilçede ak parti bitmiştir.
Misafir - O.SAPMAZ

     15/01/2014 09:16

şu saatten sonra ak partiyi ilçede hiçkimse kurtaramaz.günay yüce bile ak partiyi kurtaramaz.
Misafir - S.DURMAZ

     15/01/2014 09:12

ak parti ilçede iflas etmiştir malesef.
Misafir - mhp li

     15/01/2014 09:00

Ben AK PARTİ den aday adayı olsam yanıma 10-20 kişiyi alırım.Ankaraya başbakanlığının önüne giderim ben ve yanımdakiler beyaz kefen giyerim GALA dan da 1 kamyon (kamyonu galalı ibo sürecek ama)meşe odunu yüklerim.Başbakanı yedirtmeyiz,onu diri yakmak isteyenler önce bizi yakmalı derim yalandan da olsa meşelerle kendimi yakmak isterim.Bak bakalım sen neler olıyorsun.Değil ilçe adayı Abdullah TORUN bile istifa ettrilir ve Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olursun.AH AHHHHH yaşım 64 değil de şöyle 40-50 felan olsaydı neler yapardım.
Misafir - Emekli Öğretmen

AK PARTİ ye kumpas mı?     15/01/2014 09:04

MHP seçimlere 2-0 önde başlamıştı şu an maçın 72.dakikası ve Saadettin ASLAN bir penaltı daha kazandı (penaltıyı yapanı söylemeyeceğim-ama sizler biliyorsunuz).Ama AK PARTİ sahaya çıkmadığı için kalecileri olmadığı için Saadettin ASLAN ben kalecileri olmayan takıma penaltı atmam etik değil dyerek 3.golü atmamıştır.Acaba AK PARTİ nin ilçede aday çıkartamaması küresel ve dış mihrahların işi olabilir mi?Acaba AK PARTİ ye birileri kumpas mı kuruyor diyorum.
Misafir - K.ŞAHİN

GÜNAY (DIN)İLÇE DE.     15/01/2014 09:41

Vahit Şahin bile bakın ne diyor sağ üst köşeye bakın ARTIK GÜNAY (DIN) DE TÜRKİYE(İLÇE)DEMEK İSTİYOR OLABİLİR Mİ?
Misafir - GALALI ABİNİZ.

son uyarımızdır.(günah bizden gitsin)     15/01/2014 09:05

saadettin aslanın karşısına kimi çıkarırsanız çıkarın saadettin hepsini buldozer gibi ezip geçecektir bence.Saadettin ASLAN abimizi devirebilecek tek aday şu an sadece Günay YÜCE dir.Ama her nedense bunu kimse söylemiyor.Günay YÜCE nin dışında kimi koyarsanız koyun ilçede AK PARTİ seçimi kazanamaz.Günay YÜCE her zamanki efendiliği ile ben aday değilim halkımın hizmetkarıyım diyecektir.Ama AK PARTİ genel merkezi zorda olsa bu abimizi ikna etmelidir.Her ne kadar benim içi n hizmet etmek için belediye başanlığı şart değil dese de birşeyler yapılmalı.Acil eylem planına geçilmeli ilçede.Yoksa Saadettin herkesi 50 tonluk yol dozerleri gibi ezip geçiyor.Bu son uyarımızdır.120 Günay Yüceye gönül vermiş ilçe gençliği olarak böyle düşünüyoruz.
Misafir - 120 Günay Yüce Gençliği adına

     15/01/2014 08:02

anlaşılan bu şartlar altında ak parti ilçede aday çıkartamaz.
Misafir - N.GENÇ

     15/01/2014 08:58

eeeeeeeeeee şaibesiz isim sadece günay yücedir.neden arıyorsunuz ki.
Misafir - S.IŞIK

BİR MİLLET UYANDI.     15/01/2014 04:13

Kimi atarsanız atayın ilçemizde ve Adanada AKP OLARAK İŞİNİZ BİTTİ. Millet sizin gerçek yüzünüzü gördü. Paralel devlet iyiki varmış yoksa AKP nin Devleti ve milleti nasıl soyduğu anlaşılamayacaktı. İyiki var paralel devlet yoksa Tayyip beyin yalanlarına daha çok inanacaktık biz. AKP zihniyeti Suriyede ölen her insandan sorumlu bir zihniyettir. Hala milletin aklıyla alay etmenin derdinde Suriye deki Türkmenlere yardım ediliyormuş yakalanan tır da yardım malzemesi varmış. Bu söylediklere yalana acaba kendileri inanıyormu. Orada savaşan bir gruba silah gittiğini herkes biliyor siz milleti ne zannediyorsunuz. Sayın AKP yöneticileri bu millet artık uyandı sizin yalanlarınıza inanmıyor, ne yapsanız boş 30 Mart çöküşün başlangıcı olacak göreceksiniz.
Misafir - KARAİSALILI

ARTIK KANDIRAMIYORSUNUZ     15/01/2014 04:37

Ayakkabı kutucuları ilçede kimi aday nyaparsa yapsın önemli değil, bizim aklımızla alay eden bu haramzade zihniyet, artık bu duyguları temiz insanları kandırmayacaktır. Arkadaş herşey ortada paraları öyle yada böyle götürmüşler. Onu bunu hele o tertemiz insanları amaçları sadece bu ülkeye ve bu insanlara hizmet etmek olan insanlara iftira atmasınlar. Bu beğenmediği paralel devlet dediği insanlar bu ülkeye ve tüm dünyaya karşılıksız hizmet etmek için gece gündüz çalışmaktalar. AKP zihniyeti gibi ayakkabı kutusu doldurma veya oraya buraya İmam Hatip okulu! yaptırma derdinde değiller. Hem milleti göz göre göre soyuyorlar sonra da yakalanınca İmam Hatip okulu yaptıracağız biz o paralarla diyorlar kim inanır bu yalana.
Misafir - CEMAATÇİ.

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339