Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam773
Toplam Ziyaret1681858

Seyhan'da Azim Öztürk,Yüregir'de Mahmut Çelikcan ve Sarıçam'da ise Ahmet Zenbilci aday oluyor



AK Parti'ye yakın gazeteci, hatta bu partiden belediye meclis üyeliğine aday adayı olan İnci Gül'ün yeni yayınladığı Gazette adlı günlük gazeteye göre Seyhan'da Azim Öztürk,Yüregir'de Mahmut Çelikcan ve Sarıçam'da ise Ahmet Zenbilci aday oluyor

874 kez okundu

Yorumlar

ARTIK KANDIRAMAYAKSINIZ.     14/01/2014 22:52

Ayakkabı kutucuları dahamı gitmesin bizim aklımızla alay eden bu haramzade zihniyet artık bu duyguları temiz insanları kandırmayacaktır. Arkadaş herşey ortada paraları öyle yada böyle götürmüşler. Onu bunu hele o tertemiz insanları amaçları sadece bu ülkeye ve bu insanlara hizmet etmek olan insanlara iftira atmasınlar. Bu beğenmediği paralel devlet dediği insanlar bu ülkeye ve tüm dünyaya karşılıksız hizmet etmek için gece gündüz çalışmaktalar. AKP zihniyeti gibi ayakkabı kutusu doldurma veya oraya buraya İmam Hatip okulu yaptırma derdinde değiller. Hem milleti göz göre göre soyuyorlar sonra da yakalanınca İmam Hatip okulu yaptıracağız biz o paralarla diyorlar kim inanır bu yalana.
Misafir - UYANDIK ARTIK

Müslüm abimnize destek olun     14/01/2014 16:33

Müslüm ÖVEÇ kardeşimiz 24 saat AK PARTİ için çabalıyor.Ve bu çabası da ilçede göz dolduruyor.lakin tek başına kalıyor.Tüm haklı haksız eleştirilere her nedense kendisi kalıyor.Ne olursunuz ilçede AK PARTİ diye bir parti kalmayacak biraz elinizi taşın altına koyunuz.Söylermisiniz bu AK PARTİ nin sonu ne olacak ilçede.Herkes yorgun ve bitkin,kimsenin ne umudu kalmış nede heyecanı.Sadettin ASLAN rüzgarı herkesi yakmış kavurmuş.Küresel iklim kuraklığı en başta AK PARTİ yi ilçede yok etimiş.Ne olursunuz Müslüm ÖVEÇ abimizi yalnız bırakmayınız.Sonra üzülen hepimiz oluruz.
Misafir - Genç GALALILAR

yeterki biat edin yeter.     14/01/2014 15:33

beyler 5 yıl dediğiniz nedir ki?hemen gelip geçer ümidinizi kesmeyin.başbakan 5 yıl sonra sizleri değerlendirecektir emin olunuz.Yeter ki yolsuzluklara karşı dış güçlerin oyunları demeye devam edin.Hergün başbakana biat eden cümleler kurun yeter.
Misafir - elektrikçi hacı

     14/01/2014 14:22

adanada AK PARTİ nin ruhuna el fatiha demenin zamanı geldi sanrım.
Misafir - selami gül

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398