Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam507
Toplam Ziyaret1684604

Büyük Birlik Partisi ‘nin (BBP) Adaylık teklifinde bulunduğu Aytaç Durak, BBP’nin yaptırdığı anketlerde yüzde otuz dört oranla farkını hissettiriyor.



Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, İl Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin bir süre önce adaylık teklifi götürdüğü Aytaç Durak , anketlerde yüzde 34 oy oranı ile rakiplerine fark atıyor. BBP Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen anketlere göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ı n fark atması ise BBP’de Aytaç Durak’ın yerel seçimi kazanabileceğini ortaya koyuyor.

“AYTAÇ DURAK’IN TECRÜBELERİ BİZLERE IŞIK TUTUCAK”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana İl Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmazer, Aytaç Durak faktörünün önemine değinerek kendisinin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini bir kez daha ifade etti. Siyasi partilerin hep değiştiğini fakat Aytaç Durak ‘ın hiç değişmeyerek, devamlı seçildiğine dikkat çeken Hüseyin Yılmazer, “

. BBP’ bu seçimde sıçrama yapacak. Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti herkese açıktır. Vatanını, milletini, bayrağını, dinini, kitabını seven; bölgesine hizmet eden, dürüst, liyakat sahibi bütün siyasi partililere açığız. Rahmetli Anadolu’ya bir tohum ekti. İnşallah bu tohum filizlenecek. İktidara doğru yürüyecek.” dedi. “ANKETLER FARKINI HİSSETTİRİYOR” Aytaç Durak’ın BBP’in Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı olmasını şerefle karşılayacaklarını yineleyen Hüseyin Yılmazer, “Adana halkının dilinde olan, aday olacağı taktirde seçimi kazabileceği gözüyle bakılan Aytaç Durak, kamuoyu araştırmalarımıza ve anketlerimize göre yüzde otuz dört oranla farkını ortaya koyuyor. Kendisi partimizde aday olursa bize şeref verir. Bizler de o şerefi alır, baştacı yaparız. Ardına düşer, aslanlar gibi de çalışırız.” Diye konuştu.



632 kez okundu

Yorumlar

     14/01/2014 08:29

madem ki öyle neden chp diye ısrar ediyorsunuz.Hemde istenmediğiniz halde.Kendinize ve tabanınıza güveniyorsanız BBP yada DP den Yada DSP de size yalcarıyor gel adayımız ol diye neden aday olmuyorsunuz?Boş mlaflara bu Adana halkının karnı tok artık.Aytaç DURAK'ın tabanı kalmamış.Tavan ise uçmuş gitmiş.Biz Çukurova CHP seçmenleri olarak AYtaç Beyi partimizde istemiyoruz.Kendi adaylarımızla yola devam etmek istiyoruz.
Misafir - Çukurova CHP seçmeni

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351