Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam529
Toplam Ziyaret1681614

Türkiye'mizin 3'te biri bu arabada temsil ediliyor. Üç Başkan görevde, Bizim başkan ise soruşturma selametine bağlı olarak yasaklı.

Başkan Durakın danışmanlarından Nurettin Çelmeoğlu, Facebook'ta yayınladığı fotoğrafa yaptığı yorumda şunları söyledi:

"Ankara'da çektiğim bu fotoğrafta 4 başkanı görebilirsiniz.Direksiyond
a melih Gökçek, yanında Kadir Topbaş, arkada ise başkanımız Durak ve Kocaoğlu. Toplam temsil edilen nüfus 25 milyonun üstünde. yani, Türkiye'mizin 3'te biri bu arabada temsil ediliyor. Üç Başkan görevde, Bizim başkan ise soruşturma selametine bağlı olarak yasaklı."



720 kez okundu

Yorumlar

KANDIRILMIŞIZ.     14/01/2014 22:51

Ayakkabı kutucuları dahamı gitmesin bizim aklımızla alay eden bu haramzade zihniyet artık bu duyguları temiz insanları kandırmayacaktır. Arkadaş herşey ortada paraları öyle yada böyle götürmüşler. Onu bunu hele o tertemiz insanları amaçları sadece bu ülkeye ve bu insanlara hizmet etmek olan insanlara iftira atmasınlar. Bu beğenmediği paralel devlet dediği insanlar bu ülkeye ve tüm dünyaya karşılıksız hizmet etmek için gece gündüz çalışmaktalar. AKP zihniyeti gibi ayakkabı kutusu doldurma veya oraya buraya İmam Hatip okulu yaptırma derdinde değiller. Hem milleti göz göre göre soyuyorlar sonra da yakalanınca İmam Hatip okulu yaptıracağız biz o paralarla diyorlar kim inanır bu yalana.
Misafir - UYANDIK ARTIK

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704